Nyheter om Simonsen


Countryfans i kveldssol på Simonstad

Vanntårn-konserten på Simonstad onsdag kveld samla 370 publikummere. På scenen stod Reidar Grunde Simonsen, alias "Ronny fra Reddal" og G. Thomas med band, sammen med Steff Nevers. Det ble en (sol)strålende kveld.
Les mer om:

Kjetil har hatt en kjærlighet for Volkswagen siden han var liten. Så fikk han inspirasjon av en helt spesiell bil

Møller Bil i Tønsberg inviterte den lokale kunstneren, Kjetil Simonsen, til å vise fram sine grafiske illustrasjoner.

Audun (14) er egentlig fotballspiller, men under minimaraton var han suverent best: – Hadde aldri trodd at jeg skulle vinne i dag

Fotballspiller Audun Mathias Børstad Simonsen (14) imponerte alle, inkludert seg selv i minimaraton-distansen.
Les mer om:

Agnes (90) fikk ikke hjelp da det smalt hjemme

– Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg var alene, sier Agnes Simonsen.
Les mer om:

Næringsministeren på besøk: - Mineralnæringen er helt nødvendig for framtidas Norge.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes mye næring i Indre Salten, men det er ingen tvil om at det som kan bli en av de største i framtida er det næringsministeren selv sa var en av de mest stemoderlig behandlede. - Jeg mener at mineralnæring og gruvedrift er den mest misforståtte næringen i Norge. Så den er noe jeg framsnakker så ofte jeg kan.

Torbjørn Simonsen skal lede to kommuner før de slås sammen(pluss)

Årsaken er at konstituert rådmann i Skånland, Bjørn Tore Sørensen, har sagt opp sin stilling.

Fløyas målgarantist mener han ikke er favoritt til å bli toppscorer

Jonas Simonsen står med ni mål og er toppscorer, men mener at en tidligere lagkamerat er favoritt til å kapre toppscorertittelen i avdelingen.
Les mer om:

Fløyas målgarantist mener han ikke er favoritt til å bli toppscorer

Jonas Simonsen står med ni mål denne sesongen, men mener at en tidligere lagkamerat er favoritt til å kapre toppscorertittelen i avdelingen.
Les mer om:

Verden går faktisk videre uten olje

Det er skremmende at voksne mennesker fortsetter å underbygge gamle teorier og bidrar til å spre løgn slik Tore Simonsen gjør i et leserinnlegg i Tønsbergs Blad.
Les mer om:

Edel (75) og Trygve (81) vurderte leilighet, men bygde seg nytt hus: – Vi tenkte det ville bli gøy!

Som mange andre på sin alder, vurderte Edel Nandrup Simonsen og Trygve Simonsen å flytte fra enebolig i leilighet. I dag sitter de i sitt nybygde hus, hvor han har vært byggherre og hun ansvarlig for interiøret. – Dette har vært vårt felles prosjekt, sier ekteparet.
Les mer om:

Se alle bildene fra det nybygde huset

Edel Nandrup Simonsen og Trygve Simonsen flyttet inn i det nybygde huset sitt for fem uker siden. Bygging og innredning har vært et felles prosjekt for ekteparet, og egeninnsatsen har vært stor. Blant annet tegnet de huset selv! Her er resultatet.
Les mer om:

Jonas sikret seieren like før slutt: – Det er alle spilleres drøm

Jonas Simonsen (26) har funnet seg til rette i Fløya og sørget for at alle tre poengene ble igjen i Tromsø.
Les mer om:

Jonas sikret seieren like før slutt: – Det er alle spilleres drøm

Jonas Simonsen (26) har funnet seg til rette i Fløya og sørget for at alle tre poengene ble igjen i Tromsø.
Les mer om:

Fridde på indre bane under Premier League-kamp – lørdag giftet de seg

I 2014 gikk Truls Simonsen ned på kne foran Marthe Sporsheim foran nesten 20.000 mennesker på Loftus Road Stadium og spurte om hun ville gifte seg med ham. Hun sa ja, og nå har de giftet seg på Slevik.
Les mer om:

Obersten som ble dreng i geitefjøset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ble å ringe stefar, pensjonert oberst Per Hartviksen (72) på Håjen gård på Oldereid. Og, obersten stilte opp.Saltenposten har tidligere skrevet om Ørjan og Dina som giftet seg for snart to år siden i Misvær. I bryllupsgave fikk de 85 kje av de andre geitebøndene i bygda. Så ble gammelfjøsen på Høgset totalt restaurert og gjort i stand til å bli melkefjøs. Utover høsten og vinteren ble kjeene foret opp og tatt vare på.

Her skrives norgeshistorie: – 20 er født og flere er på vei

Petter Simonsen fra Søndre Høland er den første i Norge som har avlet fram renrasede, røde ullgriser.
Les mer om:

Her skrives norgeshistorie på Romerike: – 20 er født og flere er på vei

Petter Simonsen fra Søndre Høland er den første i Norge som har avlet fram renrasede, røde ullgriser.
Les mer om:

En bobiljomfru mister møydommen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes vel knapt en bilist her til lands som ikke har forbannet en treg bobil i bakkene foran på et eller annet tidspunkt. Jeg har er i hvert fall skyldig i å ha tenkt den tanken.Det føltes nesten som en invasjon i det sekundet mai bikket over til å bli juni, og det varte til de siste feriepuljene i tysk næringsliv ebbet ut i midten av september. HERLIG AVKOBLING.

En av fire nordmenn støtter en teori fra historiens skraphaug

Hvor var det likestillingslandet feilet, spør Marie Simonsen.
Les mer om:

Se video: Fauskerussen slo politiet i tett prestisjeoppgjør på fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var akkurat som storhetstiden til Fauske/Sprint var tilbake da dommer Tom Gunnar Rasmussen blåste i gang det uhøytidelige oppgjøret mellom russen og politiet på Fauske stadion.Flere av spillerne på politilaget var med og spilte selv på Sprint for mange år siden, og det var lite å si på innsatsen.- Men jeg tror banen må ha vokst betraktelig gjennom årenes løp, sa en sliten, men lattermild Bjørn Tore Rønning.

Mitt drømmelag: Roger Skår Simonsen

Kristiansanderen Roger Skår Simonsen (43), som har spilt for fire sørlandsklubber, har satt opp sitt drømmelag i en 1-4-5-1-formasjon.
Les mer om:

Slipper krom og hestekrefter fri

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Været var godt og oppmøtet likeså da starten på Skjerstadfjorden rundt gikk lørdag formiddag på Rognan.Det var mange som var klare for å slippe løs de flotte bilene som har ventet tålmodig på å få asfalt under hjulene igjen. FRA SVERIGE. Bjørn Staupåmos Chevrolet Camaro kom opprinnelig fra Sverige. Den har bare noen få titusener kilometer på telleren, og ser nærmest ny ut båden utenpå og inni.

Tore (32) kvittet seg med alt - og flyttet inn i bobil

Tore Allan Simonsen (32) sa opp jobben, solgte hus og eiendeler og flyttet inn i en bobil.
Les mer om:

Tore (32) kvittet seg med alt - og flyttet inn i bobil

Tore Allan Simonsen (32) sa opp jobben, solgte hus og eiendeler og flyttet inn i en bobil.
Les mer om:

Brøndbo kommer til skogvokterdagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) BRØDRE I MUSIKKEN. Ola (t.v.) og Lars Bremnes innfridde forventningene under kirkekonserten og vel så det da de spilte i kirka på Rognan tilbake i 2014. Helge Simonsen SALTDAL: Det satses på sykkelritt og underholdning når det skal markeres at skogvokterdagen fyller 20 år i år.Fra før var det klart at både det lokale bandet Bredesen og brødrene Lars og Ola Bremnes skulle spille under skogvokterdagen den 29.