Nyheter om Sjøvold


Protester mot krigsøvelsen Trident Juncture

Mathias André Sjøvold, Rødt Fredrikstad: – Spørsmålet er om øvelsen i virkeligheten representerer noe defensivt, eller kanskje tvert i mot er med på å utgjøre en opptrapping av spenningsnivået i Norden.
Les mer om:

Blir neppe kvitt Oslo Vest i utvidet politidistrikt

Politimester Hans Sverre Sjøvold i Oslo politidistrikt foreslår å beholde dagens deler av Oslo sentrum i Enhet vest når enheten skal strekke seg sørover til å ta med Hurumlandet.

Politimesteren etter addictologi-sakene: Ikke akseptabelt

Etter å ha fått spørsmål om politiets håndtering av Addictologi Akademiet, svarer Hans Sverre Sjøvold, politimester i Oslo, at de kan bli bedre på samhandling.

Politiet er bekymret for ungdomspartienes legaliseringspolitikk

Et flertall av ungdomspartiene åpner nå for lovlig salg av hasj og marihuana. – Rusproblemet blir ikke mindre av at man kan selge og kjøpe over en disk, sier politimester i Oslo Hans Sverre Sjøvold.

Drakampen i Oslo-politiet: Politimesteren ble advart av sine egne, men lyttet ikke

Politiet kritiseres for å ha gitt kriminelle fritt spillerom i Oslos underverden etter politireformen. Internt har alarmklokkene gått for lengst og flere rutinerte politimenn advarte politimester Hans Sverre Sjøvold. 
Les mer om:

Politimester Sjøvold slår tilbake mot Listhaug: – Hun har fått fyldig informasjon

Sylvi Listhaug beskylder deler av Oslo-politiet for å ha dysset ned problemer på Oslo øst. – Listhaug har fått fyldig informasjon i møter, svarer politimester Hans Sverre Sjøvold. 
Les mer om:

Politiet om Listhaugs utspill etter gjeng-avsløringene: - Hun fikk fyldig informasjon

Politimester Hans Sverre Sjøvold mener tidligere justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ble fyldig informert om utfordringene med gjengmiljøet i Oslo sør og øst da hun fungerte som minister.

Politimesteren i Oslo etter gjengavsløring: Ber om millionbevilgninger

Oslopolitiets forsøk på å få kontroll over det harde gjengmiljøet på Holmlia, går utover polititilbudet i andre problemområder i hovedstaden, vedgår politimester Hans Sverre Sjøvold.
Les mer om:

Søker permisjon på ubestemt tid(pluss)

Varaordfører i Verdal, Silje Heggdal Sjøvold (H) har søkt om permisjon fra sine folkevalgte verv i Verdal på grunn av personlige årsaker.
Les mer om:

Varaordføreren i Verdal misliker at Giske er hovedtaler 1. mai(pluss)

I et innlegg på Facebook skriver Silje Heggdal Sjøvold (H) at hun ikke skal feire Arbeidernes dag i år.

Oslo-politiet ansetter 30 innen slutten av mai

Oslo-politiet vil umiddelbart bli styrket med 30 årsverk, sier politimester Hans Sverre Sjøvold under en orientering ved politihuset i Oslo mandag.
Les mer om:

Tre av seks søkere har trukket seg – vil ikke bli sorenskriver i nye Vestfold tingrett

Først trakk Hans Sverre Sjøvold søknaden om å bli ny sorenskriver i Vestfold tingrett. Men nå har også Tor Erik Heggøy og Per Christian Arnesen trukket sine søknader. Da valgte domstolsadministrasjonen å lyse stillingen ut på nytt.

Trekker søknaden til sorenskriverjobb i Vestfold

Hans Sverre Sjøvold (60) vil fortsette å være politimester i Oslo.

Skiløypene legges om og gårdstunet flyttes - første spadetak for beredskapssenteret på Taraldrud

Justisminister Sylvi Listhaug og politimester Hans Sverre Sjøvold applauderte det aller første spadetaket på Taraldrud torsdag formiddag. Linda Nilsen Methi fra Stopp Støyen var ikke like begeistret.
Les mer om:

Politimesteren i Oslo søker jobb som sorenskriver

Politimester Hans Sverre Sjøvold (60) i Oslo søker stillingen som sorenskriver i det som blir Vestfold tingrett, ifølge Rett24.

Politimesteren i Oslo frykter svekkelse av etterforskning

Oslos politimester Hans Sverre Sjøvold frykter for følgene av at Kripos utvider mens politiet står midt i en omorganisering.

Uten økning i eiendomsskatten(pluss)

Innlegg fra Silje Heggdal Sjøvold og Oddleiv Aksnes i Verdal Høyre.
Les mer om:

Dette tjener Norges best betalte politimester

ÅLESUND (TV 2): Politimester Hans Sverre Sjøvold i Oslo troner på lønnstoppen blant landets politimestere, mens kvinnene er på jumboplass.

Politimester åpner for gransking av Oslo-politiet etter Jensen-dommen

Politimester Hans Sverre Sjøvold mener allmennheten har krav på å få vite hvordan det var mulig for Eirik Jensen å operere som retten mener han har gjort.
Les mer om:

Sjøvold: – Vi er i sjokk

Politimester Hans Sverre Sjøvold i Oslo politidistrikt sier han forstår kritikken av politiet i dommen mot Eirik Jensen og åpner for granskning. – En trist dag for politiet, sier han.

Egon Olsens allé offisielt åpnet

For ikke mange dagene siden kunne leder av bydelsutvalget i Gamle Oslo, sammen med politimester Sverre Sjøvold, åpne Egon Olsens allé som går fra Botsfengslet ned til Grønlandsleiret.
Les mer om:

Politimesteren i Oslo: Umulig å sikre seg helt mot bilangrep

Politimester Hans Sverre Sjøvold mener det nye beredskapssenteret på Taraldrud vil gjøre norske beredskapsstyrker bedre forberedt på å håndtere terrorangrep som det i Barcelona.

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

– Sps løsning er ikke reell

Varaordfører Silje Heggdal Sjøvold (H) sier det ikke går an å være imot skolenedleggelser i Verdal – uten å komme med alternativer til hvordan økonomien skal gå rundt i framtida.
Les mer om:

Follo-ordfører: – Samme problemer som Oslo, men dårligere politidekning

Oppegård-ordfører Thomas Sjøvold forventer mer penger til Follo-politiet etter den store narkotikaaksjonen denne uken.
Les mer om: