Nyheter om Skailand


Perspektiv over senterfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SP er i fremgang, Førstekandidat på fylkesting-lista for Agder, Oddbjørn Kylland viste til en tredobling av stemmetall siden 2009 for Norges tredje største parti som øker i den grønne vinden som blåser over landet.Med nesten 16 prosent, ligger SP an til å kapre 5-7 mandater i det nye fylkestinget som får 49 representanter.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Sivilforsvaret delte ut ryggsprøyter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag formiddag er det en rolig stemning på det gamle ladestedet.Sivilforsvaret har delt ut ryggsprøyter til slokkemannskap. Det blåser kraftig og det regner. Men trolig er det ikke nok nedbør til at det utgjør noen forskjell med tanke på slokking av brannen. Sogndalstrand kulturhotell har hatt noen ekstra gjester.

Treplantningsselskapet får takk og skryt for badetrapp i Sandtjødne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi syntes det passet godt, sier karene som har gjort sitt beste for at det skal gå greit å entre Sandtjødne og å komme seg på tørt land igjen etter et bad. Ove Randen og Ole Kolstø i Egersund skog-og treplantingsselskap har laget og montert trappa.Ingen spøk Damene testet den allerede 1. april, og uten å spøke godkjente de den.

Måtte endre slippsted for sirkus-papegøyene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg må få takke grunneier Arne Skailand.

Demokratene stiller liste

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kenneth Skailand er på topp, og har fått med seg ni andre på listen til høstens valg.Listen ser slik ut: 1. Kenneth Skailand, 2. Monika Hamre, 3. Trond-Olav Haugse, 4. Jan Ove Strømland, 5. Erik Svindland, 6. Trygve Pettersen, 7. Sudarat Skailand, 8. Linda Hellestøl, 9. Hugo Morgan Frøyheim, 10. Jan Modal.

Anmelder kommunen

Innbygger Kenneth Skailand har anmeldt Flekkefjord kommune for brudd på forurensningloven i forbindelse med arbeidet i Tjørsvågstrand.
Les mer om:

Hedret på 25-årsfest

Egenes Brannteknikk fyller 25 år i år og markerer begivenheten med ny logo og ny profil. På jubileumsfesten nylig ble flere ansatte hedret for lang og tro tjeneste. Seks ansatte og styreleder har vært med siden starten i 1993: Tom Klausen, Per Strømland og Leif Gunnar Skailand og Yngve Halvorsen som har vært styreleder siden starten, Tove Egenes og sjefen selv, Stein A. Egenes.

«Må holde styr på hattene sine»

Eiendomsutvikler Ove Skailand reagerer på John Hansens beskrivelse av virkeligheten.
Les mer om:

Bad entreprenører «angi» utbygger

Entreprenører ble tilbudt redusert gebyr om de hjalp Flekkefjord kommune med å «finne noe» på Ove Skailand.
Les mer om:

- Vi er ikke ute etter «å ta noen»

Kommunalsjef Steinar Ness avviser at kommunen er ute etter å ta Ove Skailand.
Les mer om:

Reagerer på ordbruken

Utbygger Ove Skailand reagerer sterkt på at uttrykket «svindel» er brukt i henvendelsen fra sameiet til kommunen.
Les mer om:

Sameie i full strid med utbygger

Et sameie i Dannevika mener Ove Skailand har tatt seg til rette.
Les mer om:

Gebyrvedtak oppheves

Fylkesmannen opphevet gebyrvedtak som Flekkefjord kommune har gjort mot Ove Skailand.
Les mer om:

Rasutbedring på fylkesvei 466

Fredag formiddag drev veivesenet på med fjellrensk etter raset som gikk på fylkesvei 466 nord for Skailand.
Les mer om:

Slipper gebyr på 25.000 kroner

Ove Skailand kan nå få penger for å dekke klage-saksutsgifter i stedet for et gebyr på 25.000 kroner.
Les mer om:

– Nå gir jeg opp hele greia

Utbygger Ove Skailand antyder at kommunen kan komme i erstatningsansvar for leiligheter uten vegger som nå kan bli ødelagt av vær og vind.
Les mer om:

Eiendomsutvikler. – Vi må smi mens jernet er varmt

Ove Skailand ønsker å drive praktisk sentrumsutvikling, men han etterlyser en bedre medspiller-holdning fra kommunen.
Les mer om:

– Vi må smi mens jernet er varmt

Ove Skailand ønsker å drive praktisk sentrumsutvikling, men han etterlyser en bedre medspiller-holdning fra kommunen.
Les mer om:

Et hjem borte fra hjemmet

Campinglivet trenger ikke være primitivt. Marit Iversen Skailand og Atle Skailand har funnet lykken på Brusand Camping.
Les mer om:

Farlig og tung steinblokk fjernet på fylkesvei 466

En steinblokk på nærmere 20 tonn ble tirsdag kveld fjernet fra den loddrette fjellveggen 15 meter over fv. 466 i Årdalen nord for Skailand på Gylandsveien.
Les mer om:

Ny runde om rivingssak

Ove Skailand ber om at rivingssaken for Hidragaten 25 gjenopptas.
Les mer om: