Nyheter om Seldal


Klepp Ap seier nei til bompakka og skaper spenning før det avgjerande kommunestyremøtet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Einar Erga har markert seg som ein tydeleg motstandar av korleis Utbyggingspakke Jæren er utforma. Eit fleirtal i medlemsmøtet torsdag 2. mai støtta synet hans, om å seia nei til bompakka. I formannskapet 24. april sa to tvilande Ap-representantar, Sigmund Rolfsen og Kate Seldal, ja til bompakka.

Her seier Klepp formannskap ja til bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mot Frp sine to stemmer vedtok Klepp formannskap i ettermiddag å gå inn for Utbyggingspakke Jæren.Fleire av representantane gav uttrykk for at saka smerta, og Aps gruppeleiar Sigmund Rolfsen gav uttrykk for at han ikkje gav garantiar om at gruppa hans kjem til å seia ja når kommunestyret gjer endeleg vedtak i saka 6. mai.- Me sa då me gjekk inn i dette at lista ligg høgt.

Den lokale veien til toppen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Alexander Kristoff (til venstre) har vunnet flere av verdens største ritt, blant annet tre etapper i Tour de France. Han har syklet for Stavanger Sykleklubb siden han begynte. Det gjør og Eirik Lunder. Foto: Jo Henrik Jarstø Det er en halvtime til dagens økt begynner. Fire timer rolig langtur står på programmet, en forlenget restitusjonstur å regne for Eirik Lunder. Før den tid skal frokosten spises og sykkelen gjøres klar.

20 år med revy på Høle

Ragnhild Seldal Knutsen er 20 år eldre enn da hun først startet med revy på Høle. Hun og resten av revygjengen markerer to tiår på den eneste måten som er naturlig – med revy.
Les mer om:

Fylkesveien mot Sirdal fortsatt stengt i helgen

Skal du til Sirdal i helgen, bør du kjøre om Seldal, Gloppedalen eller Gyadalen. For fylkesveg 45 åpner ikke fredag som planlagt.
Les mer om:

Folkefesten er i gang

Tour des Fjords er i full gang, noe også folkefesten rundt løypene viser. Opp bakken til toppen av Seldal var folk samlet i stort antall.
Les mer om:

– Vi var heldige

Da Jim Seldal og traktoren hans havnet i sjøen, var den erfarne brøytesjåføren mest opptatt av å redde hunden sin.
Les mer om:

Takknemlig for å være i live: - En halv meter skilte liv fra død

Jim Seldal (64) er takknemlig for å være i live etter at brøytetraktoren hans havnet i vannet i Arendal natt til fredag.
Les mer om:

- Det foreligger en avgrunn av mistillit mellom de som driver sykehusene og de som fjernstyrer sykehusene.

Det sier Alexander Seldal etter at Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) kalte inn Akademikerne og Spekter, partene i sykehusstreiken, til sitt kontor tirsdag kveld.
Les mer om: