Nyheter om Sandvik


Sandvik mener det ikke kan bli verre med SJ(pluss)

I et oppsiktsvekkende angrep på jernbane- politikken i Trøndelag langer fylkesordfører Tore O. Sandvik ut mot Vy: – Et vanstyre som savner sidestykke i norsk forvaltning!
Les mer om:

– Dette har vi venta på(pluss)

I februar tok Vibeke Sandvik kontakt med favorittbutikken sin. Hun ville få den til Molde. I august åpner Olivenlunden 1830 dørene på Roseby.
Les mer om:

Sandvik svarer Hallem om konkurranseutsetting

– Senterpartiet bør i respekt for velgerne avklare før velgerne stemmer - hvilken politisk kurs de velger etter valget.
Les mer om:

Sandvik garanterer for overføringene til videregående skoler(pluss)

– For Ap er skole den viktigste oppgaven i fylkeskommunen., sier Tore O. Sandvik.
Les mer om:

– Vi merket at hele hotellet flyttet på seg

Det ble en dramatisk fredagskveld for Henrik Sandvik og dattera Aurora som er på ferie i California.
Les mer om:

Lykke (27) har drevet med denne idretten i to år. Nå er hun en av Europas beste: – Det er helt sykt

Med over 1000 deltakere under Europas største turnering i Finland imponerte Lykke Sandvik fra Tønsberg Frisbeegolfklubb stort i helgen.
Les mer om:

G19-troppen til EM i Armenia

Landslagstrener Gunnar Halle presenterte mandag troppen til sommerens G19-EM i fotball. Der er blant andre, Colin Rösler og Edvard Sandvik Tagseth. EM arrangeres i perioden 14. til 27. juli. Norge er i gruppe med Tsjekkia, Irland og Frankrike.

Byr på «tunkassar» i staden for «nutkassar»

Mens folk går til fjells for å skriva seg inn i gjesteboka, byr Solveig Hortmann og Anne Sofie Sandvik på same moglegheit på tuna i kommunen.
Les mer om:

Takk for heiarop gjennom 70 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)90 prosent av barn som har fått støtte gjennom organisasjonen, skårer høyt i en undersøkelse om livskvalitet. Det viser en ny rapport fra SOS-barnebyer.Det er 70 år siden SOS-barnebyers grunnlegger Hermann Gmeiner åpnet den aller første SOS-barnebyen i Østerrike, for barn som hadde mistet foreldrene sine i andre verdenskrig.Rapporten dokumenterer effekten av arbeidet til SOS-barnebyer gjennom 70 år.

Stortalentet om Bendtner: - Sier mange artige gloser

Edvard Sandvik Tagseth (18) skryter av måten han har blitt tatt imot i Rosenborg, men er usikker på hva hans neste klubb blir.
Les mer om:

Rune er lei av at bedriften taper penger når nye bomber blir funnet på Vallø: – Det er håpløst

Bedriften til Rune Sandvik taper over 100.000 kroner når Vallø må evakueres grunnet nye bombefunn. Han skulle gjerne sett at det ble evakuert i helgene.
Les mer om:

Arild spilte første tone

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den kunstneriske lederen for kammerorkesteret, Henning Kraggerud, var godt fornøyd med samarbeidet. - Jeg var veldig imponert over nivået på koret, det var tydelig at de hadde øvd godt, forteller han. De fikk bare øve sammen i en snau halvtime før konserten skulle starte. Stykket de fremførte var Mozarts Ave Verum Corpus. - Det er et veldig fint stykke vi skulle fremføre sammen, så det var viktig at de var flinke.

«I de siste årene har altså to videregående skoler fått navn som løfter kystfolket»

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) mener Johan Bojer videregående skole er et glimrende navn på nyskolen i Vanvikan.
Les mer om:

Trønderske politikere vil stoppe all ny vindkraft

Et stort flertall av fylkespolitikerne i Trøndelag sier nei til mer vindkraft, og vil klage på alle nye konsesjonssøknader. – Trøndelag har tatt 40 prosent av vindkraftutbygginga i Norge, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik.

Stor interesse for RBKs prøvespiller: – Normalt når du går fra Liverpool

TRONDHEIM (VG) Edvard Sandvik Tagseth (18) forteller om to utviklende år i Liverpool og det som skal være interesse fra klubber i Frankrike, Portugal og Nederland.

Stortalentets valg: Nederland. Belgia. Frankrike. Eller Rosenborg

Edvard Sandvik Tagseth var et av supertalentene som glapp for Rosenborg. Nå har klubben fått en ny sjanse.

Stortalentets valg: Nederland. Belgia. Frankrike. Eller Rosenborg

Edvard Sandvik Tagseth var et av supertalentene som glapp for Rosenborg. Nå har klubben fått en ny sjanse.

Roper varsko mot uheldig russefeiring(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) ber kunnskapsministeren om møte om for å dempe kommersialisering og andre uheldige sider av russefeiringen.
Les mer om:

Håvard er ensom: – Jeg gråter mye, spesielt om natten

Håvard Busvold Sandvik (40) er en pratsom og glad mann på jobb. Når arbeidsdagen er over kryper stillheten langsomt inn.
Les mer om:

To hytte­perler til salgs på hver sin side av Skipper­gada

Kjetil Lossius i Sørmegleren og André Sandvik i Eiendomsmegler 1 selger hver sin hytte i timillionersklassen. De ligger på hver på hver sin side av Skippergada i Randesund.
Les mer om:

Ryddet søppel og rot

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er bare hyggelig å være med på. Alle må bidra. Det er rett og slett flaut at det er så mye søppel og rot i byen når turistene kommer, sier Marianne Westby Thorstad.Hun stod klar til innsats ved Svalbardhallen sammen med mannen Frode, Eivind Sandvik og Gunn Karin Olsen.Coopsjefen, Ronny Strømnes tok kommandoen over utdeling av søppelsekker og hansker til alle hjelperne.

Frp-politiker: – Tore O. har misforstått helt(pluss)

Tore Kristiansen (Frp) mener fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) forsøker å fraskrive seg ansvaret for ansatte-lekkasje til Trondheim.

Da RBK banket på døra, tok fotballtalentet et tøft valg

Magnus Sandvik Høiseth hadde tilbud fra flere eliteserieklubber. Til slutt var det valget mellom junior- og seniorfotball som ble avgjørende.
Les mer om: