Nyheter om Sander


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Gratulerer til Sander! 19-åringen er tatt ut til World Cup!

Til helgen skal Aleksander - Sander - Steen Olsen fra Kjelsås IL starte i sitt første World Cup-renn i alpint.

Reinkind med fem mål i mesterligaen

Sander Sagosen fikk hvile, men Harald Reinkind bidro med fem mål da Kiel nedkjempet danske Aalborg og vant 28-26 i mesterligaen håndball tirsdag. Med seieren er Kiel med i kampen om 3.-plassen som kan gi enklere motstand i åttedelsfinalen. Barcelona er suveren i gruppe B med full pott etter 12 kamper, mens Veszprém på 2.-plass er fem poeng foran neste lag. Bare ett poeng skiller mellom Aalborg, Motor Zaporozje og Kiel, med Nantes hakk i hæl.
Les mer om:

Reinkind hjalp Kiel til seier i mesterligaen

Sander Sagosen fikk hvile, men Harald Reinkind bidro med fem mål da Kiel nedkjempet danske Aalborg og vant 28-26 i mesterligaen håndball tirsdag.
Les mer om:

Disse satser med ny bedrift: Kristoffer (23) starter gatekjøkken

Det er startet en rekke nye bedrifter i Fredrikstad-distriktet de siste to ukene. Kristoffer Tvete (23) skal drive gatekjøkken, mens Sander Grundvig (41) har etablert et nytt selskap som skal utvikle programvare for investorer, by- og eiendomsutviklere. Se vår store oversikt over nyetableringer her!
Les mer om:

Norge sender «nødlandslag»

Norges Håndballforbund sender rekruttlandslaget i ilden i neste ukes EM-kvalifiseringskamp mot Latvia. Sander Sagosen & co. skal spille OL-kvalifisering. EM-kvalifiseringskampen mot Latvia skal etter planen spilles i Nadderudhallen onsdag 10. mars. To dager deretter står OL-kvalifisering på programmet for de norske håndballherrene. Det tette programmet gjør det umulig å stille med samme mannskap i samtlige fire kamper.

Mange overraskelser i Bundesliga

Det var flere overraskelser i tysk Bundesliga håndball søndag. Serieleder Flensburg-Handewitt berget så vidt uavgjort 27–27 på hjemmebane mot Lemgo Lippe. Kiel avga også poeng på hjemmebane da det ble 24–24 mot Magdeburg. Sander Sagosen og hans lagkamerater spilte sin første kamp på to uker etter koronakarantene. Flensburgs luke på tabelltopp er bare på fem poeng ned til Rhein-Neckar Löwen, som slo Füchse Berlin 29–23 borte i søndagens toppkamp. Kiel er sju poeng bak Flensburg, men med fire kamper til gode på tetduoen
Les mer om:

NM i helgen: Fremadstormende juniorer!

Norsk Friidrett: Sander Skogheim (18) er andre junior i verden gjennom alle tider med over 6000 poeng i syvkamp innendørs, Abraham Sandvin Vogelsang (17) er fjerde beste junior i Europa.

West Ham inn topp fire

West Ham United klatret forbi Liverpool på tabellen og ligger inne topp fire etter seier mot Sheffield United mandag kveld. Sheffield fikk en marerittstart på kampen da dommer Simon Hooper pekte på straffemerket etter kun fem minutter. Men etter en VAR-sjekk ble avgjørelsen gjort om grunnet en offside. Declan Rice fikk likevel prøve seg fra straffemerket etter at Chris Basham felte Jesse Lingard 39 minutter inn i kampen.

Wilder tror Berge er tapt for Sheffield United: – Vil spille for et topplag

Sheffield United-manager Chris Wilder tror det bare er et tidsspørsmål før Sander Berge forlater Bramall Lane.
Les mer om:

Familien har bodd her siden 1912: – Ja, vi frykter at vi må flytte!

Forpakterfamilien på Sander gård fortviler over forslag til ny leieavtale – som kommunen har brukt syv år på å utarbeide: – Det har vært helt jævlig, og det er det fortsatt, sier tredje generasjon forpakter Tore Klever.
Les mer om:

OL-jakten må trolig flyttes ut av Norge: Tyskland kan bli frihavn for Sagosen og co.

Sander Sagosen og de andre norske håndballgutta ser ut til å måtte gi slipp på hjemmefordelen i OL-kvalifiseringen om vel en måned.
Les mer om:

OL-kvalik kan bli flyttet fra Norge

Sander Sagosen og de andre norske håndballgutta ser ut til å måtte gi slipp på hjemmefordelen i OL-kvalifiseringen om vel en måned. Motstandere er langveisfarende Brasil, Chile og Sør-Korea. Kampene skal spilles 12.-14. mars og er lagt til Trondheim. Pandemien og innreise-restriksjoner til Norge, ser ut til å sette en stopper for arrangementet uten at Norges Håndballforbund (NHF) helt har gitt opp. – Vi er fullt innstilt på å arrangere, men med dagens innreiseregler går det ikke.

Sagosen krever «knallhard VM-evaluering»: – For få spillere som presterer veldig bra

Sander Sagosen (25) kaller VM en skuffelse og ber om tøffe interne runder for medspillere og ledere på landslaget. Både hans egen spilletid, lagets mentale evner og offensivt 7-mot-6-spill er blant tingene Sagosen vil gjennomgå.
Les mer om:

Sigvaldsen signerer for L/K: – Vil kjempe i toppen(pluss)

Fjorårets spillende trener i Lyngstuva, Sander Sigvaldsen (23), tar overgang til naboklubben Lyngen/Karnes.
Les mer om:

Sagosen varsler knallhard VM-evaluering

Sander Sagosen varsler en knallhard evaluering av VM etter at Håndballgutta, som hadde mål om å ta gull, ble slått ut i kvartfinalen.
Les mer om:

Sagosen opnar opp om VM-nedturen – meiner Noreg bukka under for presset

Dei fleste ekspertane sette favorittstempelet på Noreg før VM i handball. Det presset var ikkje alle førebudde på, ifølgje Sander Sagosen.
Les mer om:

Sagosen fryktet det verste etter smellen mot Spania: – Har aldri følt på så stor smerte før

VM-kvartfinalen mot Spania ble et mareritt for Sander Sagosen og Norge. Umiddelbart etter skadesmellen innrømmer håndballstjernen at han var redd.
Les mer om:

Sheffield United var best for en kveld

Manchester United tapte mot Premier Leagues dårligste lag på onsdag. Mens United og Solskjær dras ut i gatene av media, velger vi å hylle klubben til Sander Berge for en skikkelig god dag på jobben. Oliver Burke blir stående for evig og alltid som matchvinner på Old Trafford denne hutrende januarkvelden. Les: Kristoffer Ødemarksbakken rykket opp med Lillestrøm. Nå er han klar for å gjøre jobben en gang til -Fantastisk resultat.

Sagosens VM-mareritt: Skadet og slått 31-26 av Spania i kvartfinalen

Sander Sagosen opplevde en av sine verste håndballkvelder da Norge forsvant ut av VM med 26-31-tap mot Spania i kvartfinalen.
Les mer om:

Sagosens VM-mareritt: Skadet og slått 31-26 av Spania i kvartfinalen

Sander Sagosen opplevde en av sine verste håndballkvelder da Norge forsvant ut av VM med 26-31-tap mot Spania i kvartfinalen.
Les mer om:

Sagosens VM-mareritt: Skadet og slått 31-26 av Spania i kvartfinalen

Sander Sagosen opplevde en av sine verste håndballkvelder da Norge forsvant ut av VM med 26-31-tap mot Spania i kvartfinalen.
Les mer om:

Her blir alt ødelagt

Da Sander Sagosen haltet av banen, var VM over for Norge.
Les mer om:

Folkebørsen: Utspilt og utslått

(Spania-Norge 31–26) Christian Berge traff ikke på taktikken mot et Spania som var best på alt. Norge er ute av VM etter å ha blitt rundspilt da Sander sagosen forsvant ut før pause.

Skadd Sagosen fikk VM-drømmen knust: – Som en kniv igjennom magen

Etter bare 21 minutter av kvartfinalen mot Spania måtte Sander Sagosen gå i garderoben etter en smell. Det var ikke mye annet som gikk Norges vei heller.
Les mer om: