Nyheter om Siste nytt


Få med deg siste nytt om Premier League-overganger

Overgangsvinduet i Premier League stenger i kveld klokken 18.00 norsk tid.

Få med deg siste nytt om Premier League-overganger

Overgangsvinduet i Premier League stenger i kveld klokken 18.00 norsk tid.

Kl 14: Siste nytt om valdssaka i Ørskog

Den russiske marinen har varslet storstilt øvingsaktivitet utenfor kysten av Nord-Norge den nærmeste tiden. Tre amerikanske overvåkingsfly er på plass i Norge for å hjelpe til med å holde et øye med russerne.

Beckhams Inter Miami henter manager fra høyeste nivå

David Beckham og gjengen hos Inter Miami vet sine PR-saker. Med første kamp først i mars, 2020, bygges spenningen gradvis opp mot «klimaks» neste vinter. Det startet pent og pyntelig med signeringene av to argentinske unggutter med stort potensiale.

Lokalvalget i Sandnes

Delta i debatten, se hvem som topper listene og få siste nytt om lokalvalget i Sandnes.
Les mer om:

Tuva skal slåss mot VM-heltene

– En flott anledning for unge skiløpere til lære siste nytt om skiteknikk og bli inspirert av verdensmestrene, sier Arild Jørgensen.
Les mer om:

Avslører detaljer om den kommende Batman-filmen til Robert Pattinson

Nå melder nemlig The Hollywood Reporter at Pattinsons rollekarakter kastes rett ut i krimkampen i Gothams gater, når filmen blir å se i 2021. Regissør Matt Reeves skal ha valgt Pattinson fordi han ønsket «sin» Batman til å være i en bestemt aldersgruppe, rundt 30 år – er siste nytt fra Lynvingen-leiren i Hollywood. LES OGSÅ: Turistene strømmer til Tsjernobyl etter HBO-serie. Det innebærer at 33 år gamle Pattinsons rolletolkning vil havne et sted mellom den erfarne krigeren som Ben Affleck spilte, og den unge Wayne sett i «Gotham»-fjernsynsserien. Angivelig skal det handle om «en Bruce Wayne so

Norsk band kan være Bond-aktuell

For tiden har Norge stadig vært i søkelyset i forbindelse med innspillingen av ny James Bond-film. Først var filmteamet ved Langvann i Nordmarka og spilte inn noen scener.

Vestviken24-appen er lansert: – Nå vil vi gjøre det enda enklere å følge med

Det skal bli enda enklere å få med seg siste nytt fra Vestviken24.no ved bruk av den nye appen.
Les mer om:

Siste nytt før finalen: Venter med Kane-beslutning

Det er én ting de aller fleste lurer på før kveldens mesterligafinale: Starter Tottenhams superspiss, Harry Kane? Treneren er kryptisk.
Les mer om:

SISTE NYTT OM TOUR DE SKI: FINALEN I MONSTERBAKKEN ENDRES TIL FELLESSTART

Avslutningen i Tour de Ski endres fra jaktstart til fellesstart.
Les mer om:

Siste nytt om bomringen: Barnefamilier med lavinntekt kan få 230 gratis bompasseringer i året

Ordfører Jon-Ivar Nygård taler rådmannen midt imot og gir lavinntektsfamilier støtte til 230 bompasseringer i året.

Tati Westbrook i ny video: – Jeg elsker James Charles

OPPDATERT: Lørdag kveld kom det også en ny video fra James Charles. Sjekk den ut nederst i saken.  Fått med deg siste nytt fra James Charles og Tati Westbrook? Mens halve Norge dyttet nedpå med pølser, så har det skjedd ting i YouTube-verdenen. Vi skal prøve å holde det kort. Makeup-guruen Tati Westbrook pleier å publisere flere nye videoer hver uke, men etter «Bye Sister» har det stått stille. Vel, stille fra hennes kant. I løpet av en drøy uke har 37-åringens kanal doblet antall følgere ved å gå fra 5 til 10 millioner abonnenter.

Fosna-Folket lanserer ny app for leserne

Lokalavisa har nå mulighet til å sende leserne melding om siste nytt fra leserens del av Fosen.
Les mer om:

«Hva gjør vi når bebyggelse er truet?»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannmannskapene Terje Glendrange, Kjetil Presterud, Jostein Urstad og Kai Espen Feed fra Flekkefjord brannvesen var til stede tirsdag på skogbrannseminar i Bø i Telemark. Der presenterte de hvordan Sokndal, Lund, Flekkefjord, Egersund og Sirdal i fellesskap håndterte den store skogbrannen i Sokndal i april i år. Kjetil Presterud gir en innføring i brannens omfang og dramatikk.

Inntektene i bomstasjonene ble nesten 63 millioner kroner mindre enn forventet i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bomoperatør Ferde presenterer mandag sine tall for trafikk og inntjening overfor medlemmene i styringsgruppen for Bymiljøpakken. Da møtes representantene fra staten, fylkesmannen, fylkesordføreren og de fire ordførerne hverandre blant annet for å få siste nytt om tall. Og de er ikke spesielt oppløftende, etter som de ikke innfrir forventningene som stortingsproposisjonen legger til grunn.

Nå kjører jeg «me ved»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg kan starte med å avsløre en ting: Jobber man som journalist går det ikke lang tid mellom hver sms, epost, telefon eller pling fra Facebook. Når man i tillegg er musiker, som skal avtale øvinger og konserter, får automatiske gitarvarsler fra Finn.no og attpåtil er med i en svært så aktiv chattegruppe knyttet til en liten sidejobb som fotballjournalist...

Tre nyetablerte virksomheter i april - og en konkurs

Siste nytt fra lokalt næringsliv.
Les mer om:

Her har de hele spekteret, fra Lamborghini til fransk elektrisk kultbil(pluss)

Omsetningen har økt fra 27 millioner i 2015 til 50 millioner i 2018. To fortsatt unge vestnesinger satser på reinspikka bilentusiasme i lokalene til Auto 1 Premium. Siste nytt: Nosmoke Electric!

«Empire»-skuespillerne ber om nåde for Smollett

Det er E News som melder om siste nytt i saken der Smollett har stått anklaget for å ha iscenesatt et rasistisk angrep på seg selv. Det var i vinter at Smollett leverte en anmeldelse til politiet i Chicago.
Les mer om:

Få siste nytt om SAS-streiken

Direkte fra Bodø lufthavn klokken 16.10
Les mer om:

Romkomedie får grønt lys av HBO

Det er Variety som skriver om siste nytt på seriefronten, og her fremkommer det at det enn så lenge er laget en pilotepisode som handler om en gruppe fremtidige romturister som havner på ville veier i kosmos. LES OGSÅ: Regissør-legende støtter piratkopiering. Videre heter det at serien tar oss med førti år fram i tid, til en tid da solsystemet vårt er blitt «allemannseie». Foto:AP | NTB ScanpixHugh Laurie mønster på en ny serie der han spiller kaptein for en romferge – som havner på ville veier. The post Romkomedie får grønt lys av HBO appeared first on GAFFA.no.
Les mer om: