Nyheter om Sarpsborg


Stjal showet foran speider fra engelsk klubb

SKIEN: (Odd - Sarpsborg 3-1) Wolverhampton var på plass for å se John Kitolano (18) i aksjon, men det var Elba Rashani (24) som tok hovedrollen på Skagerak arena mandag.

Disse var med på fotballfesten - Ser du noen du kjenner?

Odd slo Sarpsborg 08 hele 3-1 på Skagerak arena. Mange var med på fotballfesten. Her har du 103 bilder.
Les mer om:

Rashani-dobbel da Odd slo Sarpsborg 08: - Nå er vi endelig i gang

SKIEN (VG) (Odd-Sarpsborg 08 3–1) For første gang i Eliteserien scoret Odd mål i åpent spill. Det utløste ketchup-effekt da Sarpsborg 08 ble slått 3–1 på Skagerak Arena.

Pauserapport: Én vakker og én klønete scoring

SKIEN: Elba Rashani sendte Odd foran med et flott skudd, før Espen Ruud satte ballen i eget mål. Dermed står det 1-1 til pause mellom Odd og Sarpsborg på Skagerak arena.
Les mer om:

Blir det tre poeng? Følge Odd-Sarpsborg direkte her

SKIEN: Sarpsborg 08 er gjester på Skagerak arena i kveld. Odd sliter med skader blant spissene og stiller med Martin Broberg som midtspiss.
Les mer om:

Broberg blir midtspiss: – Jeg føler meg klar

SKIEN: Martin Broberg (27) blir Odds midtspiss mot Sarpsborg 08 i kveld. Svensken ble drillet i den uvante rollen under lørdagens trening. Fredrik Nordkvelle er tilbake, Jone Samuelsen er ute med skade og Fredrik Semb starter på benken.

Leksefrie skoler i Sarpsborg? Ja, det kan bli en realitet allerede til høsten

Elevene Alexander Efterdal og Sumaya Yusuf synes en leksefri skole høres ut som et veldig godt forslag.
Les mer om:

Har aldri vunnet i Skien – tror på ny tøff kamp

Odd har kun tatt fire poeng i eliteserien så langt, men Sarpsborg 08s trener Geir Bakke forventer likevel en tøff kamp i Skien mandag.

Lekestue da Tunet tok gull

Det gror godt i de yngre rekkene hos Tunet Innebandyklubb. Søndag lekte klubbens J15-lag seg til 14-0 og NM-gull i finalen mot Sarpsborg.
Les mer om:

Seks av ti eliteseriespillere har ikke planer for livet etter karrieren

Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen (28) og Bodø/Glimt-kaptein Martin Bjørnbak (26) innrømmer at de kan bli stresset av å tenke på det. I en undersøkelse VG har utført sammen med NISO oppgir nesten seks av ti norske toppspillere at de ikke vet hva de skal gjøre når karrièren er over.

Her er spissvalget

SKIEN: Martin Broberg (27) blir Odds midtspiss mot Sarpsborg 08 mandag kveld. Svensken ble drillet i den uvante rollen under lørdagens trening. Fredrik Nordkvelle er tilbake, Jone Samuelsen er ute med skade og Fredrik Semb starter på benken.

Sola kommune nominert til innovasjonspris

Sola, Sarpsborg og Træna kommune er nominert til Kommunal- og moderniseringsdepartementets (KMD) innovasjonspris 2018. I begrunnelsen for nominasjonen ligger at kommunene tenker bredt i økonomisk utfordrende situasjoner.
Les mer om:

Må flytte kantspiller på topp

Langt nede på tabellen finner du Odd og det ser ikke ut til at de skal bøtte inn mål fremover heller, fra før er Torgeir Børgen i med en leggskade og på trening tidligere i dag klarte spiss Tobias Lauritsen til å få en hodesmell og er ute i minst en uke.  Odd-trener Dag-Eilev Fagermo lurer kanskje på å sette seg selv innpå, men det er sikkert litt sent å starte en fotballkarrière som 51 åring. Les: Landet langstidskontrakt med U21 landslagsspiller med Bundesligaerfaring Valgmulighetene helt fremme er få, ihvertfall hvis Dag skal velge blant spiller, han forteller til Eurosport at han når Sarps

Høy luftforurensing i flere Østfold-byer

Halden, Sarpsborg og Fredrikstad sliter alle mer høye nivåer av luftforurensing fredag ettermiddag og kveld. Årsaken er svevestøv, sier Norsk institutt for luftforskning.

