Nyheter om Siv Jensen


Siv Jensen: – Vi stiller oss bak denne avtalen

Siv Jensen uttaler at Frp er fornøyde med den nye avtalen Erna Solberg la frem under kveldens pressekonferanse.

Nye bompengesamtaler – Jensen og Grande har dratt

Frp-leder Siv Jensen og Venstre-leder Trine Skei Grande har dratt fra Statsministerens kontor etter nye samtaler om bompenger.

Regjeringens krisemøte om bompengestriden er over - uklart hva som ble utfallet

Siv Jensen har tydelig sagt nei til videre forhandlinger for å få en ny bompengeskisse på bordet. Fredag deltok hun likevel i et krisemøte sammen med de andre lederne for regjeringspartiene.
Les mer om:

Veks på krisa

KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.

Fire dager med åpen bompengestrid i regjeringen

Søndag gjorde Siv Jensen det klart at Frp var ferdig med å forhandle om bompenger. Venstre ville forsette. Fire dager senere står saken på stedet hvil.

Siv Jensen må svare om utvandring igjen: – Jeg kommer ikke til å gi meg på dette

Siv Jensen må igjen svare på Skatteetatens urettmessige utvandring av hjemløse nordmenn. – Frivillige som arbeider blant hjemløse har en annen oppfatning, skriver Lise Christoffersen (Ap) til finansministeren.  

Siv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger

Siv Jensen har gitt klar beskjed til regjeringspartnerne om at de alle må bli ferdige med bompengesaken. Hun holder fast ved at Frp ikke vil forhandle mer.
Les mer om:

Trine Skei Grande forventer at Frp-Siv kommer tilbake i forhandlinger

HALDEN (VG) Venstre-lederen mener de må klare å komme til enighet i regjeringens bompenge-floke, selv om Frp-leder Siv Jensen ikke vil tilbake til forhandlingsbordet.

Siv Jensen: – Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene

Venstre mener regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet. Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene, sier Frp-leder Siv Jensen.
Les mer om:

– Skissen er ikke bra nok

Venstres stortingsrepresentanter har i et hastemøte gitt ledelsen innspill til endringer på den mye omtalte bompenge-skissen. Partiet forventer at forhandlingene fortsetter. – Vi anser oss som ferdig, svarer Siv Jensen.
Les mer om:

- Det er ikke alt som står i avisa som er sant

Siv Jensen slår tilbake samtidig som Erna Solberg reiser hjem for å rydde opp. Bompengespørsmålet skaper full splid i regjeringen.

Erna Solberg avbryter Island-tur for å forhandle om bompenger

Statsministeren kommer hjem før tiden i et forsøk på å løse den fastlåste bompengestriden i regjeringen. Venstre-leder Grande sier hun skal jobbe med kultur i kveld, og Siv Jensen lager fiskeboller.

Siv Jensen: – Jeg er ferdig med bompenge-saken

Frp-leder Siv Jensen har ikke tenkt å ta flere initiativ for å få løst bråket rundt bompenger.
Les mer om:

Siv Jensen avviser mer forhandling om bompenger

Frp-leder Siv Jensen avviser foreløpig at det er aktuelt å gå tilbake til forhandlingsbordet i bompengestriden.
Les mer om:

- Håper Venstre tenker seg om én gang til

Siv Jensen (Frp) holder fast ved at partiet er ferdig med bompengeforhandlingene, selv om Venstre ikke stiller seg bak avtaleskissen.
Les mer om:

Vestnes Fremskrittsparti runder 40(pluss)

Vestnes Fremskrittsparti feirer 40-årsjubilum neste helg, blant gjestene er partileder og finansminister Siv Jensen.

– Vi er klare til bomkutt

FrPs landsstyre er klare til å inngå en avtale med regjeringspartiene om å kutte bompengene. – Jeg har fått fullmakt til å inngå denne avtalen med H, KrF og V, sier Siv Jensen.
Les mer om:

Skei Grande slår tilbake: – Siv Jensen dikterer ikke avtaler

Siv Jensen sier Frp er ferdig forhandlet. Nå sier Trine Skei Grande at regjeringen fortsetter forhandlingene. – Siv Jensen dikterer ikke avtaler, sier Venstre-lederen til TV 2. Hun er helt sikker på at de finner en løsning.

Jensen: – Avtalen er et steg i riktig retning

Frps landsstyre har sluttet seg til et avtaleforslag som vil bidra til reduksjon av bompengebelastningen, ifølge partileder Siv Jensen. Men Venstre sier nei.
Les mer om:

Frp sier ja til «bompengeskissen» – Venstre sier nei

Frp sier ja til en «bompengeskisse» Siv Jensen presenterte på et ekstraordinært landsstyremøte søndag, og avvisser videre forhandlinger. Men etter det NRK kjenner til sier Venstre nei til skissen.
Les mer om:

JENSEN: - Bompenge-avtalen er et skritt i riktig retning

Frps landsstyre har sluttet seg til et avtaleforslag som vil bidra til reduksjon av bompengebelastningen, ifølge partileder Siv Jensen. Men Venstre sier nei.
Les mer om:

FrPs landstyremøte ferdig: Landsstyret har sluttet seg til skissen

Det ekstraordinære landsstyremøtet i Fremskrittspartiet er ferdig, og Siv Jensen opplyser at det er tilslutning til avtalen forhandlet av de fire regjeringspartiene om bompenger.

Siv Jensen: – Vil legge fram bompengeskisse

Uten at noen bompengeløsning mellom regjeringspartiene er offentlig kjent, møttes Frps landsstyre søndag for å få en statusoppdatering om prosessen.
Les mer om:

Siv Jensen: – Vil legge fram skisse til løsning

Uten at noen bompengeløsning mellom regjeringspartiene er offentlig kjent, møttes Frps landsstyre søndag for å få en statusoppdatering om prosessen.
Les mer om:

Siv Jensen: – Må være lov å bruke hodet i strandsonen

I Kragerø er det bred politisk enighet om å innføre en såkalt funksjonell strandsone, der byggeforbudet noen steder er smalere og andre steder er bredere enn dagens forbudssone på 100 meter. Fylkesmannen har satt foten ned for dette, og Siv Jensen forstår frustrasjonen.
Les mer om: