Nyheter om Skogseth


Talina selger Wenche Myhres klovnesko

To store klovnesko som Wenche Myhre har brukt på revyscenen er blant klenodiene som Talina Hansen Skogseth har i sitt unike kostymelager. Nå selger hun unna en del.

Reiste tur-retur Nord kapp i elbil

Morten Skogseth og kona tok like greit Tesla'en da de sammen med et vennepar og to hunder skulle på tur til Nordkapp.
Les mer om:

Sommereventyret har startet: 19. året med Hakkebakkeskogen i Bratliparken!

Fredag inviterte Talina Hansen Skogseth & Co alle Fredrikstads barnefamilier til å møte Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen i idylliske Bratliparken, nå for 19. år på rad.
Les mer om:

Kornelia vant pris for sitt første manus

Kornelia Eline Skogseth (18) vant 20.000 kroner i manuskonkurranse. Fredag kveld fikk hun overrakt pengepremien under et arrangement på Det Norske Teatret i Oslo.

Rekordmange kom på audition til Hakkebakkeskogen

I år er det 19. gang Talina H. Skogseth setter opp Torbjørn Egners «Dyrene i Hakkebakkeskogen» i Brattliparken, og nå er hun blant annet på utkikk etter en ny Brumlemann.
Les mer om:

Investorene selger unna leiligheter

Småinvestorene i Oslo bruker sommeren til å kvitte seg med leiligheter. - Jeg merker at noen har kastet kortene, sier investor Oddvar Skogseth, som går mot strømmen.
Les mer om:

Stor kontrakt for Aibel

– Dette er et svært viktig oppdrag for oss og synliggjør vår sterke og forbedrede konkurranseevne i et fremdeles utfordrende marked, sier konsernsjef Jan Skogseth i Aibel.
Les mer om:

Ny konsernsjef i Aibel

Konsernsjef Jan Skogseth vil, i henhold til ansettelsesavtalen, fratre i forbindelse med fylte 62 år. Mads Andersen (51) vil tiltre som ny konsernsjef fra 1. januar 2017.
Les mer om:

Aibel-sjefen slutter

Jan Skogseth går av som konsernsjef i oljeserviceselskapet Aibel.
Les mer om:

Fekk draumedag med Diana

Til helga skal Anna Skogseth konfirmerast. Laurdag hadde ho draumedag med interiørproffen Diana Ousdal, der ho «styla» konfirmasjonsbord.
Les mer om:

Tidsreise til 1700-tallet

På Elingaard fortalte og demonstrerte Talina H. Skogseth (skuespiller) og Lillian Thorbjørnsen Greni (parykkmaker og makeup-artist), om 1700-tallets klær, sminke og etikette.
Les mer om:

Talina Skogseth står både bak og i den nye juleforestillingen på Chat Noir – Intens, men morsom!

Søndag formiddag inviterte Talina Hansen inn til julestemning med en helt ny versjon av «Rødhette og Ulven» på Chat Noir i Oslo.
Les mer om: