Nyheter om Skille


Mini Cooper har blitt elektrisk

Nå er også Mini blitt elektrisk. Den konkurrerer verken på plass eller rekkevidde, men satser på Minis «go cart-følelse» og ikke minst det å skille seg ut fra andre elbiler.
Les mer om:

Hvilken sving er den riktige?

KRONIKK: Mørke skyer i horisonten gjør at it-leder må velge om de skal bremse, eller kjøre forbi når andre nøler. Valgene man tar nå vil skille vinnerne fra taperne, skriver Christian Lorck.
Les mer om:

I dette ungkarsredet på Skadberg reklameres det for kort vei med grandisen fra stekeovn til sofa: – Jeg fikk en idé om at dette kunne skille seg litt ut fra mengden

Høy konkurranse på markedet gjorde at megler Line Therese Byberg gjorde noe litt utenom det vanlig.
Les mer om:

Liverpool-Manchester City bataljen fortsatte på Englands landslagstrening

– Vi har tatt avgjørelsen om ikke å vurdere Raheem Sterling til kampen mot Montenegro torsdag, sier Englands landstrener Gareth Southgate. Dette er spesielt. En trener som holder en av sin desidert beste angrepsspillere utenfor de stolte løvene. Les: ESPN: Liverpool er bekymret for skaden Det var Liverpool-City kampen som skapte problemene, der klubbdrakta ble tatt med inn på landslagssamlingen. Raheem Sterling og Joe Gomes skal ha fortsatt krangelen fra søndagens kamp. – En av de store utfordringene og styrkene vi har er at vi har hatt evnen til å skille klubbrivalisering fra landslaget.
Les mer om:

Er du usikker på om du klarer å skille usannheter fra fakta?

– Jeg vi anbefale boken «Falske nyheter» til alle som er usikre på om de klarer å skille usannheter fra fakta, og til alle andre som er opptatt av fenomenet, skriver bibliotekar Anne Trine Skjulhaug.
Les mer om:

Gardssalg til 7,5 millioner i Sør-Aurdal: Kjø­per gar­den Heia og får til­la­tel­se til å skille fra Slaen se­ter

For­mann­ska­pet i Sør-Aurdal har ak­sep­tert en søk­nad om å skille en halv­del av set­ra Slaen fra gards­ei­en­dom­men Heia i Beg­na­da­len.
Les mer om:

Nordstrand BU vil flytte sykkelfeltene lenger unna Trill-Inn og ha fysisk skille mellom biler og syklister

Nordstrand bydelsutvalg er positive til de planlagte sykkelfeltene ved Sæterkrysset, men ønsker justeringer av hensyn til grøntpreget og syklistenes sikkerhet.
Les mer om:

Agnes Ravatn hadde kronisk dårlig samvittighet for timene hun sløste bort på jobb. Så tok hun grep.

– Flere ønsker å lære å skille mellom jobb og fritid, sier arbeids- og organisasjonspsykolog Krister Halck.
Les mer om:

Agnes Ravatn hadde kronisk dårlig samvittighet for timene hun sløste bort på jobb. Så tok hun grep.

– Flere ønsker å lære å skille mellom jobb og fritid, sier arbeids- og organisasjonspsykolog Krister Halck.
Les mer om:

Se hvorfor «alle» vil ha Timo Werner

RB Leipzig sportssjef Markus Krösche har insistert på at de ikke er interessert i å skille måter med spissen Timo Werner, som har vært knyttet til Manchester United, Liverpool og Chelsea. 23-åringen har vært i enestående form for Leipzig de siste sesongene, og skapt interesse fra noen av Europas største lag som et resultat. Les: Tidlig julegave til FC København fans Imidlertid signerte han en ny fireårskontrakt i august, og Krösche sa til Bild at Leipzig ikke har noen interesse i å selge Werner så kort tid etter at han gikk med på en ny avtale med klubben, en avtale som varer frem til 2023. Pr

Enda en seier gjør at Rory McIlroy nærmer seg toppen av rankingen

Golfstjernen Rory McIlroy var sterkest i omspillet mot Xander Schauffele i PGA Tour-turneringen i Shanghai. Seieren sikrer McIlroy nesten 12 millioner kroner. For å skille McIlroy og Schauffele måtte det omspill til i PGA Tour-turneringen WGC-HSBC Champions i Shanghai i Kina. Der viste McIlroy krefter etter at han senket en birdie på det første omspillshullet.

Portrett: - Jeg sier nok for ofte ja

Ronny Borge er opptatt av å skille rollene mellom det å være varaordfører og lensmann.
Les mer om:

Blander du Jimmy Fallon og Jimmy Kimmel?

Jimmy Kimmel og Jimmy Fallon er ikke helt like. De har sine ulikheter (førstnevnte er morsom, den andre synes alt er morsomt), men de har også mye til felles. Faktumet at de har likt fornavn, hårfarge, hjemby, alder (nesten) og veldig spesifikt yrke (vert for et late night-talkshow) gjør at mange blander dem, så nå vil Jimmy og Jimmy rydde opp én gang for alle. Anledningen er at Jimmy Kimmel har flyttet showet sitt hjem til New York for en uke – samme by som Jimmy Fallon sender fra. Hvordan kan man best skille programlederne til Jimmy Kimmel Live!

Her kommer en elbil som vil skille seg ut

PARIS (Broom/TV 2): DS 3 E-Tense er ikke langt unna.
Les mer om:

Anmeldelse: Netflix’ The King er ikke helt konge

Timothée Chalamet med bollesveis! Da Timothée Chalamets nye Netflix-film The King ble vist for pressen under London Film Festival, klokken 8:30 en torsdag morgen, var det mange tunge øyelokk i salen. Publikum kviknet dog fort til så fort Robert Pattinson kom på skjermen. Den neste Batman spiller britiske Henry Vs nemesis, the Duaphine; altså arvingen til den franske tronen.

Den som våger…

Klarer du å skille mellom stemmen fra hodet og stemmen fra hjertet?
Les mer om:

Dagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken

Eirik Jensens forsvarer, advokat John Christian Elden, skal igjen ha forsøkt å skille ekspolitimannens nye ankebehandling ut, uten å ha vunnet fram med dette.

Anmeldelse: Marriage Story er altfor bra for Netflix

Sjarmerende og hjerteskjærende Oscar-kandidat om skilsmisse. – Skilsmisse er som et dødsfall, bare uten et lik, forteller en advokat i Noah Baumbachs nye film Marriage Story. Det som er sannhet for nesten halvparten av alle ekteskap, et fenomen så vanlig at det er blitt en selvfølge i mange liv, blir ofte nedgradert til en formalitet. Men denne dypt empatiske filmen viser den ofte oversette smerten, sorgen og utmattende logistikken som finner sted når to mennesker må gjøre et felles liv om til to separate. Vi møter Charlie, split av Adam Driver, og Nicole, spilt av Scarlett Johanson.

Aisha Shezadi: – Tortur å ta fra traumatiserte barn deres mødre

Syriafareren Aisha Shezadi (27), som etterforskes for terrordeltakelse, mener at det er tortur mot mødrene og barna å skille traumatiserte barn fra deres mødre.
Les mer om:

Se de utrolige sluttsekundene i Tromsøhallen: – Et av de mest fantastiske øyeblikkene i min karriere

Det ble svært dramatisk da det måtte fem perioder til for å skille Tromsø Storm og Asker Aliens i Tromsøhallen søndag ettermiddag.
Les mer om:

Blander seg med elbilene

Spesielt én bil har begynt å skille seg markant ut i den norske bruktbilimporten.
Les mer om:

Interne konflikter i NTNU – over 20 varsler mot ansatte

Et tjuetalls varsler om trakassering og kritikkverdige forhold har ført til at rektoren ved NTNU vil skille ansatte fra hverandre ved å omplassere i andre bygg.
Les mer om:

Interne konflikter i NTNU – over 20 varsler mot ansatte

Et tjuetalls varsler om trakassering og kritikkverdige forhold har ført til at rektoren ved NTNU vil skille ansatte fra hverandre ved å omplassere i andre bygg.
Les mer om:

«Når foreldrenes ambisjon er større enn utøvernes, trår man over en grense som er sårbar»

Stig Inge Bjørnebye (49) sier han ser mange foreldre som jager etter suksess, på vegne av sine egne barn. – Jeg er fortsatt overbevist om at de fleste foreldrene og barna i norsk idrett er fornuftige, men det er veldig synlig hvem som ikke er det. De verdiene foreldre over tid overfører til barna vil være avgjørende om barna trives og kanskje til og med lykkes i idretten, sier den tidligere fotballproffen. Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i Rosenborg Ballklubb, engasjerer seg alltid når det kommer til spørsmål om barne- og ungdomsidretten.

Fredrikstad og Sarpsborg får strenge krav: Frevar-styret fraråder å opprette nytt selskap for kloakkrensing

Fredrikstad og Sarpsborg har fått nye rensepålegg, som vil koste flere hundre millioner. Styret i Frevar ønsker ikke å skille ut avløpsrensingen i et eget interkommunalt selskap, men vil selge rensing til Sarpsborg.