Nyheter om Skille


Nye Child’s Play er her! 730.no traff den norske regissøren

Vi møtte den norske regissøren for en prat: – Vi måtte filme mer vold og grusomheter og putte inn senere. Uansett om du kjenner til Chucky og Child’s Play-filmene fra før eller ikke, kan du forberede deg på å skvette en hel del. Fredag 19. juli har nye Child’s Play premiere i Norge. Ikke bare er det produsentene bak IT som står bak denne oppdaterte versjonen av den grusomme dukken fra 1988. De har fått med seg 38 år gamle Lars Klevberg fra Mysen som regissør. I denne versjonen utspiller handlingen seg rundt Karen (Aubrey Plaza) og sønnen hennes Andy (Gabriel Bateman).

Hva med å gi de unge musikkelskerne en sjanse?

Organisasjonen Norske Konsertarrangører har skrevet litt om problematikken på sine nettsider, hvor de både forklarer problemstillingen sett fra deres side, samt hva de tenker er gode løsninger for å gi flere unge konsertgåere flere og bedre konsertopplevelser rundt omkring i  Norge. Når det kommer til aldersgrense på norske konserter, er det oftest 18 års aldersgrense som gjelder, men på noen konserter dukker det også opp 20 års aldersgrense.

Ørjan (26) starter for seg selv, og bedriftsnavnet er av det kreative slaget: – Jeg ønsker å skille meg ut

– Navnet bare dukket opp, forteller Ørjan Ragnar Fagerjord (26) som har etablert 1-2-Trebygg AS.
Les mer om:

Politidirektoratet: Skiller ikke mellom ulovlige og lovlige rusmidler

Etter nesten tre uker svarer Politidirektoratet på kritikk mot politiets praksis i førerkortsakene. Lappen kan ryke hvis en innrømmer hasjrøyking en til to ganger i måneden, men politiet skal ikke skille mellom lovlige og ulovlige rusmidler.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Oscar (19) fra Tønsberg er nada uten deg

Rett ut av Vestfold! Tønsberg-gutten Oscar Almquist alias Oscar A har laget musikk siden 15-årsalderen, og både skriver, rapper, synger og produserer – i tillegg til å spille instrumenter som piano, saksofon og klarinett. Nå er multitalentet klar med musikkvideoen til sin ferske singel «Nada».

Thomas har fått kallenavnet «The Last Viking»: – Viktig å skille seg ut fra mengden

Nå er Thomas Narmo (25) klar for å gjøre seg bemerket for mer enn utseende.
Les mer om:

Thon på hjemmebane: - Hvis jeg slipper til, blir det bare rotete

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/NORDRE AKER: Fredag ble Olav Thon (95, fyller 96 år i dag, 23. juni) og Sissel Berdal Haga (79) endelig ekteforlk, under en seremoni på Hotel Bristol, som var det første hotellet til eiendomskongen fra Hallingdal. - Dette viser at kjærligheten ikke har noen aldersgrense, sa ordfører Marianne Borgen, som viet de to.Nordre Aker Budstikke var tilstede under vielsen.

Barket sammen i gågata i Steinkjer

En drøy time før midnatt måtte politiet skille fire kamphaner som sloss i gågata i Steinkjer.

Lettet over steinbrudd-vedtak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Det var en lettet duo fra PK Strøm som forlot kommunestyremøtet torsdag, etter vedtaket om at de får sette i gang med steinbrudd-planene på Drageid. Daglig leder Carl Christian Moland er ikke i tvil om hvor veien går nå. - Nå skal vi lage en driftsplan som skal godkjennes av Direktorat for mineralforvaltning, og den skal også ut på høring før vi går videre.Tidsrammene er han imidlertid ikke helt sikker på ennå.

Nærmiljølista starter egen pub på Kjonerud

Er Nærmiljølista i Ottestad landets første parti som åpner pub? Ja, svarer listetopp Paal Ravnaas. En politisk ølpub skal være åpen for alle. Hamarordfører Einar Busterud har sans for prosjektet, men sier det er viktig å skille politikk og alkohol.
Les mer om:

Simen (21) gjorde en feil da han skulle søke: - Det beste som har skjedd meg

For Simen Skille (21) har det aldri fristet å ha en kontorjobb. Istedenfor vil han komme seg ut, prate med mennesker og hjelpe dem med ulike elektriske utfordringer. Selv om det fører til at han får strøm til tider.
Les mer om:

De brukes i stadig flere oppgaver

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved en steinfylling innerst i Adventdalen står en håndfull personer med gule vester. «Dronepilot» står det på vestene.- Har noen snakket med tårnet, spør Espen Olsen fra Sysselmannen.Alle rutiner må følges før dronepilotene slippes løs, men etter en kort telefon til tårnet på lufthavnen er alt klart for å starte.Et par minutter etter befinner Tommy Dahl Markussen seg i høy konsentrasjon, klar til å ta av.

I mange år ønsket kjæresten at Olav Thon skulle skille seg. Nå skal de endelig bli mann og kone

Olav Thon (95) om forloveden Sissel Berdal Haga (78): – Det er ganske enestående
Les mer om:

Ny hotellsjef skaper et helt nytt konsept: Vil ikke være et kjedelig hotell

Morten Halvorsen skal drive Lyngørporten Hotell for de nye eierne, og han er klar på hva som skal til for skille seg ut i hotellbransjen. Rendyrkede konsepter og innhold.

Borgerlig side garanterer for de store veiprosjektene: - Eneste måten å løse trafikkproblemene på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Her ser vi et krystallklart skille mellom borgerlig side og det sittende byrådet, sier Høyres byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg mens han skuer utover ettermiddagstrafikken på Kalbakken. Han har fått selskap av Venstres førstekandidat Hallstein Bjercke og Frps førstekandidat Aina Stenersen. Sammen med Krf har de nå blitt enige om en felles platform for samferdselsutbyggingen i Groruddalen.

Gode råd fra elever sparte Nexans for penger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Elevene kom med gode råd som førte til at bedriften kan redusere mengden restavfall til det halve.- Disse ungdommene ga virkelig gode råd, sier fabrikksjef Karl Peter Johansen.Kabelprodusenten er blant de mange bedriftene og virksomhetene som har fått gode, realfagsbaserte råd fra elever ved ungdomsskoler og videregående skoler over hele landet de siste årene.

De er advart og vil få som fortjent

Vi har etter min mening i dag fått et skille mellom politikere og de som de er satt til å tjene; nemlig folket.
Les mer om:

Javel? Kan dette være sant?

FALSKE NYHETER: Hver tredje mediebruker er redd for å bli lurt på nett. Unge er mer kritiske enn eldre. Hvordan skille sant fra tvilsomt? Vi spurte ekspertene. Nå for tiden er de gjerne 16 år.
Les mer om:

Bilene som lever lengst ... og de som går først i vrakpressa

Kan skille mange år mellom merkene.
Les mer om:

- Det handler om å bringe det naturlige inn i hverdagen, og skjønne hvor maten vi spiser kommer fra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Pedagogisk leder May Larsen ved Beiarn barnehage avdeling Tollå forteller at de er tydelige på at kyllingene skal spises når de blir større. - Mange av barna vokser opp på gård og er klare over hva som venter, de har allerede et naturlig forhold til dette, sier hun.Ventetid  - Vi har hatt en avkrysningskalender med bilde av utviklinga til kyllingen, og så har ungene fått hake av for hver dag som har gått.

Nei til frade­ling av Sør­um Gjestehus i Beg­na­da­len

Wegger Sætrang ønsker å selge Sørum Gjesthus og Camping og skille denne eiendommen fra resten av eiendommen, men administrasjonen i Sør-Aurdal kommune innstiller på avslag.

Endelig: John Terry i samtaler om managerjobb

Når Mr. Chelsea foretar seg noe, så følger vi med. Så enkelt er det. Denne gangen er det den ledige plass etter Tony Pulis som frister. Når vi skriver endelig, er det ikke fordi det har tatt så mange månedene siden han startet på trenerkarrieren, men fordi denne mannen kommer til å tilføre fotballen mye fra sidelinjen. Terry går gradene som assistentrener hos Aston Villa, og føler seg tydeligvis allerede voksen nok til rollen som manager. Gav seg og startet rett på som trener. Etter at Tony Pulis og Middelsbrough fant ut at de skulle skille lag, har jakten på ny manager pågått intensivt.

Dette må du tåle, Märtha!

Prinsesse Märtha Louise må skille mellom saklig kritikk og personangrep. Det klarte ikke prinsessen da hun angrep pressen mandag kveld.
Les mer om:

Kajakk, fjell og damer med hvite legger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen gikk til Fugløy, en perle av en øy i Gildeskål kommune. Fugløy har to steder med bebyggelse, Nordfugløy og Sørfugløy. Etter krigen bodde der cirka 200 personer på øya.I dag er det ingen fastboende, husene brukes som ferie og fritidshus. Ferden vår gikk til Sørfugløy, et sted det går rutebåt til noen dager i uken.Vi var en gjeng med ulik erfaring med kajakkpadling.