Nyheter om Sand


Bjørn Eidsvåg har kjøpt nytt helikopter

Bjørn Eidsvåg (65) har startet et nytt helikopterselskap sammen med en drosjesjåfør fra Sand, skriver Dagens Næringsliv.

Sand føler han har tillit(pluss)

Til tross for et høyt antall blanke stemmer på generalforsamlingen, opplever Jon Arne Sand at han har tillit til å fortsette som styreleder i Levanger Næringsforum.
Les mer om:

Vil ta høyde for politiet ved ny brannstasjon(pluss)

Anita Ravlo Sand (Sp) har ikke gitt opp håpet om å få lensmannskontor i Levanger.
Les mer om:

Mestermøte mellom Paus og Sand i Galleriet

Både Arne Paus og Vebjørn Sand er til stede under åpningen av årets sommerutstilling i Galleriet i Hippe-huset.
Les mer om:

Svømmevester for store og små - her er hun som passer på

- Jeg er veldig glad for den nye vestregelen, sier strandvert Dagny Marie Sand Haarberg i badeparken i Tvedestrand.
Les mer om:

– Det er som psykisk tortur

Hans Christian Sand måtte vente i tre år på å få sone 35 dager i fengsel. Mange innsatte opplever ventetiden i soningskøen som verre enn selve soningen.
Les mer om:

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Kunstsilo - feil om kostnader

Knut Sand fra Tverrpolitisk Folkeliste skriver i et leserinnlegg 11. juni at Kunstsilo koster 185.000 per m2.
Les mer om:

Mye bra hos nykommer i Sandvika

Sand er et nytt og lovende tilskudd av serveringssteder i Sandvika.
Les mer om:

Brødrene Sand åpnet endelig dørene for publikum til deres nyeste kunsthall i Onsøy

– Det er veldig spesielt å åpne en utstilling her i Onsøy hvor våre røtter kommer fra, sier Vebjørn Sand under åpningen av «Norwegian Dreams kunsthall».
Les mer om:

11 måter å se - årets sommarutstilling

Kunstutstillingen 11 måter å se av Erling Sand åpner lørdag 22. juni 2019 kl. 14.00 på Vang folkebibliotek. Utstillinga vil stå ut august og kan besøkes i bibliotekets åpningstid.
Les mer om:

Norges største maleri henger på Galleri Sands yttervegg

Galleri Sands nye lokaler på Gjølbergtoppen i Onsøy har fått noe på veggen som vil bli lagt merke til. Vebjørn Sand (53) har malt Norges største maleri som preger veggen ut mot fylkesvei 116. Det reklamerer i alle fall broren Aune med.
Les mer om:

Sniktitt på Cara Delevingne og Orlando Bloom i ny fantasy-serie

I august har Amazon Prime premiere på Carnival Row. I fantasy-serien møter vi britiske Cara Delevingne (Suicide Squad) og Orlando Bloom (Ringenes Herre) i rollene som henholdsvis fe og menneskelig etterforsker. Og det ser jaggu ut til at det kan oppstå litt romantikk mellom dem… «Carnival Row» beskrives som stedet en rekke mytiske skapninger ender opp etter at de har måtte flykte fra sine krigsherjede hjemland. Midt i mylderet begås det også en rekke mord som må oppklares. Cara Delevingne og Orlando Bloom har hovedrollene, men Amazon-serien byr også på Indira Varma (Ellaria Sand i Game of Thro

Stod over trening

Joshua King og Tarik Elyounoussi trente alternativt då landslaget var samla før kvalikkampane mot Romania og Færøyene. – King slit litt med eit lår, medan Elyounoussi får kvile sidan han spelte kamp sundag kveld, seier landslagslege Ola Sand.
Les mer om:

Hvordan fortsetter Quicksand? Vi har 4 teorier om Netflix-serien!

Blir det mer Quicksand? Netflix-serien om svensk skoleskyting i Djursholm ble raskt populær da den ble sluppet i april. Nå funderer vi alle på det samme – vil det bli en sesong 2? Her er alt vi vet. OBS! Inneholder store spoilere fra sesong 1. Quicksand – Størst av alt hadde premiere verden over 5. april i år. Det tok ikke lang tid før den ble en stor snakkis, og dét med god grunn. Les vår anmeldelse av sesong 1 her. En skole i Djursholm blir rammet av en skoleskyting der 18 år og tre uker gamle Maja blir pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og medvirkning til drap.

Manchester City legende fristes av 140 millioner kroner skattefri jackpot

Det kan se om som den 33 år gamle spanske midtbanespilleren kan hente hjem veldig store penger med å spille de neste to årene i Qatar.

Trafikkulykke i Suldal

En bil er involvert i en ulykke i Velaskartunnelen i Sand.

Meir hærverk på Sand

Eit bustadhus er tagga på fleire sider, i tillegg til at bilen til huseigar også er blitt spraymåla. På den kvite husveggen er det skrive: Spritbrenneri, Sprithus og Her brenne di sprit. Har fått tips Saka er meldt til politet og ein politipatrulje er nå på staden. Det skal ha vore funne spray-boks i ein hage i nabo-laget, men det vil ikkje GDE-leiar Siri Fisketjøn Indrebø kommentera. Ho seier til avisa at politiet har fått tips i saka. – Me er heilt i starten av etterforskinga, og har ingen mistenkte endå.

Kroppen krev

Reiseliv er ein bransje som inviterer til estetikk. Presentasjonen av reisemålet Suldal må seiast å vera ei takknemleg oppgåve.

Reagerer på fart og farlege situasjonar midt i byggjefeltet

Det seier Jostein Granli på Sand som er ein av fleire i byggjefeltet i Prestaåsen på Sand som reagerer på at høg fart har skapt mange farlege trafikksituasjonar. Nære på – Sist var 1. mai. Eg skulle ut med bilen, og då eg svinga ut av krysset her, kom det ein motorsykkel i stor fart.

Krever erstatning for sand i maskineriet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Slippen Apartments Grønnes med sine 17 leiligheter krever erstatning fra Flekkefjord kommune gjennom sitt forsikringsselskap Eika Forsikring AS.Skaden oppsto i forbindelse med Boston AS ? arbeid for kommunen. I forbindelse med arbeider med opprensking av sjøbunn inne i havnen er det blitt spylt ut mye sand ut over havbunnen.

Hærverk i Gata på Sand

Det var eit trist syn som møtte naboar og forbipasserande søndag morgon. I løpet av natta har nokon saga ned eitt av pryd-trea i sørenden av Gata, like ved Ryfylke Fjordhotel. Politiets operasjonsssentral har ikkje fått melding om hendinga, heller ingen melding om at det skal ha vore bråk i Gata i natt.
Les mer om:

Eurovision-sjefen:- Unge artister «angripes»

- Får tilsendt mye ubehagelig fra boikottaktivister, sier Jon Ola Sand.
Les mer om:

Brødrene til Bodø

Laurdag 1. juni går ferda nordover, og etter planen skal dei vera i Bodø etter tre veker på sjøen. Først til Årdal I dag låg jekta til kai på Sand, og Torkel Tveiterå og Kjell Solheim gjorde siste førebuingar før helgas tur til Hjelmeland og Årdal. Første etappe går til Hjelmeland. Der skal dei få om bord amerikanske gjester som skal reisa sjøvegen til Årdal på søndag. Den nye kyrkja i Årdal er 100 år og den gamle kyrkja 400 år, og i heile mai blir jubileet markert med ulike aktivitetar.

17. mai fest i Spira

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærmere 200 fikk oppleve et innholdsrikt program satt sammen av korets dirigent Thor Kristian Rasmussen. Det var skjemt og alvor i skjønn forening formidlet av koret og flere gjesteartister. Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord. Flere av byens musikere har vært med på Wa sine mange plater. Foto: Alf Sverre Torgersen Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord.