Nyheter om Sandefjord


24 personer vil bli sjefen til Jørgen og de andre parkeringsvaktene

24 personer har søkt på jobben som leder for parkering i Sandefjord kommunen. Flere av dem kommer fra Tønsberg og Færder. Se søkerlista nederst i saken.
Les mer om:

Sparket politibetjenter og la skylden for oppførselen på voldelig ekskjæreste

En 25-år gammel kvinne fra Sandefjord ble nylig domfelt for vold mot offentlige tjenestemenn. Hun skulle hatt ubetinget fengsel, men slapp med skrekken.
Les mer om:

Butikken i nabobyen gikk i vasken – nå vil Marianne kanskje bruke 30 millioner kroner i Tønsberg i stedet

Fine Design skulle investere over 30 millioner kroner i Krokenveien i Sandefjord. Men et knapt flertall i planutvalget satte foten ned. Nå vil de heller vurdere salg av utemøbler i Larvik eller Tønsberg .

Se Hulløy - Sandefjord her!

Hulløy får besøk av Sandefjord til Eliteseriekamp i Futsal.
Les mer om:

Spesiell bolig til salgs: – Det er ikke mange av disse i Norge

Kun et steinkast fra Sandefjord sentrum ligger Villa Frogner med sin karakteristiske dragestil. Nå er den sjeldne boligen til salgs.

Jean Alassane Mendy tilbake til norsk fotball

I sommer signerte spissen Jean Alassane Mendy en toårskontrakt med skotske Dundee, det gikk rett i vifta og for noen uker siden ble kontrakten terminert.  Har vært veldig god tidligere, mener han er på vei tilbake nå! Norsk-senegaleseren har tidligere spilt og imponert i blant annet Sandefjord og Kristiansund, men nå fortsetter 29-åringen karrieren i HamKam. Sportssjef Espen Olsen bekrefter til Hamar Arbeiderblad at de har skrevet under en avtale på et år. Les: Ferrari avduker sitt seneste villdyr Olsen er svært fornøyd med at man har kommet i mål med spissjakten.

Sier ja til møte om skyskraper

Toppsjefen i selskapet bak skyskraper-planene i Bærum vil møte ordfører Bjørn Ole Gleditsch for å vurdere Sandefjord som alternativ. Flere byer og kommuner har også meldt sin interesse.

Krohn Traaseth vil ha gigantbygg i Sandefjord

Hvis Bærum kommune ikke vil ha Kjell Inge Røkkes skyskraper på 225 meter, bør Sandefjord kjempe for å få det. Det mener avtroppende Innovasjon Norge-sjef, Anita Krohn Traaseth.
Les mer om:

Henter keeper fra Allsvenskan

Sandefjord er nede i OBOS-Ligaen og håper intenst at de skal klare å blåse liv i klubben igjen og finne tilbake til en vinnerformel. – I fjor ble det mye «nesten» og utover sesongen ble de stadig mer tafatte. Walter William Viitala er Sandefjord Fotball`s nye keeper! 27 åringen kommer fra Malmø, og er klar for å hjelpe «guttane» opp i Eliteserien. Les: Cristiano Ronaldo øker Fiat Chrysler bilsalg Finske Viitala kommer fra et kort opphold i Malmø, han ble hentet inn som reservekeeper fra danske Viborg i høst da Fredrik Andersson ble skadet.

Skipsredervillaen ble solgt for 14 millioner i fjor – nå selges den for 10: – Ingen grunn til å vente

I fjor ble skipsredervillaen i Nedre Åsenvei i Sandefjord solgt for 14 millioner. Nå kan du få den for under 10.
Les mer om:

Vil ha Torp Vest-linjen for dobbeltsporet mellom Stokke og Sandefjord

Mens Sandefjord-politikerne ønsker Torp Vest-linjen via Storåsen, vil fylkesrådmannen lytte til Bane NOR og går inn for den andre Torp Vest-linjen noe lenger øst.
Les mer om:

Du skal fortsatt kunne ta buss fra toget til Torp

Busslinjen fra Torp/Råstad stasjon til flyplassen satte passasjerrekord i 2017, og fylkesrådmannen vil fornye samarbeidet med NSB og Sandefjord Lufthavn om driften til 2022.
Les mer om:

Sluttspurt ga Våg-poeng

En sterk avslutning gjorde at Våg fikk med seg ett poeng i lørdagens serieoppgjør mot Sandefjord.
Les mer om:

Nå får Geir (45) endelig snekret: – Strikking er ikke min sterke side

Rotary Sandefjord ga gave som gleder kreative sjeler på Optimisten.
Les mer om:

Daniel (27) er Eiks nye daglige leder

Daniel Hov (27) fra Re går fra Sandefjord Fotball til Eik.
Les mer om:

Stoppet ikke for blålys: Trailersjåfør kjørte på E18 gjennom hele fylket med 1,36 i promille

En yrkessjåfør fra Sørlandet (48) må finne seg ny jobb de neste tre årene. Han ble tatt med en promille på 1.36, etter å ha kjørt 140 kilometer fra Arendal, gjennom Telemark, til Sandefjord, i trailer med henger.

Stoppet ikke for blålys: Trailersjåfør kjørte gjennom hele fylket med 1,36 i promille

En yrkessjåfør fra Sørlandet (48) må finne seg ny jobb de neste tre årene. Han ble tatt med en promille på 1.36, etter å ha kjørt 140 kilometer fra Arendal, gjennom Telemark, til Sandefjord, i trailer med henger.

Anna og barna (10 og 6) møtt av viltnemnd med rifle: – De ble vettskremt

I tre uker hadde Anna Kvile og barna foret et rådyr, som etter hvert tok tilhold under terrassen deres i Sandefjord. Så kom viltnemnda og skjøt dyret.
Les mer om:

Simen (28) flyttet firmaet sitt fra Narvik til Vestfold: Økte omsetningen med mange mill.

Simen Riise Sælnes (28) angrer ikke på at han tok med seg firmaet sitt, Rallarservice AS, fra Narvik til Sandefjord. Fra 2017 til 2018 økte omsetningen til firmaet med rundt 130 prosent. Nå er planene å vokse videre, og flere ansettelser er i vente i år.

Gründeren Simen (28) gjør knallsuksess, men det kommer ikke gratis: – Jeg er på kontoret opptil 18–20 timer om dagen

Gründeren Simen Riise Sælnes (28) angrer ikke på at han tok med seg firmaet sitt fra Narvik til Sandefjord. Fra 2017 til 2018 økte omsetningen til firmaet med rundt 130 prosent. Nå er planene å vokse videre, og flere ansettelser er i vente i år.

Legg Vestfold tingrett til Holmestrand

Den fra årsskiftet nye Vestfold Tingrett, en av landets største med 50 arbeidsplasser, skal etterhvert lokaliseres i ett tinghus i Vestfold. Denne tingretten besto tidligere av selvstendige enheter i Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Horten (Nordre Vestfold).

Sandefjord åpner opp

Med én pålogging, tilpasset informasjon og en ny arbeidsflate, er Sandefjord kommune blitt mer åpen og oversiktlig. Den nye arbeidsflaten gir de ansatte tilgang til alt – uavhengig av tid og sted.
Les mer om:

Så noe som lignet på et hode i vannet fra kontorvinduet sitt: – Jeg kan ikke få rost ham nok

En meget dramatisk hendelse utspilte seg tirsdag i Indre Havn i Sandefjord, hvor en person ble observert ute i vannet.
Les mer om:

Person falt i vannet i Sandefjord – fløyet til sykehus i Oslo

En person som havnet i vannet i havnen i Sandefjord tirsdag ettermiddag, er fløyet til Rikshospitalet i Oslo. Tilstanden er ikke kjent.
Les mer om:

Så noe som lignet på et hode i vannet fra kontoret sitt: – Jeg kan ikke få rost ham nok

En meget dramatisk hendelse utspilte seg tirsdag i Indre Havn i Sandefjord, hvor en person ble observert ute i vannet.
Les mer om: