Nyheter om Sande


VALG 2019: Ordføreren fikk flest personstemmer

Det var ordfører Monika Sande (Sp) som fikk flest personstemmer under valget i Beiarn.

VALG 2019: Første ordfører er klar: Fire nye år for Monika Sande (Sp)

Med 57,5 prosent av stemmene har Beiarn Sp sikret seg rent flertall og vel så det.
Les mer om:

Favorittseier til Bennett

Sam Bennett var sterkest i en kaotisk spurt og vant den 14. etappen i Vuelta a España. Maximiliano Richeze ble nummer to, mens Tosh Van der Sande endte på 3. plass.
Les mer om:

Farvel, Vesle­mannen! Fem års venting er over

SANDE (NRK): Bygdene i Noreg har for få kvinner i forhold til menn, framleis er det slik at dei som reiser ut for å ta utdanning, ikkje vender heim. For Sande kommune er fleirmannsbustadar løysinga.
Les mer om:

Damene kjem ikkje heim – 70 kvadrat er løysinga

SANDE (NRK): Bygdene i Noreg har for få kvinner i forhold til menn, framleis er det slik at dei som reiser ut for å ta utdanning, ikkje vender heim. For Sande kommune er fleirmannsbustadar løysinga.
Les mer om:

Pågrepet etter intens politijakt – nå sitter de fengslet siktet for fem grove tyverier

Etter en hektisk jakt med hunder og helikopter over to dager, ble de to mennene til slutt pågrepet i juni. Nå er de siktet for fem grove tyverier i Sande og Tønsberg.
Les mer om:

RB ble med på «ravning» i Lillestrøm: – Som jente føler man seg utsatt, da er det godt å se de gule vestene

– Den beste natta for oss er når det ikke har skjedd noe, forteller Ellen Sande, daglig leder for natteravnene i Skedsmo.
Les mer om:

Med elbil spratt marginene i været

Elbilen Nissan Leaf var grunnen til at Sande Auto Nord i fjor var Norges mest lønnsomme bilforhandler.
Les mer om:

Tre kjøretøy involvert i trafikkulykke på E18

Tre kjøretøy var søndag involvert i en trafikkulykke på E18 i Sande. Alle nødetater rykket ut til stedet.
Les mer om:

Emma Ellingsen pryder coveret av Elle

– Bildet er tatt på en hytte i Sande, forteller influenseren og YouTube-stjerna fra Nøtterøy.

Hvorfor er Pepsi Max Norges nasjonaldrikk?

Ingen i verden drikker mer Pepsi Max enn oss. På ett år drikker vi over hundre millioner liter av den sukkerfrie leskedrikken i Norge, noe som utgjør rundt 22 liter per innbygger. Det gjør at lille Norge utgjør 9 % av Pepsi Max-forbruket i hele verden.  Kun den originale Coca Cola-brusen har større andeler av brusmarkedet i Norge. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. Hvordan har Pepsi Max klart å bli så store i Norge? – Først og fremst er det en fantastisk salgsorganisasjon hos Ringnes.

Berg Sande sikret seieren for Nest-Sotra

Nest-Sotra snudde 0-1 til 2-1 over Notodden i 1. divisjon søndag. Det var Nest-Sotras tredje strake seier.
Les mer om:

Gjemnes, Sande og Stranda har ingen kvinner på toppen av listene

34 kommuner i Norge har kun mannlige listetopper. I Nordland er det en Lofot-kommune som har mest testosteron på valglistene.

Gir bort småbruk og hundre tusen på kjøpet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, og billigere enn Aker Gaustad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(Du kan lese det omtalte innlegget fra Helse Sør-Østs (HSØ) kommunikasjonsdirektør Gunn Kristin Sands innlegg 4. juni her, og Redd Ullevål sykehus sitt opprinnelige innlegg om HSØs belysning av Ullevål-alternativet her).Den helt grunnleggende feilen er påstanden om at vårt alternativ blir så mye dyrere. Men det er ikke vårt alternativ de har «belyst».

Debatt: Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, men dyrere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Styret i Helse Sør-Øst RHF vedtok i sitt møte i januar 2019 at de ønsket å få belyst en utbygging på Ullevål som et alternativ til samling av regionfunksjonene på Gaustad. Nå er det lagt frem en rapport som skal styrebehandles 20. juni 2019: Rapport om Ullevål som alternativ lokalisering til Gaustad. Gunn Kristin Sande, kommunikasjonsdirektør Helse Sør-Øst.

Varebil krasjet i jernbanebru – førte til full togstans

Vestfoldbanen ble stengt mellom Drammen og Sande på grunn av en trafikkulykke mandag kveld.

Berit Kjøll valgt som ny Idrettspresident

Berit Kjøll (63) fra Asker ble valgt som ny Idrettspresident på Idrettstinget. Med en knapp margin med to stemmer, fikk Kjøll 50,6% av stemmene mot Sven Mollekleiv som fikk 49,39% av stemmene. Berit Kjøll overtar vervet etter Tom Tvedt. Vibecke Sørensen fra Bærum og Johann Olav Koss fra Oslo ble valgt inn som representanter til Idrettsstyrets presidentskap. Det er i frivilligheten og bredden i idretten i samfunnet, og mine siste seks år i frivilligheten som er min drivkraft til å sammen med Idretts-Norge, utvikle Norges idrettsforbund.

Her er maskinen som har skapt Gastromat-krisen

SANDE (TV 2): Krydderet omsettes for flere tusen kroner på nett, og folk sender sanger dikt og limericker til fabrikken. Permitterte ansatte håper produksjonen er i gang igjen i løpet av juni.
Les mer om:

Flere tønsbergensere har søkt på denne rektorjobben

Tidligere i år ble det utlyst to stillinger som studierektorer ved Sande videregående skole.
Les mer om:

Folkehelse + bibliotek = LitteraTUR

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Vi er inne i Bokåret 2019. Bokåret er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne som går gjennom hele 2019. Det 500 år siden de to første norske bøkene ble trykket.Nasjonalbiblioteket har gitt midler til arrangement og prosjekter over hele landet i forbindelse med bokåret.

Selger falleferdig rønne med fantastisk tomt til 12 millioner kroner

Hytta er falleferdig, men tomten fantastisk på eiendommen som er lagt ut til 12 millioner kroner på Bjerkøya i Sande.
Les mer om:

Selger falleferdig rønne med fantastisk tomt til 12 millioner kroner

Hytta er falleferdig, men tomten fantastisk på eiendommen som er lagt ut til 12 millioner kroner på Bjerkøya i Sande.
Les mer om:

Træff jakter sesongens første borteseier(pluss)

Sunndal - Træff klokka 16.00, Sande stadion
Les mer om:

- Urovekkende underdekning av barnehageplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LEDER:Det vil mangle opp mot 200 barnehageplasser i Tananger innen ti år. Underkapasitet er det også i Røyneberg-området. Det vil derimot være mange ledige plasser på Sande/Skadberg og i sør.Solabladet har skrevet flere artikler om foreldre i Tananger som ikke får plass der de bor.