Nyheter om Siljan


Viljar om overgangsbråket: – Har forsøkt å opptre profesjonelt

I seks måneder og ti dager har Viljar Røsholt Myhra (22) fra Siljan ventet på å kunne ikle seg Strømsgodsets treningstøy. Mandag var dagen endelig der for Godsets nye keeper.
Les mer om:

Smilefjes Siljan

Les mer om:

Drømmen om videre drift er knust: Prøver å selge alpinanlegget

SILJAN: Heisanlegget tilhørende nedlagte Siljan skisenter er til salgs. Et salg vil sette en effektiv stopper for drømmen om ny drift.
Les mer om:

Trodde de hadde mistet alt, men så kom det en telefon fra politiet

SILJAN: Siljan idrettslag ble frastjålet alt fyrverkeriet som de skulle selge på dugnad. – Rundt halvparten av fyrverkeriet er kommet til rette igjen, så nå blir det fyrverkerisalg i Siljan i dag allikevel, sier kjøpmann Thor Fredrik Borgersen.
Les mer om:

- Dette er en slimete sak som er vanskelig å ta tak i

SKIEN: Fylkesmannen har ikke gjennomført lovlighetskontroll av ferdigattesten fra Siljan kommune for sanduttaket på Geiteryggen snart fire måneder etter at kravet ble sendt.
Les mer om:

To pågrepet for å ha stjålet fyrverkeri på Østlandet

Politiet har pågrepet to unge menn etter at fyrverkeri for store verdier ble stjålet i Siljan i Telemark.

To menn pågrepet for tyveri av fyrverkeri

To unge menn er pågrepet for tyveriet som ble oppdaget i Siljan lørdag formiddag.
Les mer om:

Fyrverkeri for flere hundretusen ble stjålet - idrettslaget som skulle på cup til sommeren fortviler

SILJAN: Fyrverkeri til en salgsverdi på 200 000 kroner ble i løpet av natt til lørdag stjålet fra Rema 1000 i Siljan. - Forferdelig fortvilende, spesielt for idrettslaget, sier kjøpmann Thor Fredrik Borgersen.

To fyrverkeri-innbrudd lørdag

Det har vært innbrudd i flere containere med fyrverkeri de siste dagene. Lørdag formiddag har politiet meldt om to innbrudd i henholdsvis Oslo og Siljan.

Da Einar fant en bunke med pengesedler på parkeringsplassen var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre

SKIEN: Da Einar Ask fra Siljan skulle et ærend på Kjørbekk i romjula fant han et betydelig pengebeløp. Det første han gjorde var å legge igjen mobilnummret sitt i butikkene rundt parkeringsplassen.
Les mer om:

Sommeren var et mareritt for Anders og Cecilie – nå får de erstatningspenger

SILJAN: Bønder i Telemark får nå utbetalt et rekordhøyt erstatningsbeløp etter tørken i sommer. – Det er flott, men vi taper stort på denne avlingsskaden, sier bonde Anders Stensrød.
Les mer om:

Garasje totalskadd i brann

SILJAN: En garasje brant ned i Siljan, natt til mandag.
Les mer om:

– Ryktet om at vi skal legge ned flyr, men det stemmer ikke!

SILJAN/LARVIK: Siljanmannen Pål Mattias Knutsen er gründer av Dampmannen, etablert i 2016 og finnes nå som nettbutikk og som ordinære butikker i Porsgrunn, Skien og Larvik. Larviksbutikken er nå utsatt for et nedleggingsrykte.

Heit deponidebatt: – Jeg er ikke korrupt

PORSGRUNN: Det gikk en kule varmt i Porsgrunn bystyre torsdag kveld. Sverre Siljan fra By- og nærmiljøpartiet beskyldte Høyres Petter Ellefsen for å løpe kapitalens ærend. - Jeg er ikke korrupt, sier Ellefsen selv.

Drev seg selv for hardt og gikk på en smell - da skjønte Jeanne at hun måtte gjøre noe

SILJAN: Jeanne Bøe var dårlig i norsk på skolen, men hadde ofte hodet fullt av historier. Debutromanen tok likevel tid å å fullføre, og selv om sju dagers arbeidsuke er vanlig kost for skuespilleren, holdt bokinnspurten på å slå henne helt ut.
Les mer om:

Tommy (20) skulle bare en tur på byen, havnet mitt i redningsdrama: – Du tenker ikke veldig lenge

KVELDE: – Jeg skjønte det bare var å komme seg uti, sier Tommy fra Kvelde, på grensa mellom Siljan og Larvik. Sammen med 22-åringen Mahmod reddet han en jente opp av vannet i Tønsberg.

Selger eiendommer til en samlet prislapp på 86 millioner kroner

SILJAN: – Jeg er klar for å overlate ansvaret til noen andre, sier daglivare-gründeren og eiendomsbesitteren Ole Torbjørn Jørgensen, som blant annet selger en eiendom i Siljan.
Les mer om:

Her er det størst nedgang i arbeidsledigheten: Tom Olav skiftet jobb for å jobbe på hjemstedet

SILJAN: Siljan har størst nedgang i ledighetstallene siste år, med 41 prosent. - Jeg fikk jobb i kommunen i mai, og stortrives. Har du mulighet til å jobbe i Siljan, er det bare å slå til.
Les mer om:

Dette småbruket kan bli ditt for 1,2 millioner kroner: – Ikke veldig ofte at det legges ut til denne prisen

KVELDE: Nå har du mulighet til å kjøpe deg et småbruk i Kvelde, sør for Siljan, mellom Siljan og Larvik, med 16 dekar tomt til kun 1,2 millioner kroner, men det kreves litt jobb før eiendommen blir innflyttingsklar.
Les mer om:

Hvor fornuftig er det at flinke politifolk på 58 pensjoneres og blir bussjåfører?

I går var en uvanlig hektisk dag. Både på dagtid og kvelden. Jeg var nemlig så heldig at jeg var invitert til nydelige Siljan for å kåsere i forbindelse med den internasjonale eldredagen.
Les mer om:

Siljan-ordføreren: - Dette er bare trist

SILJAN: Ordfører i Siljan, Kjell Sølverød, forteller om et svært godt samarbeid med familien Treschow og deres virksomhet. Han tanker går nå til familien.
Les mer om:

Latebil mistet lasten

SILJAN: Veien er i ferd med å ryddes.
Les mer om:

Folk trodde nok kanskje at Auto'n-Rolf var filmstjerne: – Det er ikke hver dag jeg er i Cannes og har vunnet en pris

SILJAN/CANNES: Forbipasserende jublet og klappet da de så Rolf Øverbø med en pris på den røde løperen i Cannes. Det de ikke visste var at Siljan-mannen feiret en gjev bensinstasjon-pris.
Les mer om:

Klikk, klikk, klikk i et rasende tempo da kontrollørene dukket opp

SKIEN/SILJAN: 370 personer fikk beltebot på bussen i en landsomfattende aksjon. 11 av dem kom fra Telemark
Les mer om:

Hun er ny sjef for 250 ansatte: - Jeg vil kjempe for min enhet

- Det aller viktigste er å få til best mulig tjenester, sier Liv Siljan (57). - Når de ansatte er så dedikerte som her, er halve jobben gjort.
Les mer om: