Nyheter om Schøyen


Kunden reagerte på rot og knuste skjermer hos stor kjede: – Det skal ikke skje igjen

– Vi skal gjennomgå rutinene slik at det ikke skjer igjen, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge, etter at en kunde reagerte på rot ved deres returpunkt.

Se traileren til Jul i Blodfjell 2

Koser du deg? Den utradisjonelle julekalenderen Jul i Blodfjell tok Norge med storm vinteren 2017. Nå er TVNorge endelig klar med oppfølgeren. Spoiler: De fleste gjestene på høyfjellshotellet døde i første runde, men skuespillerne bak er heldigvis sprell levende. Det vil si at vi får et nytt gjensyn med Kevin Vågenes som ørten karakterer, i tillegg til stjerner som Espen Eckbo, Jakob Schøyen Andersen, Emilie Skolmen, Atle Antonsen og Jon Øigarden. Ine Jansen og Trond Fausa Aurvåg returnerer som etterforskerne Nanna og Svein Soot. Denne gangen er det en helt ny drapsgåte som må løses. – En ung

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

Disse tjente mest på Staubø

Terje Finn Schøyen var den på Staubø som tjente mest i 2018. Terje Knoph Gabrielsen er den rikeste. Mens Høye Høyesen betalte mest i skatt.

Anmeldelse: Dårlig idé å gjenopplive De dødes tjern

Norsk storsatsing med mer klisjéer enn spenning. De dødes tjern satte et støkk i hele kongeriket i 1958. Landets første grøsser gjorde faktisk så inntrykk at den i 1998 ble kåret til Norges fjerde beste film gjennom tidene. Store sko å fylle der altså. Helt fra plakatens skrikende farger er du skammelig klar over at du ser en nyinnspilling.

Musikeren Paolo Vinaccia bisatt

Flere kjente kulturprofiler var til stede under bisettelsen, blant dem Marit Christensen, Ketil Bjørnstad, Christer Falck og Hege Schøyen. Vinaccia kom til Norge fra Italia i 1979, og selv om han først og fremst er kjent som jazztrommeslager, samarbeidet han med en lang rekke artister og musikere innen forskjellige sjangre. LES OGSÅ: Paolo Vinaccia er død. Det første norske albumet han deltok på var Sami Ædnan (1981) med Mattis Hætta og Sverre Kjelsberg. Foto:Vidar Ruud | NTB ScanpixPaolo Vinaccia fotografert på Molde Jazzfestival i 1997. The post Musikeren Paolo Vinaccia bisatt appeared first

Mette og hennes to barn har ME: – Du jobber i mørket og må være varsom

Mette Schøyen har selv ME, i tillegg til to voksne barn med diagnosen: – Det er umulig å ha et liv ved siden av som pårørende.
Les mer om:

Får et varmere lokalsamfunn gjennom generasjonsmøter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: Våren 2019 startet Berg skole og Bydel Nordre Aker, ved Seniorhuset i Pastor Fangens vei 22, prosjektet «generasjonsmøter».

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.

Skuespiller og komiker Jon Skolmen er død

Skolmen har som en av Norges aller kjæreste artister underholdt store og små i over 40 år, og har vært å se på TV, film og revyer i både inn- og utland. Han var onkel til Hege Schøyen og Anne Ryg, og far til Christian og Tine Skolmen. Debuten som filmskuespiller kom i 1980 i filmen «Selskapsreisen», som ble folkekjær både i Norge og Sverige.

Jesus Christ Super Sarp

Et lite mirakel er oppstanden på Sarpsborg Scene. Det eneste riktig negative som kan sies om Erik Schøyen og Philip Bøckmanns versjon av Jesus Christ Superstar er at den trolig ikke blir sett av flere enn 3000. Den spilles bare til 9.mars.
Les mer om:

Slik unngår du nødstopp

Petter Schøyen har hjulpet bilister i nød i mer enn 30 år. Her får du hans beste tips til hvordan du unngår marerittet med en nødstopp langs mørke og kalde vinterveier.
Les mer om:

Kommunen sa ja til Dag Gunnars (73) plan: – Dette blir et tilbud til dem som har gode ideer

Et nytt selskap, Business Jessheim AS, eid av Ullenaker kommune, skal tilby kontorplass til oppstartsbedrifter og gründere på Jessheim. Dag Gunnar Schøyen (73) er selskapets styreleder.
Les mer om:

Snuser på hotelldrift

Selskapet Schøyen AS i Oslo har på vegne av ei investorgruppe henvendt seg til Lund kommune etter interesse i tomtearealer som kan egne seg til utvikling.
Les mer om:

Karmsundet er nå blitt renere

– Dette er et strålende eksempel på at forbud mot miljøgifter virker, sier marinbiolog og forsker Merete Schøyen ved NIVA.
Les mer om:

Da veteranene skulle opptre i Lyngdal, ble de innhentet av virkeligheten

Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle ble tatt på senga av tyver.
Les mer om:

– Kommunen har gjort en slett jobb med Teie

Mens butikkene på Teie legger ned én etter én, har Selma Oline gjort et kjempe hopp i 2017. De økte omsetningen i butikken med rundt 1 million kroner, allikevel synes Trine Schøyen det er trist det som skjer med Teie sentrum.
Les mer om:

Hege Schøyen løy om legningen sin for å ikke såre venninnen

- Jeg jobbet som en helt i tilfelle det skulle være vanskelig for henne.
Les mer om:

Åpner nytt galleri i Vollen

Asker Kunstforening flytter midlertidig til Vollen. – Vi vil teste det å ha et betjent sommergalleri der, sier leder Eli Alette Schøyen.
Les mer om:

Pia (22) – en mester med motorsag

La det være klart: Pia Schøyen valgte ikke sportsgren for å bli rik og berømt.
Les mer om:

Klinikksjefer: Trenger tydeligere lovverk og nasjonal elektrosjokk-oversikt

Klinikksjef Helle Kristine Schøyen ved Stavanger universitetssykehus mener helsemyndighetene må rydde all tvil av veien for når sykehusene kan gi elektrosjokk uten pasientens samtykke.
Les mer om:

Norske Pia (21) er europeisk mester i trefelling

Pia Charlotte Schøyen danket ut alle guttene i trefelling og vant dameklassen under årets europamesterskap i motorsag i Belgia.
Les mer om:

Hege Schøyen feiret 60-årsdagen med vennene

Mandag fylte Hege Schøyen 60 år – og det ble feiret til gagns på Chat Noir. Hennes andre hjem, som hun kaller det.
Les mer om:

Teaterstykke med Hege Schøyen ble rundstjålet og måtte avlyse: - Kjempetrist

Riksteater-forestillingen «Kollaps i kulissene» måtte avlyse Lyngdal-oppsetningen etter kulisstyveri.
Les mer om:

Kollaps i kulissene da kulissene ble stjålet i Lyngdal

Det ble full kollaps for teaterforestillingen "Kollaps i kulissene" med Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i spissen fordi en frekk tyv stakk av med kulissene.
Les mer om: