Nyheter om Skaar


Påtaleleder om avhør av dobbeltdrapssiktet (15): – Skulle ikke vært gjort

I 2016 uttalte fungerende kriminalsjef Terje K. Skaar at politiet «sto støtt» i vurderingen om å avhøre 15-åringen uten forsvarer. I dag er budskapet et annet.
Les mer om:

Påtaleleder om avhør av dobbeltdrapssiktet (15): – Skulle ikke vært tatt uten forsvarer

I 2016 uttalte fungerende kriminalsjef Terje K. Skaar at politiet «sto støtt» i vurderingen om å avhøre 15-åringen uten forsvarer. I dag er budskapet et annet.
Les mer om:

Fant fugleunge i rede fullt av søppel

Da Pernille Skaar og samboeren oppdaget en liten fugleunge i takrennen sin, lå den i et rede sammen med plastavfall.
Les mer om:

Entreprenørkonkurs i Mandal

– Vi var i så hardt vær i fjor at vi bestemte oss for å legge ned. Men først skulle vi sluttføre de prosjektene vi holdt på med, sier Gøran Skaar.
Les mer om:

– Vegmerkingen er ikke miljøfarlig(pluss)

Sammenlignet med dekkslitasje er forurensningen fra vegmerkingen marginal, ifølge sjefingeniør Bjørn Skaar i Vegdirektoratet.
Les mer om:

Cathrine ble hekta på padlebrettet. Nå lager hun egne

Da Cathrine Skaar Rantaniitty fikk «tusen» spørsmål om hvilke padlebrett folk burde kjøpe, fant hun ut at det var like greit å produsere egne.
Les mer om:

Arbeider på stor byggeplass i Tromsø testet positivt for koronavirus

- Vi aner ikke hvor han har smitten fra, sier administrerende direktør Gro Skaar Knutsen i Peab Bjørn Bygg i Tromsø.

– Kan bli en fin og spesiell dag uansett(pluss)

– Vi gjennomfører dåpsseremonien og tar festen en annen gang, sier Synnøve Giljarhus Skaar i Malmefjorden.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med SKAAR: – Når ting går litt over og samfunnet har blitt post-apokalyptisk, DA skal jeg smelle til

Fredagsfjas med SKAAR! Vi skal etter beste evne forsøke å gi deg et lite lysglimt oppe i alt korona-kaoset (stay healthy, guys <3). Og vi har ikke glemt at det er fredag, som betyr FREDAGSFJAS! I dag har vi fjaset med nydeligheten Hilde Skaar alias SKAAR. I går delte vi Martin Danielle alias CLMD korona-bønn til politikerne, på vegne av musikere som lever av at folk samles til konserter. Det kjenner også SKAAR på. Hei SKAAR! Hvordan har du det om dagen?  – Heiii 730! Helt ærlig? Ganske middels!
Les mer om:

Isah er Årets stjerneskudd

500 000,- gjeve tippemiddelkroner ble delt ut på bransjefestivalen Bylarm lørdag kveld. Etter to konserter med ekstrem interesse blant publikum på denne bransjefestivalen, falt juryens valg på rapperen som blant annet har jobbet med Karpe i året som gikk. – Nivået på de nominerte har vært enormt bra i år.

Bildebonanza fra by:Larm 2020: Folk og fe på festival ✨

Her er første dose! Hvem bør man se på by:Larm?
Les mer om:

Kjønnsbalanse for første gang i Bylarm

Kamara og Skaar er blant artistene som får opp kvinneandelen i årets Bylarm. For første gang er kjønnsfordelingen på festivalprogrammet balansert.
Les mer om:

GAFFA presenterer egen scene på by:Larm

GAFFA presenterer programmet på Rockefeller i Oslo torsdag 27. februar under by:Larm. Blant artistene som skal stå på scenen finner vi det norske stjerneskuddet Kamara, som toppet Musikknyheter.no sin kåring over de ti mest lovende, nye norske navnene i 2020.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege frå Osmund Noralf Solland til Wenche Håheimsnes, Lene Solland og Merethe Solland (27.12.2019) Del av Marvikvegen 7 (Gnr 125, bnr 1) er overdrege for kr 700.000 frå Wenche Håheimsnes og Lene Solland til Merethe Solland (27.12.2019) Tandranesvegen 94 (Gnr 140, bnr 26) er overdrege for kr 3.150.000 frå Trond Helge Eilertsen og Monica Norman til Stig Wølstad-Knudsen (02.01.2020) Høyvikdalen 6 (Gnr 134, bnr 68) er overdrege for kr 1.750.00

Astrid S: – Det er mye jeg vil si

Popstjernen snakker ut. Det har vært stille fra Astrid S på sosiale medier de siste dagene. Dette til tross for at flere journalister hos VG har laget saker om at 23-åringen utsetter turnéen sin grunnet forsinkelser med albumet. Astrid, som har gitt ut blant annet fire EP-er med til sammen 18 låter, tar nå til Instagram og kommenterer det hele. – Hei, det er meg, jeg våknet med mange tanker i hodet og mye som jeg har lyst til å si, skriver Astrid. – Men jeg skal holde det kort. Innlegget blir dog relativt langt, med oppsummering av et dilemma: Utsette albuminnspillingen og gjøre turnéen nå, el
Les mer om:

– Tror den aktuelle lederen fremdeles har tillit

– I utgangspunktet sjekkes referanser på alle personer ved ansettelser, så jeg går ut ifra at det er gjort også i dette tilfellet, sier foretakstillitsvalgt Anne Catherine Skaar.
Les mer om:

Satser på åpning snart

Til tross for vekslende temperaturer og værforhold, satser Leif Skaar på at Kjerringåsen Alpinsenter kan åpne veldig snart.
Les mer om:

Ballade Video julespesial: Drømmen om julen

Lengsler, savn og en dose sentimentalitet: Vi gir deg lydsporet til julen 2019, slik Daniel Kvammen, Eva Weel Skram, Fay Wildhagen, Skaar og Pust ser det.
Les mer om:

Norske stjerneskudd får vise seg frem for kred-festival og BBC i Trondheim neste år

Når bransjefestivalen feirer sitt 10-årsjubileum i dagene 30. januar til 1. februar, er det ikke bare etablerte navn som får muligheten til å vise seg frem på scenen.

Eigedom

Eidssjøen 14 B (Gnr 93, bnr 126) er overdrege for kr 3.100.000 frå Hove Katinka Joyce Ten og Peter Gabriel Tijhuis til Cecilie Gustavsen (04.11.2019) Del av Hegglandsveien 87 (Gnr 35, bnr 98) i Rennesøy kommune er overdrege frå Terje Sætrevik til Anne Tranberg Sætrevik (01.11.2019) Overdraginga omfattar også del av Breiastøldalen 1 (Gnr 4, bnr 59) i Suldal kommune Øysteinslandsveien 255 (Gnr 225, bnr 7) i Lyngdal kommune er overdrege frå Arne Bjørknes til Esther Martha Rud Bjørknes (05.11.2019) Overdraginga omfattar

Lagde blomsterpynt med de eldre

Lornance Najib og Rigmor Skaar Eriksen fant tonen da Vea-elever hjalp de eldre på Parkgården med å lage blomsterdekorasjoner.
Les mer om:

– Hvis dette kommer i avisen, er jeg tatt på fersken

Gunnar Skaar skulle egentlig til byen for å gjøre et helt annet ærend. Men da han så klær på Dressmann til en billig penge på Black Friday, ble han solgt.
Les mer om:

Ballade XXXII: Hvor grønt kan det bli?

Nye videoer fra Synne Sanden, Kjærleik, Karin Park, Lakeshouse, Kefeider og Skaar.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Se SKAAR kaste forbannelser på slemme gutter

SKAAR fikk en pangstart da hun debuterte som soloartist med hiten «Higher Ground». Jenta med drømmestemmen har nå signert med Warner Music og står også bak «24» som har vært A-listet hos P3 i 24 uker Tidligere i høst slapp 21-åringen fra Stord hymnen «Five Times».
Les mer om: