Nyheter om Sharif


Stormberg-gründer Steinar J. Olsen saksøker Tommy Sharif

Tommy Sharif fikk søksmål fra Stormberg-gründer Steinar J. Olsen tirsdag. Trekkes for retten for ærekrenkelser og hensynsløs adferd.

Stormberg-gründer Steinar J. Olsen saksøker Tommy Sharif

Tommy Sharif fikk søksmål fra Stormberg-gründer Steinar J. Olsen tirsdag. Trekkes for retten for ærekrenkelser og hensynsløs adferd.

Stormberg-gründer Steinar J. Olsen saksøker Tommy Sharif

Tommy Sharif fikk søksmål fra Stormberg-gründer Steinar J. Olsen tirsdag. Trekkes for retten for ærekrenkelser og hensynsløs adferd.

Krever 130.000 fra Sharif

Steinar J. Olsen mener at det ikke nytter å «bare stille spørsmål». Han krever nå erstatning på grunn av det han mener er grove påstander og ærekrenkelser fra Tommy Sharifs side.
Les mer om:

Tror ikke folk vet hvor grensene går

Jon Wessel-Aas mener Tommy Sharif har «lekt» journalist, brutt grunnleggende regler og handlet i strid med loven når han har angrepet Steinar J. Olsen.

Tommy Sharif: – Jeg tar ingen form for selvkritikk

Steinar J. Olsen varsler rettslige skritt mot Tommy Sharif etter flere angrep i sosiale medier. – Dette er bare tull, sier Sharif.

Varsler rettslige skritt mot Tommy Sharif

Det begynte med et innlegg om Sørlandsnyhetene. Etter det har dekkhandler Tommy Sharif kommet med flere harde angrep mot Steinar J. Olsen og oppsøkt ham på arbeidsplassen. Nå varsler Olsen søksmål.

Nå vil han innta dekktronen igjen: – Jeg planlegger tidenes comeback

Tommy Sharif har lagt konkurs, skattesnusk og fengselsstraff bak seg. Nå vil han inn i dekkbransjen igjen.

Verdenskjent terrorist er blitt forkjemper for ikkevold

Bassam Abu Sharif (72) sto tidligere bak flykapringer, men har lagt om stilen.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Liverpool fortsetter oppryddingen: 7 nye ut, 5 får forlengelse

Tidligere denne uken ga Liverpool verden beskjed om at Daniell Sturridge og Alberto Moreno ikke blir med videre. Nå forsvinner også en reservekeeper og høyreback. På klubbens hjemmeside kunne Liverpool opplyse om at reservekeeper Adam Bogdan ikke får forlenget kontrakten. Ungareren kom til klubben i 2015, og måtte nøye seg med 6 førstelangskamper. Adam Bogdan has officially left Liverpool. All the best Adam.

Nibarnsmor inviterte 80 gjester til barnebursdag

FYRESDAL: Da somaliske Hayad Said Sharif Mohamed (38) skulle lage barnebursdag, inviterte ho 80 gjester til full buffet.
Les mer om:

Imran Khan leiar valet i Pakistan

Dei førebels resultata torsdag morgon viser at det er svært tett mellom dei to statsministerkandidatane Imran Khan og Shehbaz Sharif i Pakistan. Dei endelege resultata er truleg ikkje klare før i kveld.
Les mer om:

En lillebror, en sønn og en cricketstjerne kjemper om makten

Onsdag velger Pakistan nytt parlament. Valget av statsminister står mellom Imran Khan og Shehbaz Sharif. Men også Bilawal Bhutto, sønn av tidligere statsminister Benazir Bhutto, får stor oppmerksomhet. Men han har bedre tid.

Eks-statsminister hjem til ti år i fengsel

Nawaz Sharif og datter pågrepet på flyflassen i Lahore.
Les mer om:

Pakistans eksstatsminister dømt til ti års fengsel for korrupsjon

Pakistans tidligere statsminister Nawaz Sharif er dømt til ti års fengsel in absentia for korrupsjon.

Flyktet med ni barn til Fyresdal og trives i bygda

FYRESDAL: Snø, hålke og bitende kulde skremmer ikke nibarnsmoren Hayad Sharif Said (37) fra Somalia. Målbevisst går hun opp livsløypa for seg og alle barna.
Les mer om:

Pakistan får ny statsminister for å bane vei for Sharifs bror

Pakistans nasjonalforsamling har valgt en nær alliert av Nawaz Sharif til ny statsminister. Allerede til høsten ventes Sharifs lillebror å ta over.

Avsatt statsminister vil ha broren som arvtager

Pakistans korrupsjonsanklagede eks-statsminister Nawaz Sharif har utpekt broren Shahbaz som sin erstatter. Opposisjonen mener han gjør narr av demokratiet.
Les mer om:

Pakistans statsminister tvinges til å gå av

Pakistans høyesterett har konkludert med at Nawaz Sharif ikke er kvalifisert til å være landets statsminister.

Pakistans høgsterett tvang statsministeren til å gå av etter korrupsjonsanklager

Pakistans statsminister Nawaz Sharif er «diskvalifisert» ifølge landets høgsterett, og må gå av, etter ei stor korrupsjonsavsløring med utspring i Panama-avsløringane.
Les mer om: