Nyheter om Senegal


Fans fikk signert løpsmaskinen de krevde

Flere Haugesund fans ville trolig valgt rotfylling fremover å la utlånte Ibrahima Wadji dra tilbake til Molde. Folkekravet ble både hørt og forstått i ledelsen i klubben og nå har de benyttet seg av kjøpsretten og signert senegaleseren på en kontrakt på 3 år.  FK Haugesund benytter seg dermed av kjøpsopsjonen som ble fremforhandlet i forbindelse med utlånet fra Molde FK tidligere i år.

Bøttet inn mål, men det var i fjor. Blir ikke med opp i Eliteserien

Ousseynou Boye (26) kom til Mjøndalen sommeren 2015 da klubben spilte i Eliteserien. Da signerte han en 3,5 årsavtale med klubben. Senegaleseren står med 23 mål fordelt på 77 kamper for Mjøndalen. Søndag kunne Mjøndalen juble for å ha sikret opprykk til Eliteserien. Allerede nå er det klart at ikke samtlige blir med opp i det gjeveste selskap.

Skadet i landskamp - Liverpoolprofilen måtte operere

Sadio Mané ble onsdag operert for et brudd i hånden. Han pådro seg skaden i landskamp for Senegal, opplyser hans klubb Liverpool.
Les mer om:

Liverpool-stjerne operert

Sadio Mané er nå operert i hånden etter han brakk tommelen på landslagstrening med Senegal.
Les mer om:

Mer skadetrøbbel for Liverpool

Sadio Mané brakk tommelen på landslagsoppdrag for Senegal. Dermed er Premier League-kampen mot Huddersfield lørdag i fare for Liverpool-spilleren.
Les mer om:

Brudd for Mané

Sadio Mané har blitt skadet på landslagsoppdrag med Senegal, og har i dag vært på sykehus for å få undersøkt venstrehånda. Liverpools lynving har i følge journalisten Mootaz Chechade brukket tommelen. Sadio Mané og Senegal skal møte Sudan i kveld, men det blir uten lagets store stjerne. Det rapporteres at Mané blir ute en stund, og vil gå glipp av Liverpool kamp mot Huddersfield i Premier League til helgen. LES OGSÅ: Landslagspausen har kostet Liverpool dyrt Sadio Mane has broken this left thumb in training with Senegal national team, his injury could get worse if he played.

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Her de nominerte til verdenslaget

55 spillere valgt ut av 25.000 fotballspillere fra 65 land. Den globale spillerforening Fifpro har i dag sluppet de nominerte til årets World XI, de beste 11 blir annonsert på Best Fifa Football Awards i London den 24. september. Spillerne ble bedt om å velge en målvakt, fire forsvarere, tre midtbanespillere og tre angripere som utmerkede seg i 2017-18 sesongen. Verdt å merke seg at spillere som Firmino, Bale, Aguero, Ozil og Lloris ikke er blant topp 55. Les: Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League Under ser du de nominerte.

Robert Lewandowski: «Jeg ønsker å snakke om ting ansikt til ansikt»

Så lenge det har vært overgangsviduer og Robert Lewandowski har folk spekulert i hvor han kommer til å spille. – Nå har han fortalt at motivasjonen er tilbake, mye takket være fansen og gode samtaler med den nye manageren i Bayern München. Kritikken haglet mot den polske superstjernen da han ikke klarte å score et eneste mål med flagget på brystet i sommerens VM i Russland.

Crystal Palace blar opp 100 millioner

Cheikou Kouyate er en formidabel midtbanespiller som er landslagskaptein for Senegal, til daglig, inntil i dag var han i West Ham.  Nå forlater han West Ham etter fire sesonger. Byrival Crystal Palace blir neste stopp for 28-åringen. Les på F7: Ned igjen til tredjeplass etter syv år We're delighted to announce Cheikhou Kouyaté has joined on a four-year deal! #SenEagle https://t.co/W4x2CQUVyS pic.twitter.com/7ZiznZM51d — Crystal Palace F.C. (@CPFC) August 1, 2018 Kouyate har signert en fireårskontrakt med laget fra Sør-London.

Kinas president på Afrika-rundreise

Kinas president Xi Jinping lander lørdag i Senegal, for så å reise videre til tre andre afrikanske land. Målet er å styrke økonomiske og militære bånd.

Keisuke Honda lar de yngre ta over stafettpinnen

Det er en meget fornøyd spiller som nå sier tatt for seg på landslaget, Japan holdt på å lage en liten sensasjon da de i går Japan etter en målløs førsteomgang mot Belgia satte inn to tette i begynnelsen av andre. Et par minutter ut i andre omgang satte Genki Haraguchi inn Japans første mål etter en perfekt gjennomført kontring. Men det er en voldsom miss av Vertonghen, som er ved ballen, men ikke klarer å stoppe den fra å gå gjennom til Haraguchi.

Japan overrasker i VM. Nå legger hovedtreneren seg flat

Japan sluttet å spille fotball i sluttminuttene mot Polen da de forstod at Senegal hadde flere gule kort enn dem. Slik kynisme mener Roar Stokke ikke gagner fotballen.

Barcelona-spilleren nekter å gi opp drømmen

Unge Yerry Mina ble hentet fra Palmeiras til Camp Nou i 2018. Columbianeren bruker nå VM for å vise at drømmen hans skal oppfylles. Og drømmen hans, den ligger fortsatt hos katalanerne. Torsdag fikk Mina heltestatus i Columbia etter at han sørget for 1-0-seier over Senegal og plass i åttendedelsfinale. 23-åringen har fotsatt til gode å få tilnærmet heltestatus hos Barcelona.
Les mer om:

Columbias trener: «Jeg er ekstremt bekymret»

James Rodriguez. Bare å uttale navnet hans gjør oss glade. Den ekstremt kreative og eksplosive angrepsspilleren fra VM for fire år siden er noe for seg selv. Nå spøker det for fortsettelsen i Russland. Columbia sørget med 1-0-seieren over Senegal å toppe Gruppe H.

Fair Play-regelen får slakt: – Det er flaut for FIFA

Fair Play-regelen som sendte Japan videre fra gruppespillet på bekostning av Senegal vekker oppsikt blant ekspertene.
Les mer om:

Mina nikket Colombia videre med Japan, Senegal utslått på gule kort

Barcelona-spiller Yerry Mina nikket Colombia til åttedelsfinale i VM. Hans 1-0-mål mot Senegal sendte Afrikas siste representant ut av sluttspillet.
Les mer om:

Disse gule kort-situasjonene ødela for Senegal

Senegal er ute av VM fordi de fikk seks gule kort i gruppespillet, mens Japan pådro seg kun fire. Her er hendelsene som ødela for afrikanerne.
Les mer om:

Sensasjonen: Japan videre på grunn av færre gule kort

Japan er videre til åttedelsfinalen i VM etter at de fikk to færre gule kort sammenliknet med Senegal.
Les mer om:

Historisk bitter VM-exit

Senegal røk ut av VM på flere gule kort enn Japan, som går videre sammen med Colombia. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Colombia sendte Senegal ut og Japan videre

For første gang siden 1982 er ingen afrikanske lag videre fra gruppespillet.
Les mer om:

Japan videre i VM med historisk liten margin

Japan sikret avansement fra gruppe H med færre gule kort enn Senegal.
Les mer om:

Vanvittig drama i gruppe H: Senegal ute av VM på grunn av gule kort

Det ble en høydramatisk kamp om avansementet til åttedelsfinalene i gruppe H. Til slutt var det de gule kortene som felte Senegal til fordel for Japan.
Les mer om:

Historisk kortdrama sendte Senegal ut av VM

(Senegal - Colombia 0–1, Japan - Polen 0–1) De var helt likt på målforskjell, antall scorede mål og innbyrdes. Dermed ble det antall gule kort som sendte Japan videre på bekostning av Senegal - for aller første gang i VM-historien.
Les mer om:

Colombia må slå Senegal

Colombia rotet seg vekk i åpningskampen, men imponerte mot Polen. I da må Senegal slås om det skal bli avansement.
Les mer om: