Nyheter om Skeie


Linja med garantert lærlingeplass

Denne høsten startet Glemmen videregående en ny linje i et «nytt» bygg i Tomteveien. Her har skolen virkelig brukt penger på utstyr for å sette elevene i stand til å lære. Lærer Thomas Skeie synes det er synd at ikke flere elever har meldt seg på. Jobbene står i kø.
Les mer om:

Steinar Skeie ledet Vindbjart til seier i sin siste kamp

Lørdagens 3-1-seier mot Brodd var likevel ikke nok til opprykk for et Vindbjart-lag som endte på tredjeplass i sin 3. divisjonsavdeling.
Les mer om:

Bocuse d'Or søndag

Christian Andre Pettersen fra Bodø/Sandnes, Even Sørum fra Valdres og trener Geir Skeie fra Fitjar/Sandefjord har det norske flagget på brystet når de på søndag skal kjempe om en pallplassering i verdens desidert vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse – Bocuse d’Or Lyon i Frankrike.

Mål-lykke for Skeie

Sp vil kutte norsk krafteksport til Europa
Les mer om:

Fotballspillere som røyker

De fleste ser på fotballspillere som ekstremt profesjonelle idrettsutøvere som lever et svært strengt liv med fastsatte kostholdsprogram, ingen alkohol og utskeielser, eller røyking. Men det er en sannhet med visse modifikasjoner, da det finnes flere eksempler på at spillere på toppnivå også liker å skeie ut. Selv om klubbene har blitt mer seriøse i fokuset på en sunn livsstil og ansetter kostholdseksperter, kokker og annet nyttig støtteapparat, klarer noen spillere likevel ikke å holde tritt med den strenge livsstilen som klubbene ønsker at de skal følge.

Drømmestart mot opprykksfavoritten

Preben Skeie og Andreas Hellum sørget for Arendal-scoringene som sendte Skeid poengløse av sin egen hjemmebane.
Les mer om:

Skeie tungt inn i Effera

Bjarne Skeie satser på utstyr igjen. Men denne gangen er det digitalt utstyr til tunnel- og anleggsbransjen, ikke stål og hydraulikk til oljeboring.
Les mer om:

Steinar Skeie ferdig i Vindbjart etter sesongen

2021 blir Steinar Skeies siste år som hovedtrener for Vindbjarts 3.divisjonslag.
Les mer om:

Skeie i retten mot DNB

Bjarne Skeie må i retten igjen, denne gangen mot DNB. «Seismikksaken» tar visst aldri slutt.
Les mer om:

Dårlig med påsketrafikk i butikkene – men én ting har reddet dem

TELEMARK: Vanligvis er det god trafikk i butikkene før påskeferien. I år har det vært ganske annerledes. På Spar på Rauland har påsketrafikken nesten uteblitt. Likevel er kjøpmann Oddmund Skeie spesielt glad for én ting.
Les mer om:

Brann-talent legger opp

Stoppertalentet Vegard Skeie (20) ble i fjor første nye tilskudd i Brann-stallen etter Kåre Ingebrigtsens inntog som trener. Et halvt år senere legger han for å ta utdanning.
Les mer om:

Ingebrigtsens første Brann-signering legger opp

Brann-spiller Vegard Strønen Skeie gir seg med fotball.
Les mer om:

Olav og Elisabeth Øraker sel bensinstasjonen i Ryfoss: - Vi ynskjer oss litt meir fridom

Etter 20 års drift av bensinstasjonen i Ryfoss i Vang, ynskjer Olav Johan Øraker og Elisabeth Skeie Øraker å gje andre moglegheita til å oppleva «det gode stasjonslivet i Føsse».
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Ny runde med nasjonal oppmerksomhet, jeg traff visst en nerve

 Elisabeth Skeie Øraker i Vang skrev i mars i fjor et leserinnlegg der hun beskrev hvordan hun som mor opplevde at hennes sønn og andre ungdommer i Valdres havnet i kategorien kriminell fordi de elsker å kjøre snøscooter. Hun fikk en vanvittig respons da. Og nå går innlegget viralt igjen. Hun er ikke bare glad for oppmerksomheten.
Les mer om:

Trekker forslag om penger til Livsglede For Eldre

Flertallet i bystyret dropper å bevilge penger til Livsglede For Eldre på grunn av debatten om Anette Skeie Jakobsens habilitet.
Les mer om:

Var med å sikre oppdrag til stiftelsen hun grunnla

Flertallet i bystyret vil gi organisasjonen Livsglede for Eldre drøyt tre millioner kroner over fire år for å innføre en sertifisering av sykehjem. Forslaget kom fra bystyregruppa til Folkelista, hvor medstifter og styremedlem Annette Skeie Jakobsen sitter.
Les mer om:

Frifunnet av Høyesterett i «seismikksaken»

Christian Selmer er endelig frifunnet for grovt skattesvik i «seismikksaken». Bjarne Skeies juridiske våpendrager, Tom B. Knudsen, sier at boten på 85 mill. som Skeie Energy opprinnelig vedtok, nå blir frafalt.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk hver fredag. Mens du bidrar til å roe ned pandemien, sett på noen tunes. I natt hørte 730.no gjennom 57 nye norske låter, og plukket ut disse. Kapteinen «Dagen pappa grein» Når vi hører Kapteinen, skulle vi ønske at enda flere sang på kav stavangersk. Heldigvis har vi blant andre Kjell. Siddisen synger råflott om et tema som dessverre altfor mange kan relatere til: Å miste noen som står en nær til kreft. Den vakre låten har han laget med Coucheron og brukes i en kampanje for Kreftforeningen.

Karmøy-bonde jubler: Nå har den vesle kalven til Mats Einar (35) blitt en av Norges beste avlsokser

Mats Einar Skeie og faren Einar Skeie på Avaldsnes er blant karmøys største melkebønder. Nå viser det seg at de også står bak en av Norges beste avlsokser. – For oss kufolk er dette dritkult, sier Mats Einar Skeie.
Les mer om:

Branns nye stortalent lånes ut

Vegard Strønen Skeie (20) skal spille for Øygarden FK ut sesongen.
Les mer om:

Branns nye stortalent lånes ut

Vegard Strønen Skeie (20) skal spille for Øygarden FK ut sesongen.
Les mer om:

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

– Helt ufattelig at de har åpnet så mye, men ikke fotballen

Fredag kom den endelige beskjeden om at seriespillet for breddefotballen avlyses. – Forventet, men veldig skuffende, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie.
Les mer om:

– Helt ufattelig at de har åpnet så mye, men ikke fotballen

Fredag kom den endelige beskjeden om at seriespillet for breddefotballen avlyses. – Forventet, men veldig skuffende, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie.
Les mer om: