Nyheter om Ski


Politiet betegner dødsfall i Ski som mistenkelig

En ung kvinne ble erklært død av AMK i Ski i Akershus natt til onsdag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.
Les mer om:

Tidligere Ajax, Real Madrid og Tottenham-spiller overrasker

Det er slettes ikke dårlig å bytte idrett og umiddelbart få et nytt kallenavn. Rafael van der Vaart var sentral på Nederland sin midtbane og tok med seg to totalt 109 landskamper, inkludert VM finale i 2010. – I fjor var det slutt på en imponerende karriere som spill for storklubber som Ajax, Real Madrid og Tottenham. Langt bedre enn å gå langt på ski, som John Arne Riise valgte å gjøre en stund etter han la fotballskoene på hylla. Når vi nå forteller hans nye kallenavn skjønner du sikkert hvilken idrett det dreier seg om.

Frivilligheten vil bruke pengene på beredskap, ikke avgift til staten

I disse dager drar mange av oss til fjells for å stå på ski. Samtidig jobber frivillige for å sikre din og min trygghet i skisporet. De frivillige organisasjonene som organiserer dette avgjørende beredskapsarbeidet betaler i dag moms når de for eksempel kjøper inn en snøscooter. Dette er en avgift kommersielle og offentlige aktører slipper. Frivilligheten hadde hatt større kapasitet hvis de fikk kompensert alle sine utgifter til moms.
Les mer om:

– Dette er ikke noe ukjent fenomen, vi opplever det stadig vekk. Folk tenker ikke konsekvenser

Noen kommer til å savne et par ski når de kommer fram etter E6-ferden til påskefjellet.
Les mer om:

I beredskap på Knaben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi vurderer om vi skal dra opp med noen til Josdal i Sirdal i løpet av påsken, men det er så lite snø der at vi har valgt å konsentrere oss om beredskap på Knaben. Det kan imidlertid være at noen tar turen til hytta på Josdal i løpet av påsken, sier korpsleder Torje Risøen i Flekkefjord Røde Kors til Agder.Heller ikke på Knaben er det mye snø, men det er ikke så langt opp til skimuligheter på fjellet.

Påskeprat på Lilloseter: - Dette er våren på sitt beste

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ta med en spade og lag en fin plass. Man kan sette seg ned og nyte sola. Småfuglene kvitrer som aldri før, og det er fin stemning i marka om våren, smiler drifter av Lilloseter sportsstue, Torgeir Soot. I fjor fikk man ikke oppleve våren, noe man virkelig har muligheten til i år.

Barnehagebarna svarer: Hvorfor feirer vi påske?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)PÅSKE: Barna i Stemvegen FUS barnehage har spilt et teaterstykke om påske uken før ferien. Leon Hallerake (6), Andrea Radic (6), Aksel Martin Jensen (6) og Mathilde Harredsvela (5) var alle fornøyde med rollene sine som Jesus, tjenere og engel. Leon syntes det var spesielt gøy å ri på «eselet», som ble spilt av en barnehageansatt.

Dette betyr påska for jærbuane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tuva Hansen, Klepp-kaptein 1. Når eg høyrer ordet «påske» tenker eg på ferie, kylling og sjølvsagt seriekampen me alltid har 2. påskedag.2. Eg har ingen faste tradisjonar, utanom det å ha betre tid i kvardagen til å lage gode måltid.3. For meg er påskeferien å ha fri frå skule/studie, men eg trener alltid med laget då me forbereder oss til kamp.

Travel påske i sauhuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tone Gjedrem skal verken gå på ski eller eta appelsinar i solveggen i påsken; ho ska ta imot lam i sauhuset. Dei første lamma kom i slutten av mars. Dei siste kjem i slutten av juni. Men hovudtyngda av lamma kjem nå.Lemminga har alltid blitt lagt til påsken på garden. I fjor kom påsken såpass tidleg at det hadde vore mogleg å venta med lemming til etter påske.

Mykje å vera med på i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Påske på fayancemuseet Egersund Fayancemuseum arrangerer påskeverkstad i dag. Fayancemuseet er ope til og med laurdag.Basar på Eia I kveld blir det basar på grendahuset på Eia i Sokndal.Bokkveld på Ogna Reidun Friestad står på Ogna scene i Helgåleiren i kveld. Ho skal presentera boka si "Drømmen som ble virkelig".

100-årsjubilanten Rolf tar «én dag av gangen»

Rolf Lonnevig savner ikke å stå på ski. Det er jo bare syv år siden han kjørte ned Wyllerløypa.
Les mer om:

- Bidrar til at vi får flere hjelpere ute i felt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Påsken er høysesong for alle som vil utforske Svalbard, både på skuter, på ski eller med hundespann. Beredskapstjenesten er heldigvis på vakt dersom uhellet er ute, men noen ting kan det være greit å kunne litt om selv også. Det gjør en gruppe ungdommer noe med, når de tar friluftsliv som valgfag. Ute på sletta i Adventdalen står en 17 år gammel gutt med et nødbluss i hånda. Armene strukket i været.

Oslo-folk (og trøndere) er ivrigst til å på ski

Det sies at nordmenn er født med ski på beina. Det gjelder særlig for folk fra hovedstaden.
Les mer om:

Ski Classics - Endelig stilling for Nordic Trophy - Kvinner

Slik ble sluttstillingen:
Les mer om:

Ski Classics - Endelig stilling for Nordic Trophy - Menn

Slik ble sluttstillingen:
Les mer om:

Klæbo har kjøpt hytte i eget treningseldorado

Johannes Høsflot Klæbo (22) har kjøpt hytte på Skeikampen i et område hvor han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski.
Les mer om:

Klæbo har kjøpt hytte

Johannes Høsflot Klæbo (22) har kjøpt hytte på Skeikampen i et område hvor han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski, skriver NTB. Klæbo omtaler stedet som «perfekt for trening og avslapning», og 22-åringen regner med at hytta står klar for innflytting i juli.
Les mer om:

Klæbo har kjøpt hytte i eget treningseldorado

Johannes Høsflot Klæbo (22) har kjøpt hytte på Skeikampen i et område hvor han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski.
Les mer om:

Klæbo har kjøpt hytte i eget treningseldorado

Johannes Høsflot Klæbo (22) har kjøpt hytte på Skeikampen i et område hvor han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski.
Les mer om:

Elevene har gått 500 mil på ski i vinter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Åttendeklassingene ved Trones skole har brukt friminuttene på ski.BEIARN: Skigåingen har både sørget for penger til klassetur og penger til kreftsaken.Rundt skolen Skiløypa som kjøres opp, går rundt skolebygget, og har en distanse på 700 meter. Rundekonkurransen er en populær tradisjon som har motivert alle elevene i bygda ut i frisk luft.Med Tellingen i bakgrunnen har elevene vært med for åttende år på rad for.

Elevene har gått 5000 kilometer på ski og samlet inn penger: - Det er imponerende

Elevene har til sammen gått 5000 km på ski.
Les mer om:

Lasse (47) fikk påskedrømmen oppfylt etter 15 år

- «Påskelabyrinten» har vært et påskudd for å slippe å stå på ski i mange år.
Les mer om:

Ski Classics - Sluttstilling - Kvinner

Slik ble sluttstillingen:
Les mer om:

Ski Classics - Sluttstilling - Menn

Slik ble sluttstillingen:
Les mer om:

Direkte nå: - Vi må gjøre oss fortjent til det

Skimiljøer over hele landet frykter at klimaendringene skal føre til kortere skisesong. Nå tar eksperter og løypemannskap grep for at vi skal kunne gå på ski også i fremtiden.
Les mer om: