Nyheter om Sko


Imam: – Manshaus hadde på seg sko med spiker

Imam Syed Mohammad Ashraf tok fredag ettermiddag imot muslimske ledere ved moskeen i Bærum. Der fortalte han om dramaet som utspant seg lørdag.
Les mer om:

Ny krise i emning

TRØBBEL: Varslene om en ny global økonomisk nedgangstid vokser i styrke. Hvem kan sko seg på en ny krise?
Les mer om:

Hjelpepleier om avdød Malvik-ordfører: – Takket være henne fikk mange heltidsstillinger

MALVIK (VG) Hjelpepleier Line Øverås forteller at Ingrid Aune gjorde en viktig jobb for arbeidstagere i helse- og omsorgssektoren. – Det blir vanskelig å finne noen som kan fylle hennes sko.

Norsk NFL-legende hyller Vedvik-overgangen: – Kunne ikke blitt bedre

I 1985 avsluttet Jan Stenerud sin NFL-karriere i Minnesota Vikings. 34 år senere er det opp til Kåre Vedvik å fylle NFL-legendens sko i den «norske» byen.
Les mer om:

LESARBREV: Plastsøppel i Suldalsvatnet

Det snakkes mye om plastsøppel og annet marint avfall i havet, og det meste av søppelet som samles langs norskekysten kommer fra andre land i Nordsjøbassenget og fra fiskeflåten. Men suldølene har faktisk også en god del plastsøppel i sitt eget Suldalsvatnet. Geografien og vindretningene på Suldalsvatnet gjør at mye av det som havner i vatnet og i tilhørende elver, ender i Roalkvam før eller siden.

Gikk rundt uten sko på Stakkevollan – innbrakt av politiet

Politet mistenker bruk av narkotika
Les mer om:

Liva og Maja kapret uvanlig sommerjobb: - Vi fant blant annet en sko(pluss)

Etter en godt skrevet søknad ble to bjugninger plukket ut som deltakere i helt nytt sommerjobbprosjekt.
Les mer om:

Nike-sko solgt for 3,8 millioner kroner

Et 47 år gammelt par Nike-sko har blitt solgt for nesten 3,8 millioner kroner på en auksjon i New York. Det er trolig verdens dyreste solgte sko.
Les mer om:

47 år gamle Nike-sko solgt til rekordsum i New York

«Månesko» fra 1972 slo den forrige prisrekorden for et par sko ned i støvlene,
Les mer om:

Sko solgt til rekordsum i New York

Et 47 år gammelt par Nike-sko har blitt solgt for nesten 3,8 millioner kroner på en auksjon i New York. Det er trolig verdens dyreste solgte sko.
Les mer om:

Sko solgt til rekordsum i New York

Et 47 år gammelt par Nike-sko har blitt solgt for nesten 3,8 millioner kroner på en auksjon i New York. Det er trolig verdens dyreste solgte sko.
Les mer om:

Signerte lukrativ avtale

Karsten Warholm (23) skal løpe i sko fra PUMA i tida som kommer.
Les mer om:

Borøydagen: Rift etter blanda drops og minibjørner

Per Meidel og Gunder Christophersen solgte bøker over en lav sko!
Les mer om:

Kneartrose: Egil (55) fikk nytt liv

Egil Borgersen slet med å få på seg sko. Nå har livet endret seg kolossalt. Ekspertene anbefaler å teste de ulike behandlingsmetodene steg for steg.
Les mer om:

Setter familiemaskoten inn i kampen mot «solsengmafiaen»

Også denne sommeren er solseng-mafiaen på ferde. De står tidlig opp, de er bevæpnet med håndklær og de lurer til seg solsenger over en lav sko.
Les mer om:

– Det er ekkelt, og kan være helsefarleg

Eit grasområde nær Gard skule har ikkje blitt klippa på halvanna måned, og dette har medført at ungar som leikar kjem heim med restar av hundebæsj på klede og sko.
Les mer om:

Melder om giganthandel, blir presentert senere i dag

I dag betaler Barcelona 120 millioner euro for Atlético Madrid sin franske superstjerne Antoine Griezmann. – L’Equipe skrev allerede på torsdag at betalingen var fullført, men den offisielle presentasjonen av Griezmann vil ikke komme før La Liga bekrefter betalingen. Og ifølge El Mundo Deportivo vil det skje i dag. Griezmann kan imidlertid ikke bli presentert på stadion da gresset på Camp Nou for tiden blir erstattet. Derfor, som målvakten Neto, som ble kjøpt tidligere i uken, må han vente til testskampen mot Arsenal den 4.

Hentet midtstopper i Nederland

Den 22 år gamle midtstopperen Bart Straalman var kaptein i De Graafschap, han er 193 centimeter høy og skal forsvarere Sarpsborg 08 fremover.  «Jeg er en spiller som går all in i 90 minutter. Jeg gir aldri opp og jobber knallhardt. Jeg liker å bruke kula, er glad i ballen, men er også god i lufta. I De Graafschaap var jeg kaptein det siste halvåret.

John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen

John Arne Riise hadde planen klar, kids med ny kone, ny jobb som hovedtrener for Strømsgodset og bygge nytt hus i Drammen. – Alt gikk på skinner foruten jobben.

Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass. Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje. Les: Sevilla setter klubbrekord Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist».

G-sport gjorde sko-blemme – da lot XXL «fienden blø»

G-Sport skulle selge sko på tilbud for 999 kroner, men ett 9-tall forsvant ved en feil. Da tok en «ekte XXL-kriger» rask affære – og hamstret alle 124 par på lager, slik at konkurrenten tapte titusener.
Les mer om:

Dette var GAFFA-skribentenes høydepunkter fra årets Kadetten Music Festival

Også i år har arrangørene gjort en fantastisk jobb med å booke inn navn som viser spekteret av variasjon innenfor sjangrene.

Trekker sko. Kritikken hagler

Nike har valgt å trekke en versjon av sine populære Air Max-sko etter å ha mottatt kritikk fra en tidligere NFL-stjerne. Nå blir sportskjeden også kritisert for å ha trukket skoene.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er valgt til leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) er valgt til ny leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret. – Det er først og fremst en stor ære å få lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere. Når det gjelder min rolle i Idrettsstyret forventer jeg en bratt læringskurve, sier Uhrenholdt Jacobsen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen erstatter Kjartan Haugen som har vært leder av utøverkomiteen. – Kjartan har vært en ekstremt dyktig leder, og det er store sko å fylle.

Hard hud er bedre enn sko

Er sommerføttene fulle av træler? Fortvil ikke! Den harde huden er et bemerkelsesverdig eksempel på effektivt utstyr, utviklet igjennom hundretusenvis av år med evolusjon, ifølge forskere.
Les mer om: