Nyheter om Sander


Landslagssjefen med klar Sagosen-melding: – Vi skal være 100 prosent sikre

En ny ankeloperasjon nullstiller Sander Sagosens kamp om å bli VM-klar. For håndballandslaget er det uaktuelt å ta noen snarveier.
Les mer om:

Brann utvidet superrekken – surrealistiske scener i Stjørdal

Brann tok sin åttende strake seier i 1. divisjon med 2-1 over Bryne. I Stjørdal ble Blink-keeper David Paulmin utvist og erstattet av en utespiller. Gjestene hadde ikke tapt en kamp på de siste fem kampene i ligaen, men fikk en tøff start i Bergen. Allerede etter 13 minutter noterte Mathias Rasmussen seg for sin sjuende fulltreffer for året. Bryne holdt liv i kampen til langt ut i andreomgangen, men etter 77 minutter doblet Kasper Skaanes ledelsen til Brann. Like etter pausen i kampen mellom Stjørdals-Blink og Start snakket Blink-keeper David Paulmin på seg to gule kort på fire sekunder.

Norges håndballherrer møter Nord-Makedonia, Argentina og Nederland i VM

Norge skal på nyåret opp mot Nord-Makedonia, Argentina og Nederland i håndball-VMs gruppespill. Det blir første mesterskap med Jonas Wille som landslagssjef. Trekningen ble gjort i polske Katowice lørdag. VM blir arrangert av Polen og Sverige i januar neste år. Det er svært usikkert om Norge kommer dit med Sander Sagosen i troppen. Kiel-stjernen brakk ankelen i en seriekamp forrige måned. (NTB)

SAS-fristen nærmer seg: – Jeg har tid til å vente

Kompisene Sander og Markus skal til London i helgen for å se på E-sport-turnering. De har SAS-billett begge veier, og er forberedt på å bli lenger i London hvis det blir pilotstreik.
Les mer om:

SAS-fristen nærmer seg: – Jeg har tid til å vente

Kompisene Sander og Markus skal til London i helgen for å se på E-sport-turnering.
Les mer om:

Rosenborg enkelt videre i cupen etter selvmål

Rosenborg hadde få problemer med å ta seg videre til fjerde runde i norgesmesterskapet i fotball. Carlo Holse og et selvmål ga 2-0-seier over Sandnes Ulf. Etter 25 minutter med høyt press og et flust av sjanser fikk Carlo Holse endelig hull på byllen i Sandnes. Edvard Tagseth fikk ballen inne i boksen og spilte videre til Holse, som skøyt ballen i mål fra sju meter. Etter pausen gjorde hjemmelaget det vanskelig for seg selv da Adrian Pereira slo inn en corner på hodet til Sam Rogers, som headet mot mål.

Norge stiller med 22 utøvere i friidretts-VM

Norges Friidrettsforbund sender åtte kvinner og 14 menn til VM i friidrett i Eugene. Mesterskapet varer fra 15. til 24. juli. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er de fremste profilene, men ennå ikke helt sikkert at sistnevnte konkurrerer. Han trener seg for tiden opp etter en lårskade. Stav for herrer og 1500 meter for herrer er øvelsene der Norge fyller kvoten på fem utøvere. Seks av kvinnene er kvalifisert for individuelle øvelser: Elisabeth Slettum, IL Skjalg – 200 meter Hedda Hynne, IK Tjalve – 800 meter. Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve – 5000 meter.

Sjefen varsler Berge-samtaler – men ikke om klubbframtiden

Sheffield United-manager Paul Heckingbottom vil sette seg ned med Sander Berge, men bruker ikke energi på overgangsspekulasjonene rundt nordmannen.
Les mer om:

Dansk talentfabrikk henter norsk 16-åring

De har treningsfasiliteter som holder premier League-klubbnivå og startet som første danske klubb i 2004 med sitt eget fotballakademi. Det rekrutteres spillere til A-laget fra egne rekker, får så å videreselge til storklubber i Danmark og ute i Europa. Resultatet har vært imponerende. På mandag signerte en norsk tenåring med klubben. Det var en meget fornøyd akademisjef som bekreftet signeringen med RBK-spilleren Sander Brostrøm. LES: Blir en stor uke i Milano: To Premier League-spisser presenteres -Vi er veldig glade for å kunne ønske Sander velkommen til FC Midtjylland.

Disse er klare for VM i friidrett

Toppidrettssjefen Erlend Slokvik kunne etter helgens NM i Stjørdal bekrefte utøverne som er VM-klare. De som har tatt VM-kravet er: Karsten Warholm, Amalie Iuel, Line Kloster, Jakob og Filip Ingebrigtsen, Jacob Boutera, Eivind Henriksen, Pål Haugen Lillefosse, Sondre Guttormsen. Men det er flere norske utøvere som ligger an til å komme med på ranking: Hedda Hynne, Marcus Thomsen, Simen Guttormsen, Sander Aae Skotheim, Elisabeth Slettum. Slokvik melder også om flere andre norske utøvere som kan bli VM-klare.

Sagosen og Oftedal giftet seg

Håndballstjernen Sander Sagosen og Hanna Bredal Oftedal giftet seg lørdag. Sagosen pådro seg nylig ankelbrudd og kjemper en kamp mot klokken inn mot VM.
Les mer om:

Bryllupslykke for Sagosen

Håndballstjernen Sander Sagosen og Hanna Bredal Oftedal giftet seg lørdag. Sagosen pådro seg nylig ankelbrudd og kjemper en kamp mot klokka inn mot VM. – Just married my queen, skriver Sagosen i et Instagram -innlegg, der både han og Oftedal viser fram ringene. Bryllupet foregikk med 26-åringen på krykker. Sagosen pådro seg et ankelbrudd i starten av juni og har siden gjennomgått en vellykket operasjon. (NTB)

Sander Sagosen giftet seg

Lørdag fikk håndballstjernen Sander Sagosen (26) sin «dronning» i Hanna Bredal Oftedal (27).
Les mer om:

Hedda (23), Sander (22) og Madelen (25) får skryt: – Blir helt slått i bakken

Sildikon Valley startet denne uken. Av totalt 630 søkere skal 51 studenter løse tildelte utfordringer for 15 lokale aktører denne sommeren.
Les mer om:

Nytt boligprosjekt på Gressvikfloa får trolig tommel opp

Cityplan og Sander Grundvig får trolig ja fra politikerne til å sette i gang omreguleringen av sitt område nummer to ved Gressvikfloa.
Les mer om:

Reinkind og Myrhols Kiel røk for Barcelona semifinalen i mesterligaen

Kiel med to nordmenn, Harald Reinkind og Bjarte Myrhol, tapte 30-34 for Barcelona i semifinalen i mesterligaen i håndball. Veszprém venter i bronsekamp søndag. Den regjerende mesteren Barcelona jakter sin tiende tittel og møter polske Kielce i søndagens finale i Köln. Reinkind og Myrhol var de neste nordmennene i aksjon under sluttspillet i Köln. Den norske veteranen ble hentet inn i Kiel-laget etter skade hos lagets strekspillere, mens lagets norske stjerne, Sander Sagosen sitter hjemme i Norge med en brukket ankel. Reinkind var god i 1.

Finalen glapp for «norske» Kiel - uten Sagosen

(Kiel-Barcelona 30–34) Harald Reinkind (29) scoret seks mål, men hans og Bjarte Myrhols Kiel måtte uten langtidsskadete Sander Sagosen se finalen i Final4-sluttspillet glippe etter firemålstapet for tittelforsvarer Barcelona.
Les mer om:

Norsk håndballtalent på internasjonal stjernelag

Tobias Grøndahl har imponert på håndballbanen for Elverum. Nå har han også gjort seg bemerket internasjonalt. 21-åringen er kåret til turneringens beste unge spiller, og er det eneste norske innslaget på sesongens lag i mesterligaen. Sander Sagosen og Harald Reinkind var kandidater til å komme på stjernelaget, men nådde ikke opp. Det internasjonale håndballforbundet (EHF) publiserte stjernelaget før helgens «Final4»-sluttspill i Köln.

Nyoperert Sagosen før bryllupet: – Skal skaffe meg rullestol

For første gang er Sander Sagosen langtidsskadd. Likevel håper han å gå inn i Kolstad Arena som den beste versjonen av seg selv.
Les mer om:

LSK henter midtstopper hjem fra låneopphold

Philip Slørdahl vender tilbake til Lillestrøm fra sitt låneopphold i Sandefjord. Det opplyser LSK på sitt nettsted onsdag. Sandefjord hentet Slørdahl på lån etter at Sander Moen Foss ble langtidsskadd i starten av sesongen. Avtalen skulle i utgangspunktet vare fram til 1. august, men LSK hadde muligheten til å avbryte lånet før den tid. – Vi går inn i en periode med tøft kampprogram i tiden som kommer, og vi føler at det er riktig for klubben å hente Philip tilbake nå, sier LSKs sportssjef, Simon Mesfin. Lillestrøm skal blant annet spille europacupkamper i juli. (NTB)

Sagosen må gifte seg på krykker: – Det er noe av det tyngste

Det blir krykker og rullestol når Sander Sagosen (26) får sin Hanna Bredal Oftedal (27) i slutten av juni. Landslagets midtpunkt har «ekstremt lyst» til å spille VM for Norge etter ankeloperasjonen.

Sander fikk en nedslående beskjed: – Det er hardt og brutalt

Skaden til Sander Risan Mørk viste seg å vise langt mer alvorlig enn antatt. Det vil gå flere måneder før 22-åringen er tilbake på banen for SF.

Sagosen håper å rekke VM

Sander Sagosen er forespeilet at han kan være ute i seks til åtte måneder på grunn av bruddskaden, men håper å rekke håndball-VM i januar. Det bekrefter stjernespilleren til TV 2.

Bøtter inn mål for andrelaget. Dette sier Start-treneren om spissens muligheter.

Han har scoret mål på løpende bånd for Starts andrelag de to siste sesongene. Nå drømmer Sander Svela (19) om å få en mulighet til å slå gjennom på førstelaget.
Les mer om:

Sander Guggedal Dahle scoret to for Viking 2

Han er en av Nord-Jærens største sports­stjerner. Bli med i hver­dagen som proff gamer
Les mer om: