Nyheter om Sinsen


To trafikkulykker tirsdag ettermiddag

Tirsdag melder politiet om trafikkuhell på rin 3, både ved Sinsen og Storo.
Les mer om:

Politiet: Knivstikking under Sinsenkrysset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SINSEN: Torsdag ettermiddag melder politiet følgende: Oslo. Under Sinsenkrysset. Mann stukket i en hånd med kniv. Vedk. som er stukket er ikke alvorlig skadet. Forholdet skjedd 10 min. før politiet ble varslet. Ukjent foranledning. Politiet søker etter gjerningsmannen.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 20.

Eivind har en veldig viktig jobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eivind Dyrli er sosialarbeider ved Sinsen skole, og fra Kjelsås. Denne saken ble først publisert av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, og deles med tillatelse i Nordre Aker Budstikke. Hver høst tar Eivind Dyrli en runde rundt i alle klassene på Sinsen skole, der han jobber. Da forteller han hvem han er og hvordan elevene kan bruke sosiallæreren sin.

Høyre viser til Stovner skole: - Alle skoler skulle vært like heldige som Stovner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg skulle ønske alle skoler kunne være like gode som Stovner og Sinsen skoler. Vi må lære av de skolene som har fått det til. - De grepene Stovner og Sinsen har tatt, er de grepene byråden vil fjerne, forklarer Saida Begum.Statsminister Erna Solberg og Høyres ordførerkandidat i Oslo, Saida Begum, var onsdag på besøk på Sinsen skole.

Politiet: Kjedekollisjon på Ring3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: #Oslo Ring 3 vest mellom Sinsen og Storo. Kjedekollisjon mellom trolig tre biler. Alle nødetater på vei.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 31. mai 2019Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Hvem bør få overskuddet av salget?: Girer opp honningproduksjonen på kjøpesentertaket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt etableringen av Storo biegård i fjor, med 80.000 bier og to bikuber på taket av Storo Storsenter.Nå tredobles «produksjonen» av honning, med fire nye bikuber. - Det går veldig bra med biene, forsikrer senterdirektør Unni Merethe Aasgaard.- Vi har investert i et lite grønt torvtak, og også flere bivennlige blomster.

Norsk videopremiere: – Snart puster jeg de store gutta i nakken

Holder du det highkey? Eller mest lowkey? Elias Tchaba alias Unge Beirut går for begge deler. Etter å ha blitt Spellemann-nominert for debutalbumet Hevnen er søt, men jeg tilgir deg holder Vennesla-rapperen tempoet oppe. I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Lowkey / Highkey», som er spilt inn i og utenfor studioet hans i Oslo, i en privat leilighet på Sinsen og på eksotiske Fornebu. «Lowkey / Highkey» er produsert av 2ndhaf og Unge Beirut. Flamme-emoji? (Alieer) Hei Elias!

River gangbru: Ring 3 blir helt stengt her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Årsaken er at siste rest av den gamle, røde gangbrua skal fjernes. Den nye store og moderne arvtakeren har gradvis åpnet for gang- og sykkeltrafikk i løpet av våren.Fjerningen krever at kjørefeltene stenges mens brua løftes ned, demonteres og lastes på lastebil. Slik så den gamle gangbrua ut, som betjente fotgjengere og syklister i noen tiår.

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

17. mai på Haugen skole: Nye uniformer til den store dagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er første gang siden korpset ble startet for snart 42 år siden vi har hatt anledning til å gå til anskaffelse av nye uniformer til alle. Enkelte uniformer har blitt skiftet ut gjennom årene, men nå stiller samtlige med splitter nye uniformer, smiler korpsleder Olga Skrinde.Mye prøving - Det er supert at vi rakk å få alle uniformene i tide til 17. mai.

Én av fire kjørte for fort her: Etablerer fartshump i Jutulveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL/TÅSEN: Det går frem av et brev sendt fra etaten, blant annet til Bydel Nordre Aker, i mars. Bakgrunnen er at Bymiljøetaten (BYM) i 2018 etablerte sykling mot enveiskjøring i eget sykkelfelt i Jutulveien, mellom Tåsenveien og Pastor Fangens vei. I den sammenheng ble også gateparkeringen fjernet.

Skiller syklende og gående på utfordrende strekning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SINSEN: Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om sykkel- og gangveien - ved Riksvei 4 og forbi blant annet Disen Borettslag.- Vi har fått flere henvendelser til styret, fra flere beboere i borettslaget som rett og slett ikke tør å gå på gangveien her. Alternativet er å gå på gresset. Men når det er sagt, denne turveien er jo også for de gående.

I påsken stenger T-banen her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: T-banen stenger mellom Grønland og Majorstuen i påsken.Fra pressemelding fra Ruter står det følgende: T-banen stenger for nødvendig vedlikehold mellom Majorstuen og Grønland og mellom Carl Berners plass og Sinsen fra lørdag 13. april til og med mandag 22. april.

Mann blottet seg på Sinsen

Det endte med et oppgjør med lovens lange arm.
Les mer om:

«Vil be Ruter sette opp flere busser»

KOMMENTAR: Det trengs flere busser mellom Kjelsås og T-banene på Sinsen og Nydalen.
Les mer om:

Marcussen om Maxbo-saken: Oppsiktsvekkende å kalle satsingen på gående, syklende og kollektivreisende symbolpolitikk

Byutviklingsbyråden understreker at Maxbo ikke er pålagt å etablere 88 sykkelparkeringsplasser på Sinsen, men at Plan- og bygningsetaten har sagt hva hva parkeringsnormen innebærer for varehustomta.
Les mer om:

Mann pågrepet etter knivstikking på Sinsen i Oslo

Politiet har pågrepet en mann etter knivstikkingen av en mann i 30-årene på Sinsen i Oslo natt til fredag. Offeret er utenfor livsfare.
Les mer om:

Jakter navngitt mann etter knivstikking i Oslo

En mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en voldsepisode på Sinsen i Oslo torsdag kveld. Politiet ser etter en navngitt gjerningsmann.

Jakter navngitt mann etter knivstikking i Oslo

En mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en voldsepisode på Sinsen i Oslo torsdag kveld. Politiet ser etter en navngitt gjerningsmann

Kritisk skadd etter knivstikking

En mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en voldsepisode på Sinsen i Oslo torsdag kveld. Politiet ser etter en navngitt gjerningsmann.

– Ingen har pålagt Maxbo på Sinsen å lage 88 sykkelplasser

OSLO: Mange har reagert etter at flere medier påsto at Maxbo på Sinsen pålegges å ha 88 parkeringsplasser for sykkel og færre parkeringsplasser for bil. Men hvor kommer påstandene fra, og hva har egentlig skjedd? Her kan du lese mer om saken, for faktisk.no har gjennomgått hva som er fakta og ikke!
Les mer om:

Ingen har pålagt Maxbo på Sinsen å lage 88 sykkelplasser

Maxbo på Sinsen i Oslo blir ikke pålagt å ha 88 sykkelplasser. Men hvor kommer påstandene fra, og hva har egentlig skjedd?
Les mer om:

Ingen har pålagt Maxbo på Sinsen å lage 88 sykkelplasser

Maxbo på Sinsen i Oslo blir ikke pålagt å ha 88 sykkelplasser. Men hvor kommer påstandene fra, og hva har egentlig skjedd?
Les mer om:

Ingen har pålagt Maxbo på Sinsen å lage 88 sykkelplasser

Maxbo på Sinsen i Oslo blir ikke pålagt å ha 88 sykkelplasser. Men hvor kommer påstandene fra, og hva har egentlig skjedd?
Les mer om:

Maxbo pålegges 88 parkeringsplasser til sykkel

Maxbo på Sinsen i Oslo får ikke godkjent reguleringsplanen siden de ikke i tilstrekkelig grad har tilrettelagt for syklister.
Les mer om: