Nyheter om Sander


Sander Jonassen Forø har signert sin første proffkontrakt

Det er en spesielt stor dag for 19 år gamle Sander Jonassen Forø som har vært i Ull/Kisa siden han var en liten gutt. – Idag har angrepsspilleren skrevet sin første proffkontrakt.  Han blir et fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020. Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb «Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig» sier en stolt Sander Forø til Ull/Kisa sine sider. «Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy.

Sander Berge får en spennende og ung manager som ny sjef

Genk har hatt en trøblete sesong, noe som resulterte i at manageren måtte pakke bagen og gå. Så hvem skal lede gjengen med unge talenter videre? Mens Sander Berge hadde mer en forventet trøbbel med å overliste Malta-spillerne for Norge, ser det ut som den belgiske klubben har gjort sitt valg. Skal vi tro belgiske HLN. Les: Premier League-klubb takket nei til Maguire, Robertson og Erling Haaland De hevder Genk nå har bestemt seg for Hannes Wolf. Den 38-årige tyskeren har tvinnet tomler siden forrige sesong da han fikk sparken hos Hamburger SV.

Ørjan Nyland i mål mot Malta

Ørjan Nyland erstattar Rune Almenning Jarstein som keeper på Norges lag mot Malta i kveld. Landslagssjef Lars Lagerbäck gjer tre endringar til frå laget som slo Færøyane 4-0 fredag: Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli går inn for Omar Ebdellaoui, Haitam Aleesami og Ole Selnæs. Laget ser dermed slik ut: Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Kristoffer Ajer, Tore Reginiussen, Birger Meling, Iver Fossum, Sander Berge, Markus Henriksen, Mats Møller Dæhli, Alexander Sørloth, Joshua King. Kampstart på Malta er kl 20.45.

Norges lagoppstilling mot Malta

Nysgjerrig på hvordan Lars Lagerbäck disponerer «styrkene»?

Sagosen toppscorer for PSG mot Flensburg

Sander Sagosen og Mikkel Hansen ble toppscorere for Paris Saint-Germain i mesterligaoppgjøret mot Flensburg-Handewitt søndag.
Les mer om:

Sagosen toppscorer for PSG mot Flensburg

Sander Sagosen og Mikkel Hansen ble toppscorere for Paris Saint-Germain i mesterligaoppgjøret mot Flensburg-Handewitt søndag.
Les mer om:

Studenter tilbringer to uker på bedriftsbesøk i Vang: Hadde ikke sett for seg å finne teknologibedriften på bygda

To vernepleierstudenter, Daniel Fagerdal og Sander Rød, to sosionomstudenter, Jørgen Dommerby og Vilde R. Jørgensen og barnevernsstudenten Camilla B. Kobbeltvedt, er på bedriftsbesøk hos teknologibedriften WeissTech.

Vrient å øve på nasjonsligaomspillet, men landslaget vil tanke selvtillit

Sander Berge (21) og Tore Reginiussen (33) har veldig lyst på et EM-sluttspill, men innser at det blir vanskelig å øve på kampene som kan sende Norge dit.
Les mer om:

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball.

Genks sportsdirektør: Ja, to toppklubber er interessert i Sander Berge

Det er ingen nyhet at Askergutten er lagt merke til av de største klubbene, men når du hører det direkte fra sportsdirektøren, kommer det hele litt nærmere. Selv om Genk er inne i en dårlig steam om dagen, har Berge brukt utstillingsvinduet hos Genk godt. Les: Bild: Bayern München har tre navn på blokka -Napoli er interessert i Sander. Det er en mulighet.

Genk gjør det dårlig, men Sander Berge er fortsatt attraktiv

Ifølge Genks sportsdirektør er både Liverpool og Napoli interessert i den norske defensive midtbanespilleren Sander Berge. 21 år gamle Sander Berge er et av de mange norske talentene som stormer den europeiske fotballscenen i disse tider, og Genk-spilleren tiltrekker seg oppmerksomhet fra flere klubber. Genk sportsdirektør Dimitri De Conde. Les: Genk har sparket Felice Mazzu «Napoli er interessert i Sander, så det er en mulighet.

Derfor ventet van Dijk i ti minutter på Sander Berge i spillertunnelen etter Liverpool-kampen

Sander Berge kan nesten ikke få rost Liverpool-stjernenes oppførsel nok etter Genks oppgjør på Anfield.
Les mer om:

Sander Berge får ny sjef i Genk

Treneren til det belgiske fotballaget Genk, Felice Mazzu, får sparken med umiddelbar virkning. Det betyr at Sander Berge får ny sjef. Laget har hatt en skuffende sesong og holder niendeplassen, hele 13 poeng bak serieleder Brugge. (NTB)
Les mer om:

Sander Berge får ny sjef i Genk

De belgiske seriemesterne Genk, med Sander Berge på laget, har sparket trener Felice Mazzu med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Liverpool-stjerne ble tatt på sengen av Sander Berge: – Jeg undervurderte ham

LIVERPOOL (VG) Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain (26) kommer ikke til å glemme Genks nordmann Sander Berge (21) med det aller første.

Klopp bekrefter Berge-interessen: – Veldig god

LIVERPOOL (VG) Liverpool-manager Jürgen Klopp (52) er åpen om at han har sansen for Sander Berge (21).

Viktig borteseier for Sagosen og PSG

Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain påførte Flensburg-Handewitt et nytt mesterligatap med 30-29-seier på bortebane onsdag.
Les mer om:

Viktig seier for Sagosen og PSG i «norsk» Champions League-duell

Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain påførte Flensburg-Handewitt et nytt Champions League-tap.
Les mer om:

Viktig seier for Sagosen og PSG i «norsk» Champions League-duell

Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain påførte Flensburg-Handewitt et nytt Champions League-tap.
Les mer om:

Berge hyller Braut Haaland: - Enorm inspirasjon

Sander Berge er full av lovord om Erling Braut Haaland, før duoen møtes i duell i neste Champions League-runde.

Haaland mangler respekt

Mens vi venter på fotballmiraklet der Norge skal komme seg videre til EM, lever Erling Braut Haaland ut drømmen i Champions League. Og selvfølgelig ble det en ny scoring på 19-åringen. RB Salzburg-manageren har skjønt at Haaland er gutten til å være iskald fra straffemerket.

Berge hyller Braut Haaland: – Han har ingen respekt for noen

Sander Berge roser landslagskollega Erling Braut Haaland.

Klopp meldte interesse for Sander Berge på Anfield

LIVERPOOL (VG) Etter en knepen seier over Genk kom Liverpool-manager Jürgen Klopp (52) bort til Sander Berge (21) med en klar beskjed.

Liverpools utrolige rekke fortsetter

Liverpool slo Sander Berges Genk og har nå 24 Europa-kamper på rad uten tap på Anfield.
Les mer om:

Liverpools utrolige rekke fortsetter

Liverpool slo Sander Berges Genk og har nå 24 Europa-kamper på rad uten tap på Anfield.
Les mer om: