Nyheter om Siljan


MC-ulykke i Siljan

SILJAN: Nødetatene rykker ut til en MC-ulykke i Siljan.
Les mer om:

Ti lange måneder etter den forferdelige krasjen. Sjekk hva Syver (22) endelig kunne gjøre i går

PORSGRUNN: Det har vært ti lange måneder for Syver Westgaard Wærsted (22), men onsdag var sykkeltalentet endelig tilbake på landeveien igjen etter den stygge ulykken i Siljan i fjor sommer.

Ingen har reist lenger enn denne trioen

SKIEN: De bor nær Black Hills i Sør-Dakota, men nå har mamma Kjersti-Helene Ehlers og barna Aksel og Ella tatt turen til Siljan og Telemark. Det er 7025 kilometer i luftlinje. Da passer det perfekt å starte ferien med BDO-mila i Skien. Erfaringene og premier fra Norge skal brukes til å bygge et større skimiljø på prærien.
Les mer om:

Ønsker kommunesammenslåing: – Håpløst at det går an å bruke så mye tid på å bli enige

GRENLAND: Næringslivet og industrien i Grenland ønsker seg kommunesammenslåing. – Det er vanskelig å jobbe nasjonalt når man står splitta lokalt, sier Irene Siljan Vestby i Industriclusteret Grenland.
Les mer om:

Vannlekkasje har gjort flere vannløse

SILJAN: Kommunen jobber med å lokalisere lekkasjen.
Les mer om:

MC-fører kjørt ut i Siljan

SILJAN: Nødetatene er på vei.
Les mer om:

Flyttet hjem - får fart på lokalsamfunnet

SILJAN: Antall innbyggere i Siljan ble redusert med 22 i fjor. Nå går det bedre. Anne Margrete Nystad er en av de som satser på Siljan. - Jeg har nettopp flyttet tilbake hit etter å ha vært bosatt andre steder i 12 år.
Les mer om:

Sjaman Gro opplever økt pågang: – Artig med en sjaman i kongefamilien

Gro Eilefsen i Siljan er sjaman og hevder å ha renset hundrevis av hus og bygninger for døde sjeler som "sitter fast". Med en sjaman i kongefamilien opplever hun økt interesse.
Les mer om:

Sjaman Gro fra Siljan opplever økt pågang: – Artig med en sjaman i kongefamilien

Gro Eilefsen i Siljan er sjaman og hevder å ha renset hundrevis av hus og bygninger for døde sjeler som "sitter fast". Med en sjaman i kongefamilien opplever hun økt interesse.
Les mer om:

Sjaman Gro fra Siljan opplever økt pågang: - Artig med en sjaman i kongefamilien

SILJAN: Gro Eilefsen i Siljan er sjaman og hevder å ha renset hundrevis av hus og bygninger for døde sjeler som "sitter fast". Med en sjaman i kongefamilien opplever hun økt interesse.
Les mer om:

Dette trente Ruben for i tre år - nylig kunne han juble på toppen

SKIEN: Bevegelseshemmede Ruben André Smith tok utfordringa da en god kollega utfordret ham til å bli med på treningene til Grenland klatreklubb i 2016. Søndag 19. mai nådde han endelig målet sitt om å bestige Skriua i Siljan.
Les mer om:

Frigjør navnet på 21-åring som omkom etter arbeidsulykke

STAVANGER/SILJAN: Sør-Vest politidistrikt har frigitt navnet på den 21 år gamle telemarkingen som døde på sykehus tirsdag 21. mai, etter at han var utsatt for ei arbeidsulykke i Rogaland torsdag 16. mai.

Mann i 20-årene døde i arbeidsulykke

SILJAN/ROGALAND: En anleggsarbeider i tidlig 20-årene fra Siljan døde i en arbeidsulykke i Rogaland.

15 år og stadig nye rekorder: Ser du noen du kjenner?

SKIEN: Etter fem dråper regn kunne rekordmange 661 barn sprudle i vårsol på Falkum. Nok en gang sto ansatte i Lundedalen barnehage bak den populære barnehagecupen i Skien. Marianne Alexandersen og Gro Lia var med og startet opp cupen for 15 år siden og duoen var på plass også denne tirsdagen. – Vi har med 661 unger og nærmere 170 voksne og det spilles på 11 baner. Det er meldt på 82 lag, mens vi tidligere har ligget på et sted mellom 75 og 82, forteller Alexandersen. Hun forteller videre at 48 barnehager fra Skien, Porsgrunn, Bamble, Siljan og Melum deltok. – Og så det været.

Over 30 000 tilskuere venter Ingrid Elise (14): – Dette har vært drømmen i mange år

SILJAN: Ingrid Elise Rød (14) innrømmer at hun er litt spent. Og det er kanskje ikke så rart. Til helgen går drømmen i oppfyllelse - foran 30 000 tilskuere i Stockholm.
Les mer om:

Fraktet til sykehus i luftambulanse etter alvorlig MC-ulykke på crossbane

Mann fra Horten involvert i ulykke på en lukket crossbane i Siljan i Telemark.
Les mer om:

MC-fører skadd i ulykke på Siljan

En MC-fører er skadd etter en ulykke under trening på en bane i Siljan i Telemark.
Les mer om:

MC-fører alvorlig skadd i ulykke på Siljan

Nødetatene rykket lørdag ut etter melding om at en MC-fører var blitt alvorlig skadd i en ulykke på en bane i Siljan kommune i Telemark.
Les mer om:

Alvorlig Mc-ulykke i Siljan - luftambulanse tilkalt

SILJAN: Politi, ambulanse og luftambulanse rykker ut til ulykke.
Les mer om:

Her er 17.mai programmet

Her er en oversikt over 17.mai-programmet for Skien, Porsgrunn, Bamble, Siljan og Notodden.

Se bildene fra Strandryddedagen

TAs fotograf har vært rundt i Langesund, Porsgrunn, Skien og Siljan og fotografert flinke frivillige som er med på å rydde opp under Strandryddedagen.
Les mer om:

Her får du enebolig i Grenland til under en halv million

SILJAN: Det som trolig er Grenlands rimeligste enebolig ligger nå ute til salgs. – Det har vært stor interesse, forteller megleren.
Les mer om:

Trailervelt fører til trafikale problemer

SILJAN: En trailer har kjørt ut av veien og veltet i Siljan. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre avventer å ta endelig standpunkt i deponisaken

SILJAN: Partilederen og statsministerkandidaten til Arbeiderpartiet gjestet samfunnsalen i kommunehuset i Siljan 1.mai. I talen nevnte han ikke deponisaken med ett ord, men tok seg tid til å svare Telemarksavisa før han dro hjem til Oslo etter en hektisk dag med taler til sammen fire steder på Sør- og Østlandet.

Skjøt vilt rundt seg mot reinflokk - politiet somlet bort hele saken: – Vi spør oss hvordan slikt kan skje

HARDANGERVIDDA: Jegerne pepret løs mot en reinflokk i bevegelse og to dyr døde og tre ble skadet. Statens naturoppsyn leverte rapport etter tre dager, men politiet somlet bort hele saken. – Skulle ikke skjedd, sier påtaleleder Guro Siljan.
Les mer om: