Nyheter om Sanne


«Heia Norge», 17. mai, direkte kl. 20:00

Feiring av Nasjonaldagen fra City Scene, med bl.a Idol-Oda, Dennis Storhøi, ordfører Jon-Ivar Nygård og Sanne Kvitnes

Ahmaud Arbery: Åpent brev fra JAY-Z og Roc Nation til myndighetene

Ahmaud Arbery fortjener en rettferdig rettsak, skriver JAY-Z og advokater for Roc Nation til myndighetene i Georgia. Kort tid ettet ber riksadvokaten om hjelp fra justisdepartementet. 23.

Da Sanne (24) kjøpte leiligheten sin, så den helt annerledes ut enn den gjør i dag

Sanne Storesund Hansson fra Haugesund ble forelsket på visning. – Da jeg så terrassen var jeg solgt, sier hun.

Hva skjer med Fredrikstad Energi? Vi er på jobb for fremtidens energiløsninger

Konsernsjef Trond Vegard Andersen i Fredrikstad Energi: – Det at Bjørndal og Julsen velger å gjenta gale påstander gjør dem selvsagt ikke mer sanne. Andersen skriver at svært mye utbytte ble tatt ut på forhånd i 2000, og at låneopptak og oppkjøp har vært kloke valg av eierne.

Nord-Korea-eksperter om Kim Jong-uns helserykter: Kan være grunnløse

Eksperter på det lukkede landet tror ikke ryktene om Kim Jong-uns sviktende helse nødvendigvis er sanne.
Les mer om:

Omstridt predikant i USA: – Sanne kristne er ikke redd for å dø. De frykter å leve i frykt

Den amerikanske predikanten Tony Spell ignorerte myndighetenes pålegg om ikke å holde gudstjeneste på palmesøndag. Han tror flokken hans ikke er redde for å dø om de blir smittet. 
Les mer om:

Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse

Manchester City er overbevist om at Arsenal jobber aktivt med at klubbens europeiske forbud opprettholdes hvis Covid-19 pandemien forhindrer behandlingen av deres anke. Sunday Mirror melder at City-sjef Ferran Soriano mener at Arsenal har sendt en appell til domstolen for voldgift for sport for å sikre at Pep Guardiolas menn ikke spiller i Europa neste sesong. Les: Kan tvinges til å velge Arsenal Ingen lojalitet å spore Tilsynelatende sjefene på Etihad «fått informasjon fra en rekke pålitelige kilder» om at det var Gunners som overbeviste 8 andre Premier League klubber om at Manc

Løsningen er latterlig enkel - 20 000 til hver

Krisetider avslører tings sanne verdi. Coronapandemien tvinger oss til å innse at økonomien skapes av felles velferd, ikke motsatt. Og at vi ikke har tid til unødvendig byråkrati.
Les mer om:

Bankenes sanne ansikt

Jeg vil bytte bank hvis min bank ikke hører på folket.
Les mer om:

John Barnes ber Harry Kane motstå fristelsen

Du tenker muligens; Hva pokker har den jamaicanske venstrekanten John Barnes med Tottenham å gjøre. – Vel ingen ting annet enn at han etter en lang karrière i storklubber som Liverpool og (Watford) nå deler sin mening om alt mulig som ekspertkommentator. Barnes er ikke lene i å anbefale Harry Kane å motstå fristelsen til å forlate Tottenham i sommer. Han burde holde seg lojal mot gutteklubben sin og gjøre hjelpe dem opp og frem igjen slik at de nok en gang kan kjempe om trofeer.

Kyrkja i Nord-Etnedal  får nytt tak

Etter 154 år er det tid for å gje kyrkja i Nord-Etnedal nytt tak. Det er Sanne - Hauglid AS som har teke på seg oppdraget. Dei  har sett opp stilas og gjort alle førebuingane, og har hyra firmaet  J- A Tak og Bygg AS til å gjera tekkinga med skifer.
Les mer om:

Seks treningsmyter: Hvilke er faktisk sanne?

Kan alkoholen for eksempel ødelegge for treningseffekten? Og er det viktig å tøye ut etter trening for å ikke bli støl? Vi har snakket med noen eksperter som gir deg sannheten!
Les mer om:

Manchester City-supporterne trenger ikke å bekymre seg

UEFA har dømt City til to sesonger utenfor varmen i Champions League, men skal vi tro Manchester City kommer anken til å sørge for at alt går tilbake til normalt. Vi har ikke grunnlag for å gi en forsvarstale for City, så vi lar klubbdirektør Ferran Soriano føre ordet. Les: Sky Sports: Brendan Rodgers har sendt et tilbud til Liverpool-spiller -Anklagene har ingenting for seg. De er ganske enkelt ikke sanne. Fansen kan være sikre på to ting: Den første, er at anklagene er falske, den andre er at vi gjør alt vi kan for å bevise dette.

Norge får virus-skryt av Kina

TV 2s reporter fikk bokstavelig talt en klapp på skulderen av Kinas utenriksminister i München lørdag. Kampen mot viruset har vist hvem som er «våre sanne venner», sa Wang Yi.
Les mer om:

Hun er det sanne bildet

Et fortvilet supertalent forteller hvor vanskelig dette er.
Les mer om:

– Det er et sykt godt lag

Med Stords Sanne Dale Lekven i spissen rystet Presselaget Avaldsnes-damene i 1. omgang, men sene scoringer fra Toppserielaget sørget for at Thomas Dahles mannskap likevel vant 5–2 i årets første treningskamp.
Les mer om:

Ikke Kanye West på hest? Kim Kardashian kommenterer viral video

Det siste døgnet har en interessant hestevideo av Kanye West sirkulert på nettet. Problemet? Det er selvfølgelig ikke Kanye. Snutten viser en mann som rir inn i en forsamling hvor blant annet et gospelkor opptrer. Arrangementet kan minne om en sprek gudstjeneste, ikke helt ulikt Kanye Wests ukentlige Sunday Service. Misforståelsen ser ut til å ha startet av DJ Akademiks.
Les mer om:

Anmeldelse: The Outsider fra Stephen King gjør seg greit som HBO-serie

HBO smir det glovarme Stephen King-jernet i kjølvannet av It-suksessen og tar nysgjerringheten til et nytt nivå med serien The Outsider. I den første episoden blir liket av den unge gutten Frankie funnet i skogen utenfor Cherokee City i Georgia. Det tar ikke lang tid før baseballtreneren Terry Maitland blir utpekt som mistenkt, basert på vitner og opptak fra flere overvåkningskameraer. Ikke bare det. Fingeravtrykket hans er også funnet på kroppen til den lille gutten. Det er med andre ord ingenting som tilsier at noen andre står bak drapet.

Sykdommen styrer livet til Lindy Cathrin (28): - Sårt å få beskjed om at det ikke finnes en kur

Den akutte smertesykdommen har tatt kontroll over livet til Lindy Cathrin Grønningsæter (28), som ikke har klart å være i jobb det siste året. Nå krever hun, Annika Nilsen (20) og Sanne Katrine Salomonsen (21) at kvinneplager tas på alvor, og snakkes høyt om.

Anmeldelse: Den sanne historien i Bombshell er sterkere enn filmen

Jay Roachs film Bombshell tar oss med på innsiden av Fox News-skandalen i 2016, da direktøren Roger Ailes ble felt etter å ha blitt anmeldt av 23 kvinner for seksuell trakassering. I filmen er vi midt i oppkjøringen mot USAs presidentvalg når vi introduseres for Megyn Kelly; den største kvinnelige nyhetsankeren hos Fox News. Hun en av få i den Rupert Murdoch-eide, ultrakonservative TV-kanalen som står opp mot presidentkandidat Donald Trump og hans oppførsel mot kvinner. Gretchen (Nicole Kidman) er den som først varsler om uhumskhetene som finner sted bak Fox News-fasaden (Nordisk filmdistribus

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Cyndi Lauper hedres av FNs menneskerettighetsråd

Prisen får Lauper for sin livslange innsats LHBT-saken, melder Variety. Overrekkelsen skjer 10. desember, som er FNs menneskerettighetsdag.
Les mer om:

Portrettet: Sanne flyttet hjem igjen

Sanne begynte i ny jobb i oktober, drømmer om dra på safari igjen og er spent på hvordan fremtiden blir.
Les mer om:

Anmeldelse: Skin reddes av sterke skuespillere

Skin er ikke den type film man drar på kino for å kose seg med. I år vant den israelske filmskaperen Guy Nattiv (Mabel, Strangers) Oscar for kortfilmen med samme navn. Dette ga han midler via A24 til å gjennomføre sitt egentlige prosjekt; spillefilmversjonen basert på den virkelige historien om Bryon Widner. Skin skildrer et nynazistisk miljø i USA hvor vi hovedsakelig følger Bryon. Å bli kvitt nazistempelet er lettere sagt, enn gjort (A24) Med glattbarbert skalle og huden full av nazisymbol marsjerer Bryon stolt gjennom gatene og sprer rasehat.