Nyheter om Sander


Sander Sagosen (23) til Fredrikstad Cup – slik blir årets cupfest

9.500 deltagere fordelt på 685 lag. To uker før den 38. utgaven av Fredrikstad Cup går av stabelen har cupstaben alt under kontroll. – Det er gøy å se at vi har klart å vokse ytterligere, sier Steinar Graarud.
Les mer om:

Nygaardsplassen blir ikke ferdig til juni – nå har Sander Grundvig satt seg et nytt mål

Arbeidet med å gjøre om Nygaardsplassen fra «dødens plass» til byens nye folketorg tar lenger tid enn ventet. Nå bekrefter Cityplans Sander Grundvig at det ikke blir åpning i juni likevel.
Les mer om:

For en fotballfest! Det kokte på Oslos tak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)2. runde i cupen. KJELSÅS-SKEID 3-4 (etter ekstraomganger)KJELSÅS: Stor spenning før dommeren blåste i gang cup-kampen mellom naboene Kjelsås og Skeid, onsdag 22. mai, på Grefsen Stadion. På tribunen og rundt banen fulgte like under 1000 tilskuere kampen - og de skapte stor stemning fra start!Skeid debuterte i OBOS-ligaen denne sesongen. Kjelsås klarte seg greit i 2.

For en fotballfest! Det kokte på Oslos tak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)2. runde i cupen. KJELSÅS-SKEID 3-4 (etter ekstraomganger)KJELSÅS: Stor spenning før dommeren blåste i gang cup-kampen mellom naboene Kjelsås og Skeid, onsdag 22. mai, på Grefsen Stadion. På tribunen og rundt banen fulgte like under 1000 tilskuere kampen - og de skapte stor stemning fra start!Skeid debuterte i OBOS-ligaen denne sesongen. Kjelsås klarte seg greit i 2.

Andreas Vilberg vil lede 15 hoppere i neste sesong

15 hoppere i Toppidrettssatsingen i 19/20-sesongen – Vilberg ny hovedtrener Seks nye hoppere blir en del av Toppidrettssatsingen i hopp i 19/20-sesongen. Andreas Varsi Brevik, Eirik Fystro, Rishi Sæther, Sander Vossan Eriksen, Christan Røste Solberg og Anders Håre blir en del av Toppidrettssatsingen. Andreas Vilberg blir ny hovedtrener. Les: Bale kommer med advarsel til unge fotballspillere: «Du mister livet ditt» – Alle de nye er spennende utøvere som har vist både gode prestasjoner og et bra potensial.

Sander Berge har flyttet ut av leiligheten i Genk

– Aner ikke hva som skjer nå.
Les mer om:

Sander (21) er kongen av Belgia – nå blir han trolig solgt

Sander Bolin Berge har spilt Genk til Champions League. Både han og klubben mer enn antyder at han sannsynligvis forsvinner fra klubben i sommer.

Trente svensk klubb frem til 2018 – blir nå manager i Premier League

Snakk om utvikling! I perioden 2010-18 var han trener for svenske Østersund. Så Ble han hentet til Wales for å hjelpe Swansea tilbake til Premier League. Klubben klarte det ikke med sin 10. plass i Championship, men manageren rykker opp. På mandag bekreftet Brighton at Graham Potter er ansatt som ny manager. Han erstatter Chris Hughton som nylig fikk sparken. Tappert forsøk med begrensede midler.

Manchester United burde ha beholdt supervikaren Solskjær

Med fast ansettelse kom nemlig brekket på. Nå hører det med til historien at Solskjær slet med skuffende fysisk form hos United-spillerne han overtok i desember og fikk nok en smell på grunn av dette mot slutten, men likevel. Tallene ser ikke så lystige etter at eksteskapet mellom United og Solskjær var «fullbyrdet». Bom stopp.

Manchester United er best på å bruke penger i Premier League

Det regnes ut statistikk for det meste. I business snakker man om hvordan pengene jobber og gir avkastning i form av resultater. Hos Manchester United er det ikke bare 6.

Tikamp: Nå er Sander beste utøver i U18-klassen - i Europa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Koll IL melder om fantastisk innsats på NM i Mangekamp i helga. «Sander (journ. anm. Aae Skotheim) satte aldersrekord i Norge (G17), og er nå best i Europa i U18. Han oppnådde hele 7543 poeng og perset i åtte av de ti øvelsene. Abraham seiret i G16 med flotte resultater og i en sterk J17 klasse imponerte Vilde og Hedda med 2. og 3.plass.

Rafael Nadal slo verdensener Novak Djokovic i Roma

Grusspesialisten Rafael Nadal tok hjem sin niende finaleseier i Masters 1000-turneringen i Roma da verdensener Novak Djokovic ble slått 6-0, 4-6, 6-1. Etter to timer og tjue minutter på grusen i den italienske hovedstaden var det til slutt Rafael Nadal som kunne heve armene i været og juble for seier i Internazionali d’Italia.

Bekreftet: Zidane har bestemt seg for spiller han vil ha med videre

Toni Kroos har vært med på det meste for Real Madrid etter at han forlot Bayern München i 2014. Dette betyr ikke at tyskeren kategoriseres som has been i klubben.  På mandag kom beskjeden fra Real Madrid om at klubben forlenger kontrakt med Toni Kroos. Vet egentlig hvordan Real skal vinne igjen.

Det blir Manchester City eller Barcelona på Sander Berge

Selv om det er Tottenham og Liverpool som kjemper om tittelen som best i verden, er City og Barcelona klubber som leverer det ypperste av det ypperste. Når Berges trener spår en av disse to klubbene som mulig arbeidsgiver i fremtiden, sier det mye om 21-åringens kvaliteter. Ekstremt mye. Genk ble seriemestre i Belgia denne sesongen, og dette blir trolig det siste vi får se av Berge i Belgia. – Det er nok det, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Det er nok noen prosesser som kommer i gang.

Genk-treneren om Berge: – Han kan gå til Manchester City eller Barcelona

Sander Berge bekrefter at han trolig forlater Genk i sommer. Trener Phillippe Clement mener Sander Berge er god nok til å spille for klubber som Manchester City og Barcelona i fremtiden.

Han stod bak det meste - her er TA-børsen

LILLESTRØM: Odd var klart best på Åråsen søndag. Og vi mener Sander Svendsen var aller best.

Strandebarm skule vant Klassequizen 2019

– Dette har jeg drømt om helt siden femte klasse, jublet Sander Eide Aase (15) da resultatet av årets Klassequiz-finale endelig var klart.
Les mer om:

Berge kan bli solgt i sommer: – Kan gå til en stor europeisk klubb

Sander Berge har hatt en svært god sesong i Genk og torsdag ble den fullkommen da laget ble seriemester. Nå lar klubben ham gå - hvis han ønsker.
Les mer om:

Berge seriemester i Belgia

Sander Berge hylles og spås en stor fremtid etter at han vant den belgiske serien med Genk.
Les mer om:

17. mai på Tveita skole: Nye ansikter og stolte tradisjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sander og Silje i 1A skal sammen med de andre førsteklassingene synge for skolen og de fremmøtte i skolegården 17. mai. På tross av sin unge alder har sangfuglene allerede opptrådt på scenen, i høst under den første skoleuka etter sommerferien. - Jeg skal vinke til kongefamilien, sier Sander og viser fram vinke-teknikken sin.

FFK knuste naboene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kveld viste Agder kampen mellom Flekkefjord FK og Kvinesdal IL direkte på vår nettsiden. Sendingen startet et kvarter før kamp, og kveldens kommentatorer er Lars Frøsland og Per Erik Røgenes. Kampen, som endte 4-0 til FFK blir mulig å se i opptak øverst i saken.Røgenes følger KIL svært tett og han var for første gang med som kommentator for Agder TV.

Sprint med sliteseier mot Grand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var jevnt i SKS Arena lenge, og med kvarteret igjen å spille sto det fortsatt 0-0. Sander Finvik fikk Sprint sin første store sjanse, men skuddet hans traff tverrliggeren etter 12 minutter. Grand fikk et par fete sjanser før pause, men førsteomgangen endte målløs. Sprint kunne tatt ledelsen midt i andre omgang da Eirik Schøning kom seg til linja flere ganger, men innleggene trillet forbi alle foran mål.

Emme (13) fra Sandnes brukte 16 sekunder i finalen på å sikre VM-gullet: – Helt fantastisk

Emme (13) og Sander (17) Bringeland vant gull og sølv under VM i verdensidretten brasiliansk jiu-jitsu. Nå er det talentfulle søskenparet fra Sandnes sultne på mer.
Les mer om:

Søskenpar fra Sandnes tar verdensidrett med storm

Emme (13) og Sander (17) Bringeland vant gull og sølv under VM i verdensidretten brasiliansk jiu-jitsu. Nå er det talentfulle søskenparet fra Sandnes sultne på mer.
Les mer om:

Nå starter arbeidene med gigantplanene for Trosvikstranda – har et håp om byggestart i 2021

To år etter at Sander Grundvig og Cityplan presenterte gigantplaner for Trosvikstranda, begynner det å skje noe. Nå er det sendt ut varsel om oppstart av detaljreguleringsplan.
Les mer om: