Nyheter om Sjøen


Skredulykken i Hornsund: Frigir navnene og mer om selve ulykken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stasjonslederen ved Hornsund var selv i Polen da skredulykken rammet. Nå vil han komme seg til Svalbard så fort som mulig for å bistå og støtte kollegene sine. - Det er som å miste et familiemedlem, ikke bare en kollega. Vi lever så tett på hverandre der, sier Sielski til Svalbardposten. Han var selv på besøk til de to omkomnes familier på søndag. Det var en tung stund, både for ham og familiene, forteller han.

Savner du båten din?

Politiet i Trøndelag opplyser at en person har tatt hånd om en båt som ble funnet drivende i sjøen ved Stokkøya i Åfjord kommune.

Sprengte mer enn dobbelt så mye som de hadde søkt om og skadet svabergene i nærheten: – Dette blir bare enda mer alvorlig

Omfanget av de ulovlige sprengningsarbeidene i sjøen utenfor Glomstein på Nøtterøy er langt større enn det firmaet Arne Rød & Co AS søkte om. Firmaet sprengte i vei før søknaden var ferdigbehandlet.

Ein person er funnen død i sjøen Stavanger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det melder VG. Funnet vart gjort like før klokka 12.00 sundag 19. mai. Ein 25-åring frå Kvernaland har vore sakna sidan 17. mai. Dei pårørarande er varsla om funnet.Personen vil bli frakta til Stavanger universitetssjukehus for å fastlå identiteten.

Sakna 25-åring truleg funnen død i Stavanger

25-åringen blei sist sett på ein utestad natt til 17. mai. No har politiet funne ein mann i sjøen, som dei trur er den sakna.
Les mer om:

Død person funnet i sjøen ved Skagenkaien

Klokken 11.50 søndag gjorde brannvesenets dykkere funn av en død person som antas å være den savnede mannen (25).
Les mer om:

Død person funnet i sjøen ved Skansekaien

Klokken 11.50 søndag gjorde brannvesenets dykkere funn av en død person som antas å være en 25-åring som ble meldt savnet i helgen.
Les mer om:

25-åring frå Kvernaland er sakna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me held alle mogelegheiter opne, og jobbar ut frå at forskjellige ting kan ha skjedd, seier etterforskingsleiar Sveinung Ihle ved Sør-Vest politidistrikt til Jærbladet.25 år gamle Johannes Kverneland Vagle vart sist sett av folk han kjenner utføre utestaden Heidis i den gamle tollboden i Stavanger sentrum i tidsrommet 00.30 til 01.30 natt til 17. mai.

Får innspill fra næringslivet til kulturhuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Tirsdag var han på Fauske næringsforums frokostmøte sammen med eiendomssjef Trond Heimtun for å informere om kulturhusjobbingen.Næringsforumet hadde også invitert det kommunale avfallsselskapet til Iris som begynte møtet med en solid informasjonsbolk på en time.Hva skal inn? Rammene for kulturhuset er allerede bestemt.

Fant ikke noe spennende

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Norsk maritimt museum (NMM) har gjennomført undersøkelser bak Eschebrygga. Kommunen får overskuddsmasser fra bygging av idrettshall på Uenes og ønsker å deponere noe av massene i sjøen. Som tømmereksportør og «hollenderby» er det mange kulturminner under vann i Flekkefjord. Selv om hovedaktivitetsområdet var i Grisefjorden, finnes det også spor i Byfjorden.

Brødrene til Bodø

Laurdag 1. juni går ferda nordover, og etter planen skal dei vera i Bodø etter tre veker på sjøen. Først til Årdal I dag låg jekta til kai på Sand, og Torkel Tveiterå og Kjell Solheim gjorde siste førebuingar før helgas tur til Hjelmeland og Årdal. Første etappe går til Hjelmeland. Der skal dei få om bord amerikanske gjester som skal reisa sjøvegen til Årdal på søndag. Den nye kyrkja i Årdal er 100 år og den gamle kyrkja 400 år, og i heile mai blir jubileet markert med ulike aktivitetar.

Bunad full av leire, og «nesten naken mann» ble kastet på sjøen

Politiet har hatt nok å gjøre på 17. mai landet rundt.
Les mer om:

Feira 17. mai med å kaste seg i sjøen

GROTLESANDEN (NRK): Ikkje alle har asfalt under beina i dag. I Bremanger går glade damer i tog på sanden.

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Lena bor og skriver i tårnet: – Folk forventer nok en 17. mai-tale med glimt i øyet

PORSGRUNN: Hun bor og jobber i tårnet like ved sjøen, og har vært Sylvi Listhaug og Gro Anita fra Bamble i bølgene. Nå har Lena Barth Aarstad både sommershow og 17. mai-tale på blokka. – Talen skriver jeg med ærefrykt.

Hadde ingen ulykker i fjor, bortsett fra at en matros falt i sjøen

2018 ble ikke det beste året for AS Oplandske Dampskibsselskap, som kan melde om samlede driftsinntekter på 18,6 millioner kroner, mot 18,9 millioner året før.
Les mer om:

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

Drømmer du om hytte ved sjøen? I disse områdene er de rimeligere.

Sjøhyttene vil bare bli dyrere og mer uoppnåelige, mener ekspert på boligmarkedet.
Les mer om:

Drømmer du om hytte ved sjøen? I disse områdene er de rimeligere.

Sjøhyttene vil bare bli dyrere og mer uoppnåelige, mener ekspert på boligmarkedet.
Les mer om:

11 forsvant - nå blir de tilgjengelige for alle

Frontfigur Karl Magnus Sjøen hadde ikke egen platespiller og la 3 Busserulls-platene uspilt på loftet. Om kort tid kan 3 Busserulls gamle plater avspilles på Spotify og andre strømmetjenester.
Les mer om:

To turistfiskere funnet døde i sjøen utenfor Senja

To russiske menn i 50-årene er bekreftet omkommet etter at båten deres ble funnet kantret utenfor Senja.
Les mer om:

To personer funnet døde i sjøen etter redningsaksjon utenfor Senja

Etter en storstilt redningsaksjon ble to russiske fisketurister funnet omkommet i sjøen.
Les mer om:

To personer funnet i sjøen etter redningsaksjon utenfor Senja

To russiske turister er funnet etter en storstilt redningsaksjon. Tilstanden til de to er foreløping ukjent.
Les mer om:

To personer savnet på sjøen utenfor Senja - Redningsaksjon pågår

Det melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.
Les mer om:

Elveforkjemperne får Oslo bys høyeste utmerkelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Sissel Rønbeck og Ida Fossum Tønnessen ble tildelt Oslo bys høyeste utmerkelse, St. Hallvard-medaljen, for deres verdifulle innsats for hovedstaden. Prisen ble delt ut av ordfører Marianne Borgen i Oslo rådhus, 14. mai. - Sissel Rønbeck og Ida Fossum Tønnessen har begge gjort elvene i Oslo tilgjengelige for Oslos befolkning.