Nyheter om Schau


– Jeg kunne bodd i Haugesund

Nå er det ikke lenger bare vennskapet til multikunstner Martin Mentzoni som trekker Kristopher Schau til Haugesund.

Skrøt av at han ikke hadde rekkeviddeangst – fikk elbilutfordring fra kollegene(pluss)

Geir Schau skrøt av at han ikke hadde rekkeviddeangst på radioen. Så sendte kollegene hans ut på en elbilutfordring fra Tromsø til Oslo.

Rockebikkjene glefser igjen

Du kan alltid stole på Kristopher Schau og The Dogs.
Les mer om:

The Dogs setter tenna i okkultismen – og er klare til å varme opp for Kiss

Schau, som også gjør det skarpt som manusforfatter for fjernsyn, sier at han vet det kommer et sluttprodukt – og når det kommer. Som altså er: Første mandag i det nye året. – Det er jo det som gjør det så inspirerende å holde på med. Dette kommer ikke til å bli liggende og råtne på pulten til en eller annen dølling i et produksjonsselskap eller TV-kanal. Dette blir faktisk til noe. Uansett, fastslår han til NTB. LES OGSÅ: Utskjelt film ligger an til kjempeunderskudd. Mandag er det klart for åttende studioalbum fra rockehundene på like mange år, fulgt av en stor norgesturné.

4-4-2 på TV

Med Alexander Schau og Thomas Aune. Vi følger siste runde i Eliteserien - nå også på TV. Du kan se resultatet i alle kampene under tabellen til høyre. Chat med oss i boksen eller bruk #nrk442 på Twitter.

Comeback med populær podkast

Espen Thoresen og Kristopher Schau blåser liv i pod-suksessen og går live på Salt i Oslo.

Dan (29) mistet jobben da bedriften gikk konkurs: – Nå kliner jeg til

Dan Schau (29) har hatt en idé om å starte sin egen bedrift siden han var lærling som 17-åring. – Da jeg mistet jobben for tre uker siden bestemte jeg meg for å kline til, sier Schau.
Les mer om:

– Man må bo alene for å gjennomføre stilen hundre prosent. Jeg har solgt unna en del pinupdamer den siste tida

Ei norskprodusert lampe fra 1950-tallet fikk store konsekvenser for hjemmet til André Schau. Interessen for interiør var lik null før den kom i hus. Nå er kun det beste godt nok.
Les mer om:

– Man må bo alene for å gjennomføre stilen hundre prosent. Jeg har solgt unna en del pinupdamer den siste tida

Ei norskprodusert lampe fra 1950-tallet fikk store konsekvenser for hjemmet til André Schau. Interessen for interiør var lik null før den kom i hus. Nå er kun det beste godt nok.
Les mer om:

– Man må bo alene for å gjennomføre stilen hundre prosent. Jeg har solgt unna en del pinupdamer den siste tida

Ei norskprodusert lampe fra 1950-tallet fikk store konsekvenser for hjemmet til André Schau. Interessen for interiør var lik null før den kom i hus. Nå er kun det beste godt nok.
Les mer om:

Kristopher Schau: – Jeg forbinder Jessheim med å se dobbelt

The Dogs med Kristopher Schau i spissen, avlsuttet UKM-konsertene under Jessheimdagene onsdag kveld. Selv forbinder han Jessheim med mye liv og moro.
Les mer om:

Her går Kristopher Schau på do midt under konserten – fortsetter å synge

Midt under konserten på Jessheimdagene onsdag måtte vokalisten i The Dogs et lite ærend ... (Videoen vises med tillatelse fra The Dogs).
Les mer om:

Legger ned «Krisemøte»

Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen legger ned podkasten «Krisemøte». Siste episode er allerede spilt inn.

Tv-profil Aleksander Schaus røtter i Fredrikstad

Svein Skahjem forteller om tv-/fotballprofil Aleksander Schaus slektsbånd til Fredrikstad, om tippoldefaren Johannes som ved en pussighet tok navnet Schau og oldefaren Anders som var første formann i «GaaPaa», forløperen til FIF. Slekten har Skahjem studert fordi han selv er en del av den.
Les mer om:

The Dogs kompromitterte verken musikken eller seg selv da de spilte under årets Miniøya

Før konserten slo GAFFA.no av en prat med vokalist Kristopher Schau og gitarist Mads Martinsen. Ettersom dere straks skal spille for det unge publikummet på Miniøya, tenkte jeg at det er passende å spørre om hva dere selv husker som deres tidligste møte med musikken? – Jeg husker iallfall første gang jeg fikk rockesjokk! Da var jeg seks år og så på «Halvsju» på NRK, hvor jeg så Kiss på TV. Det var det største som hadde skjedd i livet mitt til da.

Morgenklubben skøyer med sjamanbesøket: – FFK vinner Champions League og Særp blir sletta fra kartet

Fikk du med deg Morgenklubben med Loven & Co torsdag morgen? Der varmer programleder-trioen Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Dahl opp til sjaman-besøk i Fredrikstad med en skreddersydd topp ti-liste.

Nominert til gjeve TV-priser i Monte Carlo

«En natt» skal 18. juni kappes om Golden Nymph-priser i klassene for Beste komedie, Beste kvinnelige skuespiller og Beste mannlige skuespiller, de to sistnevnte i kategorien for TV-komedier. Det er Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring som hadde hovedrollene i «One Night», som den NRK-sendte serien presenteres som ute. LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp. «En natt» er produsert av Anders Tangen i Viafilm. Øystein Karlsen og Kristopher Schau skrev manus sammen, mens Karlsen hadde regi.

– Et samlingspunkt for bitre gamle mannfolk og kvinnfolk som synes rock var kulere før

Da The Good The Bad and The Zugly vant Spellemannprisen i kategorien rock 30.

– Det er det rareste jeg har vært med på

Inne på Oslovelo på Grünerløkka durer det i telefonen på det lille trebordet. En litt hes og skrapete stemme kommer gjennom fra andre enden av røret. «Ja, hei, det er Kristopher her. Schau. Du, hvor er dere a? Jeg er utafor». «Faen, jeg tørte ikke å gå inn jeg. Det var litt for hipstrete for meg», spøker han. Den gigantiske mannen ruver nesten en halvmeter over svensken bak baren, der han er i ferd med å bestille en ingefærøl for halsen. Han har nylig kommet hjem, etter tre konserter på rappen i helga. Sliten, men strålende fornøyd. – Ja, det var helt sinnssykt i helga.

Anmeldelse: Årets viktigste norske nettserie?

Norsk serie som kan gjøre en forskjell? Om du fikk valget mellom å leve på en frisk jord, med fugler, folk og fred, en jord der vi delte med hverandre – eller å leve på en planet, der luften er så tett at den er hard å puste i? Der noen har alt, mens andre nesten ikke har noe.

De mest minneverdige øyeblikkene fra Spellemann

Den tradisjonsrike prisutdelingen har opp gjennom årene stått for utallige overskrifter av det minneverdige slaget. GAFFA har gått tilbake i arkivet for å mimre litt over noen av de øyeblikkene som stikker seg mest ut, mens vi varmer opp til kveldens festligheter. Kristopher Schau tar saken i egne hender Da prisen skulle deles ut innenfor klassen hardrock i 2000, var det Kristopher Schau som skulle lese opp vinneren. De nominerte var Kovenant, Dimmu Borgir og Black Debbath. Da sistnevnte blir lest opp som vinner, går bandet opp på scenen uten at musikken deres blir spilt av.

Å påpeike at Israel bryt folkeretten er ikkje demonisering

Om Grøvan, Schau og Gulati vil behandle Israel på lik linje med alle andre land, slik dei skriv, burde dei reagere overfor folkerettsbrota Israel står bak, ikkje lønne dei med auka handel og samarbeid.
Les mer om:

«Bohemian Rhapsody» beste dramafilm under Golden Globe

Rami Malek fikk prisen som beste mannlige dramaskuespiller for sin tolkning av Freddie Mercury i nettopp «Bohemian Rhapsody». Dermed vant filmen begge prisene den var nominert til. – Takk til Freddie Mercury for all gleden. og for å ha vist oss kraften som ligger i å omfavne sitt sanne jeg.

– Det er alltid noen folk som vil ha bråk på fredagskvelden

For selv om en vinylsjappe i hovedstaden, Big Dipper, har en passende kum utenfor butikken, sa Oslo kommune nei til å få bandets spesialdesignede kumlokk. Det er en slags by mot distrikts-kamp, hevder Kristopher Schau overfor NTB: For i Porsgrunn, Horten og Raufoss tar kommunale myndigheter imot kumlokkene med The Dogs-inskripsjon, støpt på Ulefos Jernværk, med åpne armer – og ledige kumåpninger. Det ryktes endog at på et av stedene skal et lokalt korps spille The Dogs-rockelåter, mens ordføreren i Porsgrunn har bebudet sin ankomst til kumlokknedsettelsen.