Nyheter om Sevilla


Sampaoli ledet først Marseille til suksess – sier nå opp i protest

Da Jorge Sampaoli ble hentet tilbake til Europa (forrige gang var Sevilla 2016/17) gledet vi oss stort. Den argentinske treneren som kan matche Diego Simeone i engasjement langs sidelinjen, har opparbeidet seg en aldri så liten kultstatus i bransjen. Han skuffet heller ikke i Marseille. I den første sesongen ledet han den stolte klubben nesten til topps av Ligue 1 (2.plass bak PSG). Sesongen før hadde Marseille-supporterne med gru sett de måtte nøye seg med Europaligaspill, Sampaoli førte klubben tilbake til det beste selskapet.

Manchester City henter tilbake Maresca

En viktig brikke på plass hos Pep Guardiola foran neste sesong. Manchester City har sikret Enzo Maresca til å bli Pep Guardiolas nye assistenttrener. Det er nå inngått en avtale for at 42-åringen skal returnere til City hvor han hadde ansvaret for klubbens utviklingslag i 2020. LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt Premier League-mesterne måtte imidlertid jobbe hardt for å overbevise Maresca, da han hadde en rekke tilbud fra hele Europa, til tross for at fikk sparken i Parma i november i fjor. Manchester City bolster coaching staff by securing Enzo Maresca to serve as

Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer. Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Marcus Rashford har fortalt Erik ten Hag hvor han vil spille

Nå som ny Manchester United manager er på plass ønsker Marcus Rashford å være klar på at han har en favorittposisjon som han vil foredle istedenfor å bli sendt rundt omkring. Spesielt midlertidig manager Ralf Rangnick var ekstrem i å variere (Nå landslagssjef for Østerrike), noe som førte til at Rashford leverte sin dårligste sesong så langt i karrieren. – Bare fem mål på 32 kamper og tydelige tegn på slitasje. Marcus Rashford ønsker å få sjansen til å etablere seg i sin favorittrolle på venstresiden av angrepet.

Fire Manchester United-spillere som «med glede forlater» Old Trafford denne sommeren

Manchester United kan fortsette sin utrenskning av spillere under Erik ten Hag denne sommeren. Det er fire spillere som med glede forlater klubben. Det sier Chris Wheeler i Daily Mail, som har rapportert at Dean Henderson, Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial alle er glade for å forlate Old Trafford. Alle fire har de siste årene hatt en perifer plass i United og salg åpner opp for å stryke troppen etter den nye managerens ønsker. Henderson har allerede et bein utenfor gjerdet, men det ser ut til at den kun vil være på et sesonglån i stedet for et permanent trekk.

– Ungdommen vet ikke hva de går glipp av

SEVILLA (Broom/TV 2): Vi tester sportsbil – og har en appell. Se video:
Les mer om:

Xavi snur etter Arsenal og Tottenham interesse

For to år siden, midt oppe i alt kaoset rundt Barcelona valgte klubben å forlenge med sin midtstopper Clement Lenglet frem til 2026. – Nesten umiddelbart skal sjefene på Camp Nou angrep på forlengelsen av 26 år gamle Lenglet som de hentet fra Sevilla sommeren 2018. Clement Lenglet som er en feinschmecker med sin venstrefot har siden da ikke bare falt i verdi hos Transfermarkt, men beveger seg sakte, men sikkert ut av fokus for sin manager. – Dette til tross for at han har en lang avtale og har vært en viktig del av Barcelona sin poengjakt denne våren.

Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Da unge Jens Petter Hauge ble hentet av AC Milan i 2020, var det kult. Når 22-åringen nå har spilt seg til ny kontrakt oppleves det som riktig. Overgangen fra Aspmyra til San Siro ble som forventet krevende. Noen spilleminutter her, noen der. Hauge står notert med 24 kamper og 5 scoringer, men utleieopphold virket forrige sommer som den eneste veien videre. LES: Real Madrid har ett spørsmål for Bayern München og svaret er 400 millioner Eintracht Frankfurt åpnet porten for vingen og bakte inn en kjøpsopsjon i leieavtalen med AC Milan.

Aston Villa går for den STORE signeringen

Da Luis Suarez spilte avskjedskampen sin mot Sevilla på Metropolitana, ble han møtt av stående applaus. Rørt til tårer var det helt tydelig at uruguayaneren med 34 scoringer på 83 Atletico-kamper ikke var helt klar for å forlate klubben. Kanskje ikke rart, når han hadde fått beskjed dagen før at Atletico var ferdig med ham. For Aston Villa byr dette på en gedigen mulighet. Det er ikke noe nytt at 35-åringen er linket til en gjenforening med Steven Gerrard i Premier League, men etter at Suarez har sin definitive exit i Madrid er en overgang lenger ikke bare teoretisk.

Steven Gerrard har allerede landet sin sommerfavoritt

For de som har fulgt Aston Villa denne sesongen er det helt opplagt at forsvaret trenger å styrkes. Manager Steven Gerrard har advart om at hvis ikke dette løses vil neste sesong, som de fleste mener blir enda tøffere enn årets, føre Birmingham-klubben ubehagelig nærme nedrykksstreken. Sevilla har en svært god sesong bak seg og ønsket å ha med seg sin brasilianske midtstopper Diego Carlos inn i neste sesong. Når de likevel velger å selge to år før utløp av kontrakten er det fordi de har fått en god deal, noe president José Castro bekrefter.

Manchester United kaster seg inn i kampen om årets Bundesligaspiller koste hva det koste vil

Sjefene på Old Trafford vet det blir knalltøff konkurranse for å sikre seg 24 år gamle Christopher Nkunku som for en uke siden ble kåret til sesongens spiller i Bundesliga. – Ikke så rart han har vært en sann plage for forsvarere hele sesongen med hensynsløse rykk, kreativ og direkte nyskapende dribleferdigheter og en smarthet som normalt bare sees hos spillere som har vært i gamet i mange år. RB Leipzig benytter han i alle angripende posisjoner på midten, men han trives best som rommet bak en ren spiss. Manchester United har store problemer på banen, men ingen problemer i banken.

Villa henter stopper fra Sevilla

Aston Villa er enig med Sevilla om en overgang for stopper Diego Carlos (29). Brasilianeren har spilt for Sevilla siden starten av 2019/20-sesongen.
Les mer om:

Takker nei til Gareth Bale

Gareth Bale forlater Real Madrid etter lørdagens Champions League-finale mot Liverpool. Og flere klubber skal være interesserte. Men Atletico Madrid skal ha avslått sjansen til å signere Gareth Bale fra byrivalen Real Madrid. Bale har vært på Santiago Bernabeu siden 2013, men er uten kontrakt denne sommeren. SISTE: Sevilla har tatt beslutning om Anthony Martial Ifølge Marca møtte Bales agent nylig Atleticos sportsdirektør for å diskutere en potensiell avtale.

Sevilla har tatt beslutning om Anthony Martial

Anthony Martial har vært på lån i Spania.Sevilla har bekreftet at de ikke har noen planer om å signere Manchester United-spissen Anthony Martial. Sevilla-president Jose Castro har bekreftet at den spanske klubben ikke er ute etter å signere Manchester United-spissen Anthony Martial på permanent basis denne sommeren. LES: Chelseas nye eiere lover Tuchel MYE penger! Franskmannen dro til Sevilla på lån i januar for resten av sesongen, med mål om spilletid etter å ha mistet plassen på Old Trafford.

Frankfurt-supporteren starter norgesferien på Aspmyra: – Glimt sjarmerte stort i Conference League

Annie Ruf (31) dro rett fra feiring med Frankfurt-fansen i Sevilla til en lenge planlagt ferie i Nord-Norge.
Les mer om:

Store bekymringer for Barcelona-forsvaret

Når du sitter tett på en klubb, spillerne og supporterne, har du bedre forutsetning for å ta pulsen på en klubb som Barcelona. Vi gir mikrofonen til en Barca-journalist som er bekymret for forsvaret neste sesong da Xavi virkelig skal slå til. Barcelona har ristet seg av Eintracht-tapet i Europaligaens kvartfinale, men Xavi og gjengen satt nok å vred seg i sofaen hvis de orket å se finalen i Sevilla på onsdag. Dette er trofeet som skulle vært busset hjem til Barcelona.

Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Før Europaliga-finalen mellom Eintracht Frankfurt og Rangers varmet klubbpresidenten for Bundesliga-klubben opp med å slenge noen sleivete kommentarer han visste ville fyre opp stemningen. Det var bare det at presidenten ikke siktet inn på motstanderne, men mot vertskapet. Før finalen gikk klubbpresident Peter Fischer ut og kalte finalearenaen i Sevilla for en Mikke Mus-stadion. Rammen på onsdag viste seg å bli helt ekstrem for begge lagene, der tribunen var delt opp i helhvitt og helblått med en vanvittig stemning.

Dette blir Chelseas første kjøp når sanksjonene oppheves

Thomas Tuchel ønsker å kickstarte sommeren med å styrke laget defensiv etter at to av deres nåværende midtstoppere forlater klubben etter sesongen. Chelsea har planer om å signere Jules Kounde fra Sevilla så snart Todd Boehlys overtakelse er fullført og sanksjonene avsluttes. Med både Antonio Rudiger og Andreas Christensen på vei til henholdsvis Real Madrid og Barcelona denne sommeren, er de Tuchel nødt å signere en midtstopper. LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané I likhet med Chelsea, er Sevilla også opptatt av å gjøre avtalen så tidlig som mulig for at Koundes ers

Frankfurt vant dramatisk europaliga-finale: – Det blir for mye

Tidligere Arsenal-stjerne Aaron Ramsey ble syndebukk for Rangers da Eintracht Frankfurt og Jens Petter Hauge kom seirende ut av straffesparkkonkurransen. – Jeg kan ikke tro det. Vi er søren meg mestere! utbrøt Kevin Trapp i intervju med Viaplay. Det var Rafael Santos Borré som satte det avgjørende straffesparket. Dermed vant tyskerne europaligafinalen, og er klare for mesterligaen. Jens Petter Hauge ble byttet inn etter 69 minutter onsdag og er den første nordmannen som vinner europaligaen. – Man kan ikke sette ord på noe sånt. Det blir for mye, det her, sa Hauge til Viaplay.
Les mer om:

100.000 supportere i Sevilla uten billett: Frykter kaos

Vertsbyen for Europa League-finalen står på hodet foran møtet mellom Eintracht Frankfurt og Rangers. Ute på banen kan Jens Petter Hauge (21) bli den første nordmannen som vinner troféet.
Les mer om:

Frykter banestorming og kaos i finalen: – For mange folk med for mye alkohol

Kombinasjonen alkohol, 150 000 supportere og hetebølge får politiet i Sevilla til å svette før finalen i Europaligaen.
Les mer om:

5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen

Da den uruguyanske landslagsspilleren var ferdig med sin siste kamp for Atletico Madrid på søndag, ble det en emosjonell avskjed med Atletico-supporterne. Fra å spille for rivalen i den katalonske hovedstaden til å dukke opp i Madrid har supporterne tatt skiftet på en super måte, noe som har gjort Suarez evig takknemlig. Nå er det supporterne til én av fem klubber som trolig får æren av å ønske Suarez velkommen. Da Barcelona-stjerna ble sett på som olding og hemmende for utviklingen hos Koeman, hentet Diego Simeone spissen til Metropolitana sommeren 2020.

Suarez på vei tilbake til Premier League

Luis Suarez er på jakt etter ny klubb neste sesong og flere klubber er interessert.Spissens Atletico Madrid-exit ble annonsert søndag. Den spanske klubben bekreftet at Suarez forlater etter sesongen ved å legge ut en melding på Twitter der de kunngjorde at kampen mot Lopeteguis-lag på hjemmebane vil bli en hyllest til både ham og Hector Herrera.

Nordstad Moen dropper friidretts-VM

Maratonløper Sondre Nordstad Moen sliter fortsatt med korona-ettervirkninger og dropper friidretts-VM i juli. Det sier han til VG. Nordstad Moen har tatt VM-kravet i Sevilla, med tiden 2.11.30. Likevel må han stå over mesterskapet. – Jeg sliter fortsatt etter covid-19 i februar. Jeg har vært i trening de siste to månedene, men ikke med samme treningsmengde og intensitet som vanlig. Formen har variert, men hardere anstrengelser har jeg ikke respondert noe særlig godt på, sier han til avisa.
Les mer om:

Rangnick forklarer hvor ille det egentlig var da han tok over Manchester United

De fleste av oss har vært borti håndverkere, rørleggere eller-forstå-seg-påere av fotball som skal inn og gjøre en jobb eller analyse, der første del av jobben er å rakke ned på jobben «de andre» har gjort der tidligere. Ralf Rangnick tar en omvendt taktikk: Han forteller verden med to kamper igjen av sesongen om hvor ille det var da han tok over, men også at hvorfor han ikke fikk muligheten til å snu det til det bedre. Det var før lørdagens kamp mot Brighton at Rangnick fikk spørsmål om Uniteds aktiviteter på overgangsmarkedet i sommer.