Nyheter om Skaug


Skjelettene i garderoben

– Vi har en aksjelov som beskytter uærlige mennesker som ønsker å drive på denne måten. Disse smutthullene vil Rødt til livs, skriver Trine Skaug Martinsen og Latoya Wang Wendelbo i kjølvannet av konkursen i Garderobemannen.
Les mer om:

Åpner hyttesesongen, kjøper det vi trenger et annet sted enn Hvaler

– Jeg beklager at dette går ut over en uskyldig 3. part, men slik er det blitt, skriver hytteeier Knut Skaug om at han har bestemt seg for ikke å kjøpe varer eller bruke håndverkere i hyttekommunen.
Les mer om:

Antallet private eiere mer enn doblet: Nordmenn flokket til Norwegian i første kvartal

Antallet private eiere i Norwegian er mer enn doblet siden i fjor, og disse eier nå rundt halve selskapet. – Det er fascinerende, sier daglig leder Kristin Skaug i Aksje Norge.

Alle inntektene forsvant over natten - da fikk Jens Petter en strålende idé

– Det er i nedgangstider en må se etter nye muligheter. Sitter man bare og venter til ting skal snu, kan det være for sent, konstaterer Jens Petter Skaug.
Les mer om:

Endelig! Carina Dahl og Åge Sten Nilsen synger «Shallow» på norsk

Norge blir aldri lei av «Shallow». Halvannet år etter release er A Star is Born-duetten fortsatt en topp 50-hit her til lands. På verdensbasis har singelen streamet mer enn en milliard ganger på Spotify, men nå får Lady Gaga og Bradley Cooper konkurranse fra Carina Dahl og Åge Sten Nilsen. På Facebook forteller Carina og Åge at et planlagt samarbeid er lagt på is på grunn av koronaviruset, så de deler like gjerne duetten i sosiale medier.  De oppfordrer også alle som liker sangen til å gi et bidrag via Vipps. Sarpsborg x Trondheim: Her er «Så ekte nå» aka «Shallow» på norsk: Overraskelse

Mobiltelefoner i klasserommet forstyrrer og forringer læringsmiljøet

– For mange unge er mobiltelefon bare brukt til lettvint underholdning og stimuli mot kjedsomhet, skriver Arne Skaug. Han er tydelig på at mobiltelefoner ikke bringer noe positivt inn i klasserommet.
Les mer om:

Kommer seg ikke hjem fra Brasil

- Jeg leser at det er dugnad, men det virker ikke sånn i praksis, sier Ulf Skaug (59). Han sitter strandet i Rio de Janeiro, og vet ikke om han kommer seg hjem.

Ina (27) er klar for sin ellevte toppseriesesong, men den største drømmen har hun ennå ikke gitt opp: – Det er et mål jeg kan nå

Teie-jenta Ina Skaug går fra vestkanten til østkanten i Oslo, og er klar for å ikle seg den kongeblå Vålerenga-drakten i årets sesong.
Les mer om:

Skaug splitter kritikerne

Trygve Skaugs nye diktsamling selger i bøtter og spann, men kritikerne er uenige om han egentlig skriver «poesi». Forlaget hans har heller ikke meldt opp boka til innkjøpsordningen.
Les mer om:

Dikt for folk som ikke liker dikt

Instagram-poet Trygve Skaug med lavterskelpoesi i bokform.
Les mer om:

Bruksdikt fra instapoet! Bokanmeldelse: Trygve Skaug: «Ikke slipp»

Instagrampoeten og bestselgeren Trygve Skaug (34) slår til igjen, denne gang med en diktsamling om tro, håp og kjærlighet.
Les mer om:

Bruksdikt utsolgt før utgivelse! Bokanmeldelse: Trygve Skaug: «Ikke slipp»

Instagrampoeten og bestselgeren Trygve Skaug (34) slår til igjen: Førsteopplaget på 5000 eksemplarer av «Ikke slipp» ble revet bort allerede før utgivelse.
Les mer om:

Bruksdikt utsolgt før utgivelse! Bokanmeldelse: Trygve Skaug: «Ikke slipp»

Instagrampoeten og bestselgeren Trygve Skaug (34) slår til igjen: Førsteopplaget på 5000 eksemplarer av «Ikke slipp» ble revet bort allerede før utgivelse.
Les mer om:

– Som å vinne i Lotto når noen kommer og spør om de kan få lov til å lage verdens fineste tv-program hos deg

Verden begynner å få øynene opp for eventyrer Randi Skaug og reiselivsbedriften hennes på øya Naustholmen i Steigen.
Les mer om:

Gunn-Heidi tegnet den dyrebare figuren hun ga bort ved en feil. Drar du kjensel på den?

Gunn-Heidi Skaug ga bort sin dyrebare porselensfigur til Fretex Bodø ved en feiltakelse. Kort tid senere ble det solgt fra butikken. Nå ønsker hun å komme i kontakt med kjøperen.
Les mer om:

Skaug returnerer til gamleklubben

Etter det NRK erfarer, er Ina Helen Levorsen Skaug klar for Vålerenga. Skaug startet sin karriere i Toppserien med FK Larvik i 2008, og fortsatte deretter i Stabæk og Vålerenga. Skaug gikk til Røa fra Vålerenga i 2016, og returnerer nå til gamleklubben. 27-åringen noterte seg for 21 kamper og 3 mål forrige sesong.

Droppet julegaver: - Kvalmende

Familien til Instagram-poet Trygve Skaug forandret juletradisjoner da de fikk noen utenforståendes blikk på feiringen.
Les mer om:

Dette gjør «Jul i Blåfjell»-stjernene nå

25 år gamle Marius Ramberg Skaug var bare fire år gammel da julekalenderen ble spilt inn. Fortsatt googler folk navnet hans.
Les mer om:

De som skriver til Trygve, er ikke bare jenter, og de er ikke bare unge

– Verden blir ikke et bedre sted av at jeg lager posesuppe på TV, sier instagram-poeten Trygve Skaug. Han finner deg i kjelleren, ute på dypt vann, nede på bunnen, på vei opp. Kanskje det er grunnen til at han klart å gjøre poesi ukleint. 
Les mer om:

Toppleiarar har overklassesyn på Nav-brukarar

DEBATT: I eit innlegg i Aftenbladet 29. november tillegger Håkon Skaug meg utsegn eg ikkje har kome med.
Les mer om:

– Du kjerring som gikk med 2 hunder utafor Skaug i ettermiddag.

Åpen linje er en av Avisa Nordlands mest leste spalter. Hver dag, på side tre i papiravisen, får folk ytre seg om stort og smått de er opptatt av. Her er en oppsummering fra de siste dagene. For å kontakte Åpen linje - ring: 75 50 50 50 - eller send epost til: apen@an.no
Les mer om:

- Det er stusslig og trist det som nå skjer – atter en gang

– For en som følger FFK fra sidelinjen, og som inderlig ønsker at FFK skal rykke opp, er det stusslig og trist det som nå skjer – atter en gang, skriver Arne Skaug i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Tre uker etter urnenedsettelsen var lykten på graven stjålet: – Å gå på en kirkegård for å stjele er lavmål

Torunn Skaug opplevde at gravlykten på morens grav ble stjålet. Dette fortalte hun om på Facebook. Reaksjonene har vært voldsomme.
Les mer om:

Tre uker etter urne-nedsettelsen var lykten fra morens grav stjålet: – Å gå på en kirkegård for å stjele er lavmål

Torunn Skaug opplevde at gravlykten på morens grav ble stjålet. Dette fortalte hun om på Facebook-siden «Hva skjer i Ski?». Reaksjonene har vært voldsomme.
Les mer om: