Nyheter om Sevilla


Gårsdagens Europaliga-kamper

Den største overraskelsen i går var ikke Manchester United sitt uavgjort resultat med Brugge, men Inter Milan sitt hjemmetap mot Sjakhtar Donetsk. Inter Milan har meget god flyt i Serie A hvor de kjemper helt i toppen om mesterskapet.

Barcelona plukker nå nådeløst La Liga-klubbens angrepsstjerne

Med Luis Suarez ute med langtidsskade og Ousmane Dembele det tilsvarende, syntes det spanske fotballforbundet synd på Barcelona og har gitt giganten tillatelse til å skaffe seg en erstatning, så lenge det gjøres kjapt og i Spania. På mandag kom telefonen. Vi tenker de fleste La Liga-klubbene i midt-og bunnsjiktet holder pusten denne uken.

Ødegaards lag med heldig trekning

Real Sociedad imponerte då dei slo ut Real Madrid i går. Martin Ødegaard scora mot klubben han er leigd ut frå, og no skal Real Sociedad møte vesle Mirandés i semifinalen. Det vesle laget slo ut Villareal i sin kvartfinale, og har også slått ut Sevilla og Celta på sin veg mot semifinale. Real Sociedad er dermed det fjerde topplaget som 2.-divisjonslaget skal møte i den spanske cupen. Også Barcelona er ute av cupen etter tap mot Athletic Bilbao. det er første gong på ti år at verken Real Madrid eller Barcelona er i semifinale.

Spansk media: Forhandling om Rakitic-overgang allerede igang

Ja, vi vet også at overgangsvinduet er lukket, men når det gjelder de tunge overgangene i fotballsirkuset skjer de fleste først til sommeren. Barcelona-spilleren Ivan Rakitic er nå kalt inn til Madrid. Det er spanske Cadena Ser som hevder at forhandlingene mellom Barcelona og Atletico Madrid er åpnet.

Eden Hazard er tilbake

Det som skulle være det store løftet for Real Madrid sist sommer var Chelsea legene belgiske Eden Hazard. – De ble langt fra en perfekt start, som i november ble til full stopp. Eden Hazard deltok på Real Madrid-trening for første gang idag siden han ble skadet mot Paris Saint-Germain.

Har funnet Zlatan erstatter

LA Galaxy har hatt glede av den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic som i tillegg til å sørge for spektakulære mål har fungert som et fluepapir på publikum og medier. – Erstatteren er en helt annen type som egentlig kun snakker med føttene. Zlatan Ibrahimovic erstatter heter Javier «Chicharito» Hernández og er hentet fra spanske Sevilla. I likhet med svensken han erstatter har Chicharito en fortid i Manchester United så vel som Real Madrid, Leverkusen og West Ham. Les: Bayern München overbevist de kan dra nytte av Real Madrid flopp The most prolific Mexican goalscorer ever.

Bekreftet: United-ikonet Chicharito dundrer inn på lønnstoppen

Wayne Rooney forsvant, Zlatan fulgte etter. MLS ble to stjerner fattigere, men nå hentes det inn en nok en tidligere United-stjerne. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Les: Fotbollskanalen: «Pochettino krever full kontroll hvis han skal overta» Fotball-livet ble aldri det samme for Chicharito etter tiden hos United.

Bayern München overbevist de kan dra nytte av Real Madrid flopp

Real Madrid-backen Álvaro Odriozola har det ikke som plommen i egget i den spanske hovdstaden, nå er han ifølge Bild leid ut Bayern München som mener han vil passe meget bra inn i deres oppsett. For halvannet år siden brukte Real Madrid 300 millioner på Álvaro Odriozola, som har vært langt fra å leve opp til den prislappen – og nå sender de han videre. Les: Leeds-supportere gremmes av overgangsryktene Bild skriver at Bayern München får låner høyrebacken, som har havnet bak Dani Carvajal i prioriteringsrekken i Real Madrid.
Les mer om:

Casemiro tomålsscorer da Real Madrid slo Sevilla

Et skaderammet Real Madrid måtte slite mot Sevilla lørdag, men vant til slutt 2-1 etter to scoringer av midtbaneankeret Casemiro.
Les mer om:

Danmark-kapteinen blir lagkamerat med Zlatan

Den italienske fotballstorheten Milan henter inn den danske midtstopperen Simon Kjær fra Sevilla for resten av sesongen.
Les mer om:

Simon Kjær trener allerede med sine nye lagkamerater

Det ble klart mandag klokka 12.00 da Sevilla, eieren av Simon Kjær, bekreftet leieavtalen med AC Milan. Den italienske klubben har i ettertid også bekreftet avtalen. Simon Kjær ble leid ut til Atalanta på slutten av overføringsvinduet i sommer. Men at ekteskapet var langt fra lykken for den 30 år gamle dansken. Les: Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski Nå begynner Simon Kjær å spille fotball igjen hos den sovende giganten AC Milan. Han er tenkt som forsvarsgeneral på mannskapet.

Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

For oss er Chicharito Hernandez for ever and ever Manchester United-spilleren. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Nå er det på tide å skifte kontinent. 31-åringen fant aldri roen etter tiden hos United.

Landslagskaptein Simon Kjær blir lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic

Landslagskaptein Simon Kjærs overgang til AC Milan er på plass hvis han som forventet klarer legesjekken uten problemer Av helt opplagte grunner har AC Milan i over 10 år ønsket seg Simon Kjær og nå er det i ferd med å bli en realitet. Extra Bladet skriver at det er forhandlet fram en leieavtale for våren. Les: Roy Hodgson bekrefter jakten på Tottenham-spiller Kjær som allerede er på plass i byen skal trolig gjennomføre legesjekken i morgen.

Ex Real Madrid-spiller suspendert etter sexvideo

Det er ikke alle yrker det er en fordel å lekke sexvideoer og en av de er tydeligvis hvis du er manager for en fotballklubb. – Sánchez del Amo leder den tidligere storklubben Malaga, som for syv år siden var sekunder fra Champions League semifinale.

UEFA lister opp de neste mulige Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland.

Hvert eneste år lager UEFA en liste over de 50 unge spillerne man mener vi bør følge med på, det er også tilfelle for 2020.

Sevilla går på ny hjemmesmell

Athletic Bilbao er solide defensivt, og de kan gjøre livet surt for Sevilla fredag.
Les mer om:

Sevilla går på ny hjemmesmell

Athletic Bilbao er solide defensivt, og de kan gjøre livet surt for Sevilla fredag.
Les mer om:

Sevilla går på ny hjemmesmell

Athletic Bilbao er solide defensivt, og de kan gjøre livet surt for Sevilla fredag.
Les mer om:

Sevilla går på ny hjemmesmell

Athletic Bilbao er solide defensivt, og de kan gjøre livet surt for Sevilla fredag.
Les mer om:

Sevilla går på ny hjemmesmell

Athletic Bilbao er solide defensivt, og de kan gjøre livet surt for Sevilla fredag.
Les mer om:

Bunnlag drømmer om Simon Kjær

Vi får håpe det er en drøm av typen som får det til å smile når du våkner, for SPAL trenger virkelig at noe positivt skjer, noe som forøvrig er tilfelle for objektet i drømmen Simon Kjær.  Den 190 cm høye danske midtstopperen er på utlån hos Atalanta og har hatt store problemer med å spille seg inn til en fast plass på laget.
Les mer om:

Ikke bare i Napoli det er kaos: Nekter han har sagt opp jobben»

Det var en litt trist brasiliansk fotballklubb Santos som meddelte verden av deres hovedtrener Jorge Sampaoli hadde sagt opp jobben, men det ville den argentinske treneren absolutt ikke være med på.  Jorge Sampaoli er ikke en hvem som helst, han har vært landslagssjef for Argentina og Chile, han har også vært en rask tur i Europa som manager for Sevilla. Les: Marcos Alonso savner livet i Italia og spilletid Sampaoli, tilbakeviste onsdag uttalelsen fra Santos-ledelsen om at han selv skal ha valgt å forlate trenerjobben i klubben. I et intervju med avisen Lance sier 59-åringen at det ikke var ha

Messi redda Barcelona igjen

Lionel Messis mål fire minutt før sluttsikra Barcelona 1-0 mot Atletico Madrid i kveld. Barcelona er dermed tilbake på toppen i La Liga, målskilnaden framfor Real Madrid. Eitt poeng bak ligg Sevilla, som slo Len\ganés 1-0.

Banket på døren til Kylie Jenner, får ett års fengsel

Hektisk i Hidden Hills. Straffen er klar for inntrengeren. I dag ble Brandon Sevilla Martinez dømt til ett års fengsel for å ha tatt seg inn på tomten til Kylie Jenner. Mannen fikk også en betinget staff på tre år. Han skal sone i L.A.

Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.