Kraftig smell fra trafo førte til strømbrudd over store deler av Sarpsborg

Et kraftig smell ved trafostasjonen på Klavestadhaugen førte til full utrykning og strømbrudd fredag ettermiddag.
Les mer om:

Nettavis: Blir det Sarpsborg 08 som kommer til Valdres?

I 12-tiden i dag blir det avgjort hvem Valdres FK skal møte i andre runde i cupen. Nettavisen Sportshjørnet.com har på forhånd satt opp det de mener er et perfekt cupoppsett for hele landet. Når det gjelder Oppland, Hedmark, Akershus, Oslo, Buskerud og Østfold så påpeker de at det kun er Valdres og Lørenskog igjen fra 3.divisjon. Mens Valdres-treneren ønsker seg Hønefoss, så mener Sportshjørnet.com at vi garantert får besøk av et eliteserielag. Hvem er mer åpent. Sarpsborg møtte Moss i fjor og Fredrikstad året før, og sendes fort ut av eget fylke. Kanskje til Fagernes?

To kan bli klare

SKIEN: Både Fredrik Semb og Fredrik Nordkvelle kan være tilbake på Odd-laget som spiller hjemme mot Sarpsborg mandag kveld. Det ser verre ut for to andre.
Les mer om:

Det nye passkontoret åpner i oktober

Noe eksakt dato er ikke fastsatt, men i løpet av oktober flytter passkontoret fra Råde til Grålum i Sarpsborg.
Les mer om:

Stabæk slapp med skrekken – scoringsfest for Sarpsborg og Odd

Odd og Sarpsborg scoret ni mål i cupens første runde. Stabæk måtte ut i ekstraomganger mot lag fra nivå fire. Sjekk resultatene fra cupens 1. runde her!
Les mer om:

Stortap for Østsiden i Cupen mot 08

(Østsiden - Sarpsborg 08 2-9) Østsiden var aldri i nærheten av noen cupskrell mot et Sarpsborg 08 i lekehumør.
Les mer om:

Ungdomskultur på Hvaler gjennom hele uka

Det er ungdommene det handler om denne uka. Hvaler har fått overta Ufestivalen etter Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. Det toppes med UKM-mønstringen for hele fylket lørdag.

NM fotball: Østsiden-Sarpsborg 08

Østsiden tar i mot Sarpsborg 08 til første runde i cupen. Kampen spilles i Østfoldhallen.
Les mer om:

I kveld kan det bli den siste fotballkampen i Østfoldhallen

Etter kveldens cupkamp mellom Østsiden og Sarpsborg 08 kan det være over for fotball i Østfoldhallen. – Kan vi være bekjent av at Østfold blir det eneste fylket i Norge uten en innendørs fotballhall? spør Harry Hansen.

Politiet leter etter savnet mann – ber publikum om hjelp

Politiet søker etter en savnet mann fra institusjon i Sarpsborg.
Les mer om:

Prisanslag fra Haug i Råde til Sarpsborg økte fra 12 til over 20 milliarder: Aktuelt å bygge jernbane Seut-Rolvsøy først

Svært dårlige grunnforhold gjør at priskalkylen for dobbeltspor Råde-Sarpsborg blir åtte milliarder høyere. Trasérekkefølgen kan bli endret, slik at Seut-Rolvsøy og Sarpsborg-Hafslund tas først. Siv H. Jacobsen sier ikke nei.