Nyheter om Sarpsborg


Vil ha tøffe tiltak: – Flyktningstopp i Østfold i 10 år

Skjønnsmidler, statsstøtte og strengere krav til flyktningene. Det er blant virkemidlene Østfolds representanter på Stortinget mener kan løfte Fredrikstad og Sarpsborg ut av den økonomiske hengemyra.

Åsane har allerede forsterket på spiss- og keeperplass nå henter de midtbanespiller på vei opp

Sist sesong var bra for Åsane, såpass at en stund at vi tippet Brann og Åsane ville bytte plass, istedenfor er det klart for en rekke byderbyer i OBOS-Ligaen hvor kampen står om hvilket lag som er det beste i Bergen. – I år har Sporten.com vært mer lunkne om opprykk sjansene for Åsane, ikke på grunn av Brann som vi tror trener litt mer tid før de er et Eliteserielag igjen, men fordi flere andre klubber virker sterke i år. Etter en tenkepause har vår redaksjon bestemt seg for å justere opp vår vurdering av Åsane i år og bardust påstå de er en sterk deltager i opprykkskampen.

Ledin avlyste på Hvaler – nå kommer han til Sarpsborg

Thomas Ledin avlyste tidligere i år konserten han skulle spilt på Hvaler Gjestgiveri den 24. juni. Nå er det klart at den svenske popartisten kommer til Sarpsborg 17. juni.
Les mer om:

Disse har søkt om å bli Nav-leder i Sarpsborg

9. januar gikk fristen ut for å søke på stillingen som leder for Nav Sarpsborg.
Les mer om:

Forlenger med Sarpsborg: «Velger å ta en risiko»

Den tidligere Malmö FF-spissen Guillermo Molins er rimelig sikker på at det blir bra fremover i Sparksborg og derfor har han signert for ett år til. 33 åringen har godord å komme med til Sarpsborg sine sider: «Dette er en klubb som er på vei et sted» Les: Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien Guillermo Molins kom tilbake til Sarpsborg i august etter et kort opphold i Rosenborg. Spissen signerte da en kontrakt som gikk ut denne sesongen, I begynnelsen av januar sa 33-åringen til svenske Fotbollskanalen at det heller mot en forlengelse.

Tore fikk nei i Fredrikstad - prøver seg i Sarpsborg

I Fredrikstad fikk han nei, men Tore Omberg håper Sarpsborg ønsker en isbar på torget.
Les mer om:

Gir seg med blomsterbutikk i sentrum – nå venter nye eventyr for Ina (31)

Etter ni år med drift av blomsterbutikk i Sarpsborg, har Ina Lindberg (31) takket ja til nye utfordringer i Fredrikstad.

Sarpsborg-firma kjøpt opp av stor aktør

HB Kuldetjenester AS på Surfellingen i Sarpsborg har inngått avtale om salg av 100 prosent av aksjene til aktør med sterk posisjon i det norske markedet.
Les mer om:

Derfor sa Jørgen (42) nei til Sarpsborg og Ham/kam: - Det er litt gambling for meg

Julen var hektisk for KFUM/Oslos Jørgen Isnes. Både Sarpsborg og Ham/Kam var på trenerjakt, og suksesstreneren fra Ekeberg var høyt oppe på blokka til de to eliteserieklubbene.
Les mer om:

Bryggerifamilie får kontanter og aksjer for 1,4 milliarder i bytte for salg: – Det er en tid for alt

De fire døtrene til bryggerinvestor Per Egenæss har overlatt styringen i Hansa Borg og bryggeriet i Sarpsborg til andre.
Les mer om:

FFK var bedre enn 08 - men ser du stikket til naboen?

Husker du for 13 år siden da SFK Sparta - forløperen til dagens Sarpsborg 08 - havnet i logostrid med en australsk fotballklubb? Det gjør man tydeligvis fortsatt i FFK.
Les mer om:

Nicholas (19): – En halv million følgere kan skape litt drama

Nicholas Løken (19) fra Sarpsborg har en halv million følgere på TikTok. Der publiserer han videoer fra hverdagen og lever livets opp- og nedturer. Rundt en halv million fikk med seg bruddet da han og kjæresten gikk fra hverandre.
Les mer om:

Opplysninger til VG: Michelsen avslo tilbud fra Sarpsborg 08 – blir værende i KBK

SARPSBORG/OSLO (VG) Til tross for interesse fra andre klubber, blir Kristiansund-trener Christian Michelsen ifølge VGs opplysninger værende på Nordmøre.
Les mer om:

Sarping fikk fyrverkeri inn vinduet

En beboer i Ringgata i Sarpsborg fikk lørdag ettermiddag fyrverkeri kastet inn i boligen gjennom et vindu.
Les mer om:

Seriemester Bodø/Glimt henter i Sarpsborg

Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 er begge i Eliteserien, men de er likevel i hver sin liga. To år på rad har Bodø/Glimt hentet hjem seriegullet og i år er de i følge Sporten sin redaksjon klare gullfavoritter i år også. Sarpsborg er stabile i nederste halvdel av tabellen. Den 23 år gamle midtbanespilleren Gaute Høberg Vetti kom til Sarpsborg 08 fra Nest Sotra (nå Øygarden) før 2018 sesongen har med unntak av skadeavbrekk vist en jevn og god stigning i prestasjon.

Ny midtbanespiller til Glimt: – Fryktelig stort for meg

Lørdag ble det kjent at Bodø/Glimt henter 23 år gamle Gaute Høberg Vetti fra Sarpsborg 08.

Vetti klar for Glimt

Bodø/Glimt forsterker ytterligere, og har sikret seg midtbanetalentet Gaute Vetti (23) fra Sarpsborg 08. Det opplyser klubben på sine hjemmesider. Midtbanespilleren har vært linket til Glimt ved flere anledninger, og har signert en avtale frem til sommeren 2025. Bergenseren har imponert i Sarpsborg, men spilte kun åtte kamper forrige sesong etter en alvorlig skade.

Bekrefter flere bud på Koné – kan bli lukrativt for FKH

Sarpsborg bekrefter nå at de har fått flere bud på Ibrahima Koné. Det kan snart bety at økonomisk pressede FKH kan få en pen sum med penger.
Les mer om:

Vi gratulerer Stefan Billborn med drømmejobben

Tidligere i dag presenterte Sarpsborg 08 sin nye hovedtrener Stefan Billborn som overtar for Lars Bohinen som fortalte sportsdirektør Thomas Berntsen midt i fjorårets sesong at han ikke ville bli med videre etter sesongslutt. – Siden da har klubben jobben med en etterfølger. Sarpsborg har signert med Stefan Billborn som har hatt stor suksess i svensk fotball: Han ledet et Bajen som satte allsvensk scoringsrekord med 75 mål på 30 kamper i 2019 og tok bronse samme år.

Sarpsborg-Berntsen om trenersigneringen: – Han mistet jobben litt overraskende

SARPSBORG (VG) Stefan Billborn (49) er Sarpsborgs tredje trener på et lite år.
Les mer om:

Stefan Billborn blir hovedtrener i Sarpsborg

Stefan Billborn (49) får treneransvaret i Sarpsborg. Svensken tar over jobben etter Lars Bohinen.
Les mer om:

Billborn blir ny Sarpsborg 08-trener

Stefan Billborn (49) får treneransvaret i Sarpsborg. Svensken tar over jobben etter Lars Bohinen. Billborn ble presentert på en pressekonferanse fredag ettermiddag. Han har stått uten klubb siden han ble sparket av Hammarby i juni i fjor. Under to uker tidligere ledet han Hammarby til svensk cupgull, men ligainnsatsen var ikke fullt så god. Det kostet ham jobben. Sarpsborg hadde en sterk høst og klatret opp fra bunnstrid til 8.-plass i Eliteserien. Billborn blir lagets fjerde trener på få år.

Sarpsborg-familie får betalt 2,5 milliarder kroner etter bryggerisalget

Borg Bryggerier i Sarpsborg har vært i Egenæss-familiens eie siden 1905. Nå har de solgt bryggeriet til danske Royal Unibrew, som blar opp store beløp for å sikre seg det norske drikkevarekonsernet Hansa Borg Bryggerier.

Demonstrer mot korrupsjon

Bosnisk Forening holder en fredelig markering i Sarpsborg sentrum på mandag.
Les mer om:

Fiberbrudd hos Telenor: Mange uten TV og internett

Torsdag ettermiddag mistet 4.900 kunder i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden TV eller nett. I tillegg er flere mobilstasjoner berørt, og noen mobilkunder kan oppleve dårligere dekning enn ellers bekrefter Pressesjef i Telenor Anders Krokan.