Nyheter om Sandve


Den spektakulære domen skulle toppe hele denne sesongen: Det kan fortsatt bli veldig bra.

Vi begynte å planlegge på ny allerede 13. mars, omtrent, sier gjengen bak Skaarnesheimen på Sandve. 
Les mer om:

Debatt: - Stopp bygging av vindturbin ved Kvassheim fyr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Friestad, rett oppfor Kvassheim fyr, skal selskapet Solvind Prosjekt AS, vere i ferd med å starte bygginga av ein vindturbin med totalhøgd på 110 meter. Høghuset på Bryne er 66 meter, her er det snakk om ein konstruksjon som nærmar seg dobbelt så høg. Den skal stå i kystlinja på flate Jæren, med ei mengd naboar som har protestert mot utbygginga, tett inntil.

Åtte søkere til stillingen som politistasjonssjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To av de kvinnelige søkerne til stillingen som politistasjonssjef, Anne Lise Kvamsø og Brit Karin Sandve, har lang fartstid fra den lokale politistasjonen. Sistnevnte jobber nå som politispesialist/politioverbetjent, mens Kvamsø er fungerende stasjonssjef. Sjefsstillingen blir ledig når Birger Haugvaldstad formelt blir pensjonist 1. juli.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Hard kamp om miljøveljarane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me er litt redde for at det blir mange om beinet, seier Thorbjørg I. Kristjansdottir i Miljøpartiet dei grøne Klepp.To nykomarar Miljøpartiet dei grøne og Venstre er i dag dei einaste partia som bare har ein representant inne på fast plass i Klepp kommunestyre. Alle dei andre partia har større grupper.Både Venstre og Miljøpartiet stiller liste til valet i år.

Småbarnsmor: – Vi er livredde for at det skal skje ei alvorleg ulykke

– Vi sit med hjartet i halsen, fortel ei småbarnsmor på Sandve. Utan oppmerkte gangfelt kryssar sjuåringen hennar dagleg fv. 47 for å komme seg på skulen. Nytt gangfelt gir «falsk tryggleik», meiner Statens vegvesen.

Klepp: Toppbyråkrat tar SV tilbake, og heies fram av Høyre-ordføreren

KLEPP-VALGET: I 16 år var han assisterende rådmann i Gjesdal og i 15 år hadde han samme funksjon i Time. Nå kan Kolbjørn Sandve føre SV tilbake i Klepp.

SV i Klepp stiller liste for første gong sidan 2011

Kolbjørn Sandve er toppkandidat på SV-lista i Klepp.
Les mer om:

Mistet lappen i 70-sonen

Det gikk litt for fort for seks sjåfører ved Sandve på Karmøy tirsdag kveld.
Les mer om:

Vegvesenet er endelig i gang, men skudenesbuen heiser ikke flagget

Nå er Statens vegvesen i gang med å detaljprosjektere ny sykkel- og gangvei fra Sandve til Skudeneshavn. Men næringsforeningen i sommerbyen utsetter feiringen.
Les mer om:

Sommerpatruljen fikk en hjertelig velkomst på Jæren

Det var ingen sommervikarer til stede da Sommerpatruljen oppsøkte Body Shop på M44, men daglig leder Kristine Sandve tok godt i mot dem. - Jeg vet selv at det er bruk for dere, sa hun til dem.
Les mer om:

Redningsaksjon utenfor Sandve: - Båten går ned

To personer reddet opp fra sjøen på Vest-Karmøy
Les mer om:

SUS-lege får pris for «plumbo»mot blodpropp

SUS-lege Soffien Ajmi og radiolog Knut Olav Sandve fikk tildelt kvalitetsprisen fra Helse Vest.
Les mer om:

– Å nei, dette er flaut, han er statsminister!

Elisabeth Sandve forteller om sitt møte med tidligere statsminister Jens Stoltenberg.

Pasienttransport sinkes av trafikk-kaoset i Hillevåg

– Pasientene er ikke fornøyde med å komme en time for seint til behandling, eller å bli hentet altfor seint etterpå. Trafikk-kaoset i pressperiodene har skylden, sier drosjesjåfør Kjell Arne Sandve i Sandnes taxi.

Kristiansand-stupere med medaljefangst i nordisk

Philip Fosseng Sandve og Emil Ruenes Jacobsen bidro sterkt til at Norge ble nest beste nasjon i nordisk mesterskap i stup.
Les mer om:

Atle var arbeidsledig - nå sikter han mot fast jobb

Behovet for praksisplasser for unge 
arbeidsledige er enormt. Atle Sandve fikk 
muligheten hos Prima Jæren.
Les mer om:

Blodig alvor med matkunnskap

– Nokon trur at sjokolademjølka kjem rett frå spenen, seier Bjørg Sandve ved Jærmuseet. Ho går langt for at foreldre, barn og unge skal læra meir om maten si reise frå jord til bord.
Les mer om:

NRK beklager fleip om Aarebrot

NRK Sørlandets programleder, Elisabeth Sandve, fleipet med valgforsker Frank Aarebrots hygiene under morgensendingen. Nå har NRK bedt Aarebrot om unnskyldning.
Les mer om:

De Unges Lindemanpris til Vilde & Inga

Duoen "skaper både foruroligende og ekstremt vakker musikk", skrev Lindemanprisvinner Sidsel Endresen i begrunnelsen for valget av Vilde & Inga. Hun samarbeider også med Vilde Sandve Alnæs (fiolin) og Inga Margrete Aas i trioen Azkadenya.