Nyheter om Sevilla


Tapte kampen om drømmetysker

Det har nesten ikke gått en eneste dag uten av noen har kommet med en hyllest av Schalke 04 sin 21 år gamle forsvarshelt Thilo Kehrer.   Rekken av kjøpere har vært lang og inntil i dag var Barcelona først.

Barcelona snudde og vant

De lå under 0-1, men Barcelona vant 2–1 over Sevilla i finalen i den spanske supercupen, med Ousmane Dembeles knallskudd 12 minutter før slutt søndag kveld.
Les mer om:

Barcelona vant trofé etter perle

De lå under 0-1, men Barcelona vant 2–1 over Sevilla i finalen i den spanske supercupen, med Ousmane Dembeles knallskudd 12 minutter før slutt søndag.
Les mer om:

Nå er Lionel Messi tidenes mestvinnende Barcelona-spiller

(Sevilla – Barcelona 1–2) Lionel Messi (31) er vant med å skrive historie. Søndag kveld gikk han inn i historiebøkene som tidenes mestvinnende spiller i Barcelona.

Fulhams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Fulhams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Arsenals muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Avis: Sevilla med monsterbud på Sander Berge (20)

I følge spanske Estadio Deportivo har Sevilla akselerert i jakten på Sander Berge.
Les mer om:

Europa stønner under varmebølgen

SEVILLA (NRK): Sør-Europa opplever sine varmeste dager dette året, med temperaturer langt over 40 grader en rekke steder. Tre mennesker er omkommet, og for millioner av gamle og syke er livet satt på vent.
Les mer om:

– Du bør se Sevilla, bare ikke nå!

SEVILLA (NRK): Guider og turister sliter i hetebølgen som nå sveiper over Sør-Europa. – Varmen er helvete, sier turistguiden Ruben Méndez.
Les mer om:

Fortsatt brennhett i Sør-Europa, men ingen rekorder fredag.

SEVILLA/OSLO (NRK): Det ble ingen varmerekorder i Sør-Europa fredag. Men gradestokken viste 44, 5 grader i Sevilla, og det skal fortsatt bli svært varmt i området, opplyser Meteorologisk Institutt fredag kveld.
Les mer om:

Her er den nye rektoren på Austrheim

Hun var i Sevilla på ferie da hun fikk beskjeden: Du har fått rektorjobben.

«Vi har blitt ungdomsakademiet til Barcelona!»

Barcelona er klubben de aller fleste fotballspillere vil jobbe for. Dermed kommer den katalanske klubben med tyngde når de henvender seg til unge talenter med utkjøpsklausuler. I Andalucia begynner de å ble smålei av dette. Barcelonas ungdomsakademi er berømt i fotballverdenen. Messi, Xavi, Iniesta.

Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Barcelona punget for stopper

Barcelona bekrefter i en pressemelding at klubben har kjøpt de franske stopperen Clément Lenglet fra La Liga-rival Sevilla for 357 millioner kroner. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Fransk landslagsspiller på vei tilbake til Premier League

Han kom til Premier League i 2009. Etter to klubbskifter på balløya forsvant han over kanalen og ned til Ligue 1. Nå blir han kalt inn på nytt til tjeneste i Premier League. Steven Nzonzi imponerte Blackburn da han spilte for Ligue 2-klubben Amiens i 2009. Rovers hentet den defensive midtbanespilleren hvor han spilte helt til gjengen fra Ewood Park rykket ned i 2012. Stoke så potensialet i den unge franskmannen og sikret ham videre spille i Premier League. Her ble Nzonzi en av nøkkelspillerne under Tony Pulis og Mark Hughes.

Spansk avis: Sander Berge høyaktuell for Sevilla

Spanske Estadio Deportivo, basert i Sevilla, mener å vite at La Liga-klubben står klare med sjekkheftet i sommer.

Arsenals-trener henter inn gammel kjenning

Internasjonale trenere har gjennom karrieren gjort seg kjent med mange ulike spillertyper. Noen er som skapt for deres lag, og trenere har en tendens til å hente frem gamle kjenninger når de starter på jobb i ny klubb. Unai Emery er intet unntak. Det har gått fort i svingene på Emirates Stadium etter at spanjolen hadde pakket ut kofferten.

Overkommelig trekning for Lillestrøm

Lillestrøm unngikk storkanonene, og møter LASK Linz i 2.kvalifiseringsrunde til Europaligaen. LSK kunne blitt trukket mot Sevilla, Besiktas og Burnley, men fikk istedet laget som ble nummer fire i Østerrike forrige sesong.

West Ham fyrer løs på overgangsmarkedet

Manuel Pellegrini har gjort seg kjent med klubben siden han kom til London Stadium i mai. Nå renner det inn med nye spillere hos West Ham. Klubben har allerede hentet Fulhams forsvarsspiller Ryan Fredericks på free transfer, som nå følges opp med en dobbeltsignering. Ifølge Evening Standard har West Ham blitt enig om tre-års kontrakt med Swansea-spilleren Ryan Fabianski. Overgangen offentliggjøres noe senere, da den polske keeperen er litt opptatt i Russland, hvor landslaget møter Senegal i dag. Polsk landslagskeeper forlater Wales.

Spania henter inn C-lags trener til VM

De fleste har fått med seg den begivenhetsrike uken på spansk side. Noen timer før VM sparkes i gang, har Fernando Hierro blitt byttet ut med Juel Lopetegui som landslagstrener. Nå hentes en tidligere landslagsspiller også inn for å bistå Hierro. Ifølge Sevilla, gir de den tidligere midtstopperen på landslaget, Carlos Marchena fri fra jobben som C-lags trener for klubben. Vi har ikke engang hørt om at det finnes et C-lag i Sevilla, så overraskelsen var stor da dette ble kjent.

Endrer VM-strukturen

Fra og med 2020/21-sesongen vil det bare være ett verdensmesterskap på skøyter. Det ble besluttet under ISU-kongressen i Sevilla fredag formiddag.
Les mer om:

Arsenal, Napoli, Sevilla og ...

Storklubber svirrer rundt Sander Berge (20). Men Genk- og landslagsspilleren hevder han aldri googler seg selv.

L´Equipe: Manchester United og Barcelona i kamp om fransk forsvarsspiller

Selv om franskmannen ikke klarte å kjempe seg inn i Didier Deschamps VM-tropp, fikk Mourinho se de han behøvde tidligere i sesongen. Mye tyder på at Barcelona også har posisjonert seg. Clement Lenglet. Det er like godt å merke seg dette navnet.

Slettes ikke sikkert det blir Liverpool

Den 24 år gamle franske angrepsspilleren Nabil Fekir har lenge vært linket til Liverpool, men nå har agent Jean-Pierre Bernes øynet mulighet for å cashe inn ekstra ved at han er en del av et knallsterkt fransk VM lag.   Agenten prøver å vente dem ut ved å komme presentere flere interessenter. Les: «Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger» Nabil Fekir er langt fra så nær et trekk til Liverpool, som flere medier har skrevet, og den offensive spilleren har andre tilhengere, sier hans agent.

Lillestrøm kan takke Liverpool: Nå kan LSK møte stjerner og gamle helter

Takket være Liverpools 4. plass i Premier League har LSK allerede avansert én runde i Europaligaen. Det betyr at Manchester Uniteds overmenn i mesterligaen, Sevilla, kan bli motstander.