Nyheter om Selena Gomez


13 Reasons Why: I dag kom traileren til siste sesong

13 Reasons Why avslutter med sesong 4. Når det kommer til Netflix’ egne produksjoner, har få show laget like mye baluba som dette. Sesong 1 av serien den mest nevnte på Twitter i 2017 –  på godt og vondt. Produsentene, blant andre Selena Gomez, presenterte 13 Reasons Why som viktig, mens flere kritikere – og mange sinte foreldre – mener deler av historien romantiserer og forenkler selvmord blant tenåringer. Det er dog lenge siden det handlet om en jente som tok livet sitt, og den mystiske handlingen har for lengst gått ut av boken den opprinnelig er basert på. På Liberty High er det heldigvis

Selena Gomez får eget karanteneshow

Selena Gomez (27) går nye veier – nå som TV-kokk.
Les mer om:

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

Selena Gomez saksøker spillselskap grunnet illustrasjon

Selena Gomez saksøker en software-utvikler for 10 millioner dollar for bruk av promobilde for spillet Clothes Forever — Styling Game. Ifølge Yahoo!

Selena Gomez forteller om diagnosen

Stjernen deltok på Miley Cyrus Instagram-serie, hvor hun åpnet opp om å ha bipolar lidelse.

Norgesaktuelle Dua Lipa med fet workout-video

Dua Lipa serverer en bonus til fansen. I forbindelse med sin nyeste singel «Physical», disker briten opp med en såkalt «Let’s Get Physical Work-Out Video», hvor hun fortsetter den røde retro-tråden som preger albumet Future Nostalgia. Se den stilige treningssnutten nedenfor. – Denne fjollete, whacky tingen er til dere, twitret Dua for et kvarter siden. Videoens lyd er mikset med tanke på en ekstra heftig 360-opplevelse, som man trolig bør ha gode headphones for å njute ordentlig. Se Dua Lipas «Let’s Get Physical Work Out Video» her: Låten er produsert av Jason Evigan (Selena Gomez, Demi Lovat

Se hva som skjer når The Weeknd forlater showet til Jimmy Kimmel

Det nye albumet til The Weeknd nærmer seg! I den forbindelse serverer Abel enda en ny del av sin utagerende føljetong av videoer, med en ny heftig/pussig snutt som kom i kveld. Denne gangen er det platens tittelspor «After Hours» som har fått en kortfilm.

Halsey imponerer som cowgirl – se video

Yee-haw! Norgesaktuelle Halsey har kanskje lagt over til country på sin seneste singel, men New Jersey-jenta har på ingen måte glemt at hun først og fremst er popstjerne. Såre «You Should Be Sad» kunne fint blitt sunget fra en barkrakk. I stedet starter Halsey Saturday Night Live-opptredenen på en rodeomaskin aka mekanisk okse (!), før hun hopper av og rister løs sammen med danserne sine. Ikke helt ulikt noe forbildet Lady Gaga kunne gjort? Resultatet er imponerende, og Halsey viser nok en gang at hun har både kreativiteten og låtskriver-teften som skal til for å bli – eller kanskje forbli – e

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.

Selena Gomez: – Jeg var offer for emosjonelt misbruk

Selena Gomez sier at hun ble misbrukt emosjonelt av sin tidligere kjæreste, Justin Bieber. I et intervju med NPR åpner Rare-aktuelle Selena Gomez opp om sin tunge fortid som var fylt med kjærlighetssorg, depresjon og angst. Den tidligere Disney-stjernen forteller at hun har funnet styrke i de smertefulle delene av livet sitt, og mener at hun var et offer for emosjonelt overgrep. Selena forteller at hun selv ikke forsto hva som foregikk før senere, i sitt voksne liv. View this post on Instagram I gotta get you out my head now… I just cut you off.

Jennifer Aniston skremmer fans i Friends-kaféen

Nåååå koser hun seg! Ellen DeGeneres har i dag tatt seg fri fra sitt eget show for å fornye førerkortet (vel, hun sier i hvert fall så), men det gjør ingenting når selveste Jennifer Aniston stiller opp som vikar. Jen benytter anledningen til å mimre tilbake til dagene på settet til Friends, som ble filmet like ved Ellens studio hos Warner Bros.

