Nyheter om Sandberg


Aurora (20) protesterer på urettferdig studieopptak: - Hadde jeg søkt i 2019, ville jeg kommet inn

Aurora Sandberg vil bli jurist, men mener at konkurransen om studieplasser er urettferdig på grunn av korona-avlyste eksamener i videregående skole.
Les mer om:

Filmskaperen Øyvind Sandberg er død

Filmregissøren Øyvind Sandberg døde onsdag, 67 år gammel, skriver Bergens Tidende.

Kjetting-Jan knuste Per Sandberg: - Passer ikke inn på Stortinget

«Kjetting-Jan» Vindenes (51) fra Sotra knuste Per Sandberg fullstendig i kampen om førsteplassen på stortingslisten til Liberalistene i Vestland.

Per Sandberg blir ikke listetopp for Liberalistene i Vestland

Per Sandberg klarte ikke å hamle opp med Jan Vindenes, ofte kalt «Kjetting-Jan», som blir listetopp for Liberalistene i Vestland ved valget til høsten.

Har avslått to bud fra Viking – FKH vil ikke selge

Viking vil ha Niklas Sandberg. FKH står foreløpig imot.
Les mer om:

Viking har lagt inn bud på Niklas Sandberg

Hun ble bare tre måneder i Molde. Nå forklarer Byåsens nye profil hvorfor
Les mer om:

Per Sandberg kan bli listetopp for Liberalistene i Hordaland

Sammen med Jan Vindenes er tidligere Frp-statsråd Per Sandberg en het kandidat til å bli Liberalistenes listetopp i Hordaland i stortingsvalget i september.

Drapstruet Letnes og Sandberg – slapp med samfunnsstraff

I strid med fagdommeren, slapp 30-åringen fengsel for alvorlige drapstrusler mot Per Sandberg og Bahareh Letnes.

Marias post på Facebook vekker stort engasjement - håper på ny sesong av TV-serien

Snøskuterprofil Maria Sandberg fra TV-serien Seldheads ba sine følgere om hjelp til å få TV 2 til å lage en ny sesong av den populære serien. Men TV 2 har ikke tatt en avgjørelse om det kommer en ny sesong.
Les mer om:

Stabæk herjet – Brann slo Odd

Stabæk herjet med Strømsgodset i Drammen i de siste ti minuttene av kampen. Gjestene slo Godset 0–4. Kornelius Normann Hansen åpnet showet da han sendte Stabæk i ledelsen like før pause. Lars-Jørgen Salvesen hadde mulighet til å utligne på straffespark etter 67 minutter, men skuddet ble reddet av Marcus Sandberg. Med cirka 10 minutter igjen av kampen skrudde Stabæk på tempoet. Darren Maatsen scoret to, mens målshowet ble avsluttet av Kosuke Konishita. I Bergen avsluttet Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen sesongen med stil da Brann slo Odd.

Slik har korona påvirket influencernes økonomi: – 2020 har vært et bra år for meg

Da Norge stengte ned i mars hadde Trine Sandberg besøk av over en million unike brukere på Trines matblogg.
Les mer om:

Ute for sesongen

Niklas Sandberg kommer neppe tilbake på banen i 2020.
Les mer om:

– Selv om foreldrene har gjort noe galt, skal ikke det gå utover barna

Om kort tid utvises Mustafa Hasan fra Norge. – Selv om foreldrene har gjort noe galt, skal ikke det gå utover barna, mener professor Kirsten Sandberg.

– Koné har gitt de andre juling på trening

Da Niklas Sandberg ble skadet på torsdagens trening bestemte Grindhaug seg for å rydde plass til Ibrahima Koné, og legge om til 4-4-2. Det viste seg å være en klok beslutning. 
Les mer om:

Nordmennene videre etter hoppkvalik

I kveld skulle syv nordmenn kvalifisere seg for stor bakke i Wisla på søndag. Det gikk fint for alle mann, men det var Halvor Egner Granerud som var beste nordmann. Han hoppet 126 meter og havnet til slutt på 7.-plass. Sander Vossan Eriksen, Anders Sandberg Håre, Robin Pedersen, Robert Johansson, Daniel-André Tande og Marius Lindvik var de seks øvrige som kvalifiserte seg.

Tror dyr er stjålet - glad for støtte fra Dyrebeskyttelsen

Roy Idar Sandberg eier sauene som er blitt sporløst borte i Gratangen. Han sier seg tilfreds med at organisasjonen har engasjert seg.
Les mer om:

Å leve uten kicket, revansje for Sandberg og duket for gullthriller

Deilig FKH-seier i Bergen, gulldrama for Avaldsnes og opprykksthriller for Vard. Dette og mye mer får du i ukens episode av Frelst.
Les mer om:

Dialektbok og gamle bilete frå Øystre Slidre

Øystre Slidre Historielag har klar to flunkande nye bøker som viser ulike sider av den lokale kulturen vår. Her er gamle bilete du truleg aldri før har sett, og gamle ord du ikkje har høyrt på lang tid, fortel Solveig Sandberg.
Les mer om:

Mener det som skjedde her, kan få oss gjennom pandemien

PRESSEKLUBBEN (TV 2): NRK-profil Hallvard Sandberg er svært spent på hvordan nordmenn vil takle koronakrisen fremover. Men én historie gir håp.
Les mer om:

Vraket, men endte opp som helt: – Jeg har fått kjeft

Niklas Sandberg fikk kjeft forrige helg. Lørdag slo han hardt tilbake.
Les mer om:

Innbytter Sandberg avgjorde på straffe for FKH i Bergen

Niklas Sandberg ble satt på benken fra start av, men revansjerte straffemissen fra Aalesund-tapet da FKH vant for første gang i Bergen på seks år.
Les mer om:

Brann-nedturen fortsetter

Brann fortsetter å slite i Eliteserien etter et nytt tap lørdag, denne gangen mot Haugesund. Bortelaget slo bergenserne til slutt 2-1, etter selvmål av keeper Ali Ahamada og en scoring av Niklas Sandberg. Rekken av kamper uten hjemmeseier strekker seg nå til ni for Brann, som nå er på 12. plass på tabellen.

Sandberg benket mot Brann

Niklas Sandberg må finne seg i å starte på benken mot Brann lørdag.
Les mer om:

Ny danske fra start – Sandberg kan bli vraket

Oliver Klitten ser ut til å få sjansen fra start mot Brann på bekostning av Niklas Sandberg.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.