Nyheter om Sandvik


Nå har kommunen ansvaret for sjøbadet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SJØBAD: Det har vært skrevet mye om sjøbadet på Myklebust siden det ble åpnet. Det var full fest i august 2015 da slusene ble åpnet og badet brukt for første gang. Siden har det luktet. Det har vært alger. Og det har vært hunder som har gjort sitt fornødne i nærheten. Noen ganger har det rett og slett ikke sett ut.

Den som vil heim til 17.mai, kjem heim

Telefonen ringjer. – Det er Ola Sandvik her. Eg har ei soga i minnet som eg gjerne trur vil interessera andre å høyra. Viss du vil skriva, skal eg fortelja, og slik vart det: ME VAR PÅ SKOGSARBEID for godseigar Løvenskiold i Gjerpen ved Skien. Året var 1954, og arbeidsleiaren vår var Oskar Svendsen frå Sand. Han var ein pioner i det å ta fram skog med vinsj og mellombels oppsette taubanar, og i det arbeidet trong han unge, sterke og spreke karar. Nils N.

Stortalent flytter fra Liverpool - skal trene med RBK

Frostingen Edvard Sandvik Tagseth (18) forlater klubben på balløya til sommeren. Han ser nå fram til å trene med Rosenborg.

Stortalent flytter fra Liverpool - skal trene med RBK

Frostingen Edvard Sandvik Tagseth (18) forlater klubben på balløya til sommeren. Han ser nå fram til å trene med Rosenborg.

Minnes tida da Norge var okkupant(pluss)

Alf Sandvik fra Lysøysund i Bjugn var med i den britiskledede styrken som okkuperte Tyskland etter krigen. – Vi hadde det fint i Slesvig. Vi var den siste kontingenten i Tysklandsbrigaden, og det var ikke lenger hungersnød blant tyskerne, minnes Sandvik.
Les mer om:

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Norsk talent sier nei takk til å «fortsette» for Liverpool

Det begynner faktisk å bli en god stund siden 18 år gamle Edvard Sandvik Tagseth ble en del av akademiet til Liverpool, men i juli i år går kontrakten ut. Det var i 2015 han signerte en intensjonsavtale med Liverpool, før han sommeren 2017, etter to år med pendling mellom Frosta og den engelske byen, flyttet permanent til Merseyside. Les: Leicester-spiller gidder ikke mer Det er som vi alle vet hard trening og for Tagseth har det vært for mye fokus på fysisk trening og for lite på teknikk, noe han fortalte til Trønderavisa i mars: «Det viktigste for meg er at jeg utvikler meg som fotballspille

Innbyggerne og kommunen er lei av hærverket ved busstoppene i Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HÆRVERK: Busstoppene ved Sandesletta har blitt utsatt for gjentatte forsøk på hærverk og pøbelstreker. Ødeleggelsene som har blitt gjort har ført til at naboer frykter for sine egne eiendommer. - Vi går bare å venter på at det ryker en rute eller noe annet, sier nabo Johan Hidle.Hidle bor like ved de støyskjermende gjerdene ved Sandesletta.

Sandvik talte om sykehus, skole og Nord universitet(pluss)

Sykehusfinansiering, videregående skoler og universitetsstruktur var tema fylkesordfører Tore O. Sandvik onsdag konsentrerte sin 1. mai-tale i Levanger om.
Les mer om:

Saltdal er godt i gang med å lage en plan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: I Saltdal er de kommet godt på vei med å lage en kulturminneplan. Kommunalleder for oppvekst og kultur, Elfrid Boine, har ledet prosjektet.- Vi holder på med planen, og er i avslutningsfasen. Akkurat nå kvalitetssikrer vi innholdet og handlingsplandelen, opplyser hun.Gode innspill De har arrangert folkemøter, og har bedt folk komme med innspill og tilbakemeldinger.

Trur Trøndelag kan ta ledertrøya innen oppdrettsnæringa med fosenprosjekt(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) er svært begeistret for MOWI sine planer for høyteknologisk lakseoppdrett på dypt vann i Roan. – For Trøndelag betyr dette at vi kan være med på å ta næringa et skritt videre, sier Sandvik.
Les mer om:

Fra byliv til forfallent småbruk: – Jobbmulighetene for meg er nesten større her

KVITESEID: Man behøver ikke å skifte ut alt hele tida, mener tømrersvenn Thomas Sandvik Jakobsen. Han lærte tidlig å bli glad i gamle hus, men det er ikke bare gjennom jobben og bygningsvernstudiet han får skjerpet kompetansen i faget. Drømmen om et moderne småbrukerliv er blitt virkelighet, og gårdstunet han setter i stand er et studium i seg selv.

Sandvik: – Fylkespolitikerne sitter ikke hjemme og spiller Playstation(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) mener det ikke er noen tvil om hva som er gyldig grunn til forfall i fylkespolitikken. KrF ber derimot om klarere regler.
Les mer om:

Erfjordbu gjer suksess som Sandnes Ulf-spelar

Som kjent signerte midtbanespelaren for Sandnes Ulf i fjor haust. På vårparten og hausten, som Vidar-spelar, prøvespelte han for både Viking og Sandnes Ulf. Det enda ikkje slik 22-åringen ønskte seg aller mest, å bli eliteseriespelar for Viking. Dei mørkeblå sa nei. Like før jul fekk han napp hjå Sandnes Ulf. Og nå, i løpet av dei fire første seriekampane som Obos-ligaspelar, har den hardtarbeidande og talentfulle suldølen imponert.

Sandvik: – Dette er dramatisk og fullstendig uakseptabelt! (pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) raser over forslaget til ny studiestruktur ved Nord universitet.
Les mer om:

Suldølen fikk ikke kontrakt med Viking - nå imponerer han for rivalen

Ingvald Sandvik Halgunset fikk nei av Viking. Nå imponerer han i helt ukjent posisjon for Sandnes Ulf.
Les mer om:

Suldølen fikk ikke kontrakt med Viking - nå imponerer han for rivalen

Ingvald Sandvik Halgunset fikk nei av Viking. Nå imponerer han i helt ukjent posisjon for Sandnes Ulf.
Les mer om:

Sol året rundt i Svalbard kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kunstneren var på Svalbard for første gang sist sommer, og hun synes det er en fascinerende plass.

– Vi ble satt i en posisjon der vi måtte gå veldig ut av vår egen komfortsone og virkelig by på oss selv

Roer Ida Kyvik Sandvik (16) fra Tønsberg er et av idrettstalentene som ble utfordret til å presse egne grenser i regi av Vestfold Toppidrett.

Nå kan Klepp få open barnehage igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me ser at det er eit behov for ein open barnehage på Kleppe, seier kyrkjelydsutviklar Helene Høien Jess Lindjord i Fokus hverdagsmenighet.Kongebarna Kyrkjelyden har allereie i dag eit småbarnstilbod som dei kallar Kongebarna.

Sandvik ble syndebukk i forrige kamp, men nå slo han kraftig tilbake. Dessverre holdt det ikke til FKH-seier.

– Dette var en helt annen opplevelse, sier FKH-keeper Helge Sandvik om kampen mot Sarpsborg 08.
Les mer om:

«Årets romsdaling» ble berget i land i tide(pluss)

Han ble landskjent på NRK i 2014. Fiskerbonden og eneboeren Asbjørn på Skutholmen. Også kåret til «Årets romsdaling». Sist lørdag hadde 76-åringen alle marginer på sin side. Det var naboen Anne Lise Sandvik som tilfeldigvis så Asbjørn kave i vannet.
Les mer om:

Nesten 9.500 kjøretøy kontrollert i Nord-Norge denne vinteren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Siden oktober har Statens vegvesen kontrollert dekk og kjettinger på 9478 kjøretøy i Nord-Norge. Det er 40 prosent flere enn på samme tid i fjor.- Vi jobber hver dag for å bedre trafikksikkerheten og framkommeligheten på veiene våre.

Daniel (17) var kaptein da Norge gikk videre til EM i Italia

Etter å ha spilt amerikansk fotball i snart fire år, skal Daniel Sandvik Wisløff (17) og resten av laget nå til EM i Italia etter å ha vunnet kvalifiseringskampen i Leeds.

Anette Trettebergstuen trolig ny kvinneleder i Ap

Samtidig foreslås mangeårig fylkesordfører Tore O. Sandvik (49) fra Trøndelag som nytt medlem i sentralstyret i Arbeiderpartiet.