Nyheter om Sevilla


Banket på døren til Kylie Jenner, får ett års fengsel

Hektisk i Hidden Hills. Straffen er klar for inntrengeren. I dag ble Brandon Sevilla Martinez dømt til ett års fengsel for å ha tatt seg inn på tomten til Kylie Jenner. Mannen fikk også en betinget staff på tre år. Han skal sone i L.A.

Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Real Madrid ga fra seg sjansen for tabell-topp

Real Madrid ga fra seg sjansen til å gå toppen av La Liga da Zinedine Zidanes lag spilte en målløs kamp mot Real Betis på Bernabeu. Eden Hazard så ut til å ha skaffet Real Madrid ledelse i første omgang, men hans utmerkede avslutning ble annullert for offside.

Sjokktap for Barcelona mot Levante

Lionel Messi ga serieleder Barcelona ledelsen, men jubelen stilnet fort da hjemmelaget Levante scoret tre ganger på syv minutter og sørget for en 3-1-seier. Barcelona befinner seg ett poeng bak serieleder Sevilla med én kamp mindre spilt.

Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid

Denne sesongen er 27-åringen mer eller mindre bankers i Reals førsteellever – i en sesong der klubben troner øverst på La Liga-tabellen.

På tide å hente hjem Iniesta?

Nå skal vi ikke dømme en 22-åring utfra hva en spansk avis hevder å vite. Likevel virker det som Dembele ikke har alt på stell om dagen. Direkte rødt kort mot Sevilla på grunn av kjefting på dommeren kan sørge for at Barcelonas 1 milliard kroners-investering ikke er spillbar i El Clasico. Les: Tidligere Arsenal -og Barcelona stjerne har fått sparken Spanske AS slenger seg på for å forklare problemet til den unge franskmannen.

Ousmane Dembele fortjener trekk i ukelønna etter 4-0 seieren

Barcelona lekte seg til 4-0-seier over Sevilla og Julen Lopetegui. Dermed svingte Valverde og gjengen inn på riktig spor i La Liga. Men bare noen uker før det virkelige store oppgjøret, presterer en av de offensive nøkkelspillerne å gjøre seg utilgjengelig for arbeidsgiveren sin. For uansett hvor mye lek og moro fotball er, har spillerne et stort ansvar overfor arbeidsgiveren sin.

Dembélé utvist i Barcelonas storseier - dette skal han ha sagt til dommeren

Den franske angriperen Ousmané Dembélé kan vente seg karantene etter det røde kortet mot Sevilla.
Les mer om:

Messi åpnet målkontoen i La Liga i 4-0-seier

Barcelona inntok 2.-plassen i spansk 1. divisjon og er bare to poeng bak Real Madrid etter at Sevilla ble satt på plass med 4-0 søndag.

Messi scoret sitt første seriemål for sesongen i storseier

Barcelona inntok 2.-plassen i spansk 1. divisjon og er bare to poeng bak Real Madrid etter at Sevilla ble satt på plass med 4–0 søndag.

Messi scoret sitt første seriemål for sesongen i storseier

Barcelona inntok 2.-plassen i spansk 1. divisjon og er bare to poeng bak Real Madrid etter at Sevilla ble satt på plass med 4–0 søndag.

Uniteds tidligere supertalent tror Ødegaard kan bli en av verdens beste

SEVILLA (VG) Adnan Januzaj (24) vet det meste om hvilket press som følger med det å være et supertalent i en av verdens største klubber. Nå tror han at Martin Ødegaard (20) har det som skal til for å lykkes der han selv feilet.

Ødegaard hylles av tidligere Real Madrid-trener: – En stor spiller

SEVILLA (VG) Tidligere Real Madrid-trener Julen Lopetegui (53) er imponert over utviklingen til Martin Ødegaard (20), som han var treneren til i noen uker forrige sommer.

Nedtur for Ødegaard og Real Sociedad

Martin Ødegaard og hans Real Sociedad misbrukte muligheten til å klatre opp på tabelltoppen da de tapte 2-3 borte mot Sevilla i La Liga søndag.

Ødegaard ned etter nesestyver da tabelltoppen glapp

Martin Ødegaard fortsetter å være sentral for Real Sociedad. Nordmannen slo en målgivende pasning og gikk i bakken da Sevilla ble for sterke.

Ødegaard ned etter nesestyver da tabelltoppen glapp

Martin Ødegaard fortsetter å være sentral for Real Sociedad. Nordmannen slo en målgivende pasning og gikk i bakken da Sevilla ble for sterke.

Ødegaard ned etter nesestyver da tabelltoppen glapp

Martin Ødegaard fortsetter å være sentral for Real Sociedad. Nordmannen slo en målgivende pasning og gikk i bakken da Sevilla ble for sterke.

Ødegaard med ny målgivende

Sevilla ble for sterke for Martin Ødegaard og Real Sociedad, men 20-åringen glimtet til i sluttminuttene.

Tap for Ødegaard og La Real

Martin Ødegaards Real Sociedad tapte 2-3 for Sevilla på bortebane. Drammenseren hadde den målgivende pasningen til Real Sociedads andre scoring.
Les mer om:

Ødegaard med ny assist da Real Sociedad rotet bort gyllen mulighet

SEVILLA (VG) (Sevilla – Real Sociedad 3–2) Martin Ødegaard (20) og hans Real Sociedad hadde muligheten til å gå til topps i La Liga ved seier mot Sevilla. Slik gikk det ikke – men nordmannen fortsetter den personlige poengfangsten.

Graham Hansens Barcelona til tabelltopps etter ny seier

Caroline Graham Hansen og hennes Barcelona vant 2-0 borte over Sevilla. Det gjør at de topper tabellen foran Atlético Madrid og Real Sociedad.
Les mer om:

Mesterligafinalen i Russland

Mesterligafinalen i fotball 2021 skal spilles i St. Petersburg i Russland, annonserte UEFA tirsdag. På forbundets styremøte i den slovenske hovedstaden Ljubljana ble det også besluttet hvor finalene i perioden 2022 til 2023 skal avholdes. De skal spilles i henholdsvis tyske München og Wembley. Alle de tre nevnte arenaene skal også huse kamper under EM-sluttspillet i 2020. Mesterligafinalen i 2020 avholdes i Istanbul. Europaligafinalen i 2021 skal gå i Sevilla i Spania. Georgia hadde søkt om å få kampen i hovedstaden Tbilisi, men nådde ikke opp.

Benzema header Real Madrid opp i ligatoppen

Det begynner å ligne på noe for Real Madrid, som til tross for sterk berettiget kritikk vinner kamper igjen.  Karim Benzema ble matchvinner i den meget vanskelige bortekampen mot Sevilla i går. Franskmannen nikket 1-0 i andre omgang – og nå topper Real Madrid-ligaen sammen med Athletic Bilbao, begge med 11 poeng. Manager Zinedine Zidane kan takke Karim Benzema for at laget kom seg så raskt etter Champions League fadesen. Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere Da toppmøtet i Sevilla-Real Madrid sto og vippet, gikk franskmannen fram.

Real Madrid med knallsterk borteseier

Real Madrid var i hardt vær etter mesterligafiasko i midtuken. Søndag svarte de med en imponerende 1-0-seier borte mot Sevilla.
Les mer om:

Benzema redda Real

Karim Benzema scora kampens einaste mål etter 64 minutt og berga sigeren for Real Madrid i bortekampen mot Sevilla. Real er dermed på andreplass etter seks serierunder, berre på målskilnaden bak Athletic Bilbao. Berre eitt poeng skil dei seks beste på tabellen.