Nyheter om SandvikAlt startet med et brev i 1999: – Om jeg kommer til å gi meg snart? Aldri!

I 1999 var Stig Martin Sandvik (39) med å starte LSKs unified-lag. 20 år senere er det ikke den sportslig suksessen som har gitt ildsjelen mest glede.
Les mer om:

Spillefilmdebuterer i den norske filmen «Disco»

Pettersen, kjent som Noora i «Skam», skal spille hovedrollen i den nye, norske filmen «Disco». Det ble bekjentgjort på filmfestivalen i Göteborg fredag. Der ble de første klippene fra «Disco», som får premiere til høsten/vinteren, presentert for internasjonal filmbransje. – Innspillingen av «Disco» har vært en sterk og inspirerende opplevelse. Jeg er så glad for å gjøre min første spillefilm med en regissør som Jorunn Myklebust Syversen.

Lillebror takker for seg tre dager etter storebror sa farvel

Torvastad lekker grundig som dagen, på mandag kveld informerte Tor Arne «Tori» Andreassen spillerne i Torvastad om at han gir seg som hovedtrener. Haugesund legenden med 14 år som midtbanespiller begrunnet med at han nå vil prioritere jobb, studier og ikke minst familien. Verken Avaldsnes, Torvastad eller Nord høyere enn 4.

Denne appen gir Anette fremgang: – Veldig motiverende

LANGESUND: En ny brukervennlig treningsteknologi gjør det enklere og lettere å komme i form. – Det er gøy og veldig motiverende, bekrefter Anette Sandvik.
Les mer om:

Ildsjelen Eva: -Jeg skofter aldri lørdagskonsertene

Fredrikstad Blues og jazzklubb (FBJ) er nå inne i sitt 25. år. Årets første konsert på Havnelageret gikk av stabelen på lørdag, med Malmberg Ulseth Kvintett på scenen. I sin faste plass i et rolig hjørne sitter kasserer og ildsjel Eva Sandvik. Hun har vært på alle konsertene siden oppstarten.
Les mer om:

Ingrid har igjen samlet bestemødrenes beste oppskrifter

25 bestemødre og 80 oppskrifter har fått plass i Ingrid Sandvik sin nye utgave av «Farmor si oppskrift».
Les mer om:

Veteran med fortid i Rosenborg og Strømsgodset forlenger i Eliteserien

Det er liten tvil om at det er god stemning i Ranheim etter de har lagt bak seg sin første sesong i Eliteserien på imponerende vis.  Øyvind Storflor blir 40 år, 18 desember neste år og var en stund i tenkeboksen.  Nå har han bestemt seg kantspilleren som har rundet 400 kamper på toppnivå blir å se i Ranheim-trøya også neste sesong. Les: Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene Storflor kom til Ranheim foran 2017-sesongen etter å ha vært i Strømsgodset siden 2009. Han var med på å spille klubben opp i Eliteserien i sin første sesong.

FIF fortviler over mangel på treningsarena - må reise til 280 km for å trene i vintersesongen

I sju år har FIFs utøvere trent i Apenesfjellet. I høst satte kommunen ned foten. - En fortvilende situasjon, sier FIF-leder Helge Sandvik.
Les mer om:

– Jeg ble nesten sint(pluss)

Årets vinner av Eide kommunes kulturpris er en mann antakelig alle i Eide har møtt, i sorg eller glede. Organist og korleder Anders Robert Sandvik ble grunnlurt da han trodde barnekoret skulle gi kommunestyret en førjulsopplevelse.
Les mer om:

Blåfjell-prosjektet utvidar frå ei til to pumper

Statkraft søkte om konsesjon for rundt ti år sidan, men etter at staten gav grønt lys har det gått trått med å landa på ei løysing som både er lønnsam og miljømessig rett. Det fortel kraftverksjef Bjørn Sandvik i Statkraft til avisa. Han forklarer at det nå er søkt om endringar i den først gitte konsesjonen. Denne planendringa gjer at ein nå går vekk frå den først planlagde løysinga med ei pumpe, Blåfjell pumpe, til heller å gå for to mindre pumper. Ei pumpe som pumpar vatn frå Stora Blåfjellvatnet til Litla Gilavatnet og ei pumpe som pumpar vatnet vidare frå Litla Gilavatnet til Blåsjø.

Klar for nøtteknekker

- Vi gleder osss kjempemye, sa "soldatene" Emma Vorland Sandvik og Emily Clark. Noen minutter før teppet gikk opp for Tromsø kulturskoles storsatsing, Nøtteknekkeren, spilte niåringene en siste runde med mobilene. Så entret de scenen sammen med 250 andre kulturskoleelever. Forestillingen ble et fyrverkeri. Det er femte gang kulturskolen setter opp denne ballett-klassikeren. I orkestergrava var det Noso som fremførte Tsjajkovskijs verk.

Ap-topp hopper over til Maritas Høyre-liste på Hvaler

Tidligere ordførerkandidat for Arbeiderpartiet, Anne May Sandvik Olsen er den største overraskelsen på kommunevalglista til Hvaler Høyre.

«Ødelegger Sps varslede skroting av skolesatsing for samarbeidet med Ap?»: – Et hypotetisk spørsmål, mener Sandvik (Ap)(pluss)

Tore O. Sandvik (Ap) tror Senterpartiet «innerst inne» ønsker å samarbeide med Ap, også i de neste fire årene.
Les mer om:

«Men det vi kan love er at det ikke skal kuttes i stillinger i helse og oppvekst»

De investeringene som er gjort i Ørland er gjort for økt bolyst, befolkningsøkning, økt folkehelse og trivsel, skriver Hilde Kristin Sandvik (H) i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Her er Hornelands utvalgte

Helge Sandvik erstatter som ventet Per Kristian Bråtveit i FKH-målet mot Start lørdag.
Les mer om:

Politikerne fikk se hvor de unge vil bygge. Da stemte flertallet for å si ja.

Håpet om å få bygge og bo i Tysvær, lever for Anders Sandvik og Emilie Klausen. Flertallet gikk imot rådmannens nei-syn.
Les mer om:

«Alle disse vedtak om nye låneopptak er enstemmig vedtatt av kommunestyret»

Investeringene som er gjort i Ørland kommune er gode investeringer og de vil komme hele nye Ørland til gode, skriver Hilde Kristin Sandvik (H) i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Ber fylkesordføreren med på skolevegen (pluss)

Ada Arnstad (Sp) inviterer Tore O. Sandvik (Ap) og klagenemnds-leder Arnfinn Brechan med ut på tur langs skoleveg i Verdal.
Les mer om:

Avslører krangel på bakrommet før hun gikk på scenen

Anne Lise Klungseth Sandvik (70) har vært med heisen både opp og ned her i livet. Det har vært en del av inspirasjonen når revydronningens tekster nå er samlet mellom to permer.
Les mer om:

Stor sykepleiermangel(pluss)

Plasstillitsvalgt Liss Karin Sandvik er frustrert over at ledelsen ved UNN ikke er mer bekymret over den store mangelen på intensivsykepleiere.
Les mer om:

Gir ut bok med Anne Lises revytekster

Fredag kveld lanseres boka «Et Svalbardliv i revy» på Huset. Hoveddelen av boka består av revytekstene til Anne Lise Klungseth Sandvik.
Les mer om:

Fylkesordfører: – Fullstendig urimelig(pluss)

Helseministeren åpner for at sykehusene i Trøndelag må ta regninga for manglende budsjettstyring i Møre og Romsdal. – Dette går ikke an, tordner fylkesordfører Tore O. Sandvik.

«Kan vi fly oss ut av klimakrisa?»

Tommy Reinås i Miljøpartiet De Grønne reagerer i dette leserinnlegget på en uttalelse fra fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap).
Les mer om:

Slakteavfall frå seks hjort funne i Erfjord

Det fortel grunneigar Bjørn Sandvik, som då han fekk vita det sjølv tok turen til parkeringsplassen i Svortingsdalen. Staden der skrottane frå dyra er dumpa, ligg like ved fylkesveg 686 mellom Erfjord og Foreneset.Sandvik opplyser at det er snakk om seks hjortedyr, inkludert to bukkar og ein kalv. Han har lita tru på at alle dyra er skotne der, men truleg tatt i området og frakta dit for dumping og eventuell slakting. Sandvik har nå meldt frå til politiet om funnet, og håpar at andre som har sett noko uvanleg i området melder frå.
Les mer om: