Nyheter om Skei


Dei to store kraftselskapa i fylket har konkludert med at samanslåing er vegen å gå

SKEI (NRK): To store kraftselskap ønskjer å bli endå større og mektigare, og håpar dei kan spare pengar i same slengen.
Les mer om:

Drapstrusler

En 43 år mann risikerer 10 års fengsel for å sende drapstrussel til Trine Skei Grande på sms. Rettssaken er berammet til 1. november.

Nå er det skiføre

På Skei i Gausdal er det 15 cm nysnø og løypemaskinen går. De første skiløperne er allerede på plass.
Les mer om:

Venstre vil lovfeste retten til kvalifiserte lærere

Norske skoleelever må få lovfestet rett til undervisning fra kvalifiserte lærere, mener Venstre-leder Trine Skei Grande – som også vil øke lønna til lærerne.

Krever olje-vern i nord for å gå i regjering

Venstre krever fortsatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja dersom partiet skal gå inn i regjeringen, fastslår partileder Trine Skei Grande.

Gjennomslag er viktigst

Om Venstre skal gå i regjering, må partiet få gjennomslag på skole, miljø og bedriftspolitikk, fastslår partileder Trine Skei Grande.

Så kom den tårevåte slutten for Ivar Skei

Etter at Liv Reidun Gramstad i sommer annonserte slutten for Ivar Skei Musikkhandel, har butikken vært full av kunder. Men lørdag kom siste dag for den tradisjonsrike Sandnes-butikken.
Les mer om:

No er det slutt for Ivar Skei

Heilt sidan tidleg på 1900-talet har Ivar Skei vore staden å handla musikk i Sandnes. I dag stenger butikken dørene for godt.
Les mer om:

The end?

•Venstre er eit lite parti der det kan skje store ting, sjølv på temmeleg kort tid. I vinter gjekk partileiar Trine Skei Grande ut og trua med at Venstre ville presse Framstegspartiet ut av regjeringa. Så gjekk Venstre til val på å få til ei blågrøn regjering saman med Høgre og KrF, der Frp ikkje skulle få bli med. Deretter gav Grande garantien om at borgarleg fleirtal skulle gi borgarleg regjering. Kanskje fekk dette løftet og stemmene til taktiske...

Framleis skjær i sjøen

TJA: Venstre har ei lang liste av oppgåver å ta fatt på. Men éin ting er sikkert: No er det ingen som vil utfordre Trine Skei Grande.

Grande: Venstre har ikke bestemt seg

Venstre-leder Trine Skei Grande avviser at det er flertall i partiets stortingsgruppe for å fortsette med regjeringsforhandlinger.

Siv Jensen svarer ikke på gjentatte angrep fra Knut Arild Hareide og Trine Skei Grande

Først var Frp-lederen ordknapp på hvor lei hun er av forsøk på å bli kastet ut av regjering. Så møtte hun de som forsøker å få til nettopp det.

Grande: Venstre har ikke bestemt seg

Venstres stortingsgruppe åpner for å forhandle om å gå i regjering med Høyre og Frp, skriver Dagbladet. Det stemmer ikke, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

Parhestene i sentrum kan skille lag

Skulle onsdagens møte med regjeringspartiene bli det siste for KrFs del, er det lite trolig at Venstre-leder Trine Skei Grande følger alliansepartneren ut døra.

Venstre-Trine: Åpner for å fortsette uten KrF

Trine Skei Grande (V) åpner for å fortsette samtalene med Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp), også om KrF-leder Knut Arild Hareide takker for seg.

Trine Skei Grande (V) fristes ikke av regjeringens sorte biler

Venstres «frihetskamp» avgjør om Venstre-lederen blir kjørt i sorte biler på statens regning neste år. I så fall blir Knut Arild Hareide (KrF) medpassasjer.

Regjeringssamtaler i gang: Venstre ber KrF være med videre

Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp) har nå startet flertalls-samtaler med Venstre-leder Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide (KrF). Før møtet la Venstre press på KrF for at de skal forhandle videre sammen.

Venstre: Nekter å gi opp blå-grønn plan

Både Venstre og KrF reiser hjem til statsminister Erna Solberg torsdag kveld med ønske om at hun danner en blågrønn regjering og kaster ut Frp. Men hva som skjer når dette ønsket blir avslått, vil ikke Trine Skei Grande si noe om nå.

Asylbarna: Kjempekø av barn som skal sendes ut i høst

130 enslige mindreårige fyller 18 år i høst – og da har UDI vedtatt at de må ut. Unge Venstre krever at Trine Skei Grande tar grep i forhandlingene med Høyre og Frp.

Andøya-krangel tar av mellom Venstre og Ap

Trine Skei Grande (V) sier at Ap-leder Jonas Gahr Støre ikke tok noen forbehold da Ap sammen med Frp og Høyre vedtok å legge ned Andøya flystasjon.

Andøya-krangel tar av mellom Venstre og Ap

Trine Skei Grande (V) sier at Ap-leder Jonas Gahr Støre ikke tok noen forbehold da Ap sammen med Frp og Høyre vedtok å legge ned Andøya flystasjon.

Grande får med seg syv menn på Stortinget

Partileder Trine Skei Grande blir eneste kvinne i Venstres nye, mannsterke stortingsgruppe. – Valgsystemet har spilt oss et lite puss, sier Grande.

Raja og Grande nevnes som mulige statsråder

Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater, sier sentrale kilder til VG.

Trine Skei Grande nevnes som mulig statsråd

Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater, sier sentrale kilder til VG.

Raja og Rotevatn hetest som nye Venstre-statsråder

Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater. Men først må partiet si ja til Ernas stående invitasjon om å gå i regjering.