Nyheter om Selena Gomez


Til Se og Hør: - Det formet meg

Selena Gomez ble borte fra tv-skjermen. Nå gjør hun comeback og forteller hvorfor til Se og Hør.
Les mer om:

Selena Gomez reagerer på TV-serie: – Smakløse vitser

TV-serien «The Good Fight» lagde humor på Selena Gomez’ nyretransplantasjon. Nå kommer artisten og skuespilleren med kraftig kritikk.
Les mer om:

En av verdens største DJ-er kommer til Fredrikstad

William Sami Étienne Grigahcine, kjent som DJ Snake, har sluppet låter med artister som Justin Bieber, Selena Gomez, Cardi B og Tyga. I september kommer han til Idyllfestivalen.

Selena Gomez om forhold: – Har aldri følt meg likeverdig

I et nytt intervju forteller Selena Gomez (28) åpenhjertig om sykdommen, fremtiden og forholdene hun har vært i.
Les mer om:

- Får helt vondt innvendig

Selena Gomez innrømmer at hun kan gremmes over hvordan hun har sett ut.
Les mer om:

Justin Bieber sleper Selena Gomez-fan: – En trist unnskyldning av et menneske

Justin Bieber og Selena Gomez har dedikerte fans. Noen ganger kan det dog bli for meget. Nå reagerer Justin sterkt på en kampanje satt igang av en av eksens tilhengere. En ikke navngitt kvinne oppfordrer andre Selena Gomez-fans til å bombardere herr og fru Bieber med spørsmål og kommentarer om Selena JB deler videoen på sin egen Instagram Story, og beskriver henne som «en trist unnskyldning for et menneske». – Jeg ville bare dele dette for å gi dere et eksempel på hva vi opplever daglig, skriver popstjernen. Videre sier Justin at det er ekstremt vanskelig å ignorere slike folk, selv om han prø

Justin Bieber vs. Google: – Dette er SÅ frustrerende

– Jeg vil gjerne snakke litt til… Det er vel Google, sier Justin Bieber. Stjernen legger ut en video hvor han viser bilder fra Google Images hvor han ifølge seg selv ikke ser bra ut. – Jeg vet ikke hva algoritmen er for at visse bilder kommer opp. Men dette er SÅ frustrerende ettersom jeg har brukt mye tid på å komme i form! – Jeg føler at folk virkelig prøver å sabotere for meg. Bildene som først vises når Justin søker, er fra perioden hvor han hadde borrelia alias Lymes sykdom. – Dette er bildene som media bruker.

Hailey Bieber motsier Selena Gomez?

Hinter Hailey Bieber om at Selena Gomez juger eller overdriver? Sistnevnte sangstjerne satte fyr på nettet da hun slapp singelen «Lose You To Love Me» for et drøyt år siden. På låten synger Selena om det vanskelige forholdet til Justin Bieber, og den mest minneverdige linjen handler om at hun ble erstattet på bare to måneder. Kjapp reprise:  Etter en lang periode fra hverandre ble plutselig Selena og Justin sett sammen flere ganger vinteren 2017/2018. I februar 2018 feiret de valentinsdagen sammen:    Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av 730.n

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Miley Cyrus lager Metallica-album med coverlåter

Miley Cyrus lager album med Metallica-låter Miley Cyrus er kjent for å gjøre coverlåter, og stort sett treffer hun blink med sangene hun tolker. Nå røper 27-åringen at hun skal bryne seg på materiale fra Metallica. Men ikke bare én låt. Miley Cyrus lager en hel plate. – Vi jobber med et Metallica-coveralbum, forteller den tidligere Hannah Montana-stjernen via Interview. – Vi er så heldige som kan fortsette å jobbe med vår kunst gjennom [pandemien].

Selena Gomez hylles for Instagram-bilde

The post Selena Gomez hylles for Instagram-bilde appeared first on 730.no.
Les mer om:

Kiss, marry, tråkke på Lego?

Etter å ha kjempet deg gjennom uken fortjener du å lene deg tilbake. Samtidig kan du kose deg med en runde «Kiss, marry, tråkke på Lego»! Altså en liiitt snillere variant av «Fuck, marry, kill», hvis du kjenner til den. Reglene er enkle: Du får utdelt tre forskjellige kjendis-alternativer. Så må du avgjøre hvem du vil kysse, hvem du vil gifte deg med, og hvem du vil at skal tråkke på Lego – aka den ultimate smerte.

BTS setter rekord på Billboard Hot 100 med Dynamite

BTS ga singelen sin et passende navn Det var ventet at «Dynamite» kom til å få stor respons, men låten har eksplodert i USA og går rett inn på nummer 1 på Billboard Hot 100. Dette er BTS’ første topplassering på den ikoniske hitlisten, som tidligere har nådd 4. plass. (via «On» i mars). I Norge går den Bruno Mars-aktige singelen inn på 20.

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

BLACKPINK & Selena Gomez: Denne videoen kommer til å knuse rekorder

BLACKPINK og Selena Gomez forener krefter på «Ice Cream». Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa trenger ikke hjelp for å knuse rekorder. Det klarer de (og fansen) fint på egenhånd. Ustoppelige stjerner (YG Entertainment) Så hva kan skje når de teamer opp med Selena Gomez, en av verdens største popartister og Instagrams femte største stjerne?

Hailey Bieber blokkerer Selena Gomez-fankontoer på Instagram?

Er det dårlig stemning mellom Hailey Bieber og Selena Gomez? Eller er førstnevnte bare lei av troll? Hailey Bieber var stor fan av Justin Bieber før hun ble hans kone. Men i motsetning til mange andre beliebers var hun angivelig ikke sjalu på JBs mangeårige kjæreste Selena Gomez. På Twitter beskrev hun Justin og Selena aka Jelena som «definisjonen på en tenåringsdrøm».  Ønskereprise fra 2011: På et gammelt bilde holder Hailey Bieber morsomt nok et blad hvor Selena og Justin er på forsiden. Artikkelens tittel er «Why Selena knows she won’t marry Justin».

Kanye West sier unnskyld til Kim Kardashian

OPPDATERT: Kanye West dro til det lokale sykehuset i Cody, Wyoming, ifølge TMZ. Han forlot sykehuset fort. Etter det kom en ambulanse til gården. Ambulansen dro uten Ye, som kjørte rundt på sin ATV (firehjuling). Kanye inviterte deretter fire paparazzi inn i et av husene, hvor de ventet i to timer. Ye kom så tilbake og sa at han ønsker å ha mer kontroll over måten fotografene formidler hva som skjer («control the narrative»).

Zara Larsson er nyforelsket i videoen til Love Me Land

Zara Larsson er tilbake med en ny bop! I natt kom Stockholm-stjernen med «Love Me Land»; oppfølgeren til hennes Bergen/Compton-collabo «Like It Is». Det har blitt en nyforelsket affære som hun har skrevet sammen med Justin Tranter og Julia Michaels. Radarparets CV har monsterhits som «Sorry» med Justin Bieber og «Lose You To Love Me» med Selena Gomez. Den nye mannen i Zaras liv får full fokus fra svensken. How dare you have lips like that?

The King of Staten Island er sommerfilmen vi trenger i 2020

Pete Davidson briljerer i hjertevarm og mørk dramedie. The King of Staten Island handler om døgenikten Scott Carlin, som fortsatt bor hjemme hos moren. Scott drømmer om å starte en tatoverings-restaurant (hvor man kan spise mens man ser folk bli tatovert), men bruker mesteparten av tiden sin på å røyke weed med kompisene sine og overtale dem til å få litt under middels tattiser av han. Det er mye som tyder på at denne karakteren er en ubrukelig og trist lasaron. Takk og lov lander han i flere latterlige situasjoner. Scott sliter med tapet av sin brannmann-far som døde da han var syv år.

Selena Gomez presenterer The Broken Heart Gallery – se smakesnutt

Selena Gomez er stolt av komedien hun har produsert. Hva handler den om? En jente i 20-årene som heter Lucy jobber som en assistent på et kunstgalleri i New York. Da hun blir dumpet av kjæresten, blir hun totalt knust. Men hun blir også inspirert til å lage The Broken Heart Gallery; en pop-up-utstillingen med gjenglemte ting som minner om kaputt kjærlighet. Initiativet blir populært og helbredende for mange mennesker – inkludert Lucy selv. Lyder litt kjedelig?

Justin Bieber benekter anklage om seksuelt overgrep

Justin Bieber sier at det ikke er sant. To kvinner hevder at de ble utsatt for seksuelle overgrep fra stjernen. En person, som kun bruker fornavnet Danielle, skriver at Justin forgrep seg på henne på Four Seasons Hotel Austin etter et arrangement 9. mars 2014 i Austin, Texas, hvor han var med Selena Gomez. Den andre kvinnen, Kadi alias Khadidja Djibrinea, hevder at JB forgrep seg på henne i New York 4.

To kvinner anklager Justin Bieber for seksuelle overgrep

Justin Bieber i hardt vær. I kjølvannet av anklagen mot Ansel Elgort, anklages Justin Bieber av to kvinner. En som kaller seg Danielle skriver at popstjernen forgrep seg på henne på et hotell etter et arrangement 9.

Holdt rørende tale for avgangselever

Selena Gomez (27) snakket om egne erfaringer som del av en innvandrerfamilie under en digital seremoni for avgangselever.
Les mer om: