Nyheter om Sarpsborg


Nathaniel (25) og «Skal vi danse»-Einar med nytt boligprosjekt i Sarpsborg og Fredrikstad - resultatet blir å se på video utover våren

Gründereventyret fortsetter for Grålum-gutt Nathaniel Ayeh. Nå skal han forvandle eldre boliger med Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og vinner av Skal vi danse.

Henrik (13) spiller tre roller og to forestillinger på tre dager

Diorama gjennomfører tidenes teatermaraton på Sarpsborg Scene i helgen. Henrik Mogen spiller hovedrollen i både «Olsenbanden jr». og «Musikalen 13». Nesten samtlige ungdommer i teatergruppa har flere roller i de to stykkene.
Les mer om:

Berntsen takket nei til svensk storklubb

Sarpsborg 08s Thomas Berntsen (48) takket etter en måned i tankeboksen nei til ny jobb i svenske IFK Göteborg.

Jesus Christ Superstar settes opp i Domkirken

Musikalen «Jesus Christ Superstar» har hatt stor suksess i Sarpsborg. Den 13.april skal konsertversjonen av stykket settes opp i Domkirken i Fredrikstad.
Les mer om:

Underslagstiltalt eksadvokat fra Sarpsborg: Husker ikke hvorfor han underslo penger fra konkursbo i Fredrikstad og Moss

Den underslagstiltalte tidligere advokaten fra Sarpsborg er klar på at det som framgår av tiltalen mot ham er riktig, men han kan ikke erindre hva han tenkte da han underslo penger fra konkursbo i Fredrikstad og Moss.
Les mer om:

Foreslår togtrasé sør for Sarpsborg med stasjon over Sandesund

Nicholas Christiansen foreslår ny togtrasé gjennom Sarpsborg i bru over Sandesund og under E6. – Slik får byen fortsatt en sentrumsnær stasjon, argumenterer han.

Borg Havn skal være med i ny tv-serie

I dokumentarserien «Havna», som skal sendes på Max, vil seerne få et innblikk i den daglige driften i Borg Havn i Fredrikstad og Sarpsborg.
Les mer om:

Eks-advokat gjorde helomvending i retten: Tilstår fem grove underslag mens han var bostyrer i Fredrikstad og Moss

Den tidligere advokaten fra Sarpsborg erkjenner straffskyld for å ha begått grove underslag fra fem konkursbo der han var bostyrer for flere år siden.
Les mer om:

Marthe Brenne fra Sarpsborg sjekker inn på «Paradise Hotel»

Får gutta til å måpe: - Fy faen, for noen øyne!
Les mer om:

Det gjenstår bare den medisinske testen for Harmeet Singh

Det er Sarpsborg Arbeiderblad skriver at Harmeet Singh (28) er på vei bort fra Sarpsborg 08, men de skriver ikke hvilken klubb det gjelder.  Til avisen sier Sportsjef Thomas Berntsen: «Jeg kan bekrefte at Harmeet er på vei bort. Hvilken klubb han er i, har vi ikke mulighet til å si noe om, men vi kan bekrefte at han i dag skal gjennomføre den obligatoriske medisinske testen. Det er opp til den nye klubben å offentliggjøre overgangen, dersom den går i orden» Oppdatert kl 1600 fredag: Singh kommer signere for den finske toppklubben HJK.

Ingar Aasen hevder seg lurt trill av forretningsmann – i millionkrangel om kunstsamling

Kunstneren Ingar Aasen (54) har havnet i en betent konflikt med en tidligere samarbeidspartner fra Sarpsborg. Nå har han anmeldt forretningsmannen for bedrageri og underslag – og hevder seg fratatt kunst for mange millioner kroner.
Les mer om:

Sarpsborg og Fredrikstad vil ha Røkke-skyskraper

Haugesund er blant ni kommunar kor det er interesse for den omstridde skyskraparen «Det store blå» på 250 meter.

Tom Freddy Aune forlenger med Sarpsborg 08

Tom Freddy Aune (48) forlenger kontrakten med Sarpsborg 08. Hans kontrakt varer ut sesongen 2024.
Les mer om:

Tiltalt eks-lærer nekter straffskyld for skolesex med elev (18)

Den nå 20 år gamle kvinnen forklarte seg detaljert om hvordan hun og hennes tidligere lærer ved en videregående skole i Sarpsborg hadde sex med hverandre på lærerens kontor.
Les mer om:

Mest mulig idrettsanlegg for pengene, Trosvikhallen unødig dyr

Fredrikstad Idrettsråd og Østfold Idrettskrets mener det må være mulig å få ned prisen på den nye idrettshallen på Trosvik, og at Sarpsborg har oppskriften på hvordan det kan gjøres. – Dette vil komme alle til gode!

Sarpsborg – byen som ikke vil ha jernbane, og helst stikke kjepper i hjulene for Fredrikstad

Den viktigste saken for mange i Sarpsborg akkurat nå, er at byen ikke blir en del av samferdselsprosjektet som skal knytte byene på Østlandet sammen. Det kan komme til å lykkes, men trolig ikke med ønsket resultat, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.

Klager på avslag om mer «Jesus Christ»-støtte

Til tross for at «Jesus Christ Superstar» har satt ny rekord på Sarpsborg scene med rundt 3.800 solgte billetter, mener produksjonsselskapet Showbøck AS at en støttetildeling på bare 80.000 kroner fra Sarpsborg kommune er kritisk for produksjonens kostnadsramme.
Les mer om:

Meningsmåling: Nystartet énsaksparti i Sarpsborg får ni prosent oppslutning

Bare fire uker etter at det ble kjent at Per Olaf Toftner (76) hadde stiftet Det Rette Parti, har partiet en oppslutning på 8,6 prosent. Partiet har kun én kampsak - å legge det nye dobbeltsporet for jernbane i rett linje utenom Fredrikstad og Sarpsborg.
Les mer om:

Stadig flere reiser med buss - her er veksten størst

Stadig flere tar bussen i Nedre Glomma-regionen. Størst er veksten i Fredrikstad og Sarpsborg.
Les mer om:

Supertalent signert, omtales som Krepin Diatta-kopi

Sarpsborg 08 har vært dyktige med å hente spillere, og når de nå har fått på plass et av de største talentene fra afrikansk fotball omtales han selvsagt som Krepin Diatta kopi, en av klubbens aller største suksesser både på banen og på pungen.  Det 18 år gamle supertalentet Boubacar Konte er hentet i skarp konkurranse med andre klubber noe sportssjef Thomas Berntsen til Eurosport: «Det var interesse fra andre store land. Tyskland, Frankrike, Spania og Russland har vært på banen. Vi har funnet ham gjennom speiderne vi bruker i Afrika.

Sarpsborg henter stortalent

Sarpsborg hevder å ha slått europeiske storklubber i kampen om 18 år gamle Boubacar Konte fra Mali. Konte kan spille både på midtbanen og i angrep.
Les mer om:

Boubacar Konté (18) fra Mali er Sarpsborg 08s niende signering

Kjøpefesten fortsetter i Sarpsborg. Klubben selv beskriver Boubacar Konté (18) som et «megatalent», og sammenlikner ham med Krépin Diatta.
Les mer om:

– Det har vært menn mot gutter

Den store overraskelsen i årets sluttspill er duellen mellom Stavanger Oilers og Sparta Sarpsborg. I kveld kan Østfold-laget feste et solid grep om avansement mot storfavoritten fra Rogaland.

Kinoen i Moss skal pusse opp for 8,5 millioner – de gamle skinnsetene skal til Sarpsborg

– Vi kaster ut alle stolene og pusser opp kinoen for 8,5 millioner kroner, sier en strålende fornøyd kinosjef Trine Groth.
Les mer om:

Stavanger Oilers har kniven på strupen

Oilers ligger under 0-2 i kvartfinaleserien mot Sparta Sarpsborg. I kveld er det kun seier som gjelder hjemme i DNB Nor Arena.