Nyheter om Singh


Bayern München viser at et Coutinho-kjøp er enkelt

Bayern München har orden på sysakene sine. Her frister ikke kortsiktig sportslig gevinst hvis det går på bekostning av det økonomske fundamentet. Det er noe befriende ordnung muss sein over Bundesliga-giganten. Nå sikter Bayern seg riktignok inn mot å bruke over én milliard på Coutinho,  men kun fordi klubben kan bære denne kostnaden. Vi ser liksom ikke for oss at Karl-Heinz og gjengen kaster 2-3 milliarder kroner etter Neymar. Les: Endelig kan vi se Philippe Coutinho i Lederhosen! Nå kom regnskapet for 2018/19-sesongen som bekrefter at klubben drives edruelig.

– Det blir en liten, men ordentlig restaurant

India Gate fortsetter utvidelsene, og nå har daglig leder Manjit Singh sett seg ut Stord som neste destinasjon.
Les mer om:

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.

Harmeet Singh hevder hudfarge påvirket uttak i Norge

Fotballprofilen Harmeet Singh mener han ikke alltid er blitt rettferdig behandlet i fotballen på grunn av bakgrunnen sin.
Les mer om:

– 17. mai er som de beste dagene i Sildajazzen

Manjit Singh må stable alIe heltids- og deltidsansatte på beina på nasjonaldagen. Indisk mat til 17. mai-frokost blir stadig mer populært.
Les mer om:

India Tandoori ventar på svar frå UDI

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søknadsprosessen var meint å ta mellom fire og seks veker, men innehavaren av den nye indiske restauranten på Bryne, Izral Singh, fortel at køane er store i papirmølla i UDI.Kokkane har vore tilsette ved prominente kjøkken i Mumbai, og skulle syta for at den indiske maten var autentisk og av høg kvalitet. Singh ventar svar i løpet av veka, men den planlagde opninga før 17. mai ser ut til å gå fløyten.

Svever høyt med stadig nye utleierekorder: – Jeg elsker jobben min

Det går så det suser for utleieselskapet Kodial eiendom. Ikke rart daglig leder Jasbir Singh Kodial (39) er fornøyd.
Les mer om:

Baldev (69) kunne ingen ting om blomster – nå selger han for flere millioner

SKIEN: Baldev Singh Padher har drevet 15 klesbutikker og flere utesteder. Så havnet han i blomster-bransjen uten at han kunne noe som helst om planter.
Les mer om:

Planene for Rødtvet-utbygging: Frykter at man går i den samme fella

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I februar la Plan- og bygningsetaten (PBE) fram sin veiledende plan for Rødtvet, der det ble lagt opp til utbygging i størrelsesorden 700-900 nye boliger, barnehage og møteplasser.. Etaten har holdt oppstarts- og medvirkningsmøter, og det har også vært flere høringsrunder. Problemet er bare at de som allerede bor i området føler seg fullstendig tilsidesatt.

Engelske Harry (23) har spilt i Sverige, Portugal og Malta. Nå kan han ende opp i Tromsdalen

Klubbnomaden Harry Singh (23) kan bli TUILs nye venstreback. Samtidig har TUIL vært i samtaler med en tidligere TIL-spiller.
Les mer om:

Engelske Harry (23) har spilt i Sverige, Portugal og Malta. Nå kan han ende opp i Tromsdalen

Klubbnomaden Harry Singh (23) kan bli TUILs nye venstreback. Samtidig har TUIL vært i samtaler med en tidligere TIL-spiller.
Les mer om:

Toronto angripes i den nye videoen med The Weeknd

Dobbel dose Canada. The Weeknd stiller for sin XO-artist NAV på «Prince on My Head» – og nå er videoen her. Snutten er like dyster som låten. – Price on my head, got a price on my head / nine when I rest with a knife by my bed / I’m so paranoid I’ma sleep when I’m dead, synger Abel, mens Toronto angripes. (Iskaldt nok synger Abel også at han er «Kubrick with the shine, got the ice on my neck»; noe film-buffs vil ta som en referanse til Stanley Kubrick-klassikeren The Shining alias Ondskapens hotell til Stephen King.) Utenom sin mentor har Navraj Singh Goraya – som indisk-kanadiske NAV egentlig

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl

Signert med storklubb, tror det kan være veien til det norske landslaget

Den hviterussiske klubben BATE Borisov ble verdensberømt da de for noen uker siden slo Arsenal i Europa League. – Nå har de etter et treningsopphold valgt å sigere den Odd- og Bodø/Glimt-spilleren Emil Jonassen. Fremtiden ser lysere ut nå Jonassen ble fristilt fra Bodø/Glimt ved nyttår og har vært på leting etter klubb siden, nå har han signert en ettårsavtale med opsjon på et ekstra år. Les: Chelsea får det lett, Arsenal mye vanskeligere Эмиль Йонассен — игрок БАТЭ!https://t.co/oiyWoZW0x0 Добро пожаловать!

Det gjenstår bare den medisinske testen for Harmeet Singh

Det er Sarpsborg Arbeiderblad skriver at Harmeet Singh (28) er på vei bort fra Sarpsborg 08, men de skriver ikke hvilken klubb det gjelder.  Til avisen sier Sportsjef Thomas Berntsen: «Jeg kan bekrefte at Harmeet er på vei bort. Hvilken klubb han er i, har vi ikke mulighet til å si noe om, men vi kan bekrefte at han i dag skal gjennomføre den obligatoriske medisinske testen. Det er opp til den nye klubben å offentliggjøre overgangen, dersom den går i orden» Oppdatert kl 1600 fredag: Singh kommer signere for den finske toppklubben HJK.

Tester tidligere Vålerengaspiller Harmohan Singh

Den nå 23 år gamle spissen Harmohan Singh hadde sine ungdomsår i Vålerenga, men har siden det holdt seg stort sett i PostNord. Etter Vålerenga bar det i 2015 videre til Lørenskog, Brattvåg og nå sist Fram Larvik.  Florø Fotball har mistet Robert Kling til Vard Haugesund og har rom for å hente flere spillere. – Det var store drømmer knyttet til Singh i ungdomsåra, men så langt har ikke hans talent slått ut i full blomst.

Kjøpte seks nye Rolls Royce for å matche turbanene

Men det er også en fin baktanke bak stuntet til milliardær Reuben Singh.
Les mer om:

Singh og Komal åpnet mexicansk restaurant på Lambertseter: – Første måned har gått veldig bra

Den første måneden med mexicansk restaurant på Lambertseter Senter har gått bra, men gjestene sliter med å finne restauranten, forteller innehaver Jaideep Singh Khehra.
Les mer om:

Kuldeep (67) bygger ut for 105 millioner: - Å arbeide holder meg ung

3. januar er det tre år siden Kuldeep Singh mistet deler av butikkanlegget sitt i en storbrann.
Les mer om:

Varhaugs toppscorer og Fram-ving trener med Bryne

Torben Dvergsdal og Harmohan Singh viser seg fram.
Les mer om:

Hardt arbeid og nøkternt liv har gitt formue på 36 mill: - Jeg har i snitt økt formuen min med én million kroner i året

Forretningsmann Kuldeep Singh (66) er Hamarøys rikeste mann med en formue på over 36 millioner kroner.
Les mer om:

– Moren gråt av glede og sa "hjertelig takk"

Drosjesjåfør Manjeet Singh (56) fra Høvik ble dagens helt for en familie på Gjettum i Bærum, etter at deres to år gamle sønn stakk av hjemmefra.
Les mer om:

Etterlyst Young Guns-medlem har meldt seg

Jaspinder Singh (28) har meldt seg for politiet.
Les mer om: