Nyheter om Sel


44 beboere evakuert etter brann på sykehjem

Beboere og ansatte på Sel Sjukeheim måtte reddes ut da det begynte å brenne fredag ettermiddag.
Les mer om:

Først ble hjemmet skadet av vannmasser og ras – så kom sjokkregningen

Først måtte ekteparet Svanhild og Knut Sagsletten se hjemmet sitt bli sterkt skadet av vannmasser og ras. Etter at huset seinere ble sikret mot rasende naturkrefter, kom sjokkregningen fra Sel kommune.
Les mer om:

Først ble hjemmet skadet av vannmasser og ras – så kom sjokkregningen

Først måtte ekteparet Svanhild og Knut Sagsletten se hjemmet sitt bli sterkt skadet av vannmasser og ras. Etter at huset seinere ble sikret mot rasende naturkrefter, kom sjokkregningen fra Sel kommune.
Les mer om:

Bryne-damene scoret 13 ganger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Arna-Bjørnar II 13-0 (7-0)Mål: Emilie Erland (1, 18, 31, 52, 84), Oline Øfsteng (23, 63, 77), Karina Fløysvik Hæåk (1, 43), Karen Aarrestad Nesse (32), Mari Haaland (49) og Jenny Flatmo (88) I et flott vårvær fikk Bryne det enkelt mot et svakt Arna-Bjørnar-lag. Allerede før kampuret viste tre minutt ledet hjemmelaget 2-0, og kampen var i realiteten avgjort.

Se Bryne - Byåsen direkte fra kl. 16.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne trenger tre poeng for å henge med helt der oppe på tabellen i 2. divisjon avd. 1. Det er også viktig å komme på vinnersporet igjen etter tapet for Kvik Halden for en uke siden.Byåsen har tapt sine fire siste seriekamper, og røk i tillegg ut av cupen i første runde. Bryne må finne seg i å være storfavoritt. Rogvi Baldvinsson og Bryne får besøk av Byåsen søndag ettermiddag. Foto: Tarjei Sel

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

- Jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hareide innledet med å gratulere med dagen. - Jeg var i Flekkefjord også for tre uker siden. Den gang var det Helenas konfirmasjon - eller «Helenas 17. mai» som Tord Olav på fire så fint sa det. Jeg er ganske ofte i Flekkefjord. Og jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord. En nydelig by, med nye bruer, fantastisk bakeri - men viktigere enn det: Her er folk engasjerte og står på. Her har jeg min flotte svigerfamilie.

Dobbelkommunikasjon

Kjendis og kongestoff sel og når prinsesse Märtha Louise har ein ny hjarteven, som attåt er sjaman, då ryddar norsk presse framsidene. Timinga for kjærleiksnyhendet må også seiast å passa ypparleg. Når norsk presse har vegg-til-veggdekning av prinsessa og sjamanen, er det berre dagar før dei to legg ut på ein turnè der dei inviterer til ”en reise i livets mysterier”, ein seanse med ein billettpris på nær 600 kroner. Det er også billettprisen når The Princess and the Shaman skal snakka i St.

Se hvilke 11 Bryne starter med mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes damelag spiller andrerundekamp i NM mot Avaldsnes på Bryne stadion i kveld.

Stange vil ansette kvinnelig rådmann

Kommunestyret i Stange ansetter rådmann 22. mai. Kaija Eide Drønen, rådmann i Sel er innstilt.
Les mer om:

M44 får barbershop og fleire nye butikkar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For tida er ammerommet i første etasje i M44 i ferd med å gjerast om til barbershop. Namnet er Mr Yanki, og planen er å vera i gang i løpet av denne veka.To nye klesbutikkar - Mr Yanki har allereie salong i Sandnes, med lang ventetid. Eg tykkjer det er kult at me nå utvidar miksen med noko nytt, og det er bra at me får eit større tilbod til menn.

Fullt av sel på Selskjær

Les mer om:

Se Kvik Halden - Bryne direkte fra kl. 17.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for Brynes andre bortekamp denne sesongen. Motstander Kvik Halden slo Fredrikstad i forrige hjemmekamp, og for en uke siden ble det 1-1 mot Hødd i Ulsteinvik. Det er ingen enkel oppgave Jan Halvor Halvorsens menn går til, med andre ord.Her er tabellen. Omar Fonstad El Ghaouti (t.v.) og Robert Undheim spiller i Halden i dag. Foto: Tarjei Sel

Se Klepp - Vålerenga direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller hjemme mot Vålerenga i dag. Det er en viktig kamp for begge lag. Det er bare å ta en titt på tabellen.Laget blir offentliggjort nærmere kampstart. Trener Olli Harder kan love flere overraskelser i startelleveren. Blir det jubel på Klepp stadion i dag? Her feirer Gry Tofte Ims (f.v.), Zaneta Wyne og Lena Soleng Hansen førstnevntes vinnermål mot Lyn for halvannen uke siden. Foto: Tarjei Sel

Se Flint - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag spiller i ettermiddag sesongens femte kamp i 3. divisjon. På de fire første har det blitt to seire og to tap. Som sist, mot Storm, preges laguttaket av at a-laget spiller kamp. Unntaket er Andreas Juvet Hoppestad, som reiser til Halden for å sitte på benken med a-laget i morgen.Mot Flint er nevnte Hoppestad, Petter Øfsteng, Sondre Svalestad Hovland og Torben Dvergsdal de eneste fra a-troppen.

Nykommeren debuterer for Nærbø i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er en drøy måned siden sluttspillet var over for Nærbø, og det er fire måneder til eliteserien kastes i gang igjen.Etter en liten pause uten fellestreninger, har Nærbøs fremadstormende herrespillere trent knallhardt de siste ukene, og slik skal det fortsette nesten to måneder til, før spillerne får en svært fortjent sommerferie.Vil vise hvem som er best Midt i blodslitet spiller Nærbø treningskamp mot Viking fra 1.

Livet smiler for Geir Andre Herrem (31) både på og utenfor fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingen har noen gang sådd tvil om Herrems fotballtalent, og de lærde var skjønt enige om at det var en uslepen diamant fra Orre som ble tatt opp i Brynes a-tropp som 18-19 åring en gang tidlig på midten av 2000-tallet. Siden den gang har fotballkarrieren vært innholdsrik - og, ikke minst, variert. Det har vært magiske øyeblikk med noen surte hull innimellom, slik livet er for de fleste.

Norengros har tredobla butikken og flytta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norengros opnar offisielt torsdag i nye lokale i Morenefaret på Bryne. Flyttelasset trengde heldigvis ikkje fraktast så langt.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Bryne må sørover i andre NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges Fotballforbund har satt opp andre runde i NM for menn. Bryne har fått bortekamp mot divisjonskollega Egersunds IK. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen for noen uker siden.- Det blir en tett, jevn og spennende kamp. Det er alltid kjekt med lokaloppgjør, sier Brynes medtrener, Even Sel.På forhånd var han og alle andre i Bryne FK veldig usikker på hvem Bryne kom til å møte.

Tabelltopp etter fire strake seire

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Stord 2-0 (1-0)Mari Horpestad og Karen Aarrestad Nesse scoret målene som sikret tre nye poeng i banken for Bryne. Scoringene kom i det 19. og 54. minutt. Stord stod i likhet med Bryne med full pott etter de tre første kampene.

Se Bryne - Levanger fra kl. 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kveldens motstander på Bryne stadion, Levanger, ligger helt nederst på tabellen i 2. divisjon avd. 1. Trønderne har tapt sine to første kamper.Hvilke 11 Bryne starter med, blir offentliggjort fem kvarter før kampstart. Det store spørsmålet er om Omar Fonstad El Ghaouti eller Vetle Lunde Myhre starter som spiss. I cupkampen mot Ålgård 1. mai, var det sistnevnte som startet. Begge de nevnte spissene scoret to mål i 9-0-seieren.

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Hinna ble skolemestere

Hinna ble skolemestere i fotball for ungdomsskoler etter 3–1-seier over Jørpeland i finalen i Randaberg Arena. Målscorere for Hinna var: Linn Bastlid, Smilla Vallotto og Sunniva Austigard, mens Maria Fjelde Sel scoret for Jørpeland.