Nyheter om Sander


Ekspertens råd til stortalentet (16): – Du må ikke tro du er konge

Sander Vold Engebråten (16) får en ny sjanse på isen etter den strålende debuten i Mjøs-derbyet.

«De ønsker å ødelegge ham, men Gud sover aldri!»

Vi syntes at det er flott når familiemedlemmer støtter fotballspillere i opp og-nedturer. Kanskje ikke verdt å nevnes som nyhet, men når det dreier seg om Ronaldo, er vi programforpliktet til å ta det med. Cristiano Ronaldo har spilt 153 Champions League-kamper uten å bli vist det røde kortet. Så kom overgangen til Juventus, og ut bar det i første kamp. Tilfeldighet, eller forteller dette oss noe? Det ble tårer, sutting på tommelen og tap denne kvelden.

Fortsatt et stykke opp til Frankrike og Belgia

Det norske fotballlandslaget har vind i seilene, ikke en storm akkurat, men i det miste en flau bris som bringer oss fremover. Landslagssjef Lars Lagerbäck har flere talenter som får kjørt seg både ute og hjemme å velge imellom enn hans forgjengere. – Fremtiden er med andre ord lys. Etter vi vant i nasjonsligaen mot Krypros og tapte mot Bulgaria var det ikke forventet så veldig store utslag på FIFA-Rankingen som kom i dag.

Pogba: «Vi endrer løpende på laget»

Flere av oss fryktet at Manchester United skulle slite mot sveitsiske Young Boys i Champions League. Spesielt etter at de selv minnet oss på at United spiller bedre mot toppklubber. Men, etter at de hadde sagt dette høyt, forsvant tydeligvis forbannelsen. Paul Pogba var kveldens store spiller i 3-0-seieren på bortebane. Med to scoringer og assist er det ikke noe å si på selvtilliten hos franskmannen. Fransk dynamitt, en høstkveld i Sveits. (foto: united, twitter) -Vi føler oss mentalt sterkere. Vi har blitt bedre, og endrer løpende på laget.

«Does anyone know much about Sander Berge??»

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen.  Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen. Does anyone know much about Sander Berge??

Sander (11) måtte dra til fastlandet for å få kreftbehandling: - Kontakten med klassen betydde veldig mye for meg

De snakket sammen daglig da Sander Higraff (11) måtte dra til fastlandet for å få kreftbehandling. Søndag løp han og klassekameratene til inntekt for Barnekreftforeningen.
Les mer om:

50.000 forventes til «norsk» toppoppgjør i Sverige

Det blir fulle tribuner når Tarik Elyounoussi møter Sander Svendsen og Mats Solheim i stockholmsderbyet mellom AIK og Hammarby søndag.

Signerer første proffkontrakt med lokalt angrepstalent

Verdalingen Martin Vamnes Enge har skrevet en toårsavtale med LFK. Det betyr at Enge nå er klar for A-stallen. Det er en god sjanse selv om det er lite trolig at Levanger overlever i OBOS-Ligaen. De ligger helt nederst med 13.poeng og de vil ligge nederst selv om de skulle vinne søndagens kamp mot Nest-Sotra. Les: Hamilton drar ifra etter overlegen seier i Singapores Grand Prix Ungutten har i år vært solid for LFK2 i 3.divisjon med sine 17 kamper og 2 mål.

Berge delaktig i sterk Genk-seier

Sander Berge spilte hele kampen da Genk slo tittelkandidat Anderlecht 1-0 i belgisk fotball lørdag.
Les mer om:

Tre solabuer imponerte under «Roserittet»

Sander Holla, Henrik Benjaminsen og Vetle T. Eskedal fra Sola Cykleklubb med gode prestasjoner i sykkelritt i Vestfold.

To suverene gull i orienterings-NM

Asker-løper Sander Arntzen og Fossum-løper Victoria Hæstad Bjørnstad var begge overlegne i orienterings-NM torsdag.

Sander prøver å selge sofaen for en svimlende sum

Bortgjemt på et soverom på Landås står en svært gammel sofa og et like gammelt bord som muligens har tilhørt selveste Edvard Grieg.
Les mer om:

Sander prøver å selge sofaen for en enorm sum

Bortgjemt på et soverom på Landås står en svært gammel sofa og et like gammelt bord som muligens har tilhørt selveste Edvard Grieg.
Les mer om:

Madelin og Sander fikk kreft: - Var aldri redde for å dø

Madelin (10) og Sander (11) fikk påvist kreft i ung alder. Etter en tøff behandling er begge kreftfrie. Nå er de med på å arrangere et løp til inntekt for Barnekreftforeningen.
Les mer om:

Sagosen og PSG innledet mesterligaen med seier

Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain innledet mesterligaen i håndball med 35-29-seier borte mot Motor Zaporozje onsdag.
Les mer om:

Berge om Drillo-kritikk: – Jeg bør være mer toneangivende

TV 2s eksperter mener man bør stille høyere krav til de kreative norske spillerne. Både Sander Berge og Moi Elyounoussi er enige i kritikken som kommer.
Les mer om:

Fysikk og kjemi bak Lagerbäcks sentrale suksessformel: – Har funnet en god miks

SOFIA (VG) De har hatt hver sin periode borte fra landslaget under Lars Lagerbäck, men når de begge er tilgjengelige, er Markus Henriksen (26) og Sander Berge (20) tett på hverandre.

Lagerbäck imponert over unggutta

Sander Berge fikk seg en smell i kneet i Norges 2-0-seier over Kypros, men trente som normalt med resten av laget lørdag. - Det ser bra ut, sier Lars Lagerbäck.
Les mer om:

Berge har blitt en seiersmaskin: – Eklere og mer kynisk

SANDVIKA (VG) Syv måneder med skademareritt ser ikke ut til å ha preget talentpris-nominerte Sander Berge (20) nevneverdig.
Les mer om:

Berge nominert til pris sammen med Mbappé og Alexander-Arnold: – Han er storfavoritt

Sander Berge (20) er i stjernespekket selskap på «Golden Boy»-liste.
Les mer om:

193 cm høy, 95 kilo tung og raskest av alle i Genk

Sander Berge (20) med kruttsterke testresultater.
Les mer om:

Tre endringer på Bryne-laget mot Nardo

Krister Wemberg, Sander Ystanes og Mads Bøgild er tilbake i startelleveren.
Les mer om:

Rosenborg trakk Celtic og Sarpsborg møter Malmö

Det er ingen som tror at det blir enkelt å gå videre fra europaligaens gruppespill. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 får det meget tøft.  Trekningen av gruppene ble gjennomført i går og begge de norske lagene kom i en tøff gruppe uten de helt store klubbene. – De kunne ha trukket Villareal, Arsenal, Chelsea eller Lazio som alle ville vært mye tøffere, men også trukket flere til kampene. Uansett er det en bragt å nå så langt, spesielt underholdene var det at Sarpsborg 08 klarte det.

To 18 åringer fikk sin første proffkontrakt

Det er veldig lite som tyder på at Levanger kommer til å overleve i OBOS-Ligaen. I sommer har det gått fra vondt til verre, med 9 tap og 2 uavgjort på de 11 siste kampene.  Den siste kampen mot Kongsvinger endte uavgjort og på søndag møter de et sterkt Viking lag som ligger i motsatt ende av tabellen på 3.plass bak Mjøndalen og Aalesund. Les: Nå er også lillebror Northug tatt for fyllekjøring Midtbanespiller Andreas Peterson håper de slutter å tape og mener at tre poeng er mulig.

Fornøyd med responsen(pluss)

Sander Tøllefsen (13) har fått med seg 11 andre ungdommer inn i Senja Unge Høyre.
Les mer om: