Nyheter om Sevilla


Sevilla planlegger fremstøt mot Liverpool-spiller

Denne sommeren går kontrakten til Liverpool-spilleren, som har begynt å få hjemmelengsel, ut. For Sevilla er dette innertier. Alberto Moreno ser ikke ut til å komme noen vei i forhandlingene med Liverpool. Midtstopperen kom til Merseyside sommeren 2014 – fra Sevilla, men har så langt bare fått med seg to kamper denne sesongen. Ikke noe å klage på stemningen.

Barcelona-blemme i Messis retur

Real Betis overrasket Barcelona på Camp Nou og fikk med seg 4-3 hjem til Sevilla. Lionel Messi scoret to av målene i sin første kamp etter armbruddet for drøyt tre uker siden.

Samir Nasri tilbake til Premier League etter dopingdom

De mest pripne i fotballverden er i sjokk etter at Samir Nasri som nå er 31 år kan være på vei tilbake til Premier League.

Messi tilbake i trening

Barcelonas Lionel Messi var onsdag tilbake på treningsfeltet i lett trening, etter armbruddet han pådro seg mot Sevilla 20. oktober. Klubben opplyser at de håper Messi kan rekke La Liga-kampen mot Real Betis 11. november.
Les mer om:

Barcelona betalte den dyreste prisen for ledelse i La Liga

Mot Sevilla skjedde det. Endelig vant de regjerende mesterne en La Liga-kamp. Men jubelen stilnet kjapt. Barcelona gikk seierende ut fra Sevilla, men mistet sin største stjerne. Messi løp inn i ryggen på Sevilla-forsvarer Franco Vázquez og gikk i bakken uten å få tatt seg skikkelig for. Før armen ikke kunne løftes. (foto: barcelona, twitter) Nå bekrefter Barcelona på Twitter at det gjorde vondt, skikkelig vondt. Det skal ha vært et brudd i høyrearmen, noe som setter Messi ute fra viktige oppgjør som kommer på rekke og rad. Ikke minst El Clasico. Au.

Gerard Pique: Vi kan klare oss uten Messi

Barcelona har igjen klatret opp på toppen av La Liga tabellen etter de lørdag kveld beseiret Sevilla 4 – 2. Barcelona er uten tvil på vinnersporet med en aldeles strålende Lionel Messi.

Brudd for Messi

Barcelona melder på sine nettsider at Lionel Messi har pådratt seg et brudd i høyre arm, og kan miste hele seks kamper for Barca i løpet av de neste tre ukene. Dermed mister han både onsdagens Champions League-oppgjør mot Inter, i tillegg til neste helgs El Clásico mot Real Madrid. Barcelona tok sin første seier på fem kamper mot Sevilla.

Messi ut med skade i armen en uke før El Clásico

Lionel Messi landet forkjært og hadde store smerter i den ene armen tidlig i toppkampen mot Sevilla. Barcelonas superstjerne er fraktet til sykehus, melder AS.
Les mer om:

Brakk armen - misser El Clásico

Barcelonas superstjerne måtte byttes ut i toppkampen mot Sevilla.
Les mer om:

Den beste spilleren i fotballens historie vil overta Real Madrid

Det er Sevilla som leder La Liga for øyeblikket foran tre giganter som slettes ikke er komfortable med at de ligger foran. Det er ikke bare at Sevilla sin nye manager Pablo Machín har gjort en kjempejobb, det er også slik at Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid har hentet mindre poeng enn vanlig som gjenspeiles i tabellen. Sevilla: 8. kamper og 16.poeng. Barcelona: 8. kamper og 15 poeng Atletico Madrid: 8. kamper og 15.

Sterling-dobbel i engelsk drømmekamp

Raheem Sterling scoret sine første landslagsmål på tre år da England sjokkerte Spania i Sevilla. Engelskmennene vant 3-2 i nasjonsligaen mandag.
Les mer om:

Fotballsjokk: England ydmyker Spania på hjemmebane

Ledet 3-0 til pause i Sevilla.
Les mer om:

Det endelige beviset på at fotballen er rund!

Når Barcelona og Real Madrid spiller sine kamper, forventer omgivelsene at de skal gå ut med seier – uansett. På en måte er det litt godt å se at all verdens superstjerner og megabudsjetter ikke garanterer seier. Real Madrid måtte innse at de ikke holdt mål mot Sevilla og ble sendt hjem fra Andalusia med 3-0-tap i onsdagens La Liga-kamp. Vi var definitivt ikke Best mot Sevilla. (foto: real, twitter) -Jeg har ingenting å klage på. Sevilla var mye bedre og fortjente å vinne. Dette betyr at vi må hjem å trene og forberede oss til Madrid-derbyet.

Smell for Real Madrid-stjernene

Barcelonas feilskjær ga Real Madrid en gyllen mulighet, men Los Blanco feilet så til de grader borte mot Sevilla.
Les mer om:

Like etter at Barcelona gikk på kjempesmell, fikk Real Madrid juling

Serieleder Barcelona tapte 1-2 for bunnlaget Leganés i La Liga onsdag. Real Madrid kunne overtatt som serieleder, men fikk juling av Sevilla som vant 3-0.

Stjernesmell for Real Madrid-stjernene

(Leganes - Barcelona 2–1, Sevilla - Real Madrid 3–0) Først gikk Barcelona på en pinlig smell borte mot Leganes. Så fikk Real Madrid-stjernene juling da de skulle innta tabelltoppen.

Sjokktap for Barcelona og Real Madrid

Serieleder Barcelona tapte 1-2 for bunnlaget Leganés i La Liga onsdag. Real Madrid kunne overtatt som serieleder, men fikk juling av Sevilla som vant 3-0.

Barca og Real Madrid tapte

Både Barcelona og Real Madrid gikk på tap i La Liga onsdag kveld. Barca tapte 1-2 mot tabelljumbo Leganés, mens Real Madrid ble knust 0-3 på bortebane mot Sevilla.

Over ti år etter lagkameratens tragiske dødsfall vil Sevilla-stjernen gjenta bragden de to gjennomførte sammen - iført kompisens draktnummer

Jesús Navas returnerte til Sevilla forrige sommer og overtok sin avdøde tidligere lagkamerat Antonio Puertas draktnummer. Nå vil han vinne etterfølgeren til turneringen de to triumferte sammen i ved to anledninger.
Les mer om:

«Does anyone know much about Sander Berge??»

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen.  Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen. Does anyone know much about Sander Berge??

Casper Ruud måtte trekke seg med skade i Sevilla

Casper Ruud måtte gi seg med en hofteskade under andrerundekampen mot Alex Molcan i ATP Challenger-turneringen i Sevilla.
Les mer om:

Skadd Ruud måtte gi seg i Sevilla

Det norske tennishåpet Casper Ruud sliter fortsatt med en vond hofte. Han tapte mot slovaken Alex Molcan i 2. runde i Challengerturneringen onsdag.
Les mer om:

Ruud ute av doubleturneringen i Sevilla

Casper Ruud og hans spanske makker Sergio Martos Gornes tapte doublekampen i 1. runde i Challengerturneringen i Spania tirsdag.
Les mer om:

Ruud videre i Sevilla

Casper Ruud tok seg videre til andre runde av ATP Challenger-turneringen i Sevilla med to strake sett 6-3, 6-4 mot den tsjekkiske 23-åringen Adam Pavlasek.
Les mer om:

Rosenborg trakk Celtic og Sarpsborg møter Malmö

Det er ingen som tror at det blir enkelt å gå videre fra europaligaens gruppespill. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 får det meget tøft.  Trekningen av gruppene ble gjennomført i går og begge de norske lagene kom i en tøff gruppe uten de helt store klubbene. – De kunne ha trukket Villareal, Arsenal, Chelsea eller Lazio som alle ville vært mye tøffere, men også trukket flere til kampene. Uansett er det en bragt å nå så langt, spesielt underholdene var det at Sarpsborg 08 klarte det.