Nyheter om Sko


Nadia samler inn sko til flyktningbarn: – Politikerne snur ryggen til situasjonen

Som frivillig jobber Nadia Olonkin (31) med å samle inn sko, som skal sendes ned til flyktningleiren Moria i Hellas. Men først skal de stilles ut foran Stortinget.
Les mer om:

– Statens banker må tilpasse rentenivået så fort som mulig

Mens sparebanker og forretningsbanker kutter renta over en lav sko, må studielåntakere hos Lånekassen og Statens Pensjonskasse vente til 1. juli før flytende rente endres til «koronanivå».

Hvordan sko seg på en død manns storhet

Kjartan Fløgstad, Tore Rem og Espen Søbye forsøker i sin nye bok, «På æren løs» å nazifisere min far, André Bjerke.
Les mer om:

Kommunen advarer på 14 språk: – Neste skritt blir å stenge ned idrettsanleggene fysisk

Myndighetenes pålegg om å unngå nærkontakt med andre brytes over en lav sko på flere idrettsanlegg. Nå gir Fredrikstad kommune det én siste sjanse før alle byens idrettsanlegg blir fysisk stengt ned. – Det er ikke noe vi ønsker, men må gjøre, sier idrettssjef André Flatner.
Les mer om:

Nå skal folk strikke genser – Solveig kjører garnet hjem

Mye hjemmetid betyr tid til hobbyer – hos Nøste sko og klær på Tolvsrød merker innehaver Solveig Engnes Voldstad at folk tyr til strikking.
Les mer om:

Anmeldelse: Emma. er en fargerik adapsjon av en litt kjedelig roman

Siden alle kinoer i Norge er stengt i 14 dager, ble Emma. sluppet rett på nettet via Viaplay. (PS: Kinas 70 000 kinoer gjenåpner snart etter å hatt koronastengt siden januar.) Les Emma.-anmeldelsen til 730.no nedenfor. Jane Austen-romanen Emma blir til vill satire i hendene på Autumn De Wilde. Emma Woodhouse presenteres som en «vakker, smart og rik» pike som har levd sine 21 første år uten nevneverdig motgang. Hennes favoritthobby er tilsynelatende å finne staselige ektemenn for venninnene sine, men selv er hun bastant på at hun ikke ønsker å gifte seg. Og hvorfor skal hun det?

Har samla inn 50 par sko til flyktningebarn i Moria-leiren

Moria-leiren er bygd for 3 000 flyktningar, i dag er talet på over 20 000. Truleg er omlag 7 500 av desse barn. Nå har forholda gått frå vondt til verre. Menneskerettane er brotne for lengst. For dei frivillige har situasjonen endra seg. Det meldest om høgreekstreme grupper som har gått til angrep på frivillige.

Solgte Lego-Porsche, men sendte noe helt annet i posten

Istedenfor en Porsche 911 i Lego sendte han en vannflaske og et par sko i postoppkrav til en mann som betalte 1.350 kroner da han hentet pakken. Nå må 24-åringen fra Stokke sone 120 dager i fengsel etter å ha blitt tatt for Lego-svindelen og ti andre forbrytelser.

Sondre (29) satset alle sparepengene sine - i fjor solgte han sko for flere millioner

Investeringen på 150.000 kroner har i aller høyeste grad betalt seg for Sondre Olstad. Til nå har han solgt de populære skoene på nett. Nå går han mot strømmen og åpner Hoka-butikk på Iseveien senter.
Les mer om:

Flugstad Østberg på krykker

Ingvild Flugstad Østberg hadde vondt og smerter i hælen under verdenscupen i Lahti sist helg. – Det har også gjort vondt etterpå, forteller landslagstrener Geir Endre Rogn til NRK. Han opplyser at det startet under den ti kilometer lange intervallstarten lørdag. Smertene var der fortsatt søndag under oppvarmingen og underveis i stafetten, opplyser Rogn. – Vi tror ikke det er mer alvorlig enn at det er en sko som har klemt feil på lørdag. – Men hun sjekkes av helseteam i tilfelle det handler om mer enn smerter på grunn av en klem fra skoen mot foten.

Angelika (27) forelsket seg og flyttet til byen. Nå kommer «babyen» - til Stavanger sentrum

Tatoveringsstudioet Syv Synder Studio har tatt over lokalene til Lille Vinkel Sko i Laugmannsgata.
Les mer om:

Falske nyheter og kurer mot coronaviruset spres på Facebook

Nå varsler selskapet kamp mot de som forsøker å sko seg på virusutbruddet.
Les mer om:

Storform på Hamre-stallen

Frode Hamre presenterer vinnere over en lav sko om dagen. Onsdag selet Hamre ut tre vinnere på Bjerke, og nå plusset han på med to nye triumfer på hjemmebanen Jarlsberg.
Les mer om:

Da Christina (6) foreslo å bruke dagen på dette var ikke Øistein vond å be: – Det er en fin vinterferieaktivitet

Blant søppelet de plukket var det alt fra sko til fiskegarn. Nå håper Øistein at enda flere tar med barna ut.
Les mer om:

Braut Haaland byttet sko i pausen: - Det hjalp

Erling Braut Haaland scoret igjen da Borussia Dortmund slo Eintracht Frankfurt. Nå er det bare åtte spillere foran ham på toppscorerlista.
Les mer om:

Svensk Bundesliga-spiss satte ballen i krysset etter «skolissetriks»

Man må bare beundre dyret som en ekte spiss skal være. Hva som helst for å få en fordel ovenfor forsvarere. Man skulle ikke tro at trikset som Robin Quaison gjorde ville virke. – Det kommer litt i kategori, «du har noe på skjorta» trikset, men det gikk. Mainz-spiss Robin Quaison var tett opp-passet av Hertha Berlin forsvaret og da Mainz fikk et innkast bøyde Robin seg ned for å knyte skoene. Forsvareren som skulle passe på slappet av et øyeblikk for en som knyter sine sko er ingen fare. – Så som en rakett hoppet han opp igjen, løp inn i boksen og satte ballen i mål, helt umarkert.

– Suldal er unik

At Suldal både har daglegvarebutikkar der dei bør vera og ein bokhandel, skuldast gode kjøpmenn og lojale kundar, meiner han. Unikt At Suldal kan skilta med bokhandel er unikt, ifølgje Helgeland. – Der finst ikkje meir enn tre-fire kommunar i Norge med eit innbyggjartal under 4000 som har eigen bokhandel. Helgeland er i Suldal kvar sjette veke og kjenner butikkane godt.

- Hva med de med store sko?

Norwegians nye håndbagasjeregler begrenser håndbagasjen du kan ha med på billigste billett. Her er svar på det mange lurer på.
Les mer om:

What? Har ikke ungen iPhone 11 ultra + og sko til tusen millioner?

KOMMENTAR: Mikromaterialismen ruller tungt om dagen, men når vi selv er bevisste rundt fasade og image, kan vi forvente at den oppvoksende slekt ikke skal være det?
Les mer om:

Far mener skolen ikke gjør nok for å stoppe mobbingen av sønnen: – Fryktelig slitsomt

Ungdomsskoleeleven får kommentarer om kropp, klær og sko. Faren mener skolen ikke gjør nok for å stoppe mobbingen. Rektor sier de jobber systematisk med tiltak.
Les mer om:

John Arne Riise åpen om sitt private forbruk: – Jeg har ikke brydd meg om penger

Den tidligere fotballspilleren spiste ute 360 ganger på ett år. På samme tid brukte han nesten 500.000 kroner bare på klær og sko.

Morten Johansen har hjerte for Botnhamn(pluss)

Det bygges over en lav sko i Botnhamn. Og en av dem som har en sentral finger med i spillet er Morten Johansen (57), bosatt på Finnsnes.
Les mer om: