Nyheter om Schrøder


Biltyven gikk inn i huset på Ulvøya og stjal nøklene. - Det var veldig ubehagelig, sier Hege Erin (44)

To dager senere ble bilen funnet. Da var den ramponert. Nå vil Hege Erin Schrøder advare andre mot å ha inngangsdøren ulåst.
Les mer om:

Cashless på Månen: – Vi vil evaluere tilbakemeldinger fra publikum og egne erfaringer

Månefestivalen gikk over til Cashless i år. Løsningen har ført til forvirring og fortvilelse: – Vi vil evaluere tilbakemeldinger fra publikum og egne erfaringer før neste års festival, sier styreleder Jørgen Schrøder Aanonsen.
Les mer om:

Kystbyen på 50-tallet(pluss)

Mye og mangt har utviklet seg siden dette flyfotoet ble tatt av Brekstad på Ørlandet av Schrøder på midten av 1950-tallet.
Les mer om:

Derfor var det lang kø for å komme inn på OBOS på Månen

– Like før konsertstart valgte mange å bytte inn billletter til bånd, både for hele festivalhelgen og OBOS på Månen. Derfor ble det lang kø, sier styreleder Jørgen Schrøder Aanonsen.
Les mer om:

Knallvarmt under Månehelgen: – Vi er godt forberedt, sier styreleder

12.000 vannflasker står klare til å drikkes opp: – Og vi får enda mer om vi ber om det, sier styreleder Jørgen Schrøder Aanonsen.
Les mer om:

7.000 månebilletter solgt

– Vi ligger langt bedre an med billettsalget til Månefestivalen i år enn i fjor på denne tiden, sier styreleder Jørgen Schrøder Aanonsen.
Les mer om:

Månefestivalen fikk sitt andre underskudd på rad

2018-regnskapet til Gamlebyen festivaldrift viste et årsresultat på minus 213.000 kroner. Året før var det minus 302.000 kroner. Styreleder Jørgen Schrøder Aanonsen er ikke bekymret.

Rammet av hjerneslag – gjennomfører sommershow

For to uker siden ble Terje Schrøder fra gruppen Great Garlic Girls rammet av hjerneslag. – Det var som om lynet slo ned og jeg klarte ikke å gjøre rede for meg. I løpet av tre minutter var jeg i en ambulanse på vei til Ullevål sykehus.

– Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv

Midt under et møte hvor Great Garlic Girls planla premiere på sitt nye show, fikk den kjente dragartisten Terje Schrøder hjerneslag.
Les mer om:

Leserinnlegg: Fast lege er god kvalitetssikring.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Foto: Foto: Karine Nigar Aarskog Fastlegeordningen på fastlandet har vært en suksess; først og fremt i form av bedre kvalitet på grunn av at pasientene er sikret en kontinuitet over tid. Dette gir blant annet legene mulighet til å oppdage sykdom tidligere. I tillegg gir det pasientene en forutsigbarhet og de slipper å gjenta hele sin sykehistorie flere ganger. For legene er det også enklere å følge en pasient over tid.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Kommunen med milliondryss til Blender Collective-prosjekt

– Vi er utrolig glade for at kommunen ser den jobben vi gjør, og lener seg frem og blir med når vi nå satser videre, sier styreleder i Blender Collective, Jørgen Schrøder Aanonsen.
Les mer om:

Den nye Månesjefen Jørgen (39) er sikker i sin sak: – Sommerbyen Fredrikstad tåler mange og store festivaler

Den nye styrelederen i Månefestivalen – Jørgen Schrøder Aanonsen (39) – ser frem mot en sommer i Fredrikstad der de store festivalene står i kø. – For sommerbyen Fredrikstad absorberer dette helt fint. Vi i Månefestivalen er ikke redd for konkurranse.

Frode (25) bor i seilbåten i Bodø havn året rundt: – Helgas uvær er det verste jeg har opplevd

Mens de fleste småjogger til kaia for å se om båtene er like hele etter uværet, sitter Frode Schrøder Bjerga hjemme i sin Albin Nova 33-fots seilbåt.
Les mer om:

Ordføreren: - Folk kan komme til meg med det de måtte ha på hjertet

Neste år får innbyggerne i Steigen anledning til å møte ordfører Asle Schrøder på tomannshånd.

Han er Månefestivalens nye styreleder

Jørgen Schrøder Aanonsen (39) er valgt som ny styreleder i Gamlebyen Festivaldrift As. Aanonsen er kjent som kommersiell leder i firmaet Tactic Real-Time Marketing. Hele det gamle styret- bortsett fra ett medlem – ble skiftet ut onsdag. Den nye styrelederen ønsker ikke å uttale seg til avisen, men sier i en pressemelding at han gleder seg til jobben.
Les mer om:

Gordon Brown mottok Harry Hole-pris på Schrøder

Britenes tidligere statsminister Gordon Brown mottok fredag Harry Hole-stiftelsens pris på restauranten Schrøder i Oslo.

Tidligere statsminister fikk Harry Hole-pris

Gordon Brown mottok Harry Hole-stiftelsens pris på restauranten Schrøder.

Gordon Brown mottok Harry Hole-pris på Schrøder

Britenes tidligere statsminister Gordon Brown mottok fredag Harry Hole-stiftelsens pris på restauranten Schrøder i Oslo.

Gordon Brown mottok Harry Hole-pris på Schrøder

Britenes tidligere statsminister Gordon Brown mottok fredag Harry Hole-stiftelsens pris på restauranten Schrøder i Oslo.

Havbruksbeskatning må inn i regjeringsforhandlingene

Ordfører Asle Schrøder i Steigen ber fylkesråd Ingelin Noresjø, KrF, om å ta framtidig skattlegging av havbruksnæringen inn i regjeringsforhandlingene.

Gir seg: - Mest fornøyd med at vi ikke ble slått sammen med Bodø

Asle Schrøder gir seg etter 12 år som ordfører i Steigen.

Kuttet godtgjørelsen til Schrøder: - Jeg må ta mesteparten

Ordføreren i Steigen har godtatt å gå ned 70.000 kroner i årlig lønn/godtgjørelse.
Les mer om:

Lena (24) er den eneste jenta på landslaget: - Jeg jublet i dusjen

Det norske kjelkehockeylandslaget består av 17 menn - og Lena Schrøder.
Les mer om: