Nyheter om Skille


Åmli: Greit å skille ut tomt

Fylkeskommunen har ingen innvendinger til at det skilles ut en tom fra et grunnareal som er regulert til LNF-formål. 
Les mer om:

Trygg Trafikk anbefaler venstregåing

«Her må vi klare å skille mellom steder med trafikk og andre steder vi beveger oss.»
Les mer om:

- Fine utsikter for helgetur

Kulda klamrer seg fast, sola skinner innover helga og det blir et klart skille mellom Nord og Sør.
Les mer om:

Hos denne arbeidsplassen er sjukefraværet både på snittet og ekstra lavt(pluss)

Hos Kleive- og Skåla omsorgssenter er sjukefraværet både på snittet for hele sektoren, og ekstra lavt. I 2020 gikk det et skille mellom sjukeheimene og hjemmetjenesten.
Les mer om:

Forbundet vil se på munnhuggeri

Det italienske fotballforbundet vil se nærmere på ordvekslingen som oppsto mellom måltyvene Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku i italiensk fotball nylig. Ibrahimovic og Lukaku, som er tidligere lagkamerater i Manchester United, havnet i tottene på hverandre da Inter møtte Milan i kvartfinalen i cupen. Lagkameratene måtte skille dem på vei ut av banen til pause. Zlatan skal ifølge BBC gjentatte ganger ha bedt Lukaku om å «gå og gjøre voodoo-greien» sin.

Eneste åpne sportskjede i Bærum: - Å skille på denne måten, er uforståelig

25 kommuner på Østlandet måtte fra mandag stenge ned kjøpesentrene for å hindre smitte av den britiske mutasjonen av…
Les mer om:

En av årets viktigste elbiler – så barsk kan den bli

Her kan du skille deg ut fra alle andre.
Les mer om:

Friidrettstrener om regeljungelen: – Må skille på idrettene

Trener og toppidrettsfar Atle Guttormsen mener det er på tide at myndighetene rydder opp i strømmen av anbefalinger, påbud og forbud - og ikke minst skiller på idrettene når det gjelder konkurranse-nekten.

Elliot Page skiller seg fra kona

«Juno»-stjerne Elliot Page og kona Emma Portner er enige om å skille seg fra hverandre etter tre års ekteskap, bekrefter de i en uttalelse til amerikanske medier.
Les mer om:

Ingen transfobi på Fredrikstad bibliotek, selv om de velger å promotere Harry Potter-bøkene

Bibliotekarer i Norge boikotter Harry Potter-bøkene etter uttalelser fra forfatteren J.K Rowling om transbevegelsen og kjønn. Fredrikstad bibliotek har ikke tenkt til å gjøre noen ting. – Det er viktig å skille mellom verket og kunstneren, sier virksomhetsleder Tora Klevås.
Les mer om:

Vil ikke si noe om søknaden

Olav Voie har lyst til å skille ut bolighuset på landbrukseiendommen «Sletta» på Vegårshei. Det anbefaler ikke kommunedirektøren.
Les mer om:

ESPN: Solskjær har gitt grønt lys for exit

Jesse Lingard er ingen fornøyd ung mann i situasjonen han har møtt hver eneste uke denne sesongen. Med et forestående EM rundt hjørnet har 28-åringen inget valg, han MÅ tre på seg en drakt som gir ham spilletid. Men det har ikke vært noen enkelt prosess for Lingard. Ole Gunnar Solskjær har los på Premier League-tittelen og vil nødig sende fra seg spillere som kan få en betydning i den ene kampen der det virkelig trengs. Ett poeng kan skille Premier League-himmelen og fotballhelvetet på 2.

Hytter i glass og tre - noen med brudesuite: - Vi ønsker å skille oss ut

- Vi ønsker å skape noe som er anderledes - hytter som skiller seg ut, og som utnytter den spektakulære utsikten som er her, sier Jan Marcussen.
Les mer om:

Husfruene åpnet butikk midt i pandemien: - Vi vil skille oss ut

VINJE: Lokalet hadde stått tomt i sju år. 12. desember i fjor åpnet Ruth Kvålo Dahlen og Dina Tverrås butikken Husfruene interiør og kunst midt i sentrum. - Vi ønsker å tilby noe andre ikke har.
Les mer om:

Sarpsborg 08 avslutter samarbeidet med Tom Freddy Aune

Etter seks sesonger avslutter Sarpsborg 08 samarbeidet med assistenttrener Tom Freddy Aune (50). - Tom Freddy har gjort en formidabel jobb for oss, men nå føler vi at det er riktig å skille lag, sier sportssjef Thomas Berntsen (50) til SA.

Slik forbereder Start seg på nervedramaet

Start legger ulike taktikker som kan tas i bruk i løpet av de siste 90 minuttene av årets serierunde. Ett mål kan skille mellom fiasko og jubel.
Les mer om:

Slik forbereder Start seg på nervedramaet

Start legger ulike taktikker som kan tas i bruk i løpet av de siste 90 minuttene av årets serierunde. Ett mål kan skille mellom fiasko og jubel.
Les mer om:

Politikk og folkerett på Vestbredden

Meningsutvekslingen mellom Olsen og Engelien om Israels okkupasjon av Vestbredden bærer dessverre preg av at man ikke klarer å skille mellom hva som er politiske spørsmål og hva som er folkerett i Israels over 50 år lange okkupasjon av Vestbredden.
Les mer om:

Må skille profesjonelle aktører fra konfirmasjon på velhuset

«Det som forundrer meg, er at verken politikere eller media evner å skille profesjonelle aktører fra «tanta til Beate» som arrangerer konfirmasjon på det lokale velhuset.»
Les mer om:

Øyvind forsøker for andre gang: - Viktig å skille mellom det som det senere er lønnsomt å si og andre ting(pluss)

Nå satser Øyvind Håbrekke fra Lysøysundet på fast plass på Stortinget. Igjen. Denne gangen forsøker han for sikkerhets skyld dobbelt.

- Vil kvitte seg med Pogba

Dagbladet erfarer at Manchester United i lengre tid har ønsket å kvitte seg med Paul Pogba. Det er altså gjensidig at partene ønsker å skille lag.

Studenter utnytter hjemmeeksamener – rekordmange utestengt

Nok et universitet i Norge varsler om eksamensjuks. Studentene tror mange ikke greier å skille mellom vanlige oppgaver og eksamener.
Les mer om:

Hagen-barna avviser påstand: – Var aldri tema

Vitner har forklart politiet om ekteskapsproblemer mellom Anne-Elisabeth Hagen og drapsiktede Tom Hagen. Barna deres tror ikke at moren ønsket å skille seg.
Les mer om:

Midtnytt 19:45

Midtnytt er ved Alf Skille.
Les mer om: