Nyheter om Sander


Stortalent bekrefter dialog med Sandnes Ulf

Tromsdalen-spiller Sander Finjord Ringberg kan bli Steffen Landro sin første signering. Den 20 år gamle midtbanespilleren fra Harstad har denne sesongen blitt brukt mye ute på høyrekanten. Harstadværingen står oppført med to mål i serien denne sesongen.

Juklerød scoret i cupdrama

Simen Juklerød scoret for Antwerpen da laget tok seg videre i straffesparkkonkurranse mot Sander Berge og Genk i den belgiske cupen.
Les mer om:

TUIL enig om overgang for Ringberg – på vei til TIL-rival

Sander Ringberg (20) forlater landsdelen.
Les mer om:

TUIL enig om overgang for Ringberg – på vei til TIL-rival

Sander Ringberg (20) forlater landsdelen.
Les mer om:

Ny nedtur for Genk og Berge

Sander Berge og hans Genk måtte tåle et nytt tilbakeslag med hjemmetap mot St. Truiden lørdag, og laget er på nedre tabellhalvdel i Belgia.
Les mer om:

Nygaardsplassen viser hvordan det kan gjøres: Planleggerne vil tillate en ekstra etasje i sentrum

I det meste av Fredrikstad sentrum skal det være tillatt å bygge inntil fem etasjer. Men planleggerne vil si ja til seks etasjer, hvis utbyggerne gjør som Sander Grundvig på Nygaardsplassen og åpner opp med passasjer og smug.
Les mer om:

Haaland-show mot Genk

Den scoringsvante nordmannen fant veien til nettmaskene for åttende gang i mesterligaen, da Sander Berge og Genk ble knust. Erling Braut Haaland hadde også målgivende pasning i 4-1-seieren. Drømmen om avansement lever for oksene fra Salzburg.

Nytt Haaland-show: – Jeg er ikke ustoppelig

Den scoringsvante nordmannen fant veien til nettmaskene for åttende gang i mesterligaen, da Sander Berge og Genk ble knust. Drømmen om avansement lever for oksene fra Salzburg.
Les mer om:

Braut Haaland scoret igjen

Erling Braut Haaland kom inn fra benken og leverte én målgivende pasning og nok en scoring da Red Bull Salzburg slo Sander Berges Genk 4-1 i Champions League.

Landslagsprofilene med egen chat-gruppe: – Vi jazzer hverandre opp

Men Sander Berge bryr seg ikke om at Martin Ødegaard fyrer opp stemningen før Braut-duellen.

Berge lovprises før CL-møte med Haaland: - Fortjener en toppklubb i Europa

GENK (VG) Sander Berge roses i Belgia for sin første sesong i Champions League. 21-åringen beskrives som perfekt for nivået.

Ny mann i jobben: – Jeg kan nok bli litt sintere enn ham(pluss)

Sander Flytør overtar ansvaret etter Halvard Solem, som nå gir seg etter fire år.
Les mer om:

Nyland mener han burde fått fortsette: – Jeg er ekstremt skuffet

I går fikk Sander Håskjold Nyland vite at han mister jobben som hovedtrener i Hødd. Det var en beskjed som han tok tungt.
Les mer om:

Nyland mener han burde fått fortsette: – Jeg er ekstremt skuffet

I går fikk Sander Håskjold Nyland vite at han mister jobben som hovedtrener i Hødd. Det var en beskjed som han tok tungt.
Les mer om:

Haaland tilbake i trening

Erling Braut Haaland virker å ha ristet av seg kneskaden. Ifølge VG kan det se ut til at RB Salzburg-spissen rekker Champions League-duellen med Sander Berge og Genk.

Haaland tilbake i trening – aktuell for ny Champions League-kamp

Erling Braut Haaland (19) er trolig med på flyet når Red Bull Salzburg reiser til Belgia for å spille mot Sander Berges (21) Genk.

#YOU19: Utdanner seg til et etterspurt yrke

(FAUSKE) Sander og Johannes utdanner seg til et godt betalt yrke.
Les mer om:

Profiler tror Lagerbäck fortsetter som Norges landslagssjef

ATTARD (VG) Tarik Elyounoussi (31) og Sander Berge (21) tror begge at Lars Lagerbäck (71) vil forlenge kontrakten med Norges Fotballforbund utover neste sommer.
Les mer om:

Sander Jonassen Forø har signert sin første proffkontrakt

Det er en spesielt stor dag for 19 år gamle Sander Jonassen Forø som har vært i Ull/Kisa siden han var en liten gutt. – Idag har angrepsspilleren skrevet sin første proffkontrakt.  Han blir et fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020. Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb «Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig» sier en stolt Sander Forø til Ull/Kisa sine sider. «Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy.

Sander Berge får en spennende og ung manager som ny sjef

Genk har hatt en trøblete sesong, noe som resulterte i at manageren måtte pakke bagen og gå. Så hvem skal lede gjengen med unge talenter videre? Mens Sander Berge hadde mer en forventet trøbbel med å overliste Malta-spillerne for Norge, ser det ut som den belgiske klubben har gjort sitt valg. Skal vi tro belgiske HLN. Les: Premier League-klubb takket nei til Maguire, Robertson og Erling Haaland De hevder Genk nå har bestemt seg for Hannes Wolf. Den 38-årige tyskeren har tvinnet tomler siden forrige sesong da han fikk sparken hos Hamburger SV.

Ørjan Nyland i mål mot Malta

Ørjan Nyland erstattar Rune Almenning Jarstein som keeper på Norges lag mot Malta i kveld. Landslagssjef Lars Lagerbäck gjer tre endringar til frå laget som slo Færøyane 4-0 fredag: Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli går inn for Omar Ebdellaoui, Haitam Aleesami og Ole Selnæs. Laget ser dermed slik ut: Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Kristoffer Ajer, Tore Reginiussen, Birger Meling, Iver Fossum, Sander Berge, Markus Henriksen, Mats Møller Dæhli, Alexander Sørloth, Joshua King. Kampstart på Malta er kl 20.45.

Norges lagoppstilling mot Malta

Nysgjerrig på hvordan Lars Lagerbäck disponerer «styrkene»?

Sagosen toppscorer for PSG mot Flensburg

Sander Sagosen og Mikkel Hansen ble toppscorere for Paris Saint-Germain i mesterligaoppgjøret mot Flensburg-Handewitt søndag.
Les mer om:

Sagosen toppscorer for PSG mot Flensburg

Sander Sagosen og Mikkel Hansen ble toppscorere for Paris Saint-Germain i mesterligaoppgjøret mot Flensburg-Handewitt søndag.
Les mer om:

Studenter tilbringer to uker på bedriftsbesøk i Vang: Hadde ikke sett for seg å finne teknologibedriften på bygda

To vernepleierstudenter, Daniel Fagerdal og Sander Rød, to sosionomstudenter, Jørgen Dommerby og Vilde R. Jørgensen og barnevernsstudenten Camilla B. Kobbeltvedt, er på bedriftsbesøk hos teknologibedriften WeissTech.