Nyheter om Sander


Sagosen vant «norsk duell»

Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

Stjernelisten som lover godt for Berges fremtid

LJUBLJANA (VG) Genks plan for Sander Berge (20) er at han til sommeren skal følge i fotsporene til stjerner som Kevin De Bruyne (27), Thibaut Courtois (26) og Sergej Milinkovic-Savic (23).
Les mer om:

Sagosen skinner i superstjernens fravær

Med Nikola Karabatic skadet, har Sander Sagosen (23) virkelig tatt ansvar i den franske storklubben PSG.
Les mer om:

– Det kom som en overraskelse

Mot Beşiktaş forrige torsdag scoret Sander Berge sitt første mål på tre og et halvt år. En scoring 20-åringen selv ikke trodde skulle gå inn.
Les mer om:

Sander Berge signerte sjelden avtale – får betydelig millionbeløp i lønn

LJUBLJANA (VG) Sander Berge (20) har denne høsten skrevet under på en kraftig oppjustert avtale med belgiske Genk. Men han har ikke forlenget kontrakten, slik man vanligvis gjør i lignende tilfeller.
Les mer om:

Norge-profiler sto over trening

Verken Tarik Elyounoussi eller Sander Berge trente sammen med landslaget i Slovenia før Nations League kampen i Ljubljana fredag.
Les mer om:

Trente ikke med landslaget

Både Sander Berge og Tarik Elyounoussi stod over dagens landslagstrening i forkant av nasjonsligamøtet mot Slovenia på fredag. Berge restituerer etter sen kamp i helgen, mens Elyounoussi tar det med ro etter å ha pådratt seg en strekkskade søndag.
Les mer om:

Fregatt-mannskap snakker om kollisjonen for første gang

HAAKONSVERN (NRK): Knut Sander Blakkestad våknet av høye rop og vann som strømmet inn i lugaren. Nå forteller han og kollega Tora Seth Reinertsen om dramatiske minutter i nattemørket.

– Jeg oppfattet ikke at dette skjedde på ordentlig

HAAKONSVERN (NRK): Knut Sander Blakkestad våknet av høye rop og vann som strømmet inn i lugaren. Nå forteller han og kollega Tora Seth Reinertsen om dramatiske minutter i nattemørket.

Vi lar oss imponere av Sarpsborg

Avansement i europaligaen er absolutt en mulighet for Sarpsborg etter kveldens 1 – 1 mot Malmö, samme resultat som hjemmekampen mot andre ord. Første omgang var det ingen mål og en slags stillingskrig, men så ute i andre omgang etter 17 minutter var det Sarpsborg etterhvert uunnværlige danske Patrick Mortensen som stupheadet inn 1 – 0 etter et innlegg fra  Ole Jørgen Halvorsen. – Målet satte fart i Malmö som utlignet bare minutter senere, mens Sarpsborg forsvaret var opptatt av andre ting. Les på Popidol: Dette er grunnen til at Taron Egerton ikke blir med i Kingsman 3 MORTENSEN!!!!!

Hva er det som skjer? Sander Berge klinte til med langskudd rett i mål

Vi bare sier det med en eneste gang, Sander Berge scorer aldri, han er en fantastisk forsvarsspiller, men noen målscorer er han ikke. Men aldri si aldri, i kveld kom Sander Berges andre mål som «voksen» og vi velger å kalle det en suser. Genk og Besiktas er i samme gruppe som Sarpsborg i Europa League. Tre minutter før full tid sendte Sander Berge et prosjektil inn i nettet fra drøyt 20 meter og reddet dermed uavgjort for Genk hjemme mot Besiktas. Les: Vi lar oss imponere av Sarpsborg Sander Berge, mate, that is a stunning goal. #S08 will be very happy with that, too.

Berge reddet poeng for Genk

Sander Berge (20) kom inn som innbytter i Genks hjemmekamp mot Besiktas i Europaligaen og sørget for 1-1 med en scoring tre minutter før slutt. Genk topper dermed gruppen.
Les mer om:

Velger Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth

Det kommer ikke som en overraskelse for de som følger MLS at når Lars Lagerbäck tar ut sin fjerde angrepsspiller at det blir Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth.  Til tross for at vi ikke enda helt har fått på plass gofoten for Nations League er det klart vi liker å vinne bedre enn å tape.

CIES Football Observatory: Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller

Nesten hver eneste dag kommer CIES Football Observatory med spennende informasjon basert på matematiske modeller og statistikk. – Sis måned konkludere de med at Tottenhams målmaskin Harry Kane var den mest verdifulle, nå er han forbigått.  Paris St. Germains Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller med en prislapp over 2 milliarder kroner. Det går nesten ikke en kamp uten at Kylian Mbappé er sist eller nest sist på det som har blitt en meget målrik sesong for Ligue 1 giganten. Paris Saint-Germain har etter 12 kamper 36 poeng, de har full pott.

Sandra Lyng har blitt mor

Artisten har lagt ut bilde av sønnen Sander på instagram.
Les mer om:

Dette er de tre scenariene for Berges fremtid

ANTWERPEN (VG) Paris Saint-Germain er en av mange storklubber som skal være interessert i Sander Berge (20). VG får opplyst at det er tre mulige utfall for Genk-stjernens neste karrieresteg.
Les mer om:

Juklerød-scoring da Berge-comeback bidro til å snu dramatisk toppkamp

ANTWERPEN (VG) (Royal Antwerp-Genk 2–4) Simen Juklerød (24) og Sander Berge (20) tok del i en opphetet belgisk thriller onsdag kveld. Førstnevnte hamret inn sin første nettkjenning etter overgangen til titteljagende Royal Antwerp, før Genk snudde til seier etter hvilen.
Les mer om:

Norges beste trener tilbake i manesjen

Trond Sollied var en braksuksess i Rosenborg det året Nils Arne Eggens tok en pause (1998), siden det har det store utland vært hans arena.-Etter han sluttet i jobben tyrkiske Elazigspor i 2013 har 59 åringen vært arbeidsløs.  Ryktene har svirret rundt Sollied og etter det korte oppholdet i Tyrkia hvor det ikke stod en ny klubb klar til å overta ble ryktene kraftigere. Les: Når Tottenham-treneren selv tviler, da er det ille Trond Sollied burde vært landslagssjef for lenge siden Trond Sollied var spiller for Vålerenga, Rosenborg og Bodø/Glimt, han avsluttet sin spillerkarrière som spillende tre

Sagosen herjet for Norge

De norske håndballgutta smadret Østerrike 43-31 i EHF Euro Cup hjemme i Stjørdalshallen onsdag. Sander Sagosen var kampens store spiller med tolv mål.

Sagosen dominerte totalt: – Vi sikter på VM-gullet

(Norge-Østerrike 43–31) Sander Sagosen (23) totaldominerte på hjemmebane i Stjørdal. Trønderen senket VM-motstander Østerrike med sine 12 scoringer og 10 målgivende pasninger.

Dette har gjort Norges superstjerne enda bedre

Sander Sagosen er blitt flinkere til å lytte til kroppen.
Les mer om:

Sanders (22) helomvending i livet resulterte i millionbedrift - og fikk folk opp fra sofaen

BAMBLE: Hele livet har Sander Andersen (22) fra Stathelle, hatt en drøm om å hjelpe andre. Som 20-åring startet han sitt eget selskap hvor målet er å løse et folkehelseproblem.

Sanders (22) helomvending i livet resulterte i millionbedrift

BAMBLE: Hele livet har Sander Andersen (22) fra Stathelle, hatt en drøm om å hjelpe andre. Som 20-åring startet han sitt eget selskap hvor målet er å løse et folkehelseproblem.

Sanders (22) helomvending i livet resulterte i millionbedrift

Hele livet har Sander Andersen (22) hatt en drøm om å hjelpe andre. Som 20-åring startet han sitt eget selskap hvor målet er å løse et folkehelseproblem.

Kneskade for Sander Berge

20-åringen forlot landslagssamlingen, og er heller ikke med i Genks tropp foran morgendagens oppgjør mot Eupen.
Les mer om: