Nyheter om Sanne


Ryktene om nye Gossip Girl var sanne

Gossip Girl vender tilbake i en ny variant. Det har lenge vært bransje-gossip om at serien får en omstart. Ikke så rart, ettersom det harde luksuslivet på Upper East Side på Manhattan ble en global suksess fra 2007 til 2012 via seks sesonger. Ryktene viste seg å være sanne. Onsdag kveld ble det ifølge Variety bekreftet at serien har fått grønt lys til en omstart. Handlingen i nye Gossip Girl finner nå sted i 2020; åtte år etter siste sesong 6. En ny gjeng med tenåringer på posh privatskole i New York blir introdusert til Gossip Girl-nettstedet, som fortsatt overvåker det sosiale livet blant de

Sanne Sofie seilte med Oosterschelde: – Kjæresten sendte meg til sjøs

I mannskapsparaden til det nederlandske skipet står Fredrikstad-jenta Sanne Sofie Hansen (26). Hun er en av de få norske som har seilt med skipet fra Aalborg til Fredrikstad. – Kjæresten mente jeg trengte en alenetur og meldte meg på.
Les mer om:

Oppgitt over enkelte i parken

Elisabeth Clason Sanne fra Fagernes er oppgitt over at enkelte ikke tar bedre vare på parken
Les mer om:

Mest sett på Netflix

Tidligere har Netflix meldt at serien har vært strømmetjenestens mest sette i USA siden premieren 31. mai. «When They See Us» kommer fra «Selma»-regissøren Ava DuVernay. Den skildrer den sanne historien om fem svarte tenåringsgutter som ble dømt for voldtekten av en hvit kvinne i Central Park i New York i 1989. LES OGSÅ: Kryptiske meldinger fra «Breaking Bad»-stjernene. Senere viste det seg at de var uskyldige. The post Mest sett på Netflix appeared first on GAFFA.no.

Cardi B teaser strippefilmen med Jennifer Lopez med NSFW-selfie

Fra Bronx til Hollywood. Cardi B debuterer snart som skuespiller på det store lerretet.

Slokket reaktorbrannen: -Ble dekket av byller

Framstillingen av den sanne historien om Ljudmila Ignatenko, som mistet mannen sin etter Tsjernobyl-ulykken, vekker harme.
Les mer om:

- Jeg fikk gåsehud da jeg hørte denne historien

Av og til hører man historier som er for utrolig til å være sann. Og da sier man også innimellom at da er de som regel ikke sanne heller. Men for ikke mange dager siden kom jeg over en historie som er nesten for utrolig til å være sann, men like fullt så er den det. Sann.
Les mer om:

Sanne Sofie (25) gikk fra landslaget til å bli eiendomsutvikler uten skolegang

Etter maks satsing på sprangridningen ville Sanne Sofie (25) også drive med noe annet enn hest. Et knapt år senere har hun etablert seg i eiendomsmarkedet med kjøp, renovering og salg. – Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så fort, sier hun.
Les mer om:

Disse syv filmene bør du se under Oslo Pix neste uke

For tredje år på rad er det duket for Oslo Pix. Hovedstadens nye filmfestival som fra 3. juni inviterer til en uke proppfull med både nye satsinger og kjente filmfavoritter. Nytt i år er at i tillegg til Klingenberg og Saga Kino åpner også Vega Scene dørene under festivalen. LES OGSÅ: Elton John raser etter «Rocketman»-sensur. Programmet er som tidligere år av den svært lovende arten. Fremdeles kan man fort bli litt desorientert når man skal orientere seg rundt det omfattende Oslo Pix-programmet. Derfor har vi trukket frem syv visninger vi har ekstra troen på i år.

Terningkast 6! Hvis du bare skal se én ny Netflix-serie i 2019… La det bli denne!

Serietips med stor S! Den, grusomt nok, sanne historien om ungdommene kjent som «The Central Park Five» er en av seriene du burde finne tid til i løpet av 2019. Les vår anmeldelse av When They See Us nedenfor! Den 19. april 1989 ble en kvinnelig jogger overfalt, grovt mishandlet og voldtatt i Central Park. Fem ungdommer, fire afrikansk-amerikanske og en latin-amerikansk, ble dømt for voldtekten.

Frp i Fredrikstad viste sitt sanne ansikt i bystyret

Vidar Schei bruker en sak fra omstilling ved Jøtul som eksempel når han mener Frp i siste bystyremøte sto på feil side i to saker som gjaldt seriøst og rettferdig arbeidsliv.

Etter nesten 30 år skiftes takpappen på skysstasjonen ut

I disse dager jobber Sanne Hauglid AS med å skifte ut takpappen på Fagernes skysstasjon. - Den gamle pappen har gjort jobben sin siden 1991, så det er på tide å skifte den ut nå, sier daglig leder av skysstasjonen, Syver Gjevre.
Les mer om:

Prince-memoarer utgis i oktober

«The Beautiful Ones» vil kombinere artistens uferdige manuskript sammen med sjeldne fotografier, utklipp og sangtekster, opplyser forlagte random House, som bekrefter utgivelsen til høsten. Boken beskrives som dypt personlig og handler om hvordan Prince Rogers Nelson ble til den verdensberømte artisten Prince: Den sanne historien om et barn som observerer verden rundt seg og skaper en personlighet, en kunstnerisk visjon og et liv før musikksuksessen og berømmelsen definerer ham, heter det fra forlaget. LES OGSÅ: Starter festival på Hardangervidda. Prince har selv skrevet rundt 50 av bokas 288
Les mer om:

Stor Netflix-guide: Filmene og seriene du bør streame i påsken!

Ikke alle har hytte på fjellet, kvikk lunsj i tursekken og ski på beina i det vi inntar årets påske. Heldigvis er det også lov å ta det fullstendig med ro og heller bruke Netflix for alt det er verdt! Vi har tatt oss en rundtur på strømmetjenesten og samlet opp masse gøy man kan underholde seg med. Se også: 8 spennende serier du kan streame i Norge Netflix-tips for påsken:  Om du har uendelig med tid i løpet av ferien anbefales det å ta en kikk på dramaserien The Affair. En gift forfatter innleder en affære med en servitør på deres faste feriested.

Justin Bieber til kona Hailey: – Min eneste sanne sjelevenn

Justin Bieber (25) har skrevet romantisk dikt til kona Hailey Baldwin (22) og viser det frem for hele verden.
Les mer om:

Justin Bieber til kona Hailey: – Min eneste sanne sjelevenn

Justin Bieber (25) har skrevet romantisk dikt til kona Hailey Baldwin (22) og viser det frem for hele verden.
Les mer om:

- Vi sendte en snap til Erling Håland, som ga penger med én gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gullbøssa for å ha samlet inn mest mulig penger til aksjonen gikk til Bryne-russen nok en gang 335.000 kroner til «Krafttak mot kreft» er resultatet av et stort engasjement, og det har nærmest blitt en vane at avgangselevene ved Bryne vidaregåande skule hevder seg i både fylkes- og landstoppen.- Dere er helt unike. Sentralt i Kreftforeningen er dere viden kjent. Dere har all mulig grunn til å være stolte.

Sjekket ut av Paradise Hotel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I forrige såkalte parseremoni i TV 3-programmet Paradise Hotel stilte både Lea Vik og hennes venninne på hotellet, Tea Kristine Broholm, seg bak Henrik Beyer. Tea Kristine var Henriks partner, og han valgte dermed å sende Lea hjem til Norge. Det var mange som tok til tårene da Lea ble sendt hjem. Hun var en svært populær person på hotellet.

Smaksfest på Sola sjukeheim!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) MATGLEDE: Målfrid Sanne koste seg med Gladmaten. Denne runden gikk det i spekemat og rømmegrøt. Foto: Jo Henrik Jarstø - Det er så mye spennende mat, og så mye god mat! Virkelig gøy med noe helt nytt, forteller Målfrid Sanne.Hun er pasient på dagsenteret og var sent ute til dagens behandling.

Disse firmaene etablerte seg i Sola i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er listen over nystartede selskap i Sola i mars:ALH Service AS er et aksjeselskap som holder til på Røyneberg. Daglig leder er Adrian Løining Henriksen, og selskapet driver med transport tjenester, budbil og transport, samt diverse service arbeid.Manowear Abrahamsen drives av Krister Emil Abrahamsen og har adresse på Røyneberg.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Cardi B og Lili Reinhart joiner Jennifer Lopez’ strippefilm – basert på sann historie

Som om Hustlers ikke allerede hørtes lit nok ut… Jennifer Lopez spiller en stripper på Manhattans hotteste strippeklubb på 90-tallet, hvor damene svindler, brunstige, sleskete Wall Street-menn. Ekstra artig nok er filmen basert på en sann historie. Det er allerede annonsert at Bronx-veteranen, som fyller 50 i sommer, spiller mot Constance Wu (Crazy Rich Asians, Fresh Off the Boat), og nå begynner resten av rollebesetningen å falle på plass.   View this post on Instagram   A post shared by Constance Wu (@constancewu) on Jan 24, 2019 at 9:39pm PST Ifølge Dead

– Jeg elsker å stå på scenen, elsker å spille live

Silvana Imam er en artist med mange merkelapper. Med sin kompromissløse hiphop og sitt endeløse engasjement har hun bergtatt det svenske og norske folk. Med sin siste utgivelse, Helig Moder, sikter hun høyere enn noen gang. Albumet, som egentlig skulle lanseres sommeren 2018, ble holdt tilbake. Imam gikk den gang hardt ut mot streaming-kulturen, men det var også andre grunner til at hun holdt igjen utgivelsen: – Den største grunnen til at jeg ikke slapp det er at jeg ville teste albumet live og høre hvordan det resonnerte med mine fans og lyttere. Det var veldig viktig for meg.
Les mer om:

Breivik var forbilde

HØYREEKSTREM: Den mistenkte gjerningsmannen etter terror­angrepet på New Zealand trekker fram Anders Behring Breivik som sin «eneste sanne inspirasjon».
Les mer om: