Nyheter om Sandefjord


Her går det nesten galt: – Synes det var ille

Denne forbikjøringa på Vesterøyveien i Sandefjord var kanskje ikke helt etter boka.
Les mer om:

Rykker ut til boligbrann

Det brenner i en enebolig i Sandefjord.
Les mer om:

Varebil tok fyr - skal ikke være spredningsfare

Brann i kjøretøy i Sandefjord.
Les mer om:

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Sandefjord

En kvinne i 70-årene er fraktet til sykehus med uavklarte skader etter at hun ble påkjørt av en bil i Sandefjord sentrum fredag ettermiddag.
Les mer om:

Nekter Marti Cifuentes å bli med til sol og varme på Malta

Den spanske treneren Marti Cifuentes forlot norsk fotball og Sandefjord etter endt 2020 sesong og dro videre til den danske Superliga-klubben Aalborg. Tidligere denne uken med stor stolthet presenterte Hammarby 39 år gamle Marti Cifuentes som ny hovedtrener. Aalborg og Hammarby havnet umiddelbart i konflikt.

Tre til sykehus etter trafikkulykke i Sandefjord

Tre personer med ukjent skadeomfang er fraktet til sykehus med ambulanse etter en trafikkulykke i Sandefjord lørdag ettermiddag.

- Ikke ok

Noen turgåere fra Sandefjord fikk seg et grotesk syn da de kom over rester fra flere døde rådyr langs en populær tursti.
Les mer om:

Denne ølprisen fikk reaksjoner: – Billigere enn flaskevann

En halv liter øl til under ti kroner i Sandefjord. Det fikk øl-glade drammensere til å spøke om en svipptur til Hvalfanger-byen.
Les mer om:

Sky News: Sluttet som sportsdirektør i desember – er nå med på kjøp av Premier League klubb

Rasmus Ankersen har vekket britiske mediers interesse den siste tiden. Dansken sluttet i desember som styreleder for FC Midtjylland og sportsdirektør hos Brentford for å starte investeringsfirma. Ikke lenge etter hevder Sky News at dansken er med på overtagelsen av The Saints. Southampton ligger for tiden på 14. plass på tabellen med 21 poeng på 19 kamper, ifølge Sky News er Ankersen med i et kjøp sammen med den serbiske forretningsmannen Dragan Solak. Les: Phil Jones tilbake etter 2 år!

Bodø/Glimt har hentet back i Sandefjord som gleder seg til å gire opp tempoet

Til Bodø/Glimt sine sider kan deres ny signerte høyreback Brice Wembangomo at han regner med et temposjokk i begynnelsen, men at det er noe han gleder seg til. – 25-åringen som tidligere kamper for Sarpsborg 08, Fredrikstad og Jerv og har norsk-kongolesisk pass har fullstendig rett, for selv om både Sandefjord og Bodø/Glimt spiller i samme divisjon er det en klar divisjonsforskjell. Brice Wembangomo har signert i dag en avtale for de neste tre årene, han snakker allerede om Bodø/Glimt som vi «Jeg regner med at det blir litt temposjokk i starten, men gleder meg til å kjenne på det.

Bodø/Glimt forsterker med Sandefjord-spiller

Seriemester Bodø/Glimt har sikret seg Brice Wembangomo på en treårskontrakt. Høyrebackens kontrakt i Sandefjord utløp ved årsskiftet.

Bodø/Glimt forsterker med Sandefjord-spiller

Seriemester Bodø/Glimt har sikret seg Brice Wembangomo på en treårskontrakt. Høyrebackens kontrakt i Sandefjord utløp ved årsskiftet. Glimt bekreftet overgangen mandag kveld. Noen timer tidligere fullførte Wembangomo den medisinske testen og skrev under for de regjerende ligamesterne. (NTB)

Enebolig overtent i Sandefjord

Det begynte å brenne voldsomt i en enebolig i Sandefjord om kvelden 1. nyttårsdag. Det er kontroll på beboerne og ikke fare for spredning.
Les mer om:

Enebolig overtent i Sandefjord

Det begynte å brenne voldsomt i en enebolig i Sandefjord om kvelden 1. nyttårsdag. Det er kontroll på beboerne og ikke fare for spredning.
Les mer om:

Enebolig sto i full fyr

En enebolig i Sandefjord sto i full fyr lørdag kveld. Politiet etterlyser vitner.
Les mer om:

Boligbrann i Sandefjord – naboer bes lukke vinduer

Det brøt lørdag morgen ut brann i en bolig i Moveien i Sandefjord. Grunnet mye røyk bes naboene om å holde vinduene lukket og holde seg innendørs.
Les mer om:

Boligbrann i Sandefjord

Grunnet mye røyk ber de naboer holde seg innendørs og lukke vinduer.
Les mer om:

Nabokommuner helt uenige om offentlig fyrverkeri

Tønsberg dropper offentlig fyrverkeri på grunn av koronasituasjonen. Sandefjord mener det er mer smittevennlig å gjennomføre.

Kjørte utfor veien

En bil har kjørt utfor veien i Andebuveien like ved kommunegrensa mellom Tønsberg og Sandefjord.
Les mer om:

Helens svindler er avslørt – nå advarer politiet

Helen Amundsen i Sandefjord trodde hun kjøpte en brukt Nintendo Switch og spillet Super Mario, men ble svindlet av selgeren, en kvinne i Fredrikstad. Nå har kvinnen erkjent både dette forholdet og andre tilfeller av svindel overfor politiet.

Politiet advarer mot nettsvindel – flere svindlet i vårt område

PORSGRUNN/SANDEFJORD/FREDRIKSTAD: Helen Amundsen i Sandefjord trodde hun kjøpte en brukt Nintendo Switch og spillet Super Mario, men ble svindlet av selgeren, en kvinne i Fredrikstad. Kvinnen har svindlet flere i fylket vårt, blant annet Morten Johansen fra Porsgrunn.

Lars Bohinen observert i Hamar av en kar som benekter han lå i buskene

Lars Bohinen har til gode å slå igjennom skikkelig som trener, på sin CV har den tidligere midtbanespilleren klubber som Sandefjord, Aalesund og senest Sarpsborg 08. – Faktisk hvis jeg ikke husker helt feil startet han sin trenerkarriere i Asker. – Kan tenkes at nyopprykkede HamKam kan bli «gjennombruddet». Kjetil Rekdal som ledet Hamarklubben opp til Eliteserien har tatt på oppgaven med å få Rosenborg til å bli et topplag igjen. – Han la igjen et sammensveiset lag og noen millioner i «erstatning» i klubbkassa.

Politiet advarer mot nettsvindel – Helen er glad for at hennes historie endte godt

Helen Amundsen i Sandefjord trodde hun kjøpte en brukt Nintendo Switch og spillet Super Mario, men ble svindlet av selgeren, en kvinne i Fredrikstad. Nå har kvinnen erkjent både dette forholdet og andre tilfeller av svindel overfor politiet i Fredrikstad.

Advarer mot godteridop: – Det er ikke akkurat kvalitetssikret ved fabrikken til Freia

Tolletaten på Torp gjorde nylig et beslag de svært sjeldent gjør ved Torp lufthavn i Sandefjord. Nå ber Geir Nielssen i Tolletaten både unge og deres foreldre om å være obs dopet.
Les mer om: