Nyheter om Sander


Norsk stjerneduo slått i kåring

Sander Sagosen og Stine Bredal Oftedal var blant de nominerte, men I stedet var det danske Mikkel Hansen og rumenske Cristina Neagu som mottok prisen som verdens beste av IHF.

Vinterens stjerneskudd signerte proffkontrakt med Start

Sander Sjøkvist blir belønnet for gode prestasjoner denne vinteren.
Les mer om:

Vert hovudtrenar for Hødd

Laurdag formiddag vart det klart at 25 år gamle Sander Håskjold Nyland frå Volda blir hovudtrenar for Hødd sitt A-lag i 2019.
Les mer om:

Satser med ny ung hovedtrener

I en pressemelding lørdag ble Sander Håskjold Nyland presentert som PostNord klubben Hødd nye hovedtrener. 25-åringen har signert en toårsavtale. Han er landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands yngre bror, og har siden 2016 hatt en trenerrolle i klubben. Forrige sesong var 1993-modellen assistent til Sindre Eid, og tok over ansvaret på midlertidig basis etter at han ga seg tidligere i år.

Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige

Tirsdag tok landslagssjef Lars Lagerbäck ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Spania 23. mars og Sverige 26. mars. Vi har dessverre noen skader og noen med lite spilletid, men totalt sett synes jeg det ser ganske bra ut. Vi skal sørge for å gjøre to gode kamper med denne gjengen, sier Lagerbäck. Les: Dette er EM byene – Sander Berge er dessverre skadet igjen og ikke aktuell nå, mens Mats Møller Dæhli kommer inn igjen.

Lagerbäck tok ut landslagstroppen: Disse spillerne møter Spania og Sverige i EM-kvalik

Sander Berge er satt tilbake av skade og er ikke blant Lars Lagerbäcks utvalgte til Norges start i EM-kvalifiseringen.

Ingen Sander Berge for Norge – Lagerbäck tok ut debutant

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck (70) må klare seg uten Sander Berge (20) i EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Sverige.

Berge mister landskampene

Sander Berge var ikke med da Lars Lagerbäck presenterte landslagstroppen som skal møte Spania og Sverige i slutten av mars. Midtbanespilleren sliter med en overbelastningsskade.

EIK-seier i ufyselig vær

I et forferdelig vær endte det fysisk tøffe oppgjøret 3-1 til hjemmelaget etter to mål av Kenneth Grande, og en fulltreffer av Sander Haugstad.

Youtube-stjernen blir ny Odd-spiller: – Det er litt absurd

SKIEN: Odd har signert sin første e-sport-spiller. Sander Austad Dale (20), bedre kjent som «Randulle», skal representere skiensklubben de neste årene.

Mistenker at hissig elg som sparket kvinne er «epletyvkjenning»

Denne helgen ble en kvinne sparket av en elg i Tvedestrand. Leder i fallviltgruppa, Kåre Sander Nilsen, har sett etter den.

Russ med foto i fokus

Sander Netland (18) fra Flekkefjord er årets russefotograf.

100 studenter deltok i finanskonkurranse – Sander (22) fra Fredrikstad vant med nytt pensjonsspill

Sander Haukdal Larsen (22) vil få ungdom mer interessert i pensjon gjennom et nytt spill. Ideen til gruppa hans vant Finans Norges konkurranse.

Ola (27) fra Fredrikstad: – Alle burde reise alene i minst tre måneder

I januar sa Ola Sander Vister opp jobben, leide ut leiligheten sin og kjøpte enveisbillett til Mexico. Til tross for både matforgiftning og hjemlengsel er reisen fortsatt et eventyr.

Sagosen og Oftedal kan vinne pris

Sander Sagosen og Stine Bredal Oftedal er blant de nominerte når Det internasjonale håndballforbundet (IHF) skal kåre årets håndballspiller i verden i 2018. Fem menn og fem kvinner er nominert. Kun prestasjoner i 2018 skal med i vurderingen.
Les mer om:

Norsk duo nominert til pris

Stine Bredal Oftedal og Sander Sagosen er nominert av Det internasjonale håndballforbundet (IFH) til å bli verdens beste håndballspiller. Begge kjemper om prisen med fire andre.
Les mer om:

Rådyr med brukket bein fant ly i en hage, men jegerne får ikke tak i det

- Det som er bra, er at det ikke er varmt at fluer kan gå i såret og legge egg i alle fall, sier Kåre Sander Nilsen.
Les mer om:

Sander Berge er optimistisk

Sander Berge rekker ikke torsdagens kamp mot Slavia Praha i Europaligaen. Dette betyr at den skadede Genk-spilleren har vært på sidelinjen i minst fire kamper.  I midten av januar ble 20-åringen skadet, og har gått glipp av to seire og ett tap med ligaleder Genk. – Jeg er snart spilleklar igjen etter en overbelastning. Det er alltid like kjedelig, men sånn er det.

Langt frem for gigantutbyggingen på Trosvikstranda – kommunen krever barnehage og nærmiljøpark

To år er gått siden Sander Grundvig og hans Cityplan presenterte gigantiske planer for Trosvikstranda. Nå krever kommunen at det bygges barnehage og nærmiljøpark på tomteområdet.
Les mer om:

Brakk tommelen igjen - ute resten av sesongen

Sander A. Øverjordet må betale en lei pris for at han spilte med tommelbrudd onsdag. Den brakk opp igjen.
Les mer om:

Sagosen mot kvartfinale

Sander Sagosen scoret tre da Paris Saint-Germain slo Nantes 35-31 i mesterligaen håndball og festet grep om kvartfinaleplassen. Med tre kamper igjen leder den franske hovedstadsklubben gruppe B og har fem poeng ned til ungarske Pick Szeged.
Les mer om:

Sander (18) fikk guttedrømmen knust - overrasket alle med sin nye lidenskap

SKIEN: Han skulle bli fotballstjerne. Det var det eneste som sto i hodet på Sander Nordvik Johnsen (18). Helt til et langvarig skademareritt knuste drømmen og sendte ham utpå en helt annen bane.