Nyheter om Ski


Lillebror Sundal og NIF skjøt Ski i filler

Med Tim Midtbø Sundal (23) i scoringsform fikk nok keeperne til Ski IL noe øresus. I hvert fall endte det med 42-30 i Nordstrand Arena onsdag.

Gir det frem til jul, slutter hvis ikke formen kommer

Det som skulle være en pressekonferanse om denne vinteren på pressekonferansen foran sesongåpningen på Beitostølen fikk en helt annen og dramatisk vending. Petter Northug får det ikke til å stemme og skjer det ikke noe raskt kan skikarrieren være over. «Jeg gidder ikke å prøve dette hvis jeg ikke tåler trening og konkurranser. Det er et siste håp.

Mener hoppernes nye vektregel er bortkastet

Alle de norske hopperne velger å hoppe med kortere ski fremfor å gå opp i vekt. Slik omgår de FIS' nye regelverk.
Les mer om:

– Det handler om å få riktig ski til rett bruk

Da sivilingeniøren lanserte verdens første­ twintip vannski, fikk han ideen til ski som også kunne brukes i snørike bratte opp- og nedoverbakker. Nå skal han legge ­utenlandske fjell for sine alpine føtter.
Les mer om:

Skistjernen vasket kontor for å få råd til sine nye ski

Skistjernen vil at idrett skal være tillgjengelig for alle barn og synes det er trist å høre om utstyrsjaget som eksisterer i barneidretten i dag.
Les mer om:

Thea (23) elsker utfordringer

Fire måneder brukte Thea Marstrander på å gå Norge på langs på ski. Da hun kom frem til Nordkapp i midten av mai i år, hadde hun et av sine beste øyeblikk noensinne.
Les mer om:

Samir Nasri tilbake til Premier League etter dopingdom

De mest pripne i fotballverden er i sjokk etter at Samir Nasri som nå er 31 år kan være på vei tilbake til Premier League.

Petter (26) fra Narvik bor i bobil og guider turister og filmfolk fra hele verden: – Man må leve bohemlivet mens man kan

Det er en ting Petter Edvardsen Westgaard (26) brenner for, og det er å stå på ski. Nå har han gjort hobbyen til levebrød.

Bedre gli med ski og poesi

Sesongstart med rim, rytme og blues.
Les mer om:

Bedre gli med ski og poesi

Sesongstart med rim, rytme og blues.
Les mer om:

Bedre gli med ski og poesi

Sesongstart med rim, rytme og blues.
Les mer om:

Arrangerer byttehelg for sportsutstyr

En av tre familier oppgir at de har latt være å melde barna på en idrett fordi det er for dyrt. Det ønsker Fløy Ski å gjøre noe med for vintersportens del.
Les mer om:

Nytt norsk team inn i Visma Ski Classics

- Vårt grønne tog kommer garantert til å synes i vinter, sier Team Manager Ole Sollien Hulbak.
Les mer om:

Lysløype og skole

Det hendte han gikk på ski på veien drøye seks kilometer dit for å trene.
Les mer om:

Hemsedal kåret til Norges beste 10 år på rad

I 10 år har Skiguiden i Dagens Næringsliv (DN) rangert Norges beste alpinanlegg. Hemsedal har vunnet kåringen hver gang. Skiguiden i DN trekker fram stor høydeforskjell, flott skikjøring i vakkert vinterlandskap og et godt utbygd barnetilbud. Helheten Hemsedal kan tilby er det ingen andre i Norge som kan hamle opp med, står det i DNs vurdering. Trysil kom på andreplass. Skiguiden i DN gis ut en gang i året og over 50 av landets alpinanlegg er testet.

Minusgrader kan du se langt etter: Gråværet har bestemt seg for å bli

November ligger foreløpig an til å bli uvanlig varm. Med ingen snø i sikte må ski og akebrett ligge på hylla en stund til.
Les mer om:

Tyvene brøt seg inn i flere hytter. Utenfor fant de disse sporene

HJARTDAL: Uvedkommende har brutt seg inn i minst to, kanskje tre, hytter i området Slåka/Heksfjell. Tyvene kom på ski.
Les mer om:

– Du blir litt einstøing av å holde på med dette

Fremtidens vintre blir snøfattige, og dine skiturer forverrer situasjonen. Her er skikjørerne som vil slippe ut minst mulig klimagasser for å komme seg på seg på ski.
Les mer om:

Gjør deg klar til vintersesongen og Birkebeinerrennet med et smålån

«Nordmenn er født med ski på beina». Dette er garantert et uttrykk du har hørt før. Det kan til og med hende du er blant dem som kjenner det krible når høsten kommer og muligheten for snø og skiføre nærmer seg. Kanskje du til og med drømmer om å gjennomføre det store skiløpet Birkebeinerrennet?
Les mer om:

Her kan du (kanskje) gå på ski i helgen

Utålmodig etter å komme i gang med skisesongen? Her finner du snø.
Les mer om:

Låven på Kloppa brant ned til grunnen

Låven der den siste husmannen i Ski bodde frem til 1980-tallet, brant ned til grunnen tidligere i høst. Anne fra Kloppa, en av de to tunnelboremaskinene på Follobanen, er oppkalt etter en av søstrene som bodde her ved Assurtjern.
Les mer om:

Dropper Tour de Ski

Sveriges skiprofiler Stina Nilsson, Charlotte Kalla, Hanna Falk og Ebba Andersson dropper alle Tour de Ski denne sesongen. Det opplyste de på en pressekonferanse onsdag.

Denne sprekken koster spisestedet på Ski storsenter 2 000 kroner om dagen og surt fjes fra Mattilsynet

Etter at Mattilsynet kom på tilsyn nummer to og utbedringen fortsatt ikke var gjennomført, har dagbøtene begynt å rulle for Lille Persille. – Det er utfordrende for oss, erkjenner daglig leder Janette Worm-Petersen.
Les mer om:

Nytt fra La Diagonela - Pass på, 1. november øker prisene

La Diagonela er et av langløpene som inngår i Visma Ski Classics. Nå på tampen av oktober har arrangørene litt nytt å meddele.
Les mer om:

I helgen kan du gå på ski!

Fjellfarer kjører skispor fra Jakobsbakken til Sagmo.
Les mer om: