Nyheter om Skau


– Stort sett hver gang jeg er ute på byen må jeg tisse bak et hjørne

Morten Marius Skau (31) håper han snart skal kunne nyte utelivet i nabolaget uten begrensninger slik alle andre kan.
Les mer om:

Jakter spøkelser på TV: – Fikk frysninger, gåsehud og hjertebank

Youtuberne Victoria Skau (22) og Robin Hofset (30) har fått rollene som spøkelsesformidlere for yngre, mens Lilli Bendriss (75) «hacker åndeverdenen» for åpent kamera.
Les mer om:

Jaktet spøkelser på Elingaard: – Vi fikk gåsehud alle tre

Klarsynte Lilli Bendris og youtuberne Victoria Skau og Robin Hofset har slått seg sammen for å jakte bevis på at det finnes spøkelser på Elingaard herregård i programmet «Spøkelsesjegerne» som kommer på discovery+ denne høsten.
Les mer om:

Video: Lander på sykehuset

Det nye SAR Queen (Leonardo AW101-612) lander på Nordlandssykehuset for første gang. Video: Hanna-Lisa Skau

Victoria Skau om kjærlighetssorgen: – Veldig tabu og flaut

Etter å ha møtt en gutt i et par uker, satt Victoria Skau igjen med det hun omtaler som sin verste kjærlighetssorg noensinne.
Les mer om:

Victoria Skau om kjærlighetssorgen: – Veldig tabu og flaut

Etter å ha møtt en gutt i et par uker, satt Victoria Skau igjen med det hun omtaler som sin verste kjærlighetssorg noensinne.
Les mer om:

Victoria Skau om kjærlighetssorgen: – Veldig tabu og flaut

Etter å ha møtt en gutt i et par uker, satt Victoria Skau igjen med det hun omtaler som sin verste kjærlighetssorg noensinne.
Les mer om:

Dansk overraskelsesseier

Danmark overrasket og slo dobbelt regjerende Paralympics-mestere Australia 54-53 i rullestolrugby. – Danskene har sjokkert ved å vinne i åpningskampen, utbrøt NRKS kommentator Patrick Rowlands. – Hvem hadde trodd det her? fulgte ekspert Morten Marius Skau opp med. Danskenes store spiller var var Sebastian Frederiksen med 29 scoringer - eller «tries» som det heter i denne idretten. – Guttene spilte helt fantastisk, sa den danske spilleren Morten Elmholt til NRK. Dermed leder Danmark gruppe A etter den første kampen. I samme gruppe er Frankrike og Japan som møtes senere onsdag.

Her endte rådyrkalven sitt liv: – Vi hørte en stygg lyd

Paul André og Anita Skau Jensen fikk seg en støkk på slutten av tirsdagskvelden.
Les mer om:

Flyttet fra Grenland til hytta - nå skal Tone jobbe med å få flere til å gjøre som dem

PORSGRUNN/VINJE: Hva gjør man når ungene flytter ut og huset føles tomt? For Tone Skau Jonassen og Ottar Berg ble svaret å flytte fra hus og jobb i Grenland og starte på et nytt kapittel i tosomhet, i Vinje.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Dobbel opptur for Ask (19): – Jeg slapp med skrekken

Ask Tjærandsen Skau (19) fikk en svært innholdsrik avslutning på 2020-sesongen.
Les mer om:

Arild Skau (72) er død – en bauta i Fredrikstad-politikken

Den markante SV-politikeren og miljøverneren Arild Skau er død, 72 år gammel. Han satte et tydelig preg på Fredrikstad-politikken i flere tiår. Etter at han ble pensjonist, gledet han mange med bilder fra naturen i nærmiljøet.
Les mer om:

Trenerteamet til Sprint på plass

(FAUSKE) Tom Erik Lund, Peter Skau og Lars Jonas Hjemaas utgjør trenerteamet til Fauske Sprint kommende sesong.
Les mer om:

Mange ansatte tar kontakt med tillitsvalgte om problemene med fylkesrådmannen

SKIEN: – Vi har fått mange henvendelser fra våre medlemmer. Det sier Olaug Skau, hovedtillitsvalgt for Fagforbundet i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Man blir valgt, mottar en høy godtgjørelse og går i hi og varmer seg med sine politiske venner

Bodahl-Johanser maler på mot hemmelighold og «oppgjør i bøttekottene»: – Siden ingen har sett noe særlig til SV siden Arild Skau gikk ut av politikken, blir SV oppfattet som et haleheng til Arbeiderpartiet. Jeg gjentar advarselen til Rødt om ikke å gå samme vei.

Kanye West overrasker Kim Kardashian med forhekset skog på badet

KimYe holder kjærlighetskoken. Kanye West vet i alle fall at små overraskelsker i hverdagen er viktig. Som for eksempel å få laget en magisk skau på badet som overraskelse for kona. – Så jeg kommer hjem og hele badet er dekorert som en fortryllende forhekset skog, og det er så vakkert og så visuelt søtt, sier firebarnsmoren i telefonsnutten nedenfor. Se Kanyes enchanted forest-surprise til Kim Kardashian på badet: Kim, som fyller 4o i oktober, røper ikke hva ektemannen skrev på kortet som lå i skogen. Men kanskje det var en gratulasjon ettersom hun ENDELIG er dollarmilliardær. Noe Kanye, som

Trude og Jarl gjør suksess på Revetal: – Jeg har alltid jobbet i byen og var veldig skeptisk. Ute på landet, liksom

Trude og Jarl Espen Skau driver butikken Jobbklær AS på Revetal-måten. Det har vært en suksess.
Les mer om:

Dette har Jon Harald tenkt på i 20 år. Nå gjør han alvor av drømmen om å rydde skau og bygge boliger.

Jon Harald Gryte eier store områder med dyrka mark og skau i Stokke. I flere tiår har de lurt på om ikke skauen burde brukes til noe mer nyttig enn bare å stå der. Nå er avgjørelsen tatt, og reguleringsarbeid er påbegynt.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vixen-nominerte Victoria Frostmann Skau ✨

YouTube-stjerna Victoria Skau deler sine beste tips for en bra helg! Vi vet du har ventet på det hele uka. Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas, og denne uken tar vi en prat med den Vixen-nominerte over-all godsnuten Victoria. Bli bedre kjent med Victoria via Fredagsfjas – Du har kanskje sett meg innelåst på badet i 24 timer? (Sjukt bra bio på Tinder). Den (snart) 21 år gamle Nesodden-jenta har med 66 000 abonnenter på YouTube og Vixen-nominasjon i kategorien «Årets influencer, underholdning» vind i seilene om dagen. Grattis! – Det er så sinnssykt kult, wow.
Les mer om:

Medkila fortsatte seiersrekken

Mette Skau sikret seieren med sin 1-0-scoring for Medkila mot Nanset på Fagerli kunstgress i 1. divisjon kvinner søndag.
Les mer om:

Eivind Skau og de alternative

Les mer om:

Anmeldelse: Årets viktigste norske nettserie?

Norsk serie som kan gjøre en forskjell? Om du fikk valget mellom å leve på en frisk jord, med fugler, folk og fred, en jord der vi delte med hverandre – eller å leve på en planet, der luften er så tett at den er hard å puste i? Der noen har alt, mens andre nesten ikke har noe.

Tunet gikk fra 2-4 til 10-6 i kvart'n

Ole Martin Skau Jannson og Ole Mossin Olesen gikk foran da innebandyherrene til Tunet beseiret Slevik 10-6 i andre kvartfinalekamp fredag kveld.
Les mer om:

Coop Extra flytter noen meter over veien og inn i det gamle Bunnpris-bygget på Torp

– Om alt går i orden håper vi å kunne åpne ny butikk i slutten av februar, sier viseadministrerende direktør Bjørn Tore Skau i Coop Øst.
Les mer om: