Nyheter om Sara


Norge nekter å følge FN-råd –Jovssets reinflokk skal slaktes

Norge vil ikke avvente FNs konklusjon før det iverksettes tvangsslakting av flokken til reineieren Jovsset Ante Sara fra Kautokeino. – Oppsiktsvekkende, sier jusprofessor.
Les mer om:

Sara (8) ble truffet av FFK-spissens skudd: Nå smiler hun bredt igjen

Søndag gikk Sara Bråthen Torgersen (8) rett i betongen på FFK-tribunen etter å ha blitt truffet av et skudd fra FFK-spiss Henrik Kjelsrud Johansen (26). Onsdag møttes de to under langt hyggeligere omstendigheter.

– Vi har hatt som mål å lage den så skummel og intens som mulig

GAFFA tok en prat med André Øvredal i forkant av premieren på hans nye film for å høre mer om hans tanker rundt filmen og prosessen rundt. Hvordan vil du beskrive filmen? – Det er jo en film som er satt i 1968 og omhandler den politiske turbulensen som var det året. Veldig mye i USA, men også resten av verden opplevde mye det året. Og et av hovedtemaene for oss har vært hvordan løgner over tid kan bli sannhet hvis en tillater de å leve fritt. Det temaet er det store paralleller til i dag. Det er en side av filmen. En annen side er at filmen er en slags grøsser/eventyr-film.

Sara (38) prøvde ny behandlingsform: - I dag bruker jeg absolutt ingen medisiner

Sara Bendiksen (38) lider av sykdommen Multippel Sklerose, kjent som MS. I mai reiste hun til Moskva for å delta i en helt ny behandlingsform.
Les mer om:

Sjokkert over holdningene i fadderuka: Nå tar de ansvar selv

Marta og Sara Linnéa forteller at man under fjorårets fadderuke ble bedt om å kle av seg for å sanke poeng til faddergruppa. Nå tar de et oppgjør med ukulturen og arrangerer en fadderuke fri for press.
Les mer om:

Arthur døde etter at han ble bitt av en annen hund – nå risikerer eieren straff

Tidligere Larvik-spiller Sara Breistøls hund, Arthur, døde etter at han ble bitt av en annen hund på fjelltur. – Jeg var helt knust i lang tid etterpå. Han var en fantastisk hund, sier Breistøl.
Les mer om:

Arthur døde etter at han ble bitt av en annen hund – nå risikerer eieren straff

Tidligere LHK-spiller Sara Breistøls hund, Arthur, døde etter at han ble bitt av en annen hund på fjelltur. – Jeg var helt knust i lang tid etterpå. Han var en fantastisk hund, sier Breistøl.
Les mer om:

Mangler skolebygg til skolestart – foreldre fortviler

Snart begynner Sara og Ida på ungdomsskolen, men hvor de skal møte opp er det ingen som vet.
Les mer om:

Her er de nominerte til den norske YouTube-prisen Gullsnutten

Hvem er Norges beste videoskapere? 15. august kåres Gullsnutten-vinnerne for femte år på rad. Denne gangen deles prisene ut foran fans i Gjøvik, etter en kort turné innom flere byer. Tirsdag morgen gikk NRK ut med årets nominerte.  – YouTube-fans er i særklasse når det kommer til engasjement, og antall stemmer og nominasjoner viser at det er mange der ute som virkelig bryr seg.

Inger advarer andre etter funnet: –⁠ Ekkelt hvis vi må sjekke oss hver gang vi er ute og går

Selv etter en god runde i vaskemaskinen hadde den angivelige flåtten bitt seg godt fast i turbuksa til Inger A. Sara.
Les mer om:

NM-gull til Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal var som ventet i en klasse for seg selv på 3000 meter hinder i NM på Hamar lørdag. Hun vant NM-gull med tiden 9,24,53. Sara Aarsvoll Svarstad ble nummer to, mens Olea Villa Furre ble nummer tre.

Nå kan hunden din dra på «Airbnb»

Ny tjeneste kobler hundeeiere og hundepassere sammen. – Hunden får full oppmerksomhet. De får omsorg, mange turer og mer frihet, sier hundepasser Sara Borlaug (19).
Les mer om:

Saras (22) valg gjorde familien stolte: – Det er en ære for dem

SKIEN: Gjerpens siste sommersignering, Sara Ashuri (22), takket i fjor ja til å spille for det israelske landslaget i håndball.
Les mer om:

Maren Lundby nummer to i Sommer Grand Prix

Maren Lundby måtte ta til takke med andreplassen i fredagens normalbakkerenn i Sommer Grand Prix. Japanske Sara Takanashi vant i tyske Hinterzarten.
Les mer om:

Lundby nummer to

Maren Lundby ble nummer to i fredagens normalbakkerenn i Sommer Grand Prix. Japanske Sara Takanashi vant i tyske Hinterzarten. Gyda Westvold Hansen, kusinen til Therese Johaug. debuterte i Sommer Grand Prix med en 22.-plass.

Norge ute av EM

Norge måtte vinne mot Frankrike for å gå videre i U19-EM, men med 3-3 røk Norge ut. Emilie Bragstad reduserte to ganger for Norge, men 15 før slutt satte Melvine Malard inn 3-2. Sara Iren Lindbak Hørte headet inn 3-3 like før slutt, men det var ikke nok for avansement.

Stortalent (17) fra Stavanger røk ut av EM. Om to uker vil hun slå tilbake.

Skjalgs Sara Busic (17) var litt skuffet over at hun ikke klarte å komme seg videre fra 800 meter under U20-EM i Boräs. Men hun var klar på å slå tilbake senere i sesongen.
Les mer om:

Stortalent (17) fra Stavanger røk ut av EM. Om to uker vil hun slå tilbake.

Skjalgs Sara Busic (17) var litt skuffet over at hun ikke klarte å komme seg videre fra 800 meter under U20-EM i Boräs. Men hun var klar på å slå tilbake senere i sesongen.
Les mer om:

Sara veide 60 kilo. Sammen med halve laget ble hun tvunget opp «tjukkas-bakken»

Svenske Sara Olsson (29) tar et nådeløst oppgjør med vektpresset i sykkelsporten.
Les mer om:

Cashless? More like Useless!

«Cashless er en elektronisk betalingstjeneste som gjør dine kjøp enklere og raskere – som igjen betyr mindre kø! Cashless erstatter vanlige betalingskort, kontanter og tradisjonelle papirbonger som betalingsmiddel. Tjenesten koster kr 50,- og inkluderer et Cashless- kort som kan benyttes på en rekke festivaler, konserter og arrangementer i Norge.

Nå skal Sara (24) flytte til Island

Sara har bodd i Australia og kjørt alene på bobiltur i Norge. Nå setter hun seg på et fly til Island og flytter inn i en leilighet i Reykjavik.
Les mer om:

– Å fullføre løypa er belønning nok(pluss)

Søsknene Sara og Simon Edvartsen har vært på sykkelorientering med farfar Kjell Gunnar Klock.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Tyskland klare for VM-kvartfinale

Tyskland ble det første laget som tok seg til kvartfinale i fotball-VM i Frankrike. Lørdag slo de Nigeria 3–0 i åttedelsfinalen. Alexandra Popp, Sara Dabritz og Lea Schuller skåret målene for Tyskland.
Les mer om: