Nyheter om Skar


Evertons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Evertons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Landslagsløper forbannet og frustert etter sperring

SANDNES/OSLO (VG) Sindre Bjørnestad Skar (26) var alt annet fornøyd med Magnus Bøe (20), etter at han røk ut i kvartfinalen i lørdagens sprint under Blinkfestivalen.

– Sjåføren må ha hatt englevakt(pluss)

Bilen skar ut av veien, gikk rundt først en gang og så en gang til før den landet på taket. Mirakuløst nok kunne føreren i 70-årene krype tilsynelatende uskadet ut av vraket. Han klarte å ta seg tilbake til veien og tilkalle hjelp.
Les mer om:

Resultater Sindre Bjørnestad Skar 2017-2018

Slik gikk det gjennom sesongen 2017-2018:
Les mer om:

Styrtregn bare et par kilometer fra grotten

THAM LUANG-GROTTEN (NRK): Lyn skar over himmelen i alle retninger over Tham Luang-grotten i Thailand fredag kveld, men regnet uteble. Til alles lettelse.
Les mer om:

Tidlig moltsesong i Trøndelag(pluss)

Allerede denne uka fant steinkjerbygg Kari Skar molter i fjellet i Flatanger.
Les mer om:

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Politiet om tirsdagens pass-kaos på Evenes: – En del ting skar seg

Tirsdag var det store forsinkelser i passkontrollen på flyplassen på grunn av manglende arbeidskraft.

Tidligere stormester i frimurerordenen er død

Ivar Arnstein Skar, tidligere stormester for Den Norske Frimurerorden, er død, 81 år gammel.
Les mer om:

Oljefondet gjorde som Blackrock ville. Til i år

Oljefondet var tredje største eier i Blackrock. Norge stemte systematisk for Blackrock-ledelsens forslag, også da andre aksjonærer gjorde opprør mot løpske topplederlønninger. Men i år skar Oljefondet ut.
Les mer om:

Kunstnerisk umami

Uavhengig av sjanger og opphav er all kvalitetskunst forankret i samme, ubeskrivelige essens, mener komponist Julian Skar, som kaller den «umami-faktoren».
Les mer om:

– Traileren skar tvers over E 39 og dro med autovernet inn i vår bil

– Det så veldig rart ut. Som om traileren hadde full sving og kjørte rett ut.
Les mer om:

Trailer skar over E 39 - traff bil og sperrer veien

Ingen skal være skadet etter at denne trailer plutselig skar over E 39 i Trybakken og traff en personbil i motgående kjørefelt.
Les mer om:

Pellegrini tilbake i Premier League-sirkuset

Trener David Moyes fikk noen gode måneder hos West Ham og reddet klubbet fra nedrykk, men så skar det seg litt på tampen og endte med brudd mellom klubb og trener. Det gikk ikke mange dagene før ny mann var på plass i førersetet. Manuel Pellegrino. Italieneren kommer fra trenerjobb i den bortgjemte Kinesiske superligaen, men har en spennende CV som inkluderer klubber som Villarreal, Real Madrid, Málaga – og Manchester City.   Hentes ut av glemselen.

Tyver skar hull i taket – kan ha stjålet tobakk for millioner

Store mengder tobakk er stjålet fra et lager i Lillestrøm etter et innbrudd søndag formiddag. Øst politidistrikt etterlyser nå en grå varebil.

Hovslager skar hesten Einar til blods

Brukte en elektrisk høvel på høvene.
Les mer om:

Åpner for å rive fire av ti bygg på gul liste for å kunne ta leiren i bruk

Streng regulering gjør at bruken av Skar leir ikke kan oppskaleres. Bystyret er enig i at riving av fire av ti bygg på gul liste er hensiksmessig for å få til bruk, og redusere kostnader.
Les mer om:

Kjøpte spøkelsesleir – innrømmer bomkjøp

Frykt for at Oslos drikkevann kan bli forurenset gjør at den gamle militærleiren i Maridalen knapt kan brukes til noe. Men Skar leir har blitt et pengesluk for Oslo kommune.
Les mer om:

Fikk fornyet landslagstillit i langrenn

Både Sindre Bjørnestad Skar (26) og Kathrine Harsem (29) ble mandag tatt ut på seniorlandslagene i langrenn for kommende sesong.
Les mer om:

TV2 har sneket ut informasjon om skilandslaget

Det er fryktelig spennende å være tidlig ute, derfor slenger vi oss på informasjonen som TV 2 kommer med.  De mener å fått vite hvordan skilandslaget blir seende ut neste sesong.

Mann knivranet i Stavanger

Like før 00:30 natt til fredag ble en mann i 40-årene ranet av to ukjente menn i Stavanger sentrum. Mennene kom unna med en kostbar klokke som de skar av armen hans.
Les mer om:

Skistjernene bød opp til sprintshow: – Kan være fremtiden

Verdenscupløper Sindre Bjørnestad Skar tror 100 meter kan skape blest rundt langrenns-sporten.
Les mer om:

- Jeg fikk vondt av å oppdage dette

Bjørn Ingvaldsen trodde ikke sine egne øyne da han skar opp fisken. - Trist syn, sier fiskeribiolog.
Les mer om:

Bjørnestad Skar fikk kjeft etter fall

Sindre Bjørnestad Skar forsøkte seg på en frekk manøver i Falun.
Les mer om:

Teknokrøll for kronprins Haakon på teknofestival

AUSTIN, TEXAS (VG) Da Norges kronprins skulle skryte av norsk teknologi foran en fullsatt sal i Austin skar det seg helt med teknologien.
Les mer om: