Nyheter om Schøyen


Her er den nye SUS-direktøren

Helle K. Schøyen er ansatt som ny administrerende direktør for Stavanger universitetssjukehus (SUS).

– Opplevelsen av tap og sorg oppstår når barndommens gate går tapt

– Politikerne hadde vel bestemt seg på forhånd, sier Lars Martin Schøyen Evensen, nærmeste nabo til nye Kvartal 39 i Lillestrøm.

Sindre (14) og Emilie (15) kritiserer populær app: – Veldig lett at det går over til noe mer alvorlig

Sindre Kjær (14) og Emilie Schøyen (15) var blant de 1185 elevene i Tønsberg kommune som var med på Ungdata-undersøkelsen tidligere i vår. Nå åpner de opp om hverdagen med sosiale medier og påvirkningen det har på den psykiske helsen.

– Iskaldt, men gøy å svømme på riksveien

Andreas Schøyen la på svøm på riksveien, under storflommen for 25 år siden. – Mange husker meg for det stuntet, siden svømmeturen ble avbildet i et par aviser, uttaler han.
Les mer om:

Høytid og supersøndag for båtfolket - men flere ferskinger grunnstøter

LEANGBUKTA (VG) Båtlivet er selve livet for Jan Petter Schøyen (52). Første pinsedag skal bli sommerens første badedag for datteren Pernille (7) - fra stupebrettet i baugen.
Les mer om:

Stig ble Rebecca: – NAV sviktet

Legene til Rebecca Schøyen mener at hun burde bli uføretrygdet, både på grunn fysiske og psykiske problemer. NAV har sagt at vilkårene ikke er oppfylt.
Les mer om:

Se dagens pressebrif fra SUS

Deltagerne på dagens pressebrif fra Stavanger Universitetssykehus (SUS) er Helle Schøyen, konstituert administrerende direktør, klinikksjef Geir Lende og klinikksjef Erna Harboe.

Hun er ny sjef for nesten 8000 ansatte

Tirsdag 14. april hadde Helle K. Schøyen sin første dag med eneansvar som konstituert administrerende direktør for Stavanger Universitetssykehus (SUS). Der la hun frem fremtidsplanene for et sykehus midt i en pandemi.

Trine frykter for konsekvensene for butikken: – Jeg ser med skrekk og gru på den utviklingen vi nå går mot

Hos Selma Oline på Teie går ting greit per i dag, men daglig leder Trine Schøyen ser at de går en tung periode i møte.
Les mer om:

Hva er til pasientens beste?

DEBATT: Hva er best for pasientene? spør Helle Schøyen, klinikksjef ved SUS og Sølve Braut, assisterende klinikksjef SUS i Stavanger Aftenblad 25. januar. Schøyen er psykiater. Braut er jurist.

Kunden reagerte på rot og knuste skjermer hos stor kjede: – Det skal ikke skje igjen

– Vi skal gjennomgå rutinene slik at det ikke skjer igjen, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge, etter at en kunde reagerte på rot ved deres returpunkt.

Se traileren til Jul i Blodfjell 2

Koser du deg? Den utradisjonelle julekalenderen Jul i Blodfjell tok Norge med storm vinteren 2017. Nå er TVNorge endelig klar med oppfølgeren. Spoiler: De fleste gjestene på høyfjellshotellet døde i første runde, men skuespillerne bak er heldigvis sprell levende. Det vil si at vi får et nytt gjensyn med Kevin Vågenes som ørten karakterer, i tillegg til stjerner som Espen Eckbo, Jakob Schøyen Andersen, Emilie Skolmen, Atle Antonsen og Jon Øigarden. Ine Jansen og Trond Fausa Aurvåg returnerer som etterforskerne Nanna og Svein Soot. Denne gangen er det en helt ny drapsgåte som må løses. – En ung

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

Disse tjente mest på Staubø

Terje Finn Schøyen var den på Staubø som tjente mest i 2018. Terje Knoph Gabrielsen er den rikeste. Mens Høye Høyesen betalte mest i skatt.

Anmeldelse: Dårlig idé å gjenopplive De dødes tjern

Norsk storsatsing med mer klisjéer enn spenning. De dødes tjern satte et støkk i hele kongeriket i 1958. Landets første grøsser gjorde faktisk så inntrykk at den i 1998 ble kåret til Norges fjerde beste film gjennom tidene. Store sko å fylle der altså. Helt fra plakatens skrikende farger er du skammelig klar over at du ser en nyinnspilling.

Musikeren Paolo Vinaccia bisatt

Flere kjente kulturprofiler var til stede under bisettelsen, blant dem Marit Christensen, Ketil Bjørnstad, Christer Falck og Hege Schøyen. Vinaccia kom til Norge fra Italia i 1979, og selv om han først og fremst er kjent som jazztrommeslager, samarbeidet han med en lang rekke artister og musikere innen forskjellige sjangre. LES OGSÅ: Paolo Vinaccia er død. Det første norske albumet han deltok på var Sami Ædnan (1981) med Mattis Hætta og Sverre Kjelsberg. Foto:Vidar Ruud | NTB ScanpixPaolo Vinaccia fotografert på Molde Jazzfestival i 1997. The post Musikeren Paolo Vinaccia bisatt appeared first

Mette og hennes to barn har ME: – Du jobber i mørket og må være varsom

Mette Schøyen har selv ME, i tillegg til to voksne barn med diagnosen: – Det er umulig å ha et liv ved siden av som pårørende.
Les mer om:

Får et varmere lokalsamfunn gjennom generasjonsmøter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: Våren 2019 startet Berg skole og Bydel Nordre Aker, ved Seniorhuset i Pastor Fangens vei 22, prosjektet «generasjonsmøter».

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.

Skuespiller og komiker Jon Skolmen er død

Skolmen har som en av Norges aller kjæreste artister underholdt store og små i over 40 år, og har vært å se på TV, film og revyer i både inn- og utland. Han var onkel til Hege Schøyen og Anne Ryg, og far til Christian og Tine Skolmen. Debuten som filmskuespiller kom i 1980 i filmen «Selskapsreisen», som ble folkekjær både i Norge og Sverige.

Jesus Christ Super Sarp

Et lite mirakel er oppstanden på Sarpsborg Scene. Det eneste riktig negative som kan sies om Erik Schøyen og Philip Bøckmanns versjon av Jesus Christ Superstar er at den trolig ikke blir sett av flere enn 3000. Den spilles bare til 9.mars.
Les mer om:

Slik unngår du nødstopp

Petter Schøyen har hjulpet bilister i nød i mer enn 30 år. Her får du hans beste tips til hvordan du unngår marerittet med en nødstopp langs mørke og kalde vinterveier.
Les mer om:

Kommunen sa ja til Dag Gunnars (73) plan: – Dette blir et tilbud til dem som har gode ideer

Et nytt selskap, Business Jessheim AS, eid av Ullenaker kommune, skal tilby kontorplass til oppstartsbedrifter og gründere på Jessheim. Dag Gunnar Schøyen (73) er selskapets styreleder.
Les mer om:

Snuser på hotelldrift

Selskapet Schøyen AS i Oslo har på vegne av ei investorgruppe henvendt seg til Lund kommune etter interesse i tomtearealer som kan egne seg til utvikling.
Les mer om:

Karmsundet er nå blitt renere

– Dette er et strålende eksempel på at forbud mot miljøgifter virker, sier marinbiolog og forsker Merete Schøyen ved NIVA.
Les mer om: