Nyheter om Sara


Emil inntar Isegran for fjerde sommer på rad:– Nå har det blitt en tradisjon

DramaLama har premiere på Emil i Lønneberget 27. juni. Alle forestillingene spilles ute på Isegran, og om det skulle bli dårlig vær:– Så er det bare å pakke seg inn, sier regissør Sara Hadjian.
Les mer om:

Tyskland cruisa til gruppesiger

Tyskland var knusande overlegne og slo Sør-Afrika 4-0 i siste gruppespelkamp. Melanie Leupolz, Sara Däbritz, Alexandra Popp og Lina Magull scora. Tyskland vann dermed gruppe B. Sør-Afrika er sist og er slått ut. I den andre kampen blei det 0-0 i ein innhaldsfattig kamp mellom Spania og Kina. Spania tek andreplassen framfor Kina, men begge går vidare.

Etter å ha jobbet i ti år har Sara (30) realisert sin drøm: – Dette er den triveligste byen jeg har bodd i

Sara Klein har ved siden av å være trebarnsmor klart å åpne sin egen salong i Møllegata og bli sin egen sjef.
Les mer om:

Netanyahus kone dømt for misbruk av offentlige midler

Israels statsminister Benjamin Netanyahus kone Sara Netanyahu er i en domstol i Jerusalem dømt til å betale bot og erstatning for misbruk av offentlige midler.

Netanyahus kone dømt for misbruk av offentlige midler

Israels statsminister Benjamin Netanyahus kone Sara Netanyahu er i en domstol i Jerusalem dømt til å betale bot og erstatning for misbruk av offentlige midler.

Sara (19) fikk toppkarakter i alle fag

TINN: 19-årige Sara Rubakonesan går ut av Rjukan videregående skole med seks i alle 21 standpunktkarakterer.
Les mer om:

Sara Rubakonesan (19) fikk seks i alle fag

Sara Rubakonesan går ut av videregående med 21 seksere. Her er hemmeligheten bak suksessen.
Les mer om:

Tyskland slo Spania

Tyskarane er langt på veg klare for sluttspelet i VM, etter at dei slo Spania 1–0 onsdag kveld. Laget står no med seks poeng på sine to første kampar. Sara Daebritz scora like før pause. Tyskland vann VM både i 2003 og 2007, og er også ein av favorittane i år.
Les mer om:

Gratulerer til jentene: De har det moro, ikke minst er det gøy å vinne kamper sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi i 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

Sara (23) og Elin (38) har åpnet ny salong i Østsiden Storsenter: – Dette er et område det satses på

Sara Børresen og Elin Skjelin Sørum har flyttet frisør- og skjønnhetssalongen fra Torp til Østsiden storsenter.

Måtte rett på legevakten etter seier i Italia

I stedet for seiersfest og champagne, ble det legevakt for Lasse Matberg fredag kveld. Han og dansepartner Sara Di Vaira vant Italias svar på «Skal vi danse»
Les mer om:

Hadde barnet på helsesjekk: – Fikk beskjed om at vi måtte prate norsk

Ingá Máijá Saras 5-åring gjorde det dårlig under språkkartleggingen ved helsestasjon i Tromsø. Da fikk de beskjed fra helsesøster og legen at samisk måtte begrenses, ifølge Sara.
Les mer om:

Norske Lasse vant italienske «Skal vi danse» - måtte tilbringe natten på sykehus

Den norske Instagram- kjendisen Lasse Løkke Matberg og dansepartneren Sara Di Vaira gikk natt til lørdag til topps i den italienske dansekonkurransen «Ballando con le Stelle».
Les mer om:

Gjett hva som skjedde da Berg skole ble engelsk for en dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BERG: Allerede i foajeen hører vi at det samtales på engelsk lenger opp i trappa. Engelsk er satsingsområde for Berg skole, og da lærer Anders Pio Pethon startet i fjor høst, tok han med seg et tidligere suksessopplegg fra en annen skole: Ha en gjennomført engelsk dag, der all undervisning foregår på engelsk, alle samtaler skal skje på engelsk, og der elevene stiller i hvite skjorter og slips, og mørke bukser eller skjørt.

Gratulerer til turnjentene!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: I helgen ble det arrangert Holmen Open for Turn, for kvinner og menn. Det fortelles at Oslo Turns krets rekruttjenter i årsklassen 2007 - 2008, fra bydelene Nordre Aker og Bjerke gjorde en solid innsats i mesterskapet. Rekruttlaget fra de to bydelene ble nummer to i lagkonkurransen, for nevnte aldersgruppe. Også individuelt plasserte de seg veldig bra.

Kona til Casillas rammet av kreft

Mer dårlig nytt for Iker Casillas og Sara Carbonero.
Les mer om:

Casillas' kone er blitt kreftsyk

Bare tre uker etter at stjernekeeperen Iker Casillas overlevde et hjerteinfarkt forteller kona og TV-journalisten Sara Carbonero at hun har eggstokkreft.
Les mer om:

Casillas' kone er blitt kreftsyk

Bare tre uker etter at stjernekeeperen Iker Casillas overlevde et hjerteinfarkt forteller kona og TV-journalisten Sara Carbonero at hun har eggstokkreft.
Les mer om:

Bekranset Ole Reistad-statuen: - En viktig tradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ute i skolegården hadde både voksne og barn, elever og lærere, og selvfølgelig foreldrene samlet seg i finværet. Furuset skole starter feiringen av nasjonaldagen med både taler, kor- og korpsmusikk, og frokost på skolen. Minelli (11) og de andre barna som holdt taler hyllet både skolen og hele Furuset, men kom også med en klar oppfordring om en mer bærekraftig utvikling både i Norge, men også resten av verden.

Hestene omkom i dødsbrann: - Forferdelig tragisk

Sara Algotsson Ostholt i sorg: - Hvil i fred.
Les mer om:

KIL-damene slo til med storseier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Damelaget til Kil tok i mot Gimletroll til kamp på gresset på stadion lørdag. Det begynte litt famlende i fra begge lagene, tydelig vis uvante å spille på natur gress. Etter hvert så fikk KIL tak i kampen og Gura Knibestøl scoret 2to ganger før 1. omgang var ferdig. 2. omgang startet mye bedre og KIL hadde flere store sjanser, og Elisabeth Jerdal satte kontant ett frispark rett i mål.
Les mer om:

Oops! Utenfor skolen-opplevelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredag har de vært på tur med Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug til Vitensenteret i Arendal. - Vi har laget lommelykt, og det er gøy, morsomt og lærerikt, forteller Sara Madsen Rosseland (13) til Agder. Hun er en av de 12 elevene fra 7. klasse på Vesterdalen, Austerdalen og Liknes skoler som har vunnet tur til Vitensenteret gjennom Nysgjerrigperprosjektet.

Sara om samehets: – De små stikkene er verst

Purka Gode Gloria ble 26-barnsmor da hun tirsdag fylte bingen med små rosa vesener. Nå må bonden være ammehjelp for å mate alle sammen.
Les mer om:

Nå vil Sara fortelle om samehets

– De små hverdagsstikkene er verst, sier hun. 37-åringen er en av mange som nå vil fortelle om sine opplevelser til granskere.
Les mer om:

Finalen gir henne påfyll og inspirasjon(pluss)

Sara Ulset fra Bjugn fikk sitt første gjennombrudd i UKM i 2011. Nå skal 16-åringen til UKM landssamling. – Dette gir meg inspirasjon til å holde på videre, sier Ulset.
Les mer om: