Nyheter om Sandnes


Direktøren i Mattilsynet slutter på grunn av pelsdyrsaken i Rogaland

Harald Gjein slutter som administrerende direktør i Mattilsynet på grunn av en feilaktig inspeksjonrapport mot pelsdyrbonden Per Olaf Lauvås i Sandnes. Regiondirektør Ole Fjetland og to andre ledere i Rogaland trer midlertidig ut av sine stillinger.

Mattilsynet-direktør går av

Mattilsynets administrerende direktør Harald Gjein går av. Det skjer etter tilsynssaken mot en pelsdyrbonde i Sandnes i Rogaland, som har gått utover Mattilsynets troverdighet.
Les mer om:

Skal etterforskes fra nordfylket

Saken der en minkbonde i Sandnes fikk en feilaktig inspeksjonsrapport fra Mattilsynet, skal etterforskes av politiet i Nord-Rogaland. Det har statsadvokaten bestemt.

Monica Mæland har konkludert om Nye Sandnes og Preikestolen

Kommunalminister Monica Mæland sier nok en gang nei til å omgjøre grensejusteringen med Preikestolen, og sier det ikke er mulig å reversere sammenslåingen av Forsand og Sandnes.
Les mer om:

Politiet skal etterforske Mattilsynet

Statsadvokaten har bestemt at Mattilsynet skal etterforskes etter at en minkbonde i Sandnes fikk en feilaktig inspeksjonsrapport.

«Sånn gjør vi det i Skeid»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aftenposten hadde en artikkel om problematikken rundt høye kostnader i Oslo-fotballen. Tematikken har vært på dagsorden i noen år nå. Det er en viktig debatt, men litt for ofte ispedd lettvinte og tabloide vinklinger fra både journalister og politikere. For dette er mer knyttet til den generelle samfunnsutviklingen enn noe klubbene kan løse alene. Men vi prøver.

Engelsk-eksamen i Sandnes og Sola ryker om det blir streik

Blir det skolestreik fredag, vil skriftlig eksamen i engelsk i 10. klasse utgå i Sandnes og i Sola. For flere elever i videregående skole vil eksamen gå som planlagt.
Les mer om:

Engelsk-eksamen i Sandnes ryker om det blir streik

Blir det skolestreik fredag, vil skriftlig eksamen i engelsk i 10. klasse utgå i Sandnes og trolig også i Sola. For flere elever i videregående skole vil eksamen gå som planlagt.
Les mer om:

Felt av drømmescoring

Vard frustrerte Sandnes Ulf langt inn i 2. ekstraomgang. Etter 114 minutter smalt derimot Bjørnar Holmvik inn en drømmescoring som sørget for cupavansement for 1. divisjonslaget.
Les mer om:

Sandnes Ulf slet stort mot lag fra nivå fire

Sandnes Ulf sikret cupavansement etter ekstraomganger.
Les mer om:

Sandnes Ulf slet stort mot lag fra nivå fire

Sandnes Ulf sikret cupavansement etter ekstraomganger.
Les mer om:

Vil legge ned eiendomsselskapet i Sandnes

Rådmannen mener kommunen vil være bedre tjent med en samlet organisering når Nye Sandnes ser dagens lys. Rådmann Bodil Sivertsen vil derfor legge ned kommunens eget eiendomsselskap.
Les mer om:

Ståle Aartun fikk en bil dundrende inn i hagen og garasjen

– Jeg var inne og hørte det smalt noe voldsomt, sier Ståle Aartun. Tirsdag ettermiddag ble én person alvorlig skadet da en bil kjørte av veien og inn i hagen til Aartun i Oalsgata i Sandnes. Bilen blir undersøkt for tekniske feil.
Les mer om:

7300 elever i Rogaland kan rammes av lærerstreik fredag

Skolene i Sandnes og Sola rammes hardest hvis det blir lærerstreik fra fredag. Både videregående, barne- og ungdomsskoler, samt barnehager blir berørt hvis 540 lærere går i streik.
Les mer om:

Passasjer alvorlig skadd da bil kjørte av veien og traff et hus

En person ble alvorlig skadd da en bil kjørte inn i en hage og endte ferden i et hus i Sandnes tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Alvorlig skade hindrer ham fra å møte kompisen: – Han har flaks som slipper unna

NEDRE EIKER/PORSGRUNN: Mathias Fredriksen (25) må bruke onsdagen på noe langt mindre hyggelig enn å møte bestevennen Jonas Sandnes (24) i cupkamp på Vestsida.

Fastlegestilling i Sandnes lyses ut for femte gang

Fastlege-krisen har innhentet de største byene. I Sandnes lyses en fastlegestilling ut for femte gang. – Jeg forstår at unge leger vegrer seg for å gå inn i yrket, sier fastlege Svein Henning Haarr.
Les mer om:

Flytter virksomheten ut av fylket(pluss)

Mellom åtte og ti ansatte i Troms offshore når virksomheten flytter til Sandnes i løpet av året.
Les mer om:

Bilist kjørte inn i hus i Sandnes

En person er skadet etter at en bilist kjørte inn i en hage og traff et hus i Oalsgata i Sandnes tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Én person alvorlig skadet da bilist kjørte i et hus

Én person ble alvorlig skadet da en bilist kjørte inn i en hage og traff et hus i Oalsgata i Sandnes tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Sandnes Sparebank: Fikk 700 nye kunder i første kvartal

Sandnes Sparebank økte overskuddet etter første kvartal med tett oppunder 20 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor. Resultat før skatt ble 65 millioner kroner mot 56,4 millioner kroner etter første kvartal 2018.
Les mer om:

Mattilsynets troverdighet er svekket

LEDER: Mattilsynets feilaktige rapport om tilstanden på en minkfarm i Sandnes, er en skandale. Det eneste lyspunktet er at tilsynsorganet nå legger seg helt flate.
Les mer om:

Politiet vil etterforske Mattilsynet for tjenestefeil: – Vi vil finne ut av hva som gikk galt

Etter et tilsyn hos en minkbonde i Sandnes i fjor, hevdet Mattilsynet blant annet at dyrene var utsultet og dehydrerte. Det viste seg at rapporten om dyrenes tilstand var full av feil.

Politiet snur: Vil likevel etterforske Mattilsynet

Har rådet statsadvokaten om at det iverksettes etterforskning for å finne ut hva som gikk galt da Mattilsynet kom med feilaktig rapport om minkfarm i Sandnes.

Jente (9) skadet etter trafikkuhell i Sandnes

Ei ni år gammel jente på sykkel ble skadet etter å ha blitt påkjørt i Sandnes mandag kveld.
Les mer om: