Nyheter om Sandefjord


I år får ikke Jon Torjus lov til å kjøre traktor i 17. mai-toget: – Jeg tror mange blir skuffet

De siste tre årene har Jon Torjus Alten og traktoren hans blitt et folkekjært syn i 17. mai-toget i Stokke. Men i år setter Sandefjord kommune foten ned.
Les mer om:

Brann på Strømstad-fergen

Litt før klokken seks torsdag morgen meldte politiet i Sør-Øst at det har oppstått brann i motorrommet til fergen MS Bohus som ligger til kai i Sandefjord.

Om to uker sykler verdensstjernene forbi Tvedestrand

Snart er det klart for et nytt sykkelritt av internasjonalt kaliber. Etappen som går forbi Tvedestrand, er løpets lengste. Den starter i Arendal og ender i Sandefjord.

Må møte i retten for å ha Shaci (8) i borettslaget: Lene og Bjarne får støtte fra hele landet

Lene Brenna (46) og Bjarne Johansen (48) i Sandefjord kjemper for å ha hunden Shaci (8) boende hos seg i sin borettslagsleilighet. Nå får de støtte fra mennesker over hele Norge.

Michael (30) har signert for ny eliteserieklubb: – Da de kom på banen var alt annet uaktuelt

Etter nedrykket med Falk Horten så strekspiller Michael Jonassen seg etter en ny arbeidsgiver. Det har han funnet – i Sandefjord.

God planlegging av et viktig transporttilbud for fremtiden

Utbyggingsdirektør Einar Kilde i Bane NOR svarer på leserinnlegg om Bane NORs grunnundersøkelser ved Haslejordet i Sandefjord.
Les mer om:

Kåre Geir Lio gjenvalgt som Håndballpresident

Jeg er den heldigste presidenten i norsk idrett. Jeg har et styre som samarbeider godt, vi diskuterer, vi river og sliter i hverandre, men når debatten er ferdig, så er den ferdig. Tusen takk til dere alle for jobben dere har gjort, sa Kåre Geir Lio da Håndballtinget 2019 ble avsluttet på Scandic Park i Sandefjord søndag 12. mai. I tre dager har håndballtillitsvalgte fra hele landet drøftet status og lagt kursen for veien framover.

Speil skaper frustrasjon: – Hver gang døra åpnes, så kan de i treningsrommet se jentene i garderoben

Lubisney Rogstad (32) er lite fornøyd med speilplasseringen i damegarderoben ved Sporty24 i Sandefjord. Enda mindre fornøyd er hun med tiden det har tatt før noen tar grep.
Les mer om:

Slik gikk det da Karin (93) og vennene fikk være med å feste med russen: – Dette må vi gjøre igjen

– Jeg fikk bare beskjed om at vi skulle ta en busstur jeg, og det hørtes jo greit ut, sier Karin Rustad som sitter litt småspent utenfor Nygård sykehjem i Sandefjord. Plutselig hører hun høy musikk som kommer nærmere og nærmere.

Får 120 færre elever neste år – kan bety lærerkutt

Det blir kutt i elever, klasser og lærere på Sandefjord videregående skole neste skoleår.
Les mer om:

Krohn Traaseth flytter tilbake til Sandefjord: – Skal tenke over valg av neste lederjobb

23. november i fjor ble det klart at Anita Krohn Traaseth var ferdig i Innovasjon Norge. Hvor veien går videre har vært hemmelig – fram til nå.
Les mer om:

Lene og Bjarne kjemper for å ha hunden Shaci i leiligheten sin, og advokatutgiftene har havnet på 350.000 kroner: – Vi kjemper med nebb og klør

Ettersom borettslagets styreleder hadde katt, tok samboerparet Lene Brenna (46) og Bjarne Johansen (48) det for gitt at de kunne ta med seg hunden til sin nye leilighet. To år senere er Shaci (8) sentral i kommende rettsak mellom paret og Stub Borettslag i Sandefjord.

Elever mistenkt for å ha brutt seg inn i skolens datasystem og endret fraværet

Åtte elever ved Sandefjord videregående skole er mistenkt for datainnbrudd i skolens datasystem og for å ha endret fraværet.
Les mer om:

Elever mistenkt for datainnbrudd

Åtte elever ved Sandefjord videregående skole er mistenkt for datainnbrudd i skolens datasystem og for å ha endret fraværet.
Les mer om:

Elever mistenkt for å ha brutt seg inn i skolens datasystem og endret fraværet

Åtte elever ved Sandefjord videregående skole er mistenkt for datainnbrudd i skolens datasystem og for å ha endret fraværet.
Les mer om:

Maren (34) leder selskap med millioninvesteringer i miljøvennlig havnæring: – Vi har tro på bra avkastning

Maren Hjorth Bauer (34) er medgründer og daglig leder i selskapet Katapult Ocean. 23. mai kommer hun til Sandefjord for å fortelle om millioninvesteringene i miljøvennlig havnæring.
Les mer om:

Tydelige merker etter bål på kulturminne: – Et klart brudd på kulturminneloven

Midt inne i den største steinsettingen på Istrehågan i kommunegrensa mellom Sandefjord og Larvik har noen fyrt opp bål eller satt en grill.
Les mer om:

Ny rådmann i Sandefjord: – Tror ikke kommunen er godt nok organisert

I løpet av året vil noen rykke opp, noen ned, noen til siden – og kanskje noen får noe helt annet å gjøre. Møt den nye rådmannen.
Les mer om:

Bryne må sørover i andre NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges Fotballforbund har satt opp andre runde i NM for menn. Bryne har fått bortekamp mot divisjonskollega Egersunds IK. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen for noen uker siden.- Det blir en tett, jevn og spennende kamp. Det er alltid kjekt med lokaloppgjør, sier Brynes medtrener, Even Sel.På forhånd var han og alle andre i Bryne FK veldig usikker på hvem Bryne kom til å møte.

2. runde fotball-NM menn

Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sognda

EIK møter Bryne i cupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette var som forventet og helt greit. Vi vil jo komme lengst mulig i cupen, og da er det bedre å møte Bryne enn Sandnes Ulf som var det andre nærliggende alternativet, sier EIKs fotballs daglige leder Kenneth Andersen.Nærmere tusen så kampen i serieåpningen da EIK og Bryne spilte uavgjort. Andersen regner med mye folk også når de to lagene møtes for å avgjøre hvem som skal avansere til 3.

Torp vil utvide – nesten 900 parkeringsplasser kan forsvinne

Sandefjord lufthavn vil sikre seg nye arealer for videre utvikling. Dermed kan 878 private parkeringsplasser forsvinne.
Les mer om:

Torp vil utvide – nesten 900 parkeringsplasser kan forsvinne

Sandefjord lufthavn vil sikre seg nye arealer for videre utvikling. Dermed kan 878 private parkeringsplasser forsvinne.
Les mer om:

Tor Steinar vil bruke sju millioner kroner på denne øya – og gi den til innbyggerne

Beinskjær utenfor Sandefjord er til salgs for sju millioner kroner. Den bør kommunen kjøpe som rekreasjonssted for innbyggerne, mener Høyre-politiker Tor Steinar Mathiassen.

Simen (28) havnet i en bilulykke som 19-åring og måtte ut med en halv million – nå takker han den for at firmaet hans gjør millionsuksess

SANDEFJORD: Ni år etter ulykken, mener Simen Riise Sælnes (28) at episoden er årsaken til at han nå gjør suksess med sitt firma, Rallarservice AS.