Sang fra 1983 er hit i Norge nå takket være TikTok

Hitlistene i Norge og omegn har mange snodige innslag, men denne tar kaka. Billboard og VG-lista er for det meste preget av slipp fra de siste par årene. En sjelden gang klarer artister å klatre med eldre låter, som Lizzo med «Truth Hurts» (2017) og «Good As Hell» (2016), som begge fikk topp 10-plasseringer i 2019. Andre ganger er det filmer som vekker liv i klassikere, som Queens «Bohemian Rhapsody» fra 1975. En sjelden gang er det dog memes som gjør susen. Vi så det med Rick Astley – «Never Gonna Give You Up» (1987) da «Rickrolling» ble et begrep i siste halvdel av 2000-tallet.  Singelen had

Det er ikke bare Justin Bieber som sliter med Roddy Ricch – nå ber Selena Gomez om hjelp

Er Selena Gomez og Justin Bieber meant to be? De er i alle fall like ivrige når det kommer til å be fansen kjøpe og streame musikken sin. Da de to superstjernene planla sine nye slipp, trodde de nemlig ikke at Roddy Ricch skulle bli en trussel for deres førsteplasser. Men den gang ei. Compton-rapperens debutalbum Please Excuse Me For Being Antisocial er nummer 1 på Billboard 200 og singelen hans «The Box» er nummer 1 på Billboard Hot 100. (Albumet er på 7. plass på VG-lista topp 40 album og singelen er på 5. plass på VG-lista topp 20.) Heisann!

Plateanmeldelse: Selena Gomez – «Rare»: For lite av alt

Selena Gomez sparker i gang popåret midt på treet.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Selena Gomez – «Rare»: For lite av alt

Selena Gomez sparker i gang popåret midt på treet.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Selena Gomez – «Rare»: For lite av alt

Selena Gomez sparker i gang popåret midt på treet.
Les mer om:

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet. Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller. 26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen. Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter. – Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet.

The Weeknd debuterer som skuespiller med seriøs Adam Sandler i Uncut Gems

Klarer du å ta Adam Sandler på alvor? Med over 60 filmroller er 53-åringen først og fremst kjent for lettbeint humor, men han har også sine seriøse øyeblikk. Som i Paul Thomas Andersons Punch-Drunk-Love fra 2002, og Noah Baumbachs The Meyerowitz Stories i 2017. De fleste har sett ham i komedier som The Wedding Singer (1998), Grown Ups (2010), 50 First Dates (2004), Click (2006) Netflix’ The Ridiculous 6 (2015).  Valgene har kanskje ført til at han per dags dato ikke har blitt Oscar-nominert én gang. Adam Sandler ble nominert til Golden Globes for Punch-Drunk-Love (han vant ikke), men kan skryt

Selena Gomez’ svake AMA-opptreden var ikke uten grunn

På søndag ga Selena Gomez sin første TV-opptreden på to år, og resultatet var… vel. Sangeren fremførte break-up-hymnen «Lose You To Love Me» og «Look At Her Now». Men nydelig koring og teatralske effekter kunne ikke kamuflere det faktum at noe ikke var helt som det skulle. En anonym kilde forteller nå Entertainment Tonight at Selena var både «nervøs og stresset» før AMA-åpningen. – Hun legger mye press på seg selv for å gi en bra opptreden, sier kilden. En annen forteller E!

Hvem er artisten bak Norges (og verdens) mest populære låt?

Nykommer født på 2000-tallet står bak global suksess. Tones and I slapp debutsingelen «Johnny Run Away» i mars.

Selena Gomez savner ekte kjærlighet

Selena Gomez (27) har bokstavelig talt sunget ut om bruddet med Justin Bieber (25). Nå er hun åpen for ny romanse.

Selena Gomez savner ekte kjærlighet

Selena Gomez (27) har bokstavelig talt sunget ut om bruddet med Justin Bieber (25). Nå er hun åpen for ny romanse.

Selena Gomez savner ekte kjærlighet

Selena Gomez (27) har bokstavelig talt sunget ut om bruddet med Justin Bieber (25). Nå er hun åpen for ny romanse.

- Hun er bekymret for Justin

Modellen skal være redd for hvordan Selena Gomez sin nye låt skal påvirke ektemannen.
Les mer om: