Nyheter om Sevilla


Redningsmannen Pique kunne ikke redde seg selv

Det er ikke ofte Gerard Pique scorer, men når det kommer er det ofte da det gjelder som ment. I Copa del Rey-semifinalen mot Sevilla var det 34-åringen som sendte Barcelona over i overtid der Martin Braithwaite kunne avgjøre.

Barcelona har garantert ikke satt kroken på døra

Bare det å begynne en artikkel med noe positivt om Barcelona i oss et kjempekick. Sevilla holdt stø kurs mot finalen i Copa Del Rey etter 2-0 ledelse fra første semifinalekamp. På onsdag smalt Barcelona til med fotballmagien som har trollbundet oss siden tidenes morgen. Tidvis så utskjelte Ousmane Dembele sendte et knallhardt skudd i krysset etter 12 minutter. Julen Lopetegui sendte alle mann i forsvar for å forsvare seg til avansement.

Barcelona til cupfinale

Barcelona fikk en opptur etter politiaksjonen og pågripelsen av klubbens tidligere president. Laget tok seg til cupfinale med 3-0 i returkampen mot Sevilla. Barcelona lå under 0-2 etter den første semifinalekampen.

Braithwaite sendte Barcelona til cupfinale

Barcelona fikk en opptur etter politiaksjonen og pågripelsen av klubbens tidligere president. Laget tok seg til cupfinale med 3-0 i returkampen mot Sevilla.

Sergio Ramos erstatter passer perfekt sammen med Harry Maguire

La meg bare si det med en gang, 34 år gamle Sergio Ramos som kom til Real Madrid for 16 år siden ville også passe perfekt sammen med Harry Maguire i forsvaret til Manchester United, men den spanske kapteinen har mest lyst på Juventus eller Paris Saint-Germain for så, til slutt avslutte karrieren der det en gang startet hjemme i Sevilla. Real Madrid og Sergio Ramos ser ikke ut til å klare å bli enige om en forlengelse, det går definitivt mot et salg til sommeren. – Sjefene på Santiago Bernabéu har funnet en mulig arvtager i Villarreals Pau Torres.

Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb

Kaos. Situasjonen hos storklubben Marseille denne sesongen kan ikke beskrives som noe annet. Det begynte med at manager Andre Villas-Boas sa opp på en pressekonferanse. Etter dette eskalerte det ytterligere. PSGs erkerival, havnebyen som kjemper om å bli den symbolske hovedstaden i Frankrike. Den kulturelle smeltedigelen med spillere som Papin, Barthez, Drogba, Chris Waddle, Rudi Völler, Pires, Desailly. Les: Mens maktkampen hos Barcelona intensiveres fortsetter Xavi å sanke titler Denne sesongen smalt det skikkelig.

Første krav til en Haaland-overgang er sendt

Da sleipingen Mino Raiola fremforhandlet med Dortmund en utkjøpsklausul på Haaland som han visste kom til å være latterlig lav i 2022, visste italieneren at han hadde gjort en genistrek (for seg selv og sine honorarer). For selv om utkjøpsknappen først trykkes på sommeren 2022, skjønte agenten at gigantene ville oveby hverandre for å hente Haaland før tiden. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder Allerde i februar ser det ut som Raiola får rett. Haaland har selv med et skadefravær før jul fortsatt den ekstreme utviklingen foran motstandernes mål.

Arsenal kaster seg inn i kampen om Bryan Gil

Barcelona har i mange år fulgt venstrevingen Bryan Gil tett i mange år, men så langt har han «gått i skole» hos Sevilla. – Før årets sesong var han overbevist at det var på tide å tre inn på førstelaget, men istedenfor valgte manager Julen Lopetegui å sende han på utlån til Eibar. Barcelona tror det ligger et grunnlag for konflikt og misnøye og har fornyet tro på at de kan få til en overgang. Arsenal som allerede har hentet Martin Ødegaard på en låneavtale fra Real Madrid har også fått med seg det som skjer.

Er egentlig helt rått at Real Madrid leverer på dette nivået

Zinedine Zidane var ikke immun mot koronaviruset. Real Madrid har definitert ikke vært «immune» mot skader. Når vi ser på skadestatistikken i La Liga, forteller det hvorfor Madrid-klubben er en av de største i verden. For på La Liga-tabellen ligger gjengen til Zidane fortsatt på en foreløpig andreplass. Ganske imponerende når vi ser på hva som ligger bak tallene. Les: RBKs tidligere superdanske fikk sin første scoring! Det begynte før jul, de to siste ukene har det blitt prekært.

Nå skjønner vi hvorfor Jude Bellingham måtte si nei til Manchester United

Forrige sommer hentet Manchester United Birmingham-spilleren til omvisning på treningsfeltet sammen med foreldrene hans. Målet var å imponere unggutten, som allerede hadde 41-Championship-kamper som 16-åring. Den sentrale midtbanespilleren ble sikkert også imponert, men hadde sett på mulighetene Jadon Sancho fikk hos Borussia Dortmund. Valget falt på Bundesliga-klubben. Les: Frister Kingsley Coman med dobbel lønn Et feil valg, spør du? 20. juli 2020 ble overgangen bekreftet.

Julen Lopetegui overbevist han kan foredle skuddfoten til Liverpool-flopp

Venstrevingen Takumi Minamino ble i 2015 hentet fra sin barndomsklubb Cerezo Osaka til Red Bull Salzburg. – Der viste han med all tydelighet han var verdig tittelen som et av Japans største talenter. Liverpool la merke til han og hentet han til Anfield for litt over et år siden. Det ble en durabelig nedtur, 31 kamper, mange fra benken, resulterte i bare fire mål. – Det første til at manager Jürgen Klopp mistet interessen og Takumi Minamino ble i vintervinduet sendt på utlån til Southampton.

Lopetegui tok grundig feil om Haaland

Før Champions League-kampen fikk Sevilla-manageren spørsmålet om han fryktet Haaland. Julen Lopetegui svarte, uten å svare, at Dortmund har jo flere gode spillere… Fotball er lagsport, men når det gjelder fenomenet Erling Haaland kan vi ikke si noe annet at denne 20-åringen er en eksplosjon av kraft, fart, teknikk, villskap og presisjon som avgjør kamper. Spør Lopetegui etter onsdagen. Det beste er at det virker helt naturlig for Haaland.

Superlativene hagler rundt Haaland: – Et annerledes dyr

Erling Braut Haalands dobbel mot Sevilla i Champions League gjør at overskriftene handler om ham i de store fotballandene i Europa.

Hylles i tyske medier: – Det Haaland gjør, er ikke til å fatte

Erling Braut Haaland (20) slutter ikke å imponere. Tyske medier er fra seg av begeistring etter jærbuens oppvisning mot Sevilla onsdag kveld.
Les mer om:

Haaland-show mot Sevilla – har scoret 18 CL-mål på 13 kamper

Etter at Sevilla kom best i gang hjemme mot Borussia Dortmund i mesterligaen, tok stjerneskuddet Erling Braut Haaland over med to scoringer i 3-2-seieren.
Les mer om:

Haaland-show da Dortmund slo Sevilla – har scoret 18 CL-mål på 13 kamper

Etter at Sevilla kom best i gang hjemme mot Borussia Dortmund i mesterligaen, tok stjerneskuddet Erling Braut Haaland over med to scoringer i 3-2-seieren.
Les mer om:

Haaland-show: Ny utrolig rekord

Erling Braut Haaland scoret to mål og hadde en assist da Borussia Dortmund slo Sevilla. Ingen har scoret ti CL-mål for én klubb raskere enn nordmannen, som også er sesongens toppscorer.
Les mer om:

Haaland herjet

Borussia Dortmund slo Sevilla 3-2 i Champions League med Erling Braut Haaland i hovedrollen. 20-åringen scoret to mål og hadde én målgivende pasning.

Bestemt Haaland: – Forventer å spille i Champions League hvert år

Erling Braut Haaland (20) og Borussia Dortmund er tilbake i Champions League-sirkuset onsdag kveld. En tøff bortekamp mot Sevilla venter.

ESPN: «Dette er Ole Gunnar Solskjær sin ønskeliste»

Det er liten tvil om at den fremre halvdel av Manchester United er det som har fungert best denne sesongen, faktisk topper Manchester United Premier League sin målscorerliste. De tapene vi har sett, spesielt tidlig i sesongen det defensive spillet vært for dårlig. Manager Ole Gunnar Solskjær har vært fullstendig klar over manglende, ESPN mener de har fått tak i listen på fire aktuelle forsvarsspillere som kan bøte på problemet neste sesong.

Rakitic scoret mot gamleklubben i semifinalen

Ivan Rakitic scoret mot sin tidligere klubb Barcelona og hjalp Sevilla til 2-0-seier i første kamp i den spanske cupens semifinale.
Les mer om:

Rakitic senket gamleklubben og Messi

(Sevilla-Barcelona 2–0) I sommer forlot Ivan Rakitic Barcelona til fordel for Sevilla. Onsdag kveld viste han ingen nåde mot gamle lagkamerater i semifinalen i Copa del Rey.

Landslagssjef krever ro og makt for å overta etter Andre Villas-Boas

Det blåser kraftig i Olympique de Marseille om dagen, såpass ille er det at Andre Villas-Boas oppsigelse på direkten ikke er det verste for klubben som pr nå ligger på 9 plass i Ligue 1. – Det spørs om de beholder den plassen etter dagens kamp, de tar imot Paris Saint-Germain på Stade Vélodrome. President Jacques-Henri Eyraud leder nå en klubb hvor alle krangler med alle og hvor det kontinuerlig lekker «skandaler» til pressen. – Marseille måtte på fredag rykke ut i pressen og på det sterkeste dementere at deres amerikanske hovedeier Frank McCourt arbeider med å selge klubben.

Stadig flere sportsdirektører har oppdaget spissen som puster toppscorer Luis Suarez i nakken

Sevilla manager Julen Lopetegui bryter ut i applaus hver gang han får lov til å snakke om sin marokkanske spiss Youssef En-Nesyri. – Sevilla ligger på fjerdeplass et poeng bak Barcelona og Real Madrid som innehar andre og tredjeplass. Youssef En-Nesyri er meget farlig foran mål, så lagt har han sørget for 12 mål på 20 kamper, bare Atlético Madrid sin storscorer Luis Suarez har scoret flere, etter søndagens to mål mot Cadiz klatret han opp til 14.mål.

Semifinaler i spansk cup

Slik blir semifinalene i den spanske cupen, Copa del Rey: 10. februar: Sevilla – Barcelona 11. februar: Athletic Bilbao – Levante. Returkampane går 3. og 4. mars. Finalen skal spelast 18. april. Men berre to veker tidlegare går cupfinalen som skulle vore spela i fjor, mellom Athletic Bilbao og Real Sociedad.
Les mer om: