Nyheter om Sandefjord


Stor ryddeaksjon rundt Strømtangen fyr: – Om dette hadde foregått på land, ville det vært full katastrofeberedskap

Dykkere fra Fredrikstad og Sandefjord har i helgen hentet opp totalt 30 spøkelsestener rundt Strømtangen fyr.
Les mer om:

André Sødlund vil slå tilbake etter nedturen i Odd: – Gleder meg bare til å komme i gang

Det ble mye oppstyr rundt overgangen til André Sødlund da han valgte å forlate Sandefjord til fordel for Odd sommeren 2018. Oppholdet i Skien ble dessverre langt ifra det den svenskfødte midtbanespilleren hadde sett for seg før han signerte for Skiensklubben. Nå vil 23-åringen slå tilbake i den lyseblå drakten.
Les mer om:

Syv år etter at firmaet ble solgt, har Steinar kjøpt «babyen» sin tilbake - nå ansetter han på løpende bånd

SKIEN/SANDEFJORD: – Responsen fra gamle kunder har vært overveldende og allerede nå har 60 prosent av dem kommet tilbake. Jeg kan ikke si annet enn at det er sprett i steget mitt om dagen. Jeg gleder meg til å gå på jobb, sier Steinar Aune.
Les mer om:

Denne idrettsklubben støtter ikke vrakingen av OCC: – Vi fortsetter vårt samarbeid

Lag fra både Sandefjord, øvrige Vestfold og resten av landet har gjort det tydelig at de ikke ønsker å spille håndballcup i Oslofjord Arena. Stokke Idrettslag melder på sin side at de vil fortsette å bruke anlegget som før.
Les mer om:

Toppscorer i OBOS-ligaen klar for ny klubb

Sandefjord rykket opp til Eliteserien og kan takke deres svenske målmaskin Pontus Engblom for 19 viktige mål. – Det er to år siden OBOS-Ligaens toppscorer meldte overgang fra Strømsgodset, nå reiser han tilbake til byen det hele startet for veldig mange år siden. Med sine 19 mål ble han også toppscorer i OBOS-ligaen. Kontrakten hans med Sandefjord gikk ut ved årsskiftet, nå er det bekreftet at han fortsetter karrièren i GIF Sundsvall. Les: «Rufo» har signert: «Utrolig viktig for oss» Vart är Urbans telefon? Sundsvallssonen är äntligen hemma igen på norrländsk mark!

Kristoffer Normann Hansen er tilbake i Eliteserien

Hansen vender hjem til Sandefjord Fotball og er klar for eliteseriespill. 25-åringen forlot Sandefjord til fordel for Sarpsborg 08 etter 2015-sesongen. Deretter ble det Ull/Kisa for kantspilleren. «Det er rart å være tilbake, men veldig hyggelig. Det er fortsatt mange jeg kjenner her, og jeg er blitt tatt godt i mot. Det er samme klubben, men den har tatt noen steg. Så det er kjempegøy» sier Kristoffer til klubbens hjemmeside. Hansen scoret 20 mål på 57 kamper for Ull/Kisa. Kristoffer kom til Sandefjord Fotball som 15-åring fra moderklubben Larvik Turn.

Melissa og Peter tar tre nye år: – Vi har troen på dette prosjektet

Ekteparet og trenerduoen Melissa Wiik Kovacs og Peter Kovacs forsvinner ikke fra Sandefjord Fotball med det første. Det Tønsberg-bosatte paret skal lede SF-damene i tre nye år.
Les mer om:

«Rufo» har signert: «Utrolig viktig for oss»

Det er en lettet og fornøyd Sandefjord leder Espen Bugge Pettersen som bekrefter at deres offensive spiller Rubén Herraiz «Rufo» har signert en forlengelse ut året. Det har vært en suksess for «Rufo» fra første øyeblikk han kom til hvalfangerbyen sommeren 2018, det var en vitamininnsprøytning med syv mål på 12 kamper, men det var ikke tilstrekkelig for å hindre nedrykk til OBOS-ligaen. – Sist sesong var han viktig i Sandefjords opprykk og han er nå klar til å høste fruktene i Eliteserien.

Listhaug deler ut 69 nye oljelisenser: – Oljefunn er roten til alt godt

SANDEFJORD (NRK): Olje- og gassnæringen får tilbud om 69 nye letelisenser på norsk sokkel. Olje- og energiminister, Sylvi Listhaug (Frp), sier oljefunn er roten til alt godt, mens miljøbevegelsen raser.
Les mer om:

Deler ut 69 nye oljelisenser

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) hadde 69 duggferske letelisenser til olje- og gassnæringen da hun gjestet Sandefjord tirsdag.
Les mer om:

Fitim Azemi bekreftet på plass i Stabæk

Fitim Azemi var på god vei til Stabæk den gang Bob Bradley ledet laget tilbake i 2014, nå er den tidligere Vålerenga-spissen strålende fornøyd med å ha tegnet kontrakt med klubben ut 2022. Til Stabæk sine sider han følgende å fortelle: «Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med nye lagkamerater. Prosjektet som Janne holder på med her har jeg kjempe tro på. Vi har en spillergruppe som er sultne på å ta det neste steget, og den samme sulten har klubben».

