Nyheter om Skram


– Vi var bare to damer den første tida. Det har endra seg radikalt(pluss)

Det første kullet på Distriktshøgskolen hadde to kvinnelige studenter. Mary Ellingseter Skram (71) husker gode år.
Les mer om:

Se hvem som var på Eva Weel Skrams utsolgte konsert på Litteraturhuset

Eva Weel Skram (33) er av mange kjent for «Selmas sang» – kjenningsmelodien til NRKs julekalender «Snøfall». I 2018 kom Sogndalsjenta med sitt første album, «Finne heim».
Les mer om:

Har et helt spesielt forhold til byen: – Jeg vet ikke hvem den fremmede personen på Jessheim var, men han kan ha forandret livet mitt

Eva Weel Skram har for lengst rukket å bli en folkekjær artist, men hun har aldri spilt på Jessheim. Det til tross for at hun har et helt spesielt forhold til byen.
Les mer om:

Eva Weel Skram til Jessheim

Les mer om:

Torde ikkje gå på audition til juleserie på Netflix

– Eg tenkte at eg måtte kline med litt folk. Det høyrdest litt skummelt ut så eg takka nei, fortel artisten Eva Weel Skram.
Les mer om:

Årets søteste musikkvideo kommer fra Daniel Kvammen og Eva Weel Skram

Folk som er bra alene blir noen ganger vidunderlig sammen med andre. Sånn er det med Daniel Kvammen og Eva Weel Skram. Daniel slet lenge med å ferdigstille «Einsam i lag». Han prøvde etter hvert å lage en ny versjon sammen med produsent Thomas Stenersen, noe sistnevntes kone Eva Weel Skram fikk med seg. Eva skrev et vers på eget initiativ, og plutselig var det en duett. I dag er musikkvideoen her, men Daniel og Eva lar hovedrollene som turtelduer gå til et nydelig ektepar fra Hakadal. Vi tok en prat med Daniel og Eva om låta, låtskriving, videoen og musikk-Norge forøvrig.

Hør sangen som stilna publikum

Eva Weel Skram, som hadde med seg blant andre ektemann og gitarist Thomas Stenersen på scenen, hadde til tider målbindende effekt på publikum da hun åpna festivalfredagen på Trollrock. – Det er sjelden at et festivalpublikum er så stille og lyttende, sa artisten sjøl, som beskrev opplevelsen som magisk og satte pris på at så mange hadde møtt opp til første konsert fredag ettermiddag.
Les mer om:

– Det ble ekstra spesielt

Eva Weel Skram rørte mange småbarnsforeldre, festivalsjefen og samboeren inkludert, da hun framførte låten «Vi lovar» for et helt tyst publikum. Det hele ble også ekstra spesielt for henne sjøl, med mora stående blant tilhørerne.
Les mer om:

Disse var på Eva Weel Skram i Foynhagen.

Sjekk hvem som tok seg turen til Eva Weel Skram sin konsert i Foynhagen, onsdag 3. juli.
Les mer om:

Hva har Lars Lillo-Stenberg, Vegard Harm, Dagrun Anholt og Eva Weel Skram til felles?

Jo, de (og flere) er straks på vei inn i ørene dine - via Tønsbergs Blads podkastserie Sommerlyd.
Les mer om:

Eva om nytt musikalsk samarbeid: – Eg kjende meg litt som Yoko Ono

To av dei sterkaste røystene i musikk-Noreg, Daniel Kvammen og Eva Weel Skram, har gått saman og gitt ut ein låt om eit av dei evige tema, nemleg einsemd.
Les mer om:

Nytt musikalsk samarbeid

To av dei sterkaste røystene i musikk-Noreg, Daniel Kvammen og Eva Weel Skram, har gått saman og gitt ut ein låt om eit av dei evige tema, nemleg einsemd.
Les mer om:

Nå vil de bli enda mer intime i høyden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: I innbydelsen står det blant annet følgende: «Vi har hatt lyst i mange år og 29. mai er det endelig dags. Vi innvier Sommerhagen, en grønn oase rett på nordsiden av huset med byens fineste utsikt. Her skal vi tilby store, men fortsatt intime musikk- og kulturopplevelser.» Intimt ute Grefsenkollendrifter Jon Kloster gleder seg:- Dette blir et helt nytt konserttilbud på Grefsenkollen.

Gruer du deg til jul? Her får du psykologens råd

LILLEHAMMER (NRK): – Det er lov å være menneske, også i jula, sier psykolog Marie Theisen. Artist Eva Weel Skram tok til tårene første jula borte fra hjemme.
Les mer om:

Gruer du deg til jul? Her får du psykologens råd

LILLEHAMMER (NRK): – Det er lov å være menneske, også i jula, sier psykolog Marie Theisen. Artist Eva Weel Skram tok til tårene første jula borte fra hjemme.
Les mer om:

Folkekjære artister til Trollrock

Eva Weel Skram, Donkeyboy, Black Debbath og en spennende duoforestilling fra Jan Eggum og Halvdan Sivertsen utgjør Trollrock sitt juleslipp.

«Grefsen-Eva» hyller fredsprisvinnerne i gratiskonsert

Eva Weel Skram er én av et stjernelg med norske artister som stiller opp for gratiskonserten som skal hylle fredsprisvinnerne i borggården på Rådhuset 9. desember.
Les mer om:

Inviterer til gratis folkefest i Oslo neste måned

Nobelinstituttet opplyste i sommer at den årlige fredspriskonserten ikke blir noe av i år fordi arrangøren ønsker å tenke nytt om innhold og format, samt økonomiske utfordringer. Men investor Arthur Buchardt har tatt initiativ til et alternativt konsept, slik at det norske folk likevel kan ta del i feiringen av årets nobelprisvinnere Robert Mukwege og Nadia Murad i desember. LES OGSÅ: Netflix vil ha norske «Battle». Konserten, som skal ledes av Kåre Magnus Bergh og Silje Nordnes, finner sted i Borggården på Fridtjof Nansens Plass 9. desember.

– Vi vil bidra med mer positivt til Molde(pluss)

Arkitekt Christian Skram Fuglset i Reiulf Ramstad Arkitekter vil bruke suksessen fra Krona til å skape mer liv vest i Storgata.

«På mystisk vis er dette langt mer sjarmerende enn det er irriterende»

Eva Weel Skram er kanskje visepopens beste balansekunstner.
Les mer om:

Var åpen om mobbing og bulimi: – Det hjelper å snakke om det

Da Eva Weel Skram ble mamma, begynte hun å gi mer faen - og åpne opp om det vanskelige.
Les mer om:

Se hvem som var på Råde Parkfestival

Torsdag var det igjen klart for Råde Parkfestival. Og Eva Weel Skram var en av artistene som sto på scenen åpningskvelden.
Les mer om:

Gir bryllupsvals-konkurranse til Hellbillies

Eva Weel Skram finner seg til rette i radiofriende ruralpop.
Les mer om: