Nyheter om Sevilla


ESPN: Real-styret har begynt å murre over Zidane

Han er en legende som spiller og manager. Det er bare det at fotball er og blir ferskvare.

Zinedine Zidane blokkerte overgang

Real Madrid var etter sigende klare for å signere en med Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen, men en spansk journalist skriver at manager Zinedine Zidane blokkerte det hele.  Det gikk ikke en eneste dag i sommer det ikke var en artikkel om dansken sin overgang til Real Madrid, nå viser det seg å være Zinedine Zidane som hadde andre planer, planer som det forøvrig ikke ble noe av.

Suksessmanager fikk sparken en uke før møtet mot Chelsea i Champions Leauge

Vi skal innrømme at vi er overrasket over hvor kjappe Valencia er med å sparke sin manager, kan tenkes de ville ha rekord i å være den første La Liga klubben til å sparke sin manager denne sesongen. – Det var trolig tapet mot Mallorca 1.september som gjorde utslaget, det er et mye dårligere lag som skal være lett for Valencia å slå dem.  Sist sesong ble Marcelino hyllet av alle etter at Valencia som seg hør og bør kvalifiserte seg til Champions League for andre gang under hans ledelse.

Papa Diouf forlater Allsvenskan

Kalmar FF har i dag avtalt med den tyrkiske klubben Istanbulspor Faaliyetleri A.S om en overgang til Papa Diouf. Papa meldte seg inn i Kalmar FF i 2012 og har siden spilt 164 kamper i Allsvenskan . Forrige fredag dro han ned til Tyrkia for endelige forhandlinger med sin nye klubb, og i dag ble klubbene og Papa enige om overgangen. Les: ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere Manchester United-spiller Kalmar FF sportssjef Jesper Norberg om overgangen «Papa har gjort utrolig mye for Kalmar FF, og da denne muligheten dukket opp ønsket vi å gi ham sjansen til å ta den.
Les mer om:

Går til krig mot Inter Milan og ber om godt vær samtidig

I konflikten mellom Mauro Icardi og Inter Milan er det lett å velge side, for oss, men definitivt ikke for Mauro Icardi som må velge mellom sex og lojalitet til klubben han jobber for. – Hjemme er det kona som bestemmer, for ikke bare er hun agent, men hun styrer hva som skjer på soverommet også hvis den tidligere Inter kapteinen skal få seg noe må han gjøre som hun sier. Det snodige er at før at dette kaoset om en overgang, som kona har satt igang, hadde Mauro Ivardi det som plommen i egget.

Slaget om Neymar er over – men ikke tapt

Både Juventus og Real Madrid har vært linket til Neymar, men på fredag bekreftet PSGs sportsdirektør at det kun dreide seg om Barcelona. Men på tross av uker med forhandlinger mellom PSG og Barcelona, har ifølge ESPNs kilde partene nå gått hjem hver til sitt for å fokusere på ballspillet. Les: ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere United-spiller Dette betyr ikke at Barcelona har gitt opp. Ifølge ESPNs kilde akter La Liga-klubben å fortsette prosessen frem mot neste sommers overgangsvindu. Dermed lukkes Barcelona-døren foran Neymar for denne gang.

ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere Manchester United-spiller

Selv om det er hos West Ham vi har fått oppleve Chicharito de siste sesongene, blir meksikaneren for oss alltid United-spiller.

Juventus skal ikke gjøre det lett for Matthijs de Ligt – jager ny midtstopper

Matthijs de Ligt må kjempe hardt for å få plass i førsteelleveren med Giorgi Chiellini i troppen. Nå holdes veteranen ute med en korsbåndsskade i rundt seks måneder, men Juventus akter ikke å la de Ligt få plassen uten kamp. Ifølge Sky Sports jager Juventus nå en erstatter til Cheillini for de neste månedene, og det skal ha vært kontakt mellom den italienske klubben og Bayern München. Les: ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere Manchester United-spiller Betyr dette at Bayern gir fra seg en nøkkelspiller helt på tampen av overgangsvinduet? Garantert ikke.

Mauro Icardi spiller ballen over til Inter – med advokat

Han har vært utenfor alt hos Inter de siste to månedene. Ingen testkamper, og heller inget utstillingsvindu. Nå sender argentineren adokaten sin på Inter.  Det startet tidligere i år da han ble fratatt kapteinsbindet og mistet plassen i startelleveren.

Tidenes yngste Barca-målscorar

To mål av Roberto Torres gav Osasuna 2–2 mot Barcelona, som dermed framleis ikkje har vunne borte i årets La Liga. Torres' første mål gav Osasuna 1–0 ved pause. Ansu Fati og Arthur snudde til 2–1 for gjestene, men Torres utlikna med ni minutt igjen. 16 år gamle Fati er Barcelonas yngste målscorar i La Liga nokosinne. Barcelona er på femteplass med fire poeng, tre bak Athletic Bilbao og Sevilla som deler leiinga.

Sky: Tidligere Tottenham-spiller Fernando Llorente har signert

Manchester United skal ha vurdert Fernando Llorente som en slags mellomløsning, men takket nei. Carlo Ancelotti gir ikke fra seg muligheten til å få en tidligere Tottenham-spiss gratis. Llorente har stått uten jobb siden i sommer, og har sikkert hatt sin agent både høyt og lavt for å finne seg en jobb. Les: Ståle hadde en prat med Bendtner Når du har spilt for klubber som Juventus, Sevilla og Totteham har du selvfølgelig også noen krav.

Direkte kl. 12.55: Følg Rosenborgs trekning til Europaligaen

Kommer Manchester United, Arsenal eller Sevilla til Lerkendal?

Skademarerittet fortsetter for Nora Mørk

Uflaksen for Norges beste håndballspiller Nora Mørk ser ikke ut til å stanse.

Katastrofe etter 4-0 seier, setter stopper for misfornøyd Neymar

Det er virkelig ikke bra ut for den franske storklubben Paris Saint-Germain, etter søndagens storseier mot satt klubben igjen med et stort problem. Paris Saint-Germain kan etter at tre av deres stjerner ble skadet se seg nødt til å beholde og benytte en misfornøyd Neymar.  Blant de skadde Kylian Mbappé, klubben melder at den den franske verdensmesteren blir borte fra fotballen i fire uker etter at han pådro seg en lårskade i helgens kamp. Dermed mister 20-åringen klubbens sesongens første mesterligakamp, i midten av september.

ESPN: Solskjær og United har ombestemt seg om Alexis Sanchez!

Solskjær og United er under press. Etter det sure tapet mot Crystal Palace, der de røde sliter med å få ballen mellom stengene – og Anthony Martials skade – må det nå ty til desperate tiltak. Og dette kan godt betegnes som desperat. Alexis Sanchez er av mange ønsket bort fra Old Trafford helt siden han satt sine dyrt lønnede fotballsko i Manchester.
Les mer om:

Sportsdirektør Monchi har snudd opp ned på Sevilla

Monchi har blitt en profil uten ball i fotballens verden. Ikke er han manager heller. Men en ting er sikkert: Med den tidligere keeperen som direktør, er du garantert liv og røre. Han hadde mindre enn 100 A-lagskamper i karrieren, alle for Sevilla på 1990-tallet. Etter å ha ledet klubben til 11 trofeer som direktør, ønsket han å forlate klubben i 2016.

Griezmann ble kongen, men Fati ble historisk

Det var Griezmann som stjal showet der han lekte seg til to scoringer og én assist mot Real Betis. Men historisk var det ikke. For det sto manager Valverde og Ansu Fati for. Barcelona hadde sine tre største offensive stjerner på tribunen ute med skade, noe som plasserte 16-åringen Fati på benken under søndagens kamp.

Bekreftet: Lopetegui og Monaco bytter spillere

Det er sikkert helt logisk, men utenfra kan det virke litt pussig. Julen Lopetegui ropte et «varsko her» tidligere i sommer i treningskampen  mot Liverpool. Møter du oss, skal det gjøre vondt, både i kroppen og på resultat tavla.

Bekreftet: Barcelona har signert kontrakt med forsvarsspiller

Da var det offisielt: venstrebacken Junior Firpo tar veien fra Sevilla og Real Betis for å gi Jordi Alba konkurranse i forsvaret. Welcome @JuniorFirpo03! #ReadyToColor pic.twitter.com/VuIR4yenXz — FC Barcelona (@FCBarcelona) August 4, 2019 Les: Barcelonas 4. signering skal puste Alba i nakken Den spanske U21-landslagsspilleren hentes for rundt 180 millioner kroner (med bonus hvis det viser seg at Firpo lever opp til forventningene). Vi gratulerer!

Jurgen Klopp nekter å trykke på panikk-knappen til tross for stortap mot Napoli

Etter en fantastisk sesong har Liverpool ikke prestert i nærheten av like bra i sommer.

Testkampene viser hvor lista er lagt for 2019/20-sesongen

Liverpool opplevde det, Real Madrid opplevde det, Atletico Madrid opplevde det, og ja: Manchester United opplevde det.

Zidane gjør noe totalt uventet med Gareth Bale

Det er ikke så mange som har unngått å få med seg at det pågår en aldri så liten ordkrig i media mellom Real Madrid-manageren og Bale og hans representanter. Da var det både godt og litt underlig å få med seg Zidanes uttalelser etter kampen i Washington i natt. Det var Arsenal mot Zidanes menn. 24 minutter etter at dommeren hadde blåst for start, sto det 2-0 til Premier League-klubben på resultattavla. Noen som fortsatt tror at disse testkampene er vennskapsmatcher? Sevilla ga Liverpool skikkelig juling – bokstavelig talt – med et grisespill som selv Sergio Ramos hadde blitt sjokkert av.

Liverpool-spiller etter nedsparking: – Det er en skam

Da Liverpool møtte Sevilla i en treningskamp natt til mandag, gikk det hardt for seg i taklingene. Liverpools unggutt Yasser Larouci ble båret ut etter en nedsparking.
Les mer om:

Juventus klar til å la Moise Kean gå

Fire store klubber – Arsenal, Sevilla, Everton og Borussia Dortmund – har ifølge flere italienske medier levert bud på Juventus talent Moise Kean. Ifølge både Sky Sport Italia, Sport Mediaset og Sportitalia er Juventus klar til å selge den unge angriperen, men prisen må settes til 245 millioner, og Juventus vil også ha en tilbakekjøpsklausul på 320 millioner. Les: Manchester United forhandler med målfarlig og allsidig ving Den 19-årige Moise Kean scoret seks mål på 13 Serie A-kamper i løpet av sesongen, samt gjorde sin debut på det italienske nasjonallaget med to mål på tre kamper som et resul

Brukte Liverpool for å vise Real Madrid hva de har i vente

Det er stygt når det skjer. En helt meningsløs takling i en ubetydelig kamp gav Yassar Larouci et møte med seniorfotballen som vil sitte i hodet en god stund. Og denne taklingen var ikke unntaket.  18-åringen har vært et interessant bidrag på Liverpools venstreback posisjon i sesongoppkjøringen. Da er det ekstra synd at Sevillas Joris Gnagnon bestemte seg for å klippe ned tenåringen. Disgraceful tackle in a pre season friendly!! Sevilla’s Joris Gnagnon on Liverpool’s Yasser Larouci.