Lars overtar dette huset uten å betale en krone – om to-tre år skal det være strøkent

Det er ikke alle som gyver løs på et hobbyprosjekt av samme dimensjoner som det Lars Skogheim nå gjør. Fredag overtok han et eldre trehus i Hjartdal og målet er å selv flytte inn i det om noen år, men da mange mil unna der det står i dag. Nemlig i Sandefjord.

Velkommen til Stor-Telemark

Hvordan føles det? Altså å være innbyggere i Stor-Telemark. Jeg har jo registrert at noen kaller sammenslåingen av Telemark og Vestfold for Vestfold og Telemark. Og noen, altså, motsatt. Men egentlig er det altså Stor-Telemark vi snakker om. Hør bare: Telemark utgjør litt over 87 prosent av det sammenslåtte fylket. Vi snakker om et areal på 15296 kvadratkilometer. Mot Vestfolds 2225 kvadratkilometer. Man kan gjerne replisere med at Vestfold har 249 000 innbyggere mot våre 173 000, men det betyr bare at vi har enda mer landareal i snitt, per innbyggere.

Strømstad-fergen i bølgedrama: – Helt ekstremt

Overfarten fra Strømstad til Sandefjord lørdag kveld med ble en skremmende opplevelse for småbarnsfamilien til Lars Erik Nettum da skipet «Color Hybrid» ble truffet av en voldsom bølge.
Les mer om:

Mister toppscoreren – signerer hurtig spiller

Ull/Kisa-toppscorer Kristoffer Normann Hansen er bare en medisinsk test unna retur til gamleklubben Sandefjord. Samtidig kommer en ny spiller inn i Kisa-troppen.

Color Hybrid trosset uværet og seilte lørdag: – Det var totalt kaos om bord

Det var mye vind lørdag. Det førte blant annet til at Fjord Line kansellerte deres ettermiddag- og kveldsavgang mellom Sandefjord og Strømstad. Det gjorde ikke Color Line, og det har skapt reaksjoner.
Les mer om:

Color Hybrid trosset uværet og seilte lørdag: – Det var totalt kaos om bord

Det var mye vind lørdag. Det førte blant annet til at Fjord Line kansellerte deres ettermiddag- og kveldsavgang mellom Sandefjord og Strømstad. Det gjorde ikke Color Line, og det har skapt reaksjoner.
Les mer om:

Color Hybrid trosset uværet og seilte lørdag: – Foreldre med små barn ble advart

Lørdag var en vindfull dag i Vestfold. Det førte blant annet til at Fjord Line kansellerte deres ettermiddag- og kveldsavgang mellom Sandefjord og Strømstad. Det gjorde ikke Color Line, og det har skapt reaksjoner.

Tor sa opp jobben som brannmann – noen timer senere begynte det å brenne hjemme hos ham: – Det er jo nesten utrolig

Torsdag formiddag sendte Tor Nilsen e-post til brannsjefen i Sandefjord og takket for seg etter 25 år som brannmann. Kort tid etter måtte han ringe brannvesenet.

Rask og driblesterk kantspiller på plass

Mohamed Ofkir har skrevet under en toårskontrakt med Sarpsborg 08. 23-åringen har spilt for Lillestrøm mens de fortsatt var i Eliteserien, men gikk til belgiske Lokeren i 2017. Jeg er først og fremst en offensiv spiller som er rask og driblesterk. Sarpsborg er en fin og stor klubb som har gjort det ganske bra de siste årene.

Sivert Stenseth Gussiås tar steget opp, men ikke for Molde

Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball er enig om en 3-årig avtale som binder han til klubben ut 2022 Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball har blitt enig om en kontrakt som gjør han til SF-spiller ut 2022. Han kommer fra Molde FK som tok seriegull etter en imponerende sesong i 2019. Sivert har i 2019 vært på utlån til Strømmen, og har selv med et tøft år for de røde og grå, gjort en solid sesong.

Tidligere Molde-junior klar for eliteserieklubb(pluss)

Sivert Gussiås (20) har signert treårskontrakt med Sandefjord.
Les mer om:

Tidligere Molde-junior klar for eliteserieklubb

Sivert Gussiås (20) har signert treårskontrakt med Sandefjord.
Les mer om:

Tidligere Molde-junior klar for eliteserieklubb

Sivert Gussiås (20) har signert treårskontrakt med Sandefjord.
Les mer om:

Ronny kjappest ut av sesong-startblokkene

Både Flint og FK Eik Tønsberg har spikret mange av vinterens treningskamper. Ronny Johnsen og Eik er først i gang i Sandefjord fredag 24. januar.