Nyheter om Seim


Korona-utsetter forfatterbesøk(pluss)

– Tirsdag ettermiddag kom Folkehelseinstituttet (FHI) med tydeligere råd om arrangement med mange involverte personer, sier Arnfinn Seim, kommuneoverlege i Indre Fosen kommune.

Fem år etter storflaumen har NVE framleis ikkje bestemt seg: – Dei forstår ikkje alvoret

SEIM (NRK): Flaumsikringsprosjektet på Voss kan bli det største og mest kostbare i Noreg nokosinne. Men no har NVE nok ein gong utsett rapporten som avgjer korleis det bør gjerast.
Les mer om:

Politiet: – Uvanlig mange slagsmål natt til søndag

SEIM (NRK): Flaumsikringsprosjektet på Voss kan bli det største og mest kostbare i Noreg nokosinne. Men no har NVE nok ein gong utsett rapporten som avgjer korleis det bør gjerast.
Les mer om:

Nominert til pris for jobben de gjør over hele Fosen(pluss)

Toril Breivold Sletten og Lisa Seim er sammen nominert til prisen som Årets sykepleier i Sør-Trøndelag for jobben de har gjort med opplæring av hundrevis av helseansatte i alle kommunene på Fosen.

To til sykehus etter kollisjon i Lindås

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Haukeland sykehus etter en front mot front-kollisjon på Seim i Nordhordland. Tilstanden deres er ukjent.
Les mer om:

To til sykehus etter kollisjon

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Hadeland sykehus etter en front mot front-kollisjon i Seim i Nordhordland. Tilstanden deres er ukjent.
Les mer om:

Vil skape magisk realisme og prøysensk stemning med ny Snekker Andersen-film

Trond Espen Seim, som spiller den vennlige snekkeren, sier til NTB at han satte pris på vende tilbake til den gode, gammeldagse julestemningen igjen, i samspill med Anders Baasmo (julenissen). – At den første filmen ble sett av så mange, var virkelig stort. Vi hadde jo håpet jo at den skulle nå ut, og det er jo bare kjempegøy at den traff så bredt, sier skuespilleren. Og legger til at den nye filmen bygger på en litt skjult Prøysen-perle – som filmskaperne har fått lov til å brodere litt ut. – Det handler altså om ei lita bygd som ikke vet noe om jula.

Henriette (22) søkte lykken med TV-dating: – Familien var glade for at eg ikkje tok han med heim til gards

Henriette Seim (22) frå Seimsfoss blei meldt på TV-programmet «Første date» av ein anonym spøkefugl. Ifølgje ho, førte det til at daten fekk eit litt feil fokus.
Les mer om:

Anne Grete Preus bisatt

Kirken har plass til 650 mennesker og var fylt til trengsel. Blant dem som var til stede foruten familien, var kronprinsesse Mette-Marit og kulturminister Trine Skei Grande (V). Sistnevnte holdt en minnetale under seremonien. Artisten Maria Mena sang Preus’ egen låt Ro meg over i bisettelsen. Bare akkompagnert av en akustisk gitar, fylte Mena kirkerommet med sin stemme. – Det føles alltid godt å gjøre noe når ting er så håpløse som de er. Jeg finner ikke så mye mening i dette.

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

Skolen vil spare strøm. Foreleser hadde på utejakke og sykepleierstudentene tok med dyne. – Helt absurd

– Vi senket temperaturen i bygget fordi vi nå går inn i sommermåneder, men så har det vist seg å være uvanlig kaldt etter årstiden, forklarer Asbjørn Seim.
Les mer om:

I dag tok studentene med seg dyner på skolen: – Det er helt pinlig og skammelig

– Vi senket temperaturen i bygget fordi vi nå går inn i sommermåneder, men så har det vist seg å være uvanlig kaldt etter årstiden, forklarer Asbjørn Seim.
Les mer om:

Full blås for Peder og co.

Familien Aalerud Seim ligger ikke på latsiden 17. mai. Mor, datter og to sønner spiller opp til fest i det lokale korpset.
Les mer om:

Flest al­vor­li­ge tra­fikk­ulyk­ker på fyl­kes­ve­ge­ne i Opp­land

113 men­nes­ker ble drept el­ler hardt ska­det i tra­fikk­ulyk­ker på fyl­kes­ve­ge­ne i Opp­land i åre­ne 2013 til 2017. -Ulyk­ke­ne på fyl­kes­ve­ge­ne i Opp­land skjer spredt. Det gjør det kre­ven­de å fo­re­byg­ge tra­fikk­ulyk­ke­ne, sier tra­fikk­sik­ker­hets­eks­pert Kjell Seim i Sta­tens veg­ve­sen.
Les mer om:

Mann fløyet til sykehus etter arbeidsulykke i Lindås

En mann er fløyet til sykehus etter at han falt ned i en silo på Seim i Lindås i Hordaland onsdag kveld.

Pål Sverre Hagen (38): Utfordrende å spille en som så ut som en 70-åring

Det er Roald Amundsens film. Men Fridtjof Nansen har også fått en plass i «Amundsen» som har premiere på fredag. På hver sin måte har Pål Sverre Hagen og Trond Espen Seim dermed blitt en del av våre to største polarhelter liv og historie.

Har investert for 300 millioner i Nord-Norge: - Normalt sett skulle hovedkontoret vært i Bodø eller Tromsø

E i Nord AS kjøpte eiendommene til Skarvik i Svolvær etter en tur i marka en tidlig lørdag. Nå satser Thor Drechsler og Tommy Wårheim Seim videre på eiendom i Nord-Norge.

Har investert for 300 millioner i Nord-Norge: - Normalt sett skulle hovedkontoret vært i Bodø

E i Nord AS kjøpte eiendommene til Skarvik i Svolvær etter en tur i marka en tidlig lørdag. Nå satser Thor Drechsler og Tommy Wårheim Seim videre på eiendom i Nord-Norge.

Slik blir årets litteraturfestival i Grimstad

Trond Espen Seim leser Terje Vigen, kurs i slampoesi, kunstutstillinger og Daniel Kvammen-konsert. Onsdag starter årets Ibsen- og Hamsundagene-festival.

– Skalv så jeg ikke orket å snakke

Det var en overveldet Siri Marie Seim Sønstelie som sto på scenen da «Utafor» fikk to Heddapriser.
Les mer om:

Resultater Katrine Seim 2017-2018

Slik gikk det gjennom sesongen 2017-2018:
Les mer om:

Kjørelærer kritiserer rutinerte sjåfører

– Det er for mye fokus på rasfare og for lite på menneskelig adferd, sier Kjell Magne Seim.
Les mer om:

Fullt trøkk på loppemarked i Sandvika

Loppemarkedssesongen er åpnet: Loppesjef Frode Seim er fornøyde etter å ha flyttet loppemarkedet fra Ramstad til Sandvika.
Les mer om:

Opposisjonslederen i kommunestyret blir redaktør

Knut Atle Seim var Høyres ordførerkandidat til valget i Sauda i 2015. Han endte opp som leder for det største opposisjonspartiet. Nå blir han redaktør i lokalavisa.
Les mer om:

Fekk kule frå skytebanen inn på kjøkkenet – no blir banen opna att

Kripos slår fast at kula som trefte huset til Annie Seim (84) kom frå skytebanen i nabolaget. Likevel har politiet bestemt seg for å opna skytebanen att.
Les mer om: