Nyheter om Sand


Har satt opp skilt på Fjærholmen og fjernet sand: – OBS.OBS.OBS

Kommunen har ryddet så godt de kan, men er fortsatt ikke sikre på om de har fått fjernet alt glasskåret.
Les mer om:

Vil ekspropriere for å sikre vatn og avløp

Kommunestyret i Vang strødde torsdag sand på innstillinga frå administrasjonen om å kunne ta i bruk ekspropriasjonsverktøyet for å sikre framføringa av vatn og avløp til to planlagde bustadsatsingar i Vang.
Les mer om:

Åtte grunner til å ikke oppsøke sandstrand i Syden

At det er for mye sand der, er bare én av dem.
Les mer om:

Viktor Hovland klarte ikke cutgrensen i US Open

Viktor Hovland møtte veggen helt etter en solid start på 2. runde i majorturneringen US Open. To strake birdier ble fulgt opp med seks bogeyer på rappen. Golfstjernen gikk fredagens runde hele seks slag over par. Det holder ham bak antatt cutgrense på +4. Feltet er langt ifra ferdigspilt, men Hovlands sjanser for helgespill regnes som ikke-eksisterende. Halvparten av feltets 156 spillere får bli med videre. Hovland er i øyeblikket på 119.-plass. Tidligere på dagen var han oppe på en delt 7.-plass etter å ha spilt to birdier og tre hull på par. Marerittet startet på det 17. hullet.
Les mer om:

Anja og Nini: - Dette er en idrett der du kan ha det gøy, uansett om du er nybegynner eller proff

Det kan være utrolig mye moro i noen billass med sand. I alle fall hvis du sprer den utover, setter opp et nett og kaster innpå en ball.
Les mer om:

Trafikkulykke Sand

Les mer om:

Naturskjønne strender og bukter i Calvià på Mallorca

Calviàs kyst er ikke bare full av naturskjønne strender og bukter med hvit sand og asurblått vann, men byr også på skog og grøntområder hvor du kan finne skygge. Langs kysten er det også flere koselige overnattingsmuligheter og sjarmerende lokale restauranter,
Les mer om:

Ordføreren drapstruet – skjerper sikkerheten på rådhuset

Kari Anne Sand, ordfører i Kongsberg, bekrefter at hun har mottatt drapstrusler. Kommunen har skjerpet sikkerheten på rådhuset og andre kommunale bygg.

Facebook-gruppe mot 20 etasjer høyt hotell vokser med rakettfart: – Nå krever vi at politikerne forteller oss hvor de står

Jørgen Eliassen starter Facebook-aksjon mot hotell på Sand. Facebook-gruppa vokser med rakettfart – samtidig som hotellinvestorene er i sluttspurten med planene sine.
Les mer om:

Hytteeier Jan-Roar ble møtt av denne plakaten da han skulle fylle vann: – Ufint og latterlig!

Jan-Roar Hagen fra Rælingen var på hytta i Nord-Odal og trengte litt vann. Ved Esso-stasjonen på Sand ble han møtt av en plakat om at han måtte forhåndsbetale.

Sigurd er kritisk til at kommunen fjerner sand fra stranda: – Det er for dumt

I et brev til Tønsberg kommune stiller Sigurd Nestande seg kritisk til kommunens bortkjøring av sandmasser fra Skallevoldstranda, og krever svar rundt praksisen.
Les mer om:

Ta trikken fra Sand te Nesvik?

Sp stuper på menings­målingene. Vi dro hjem til Trygve Slagsvold Vedum for å spørre om hvordan han selv synes det går

Dette brevet betyr ekstra mye for Høken-Frode: – Den er vi stolt av

Frode Bugge Sand og Høken har en solid draktsamling og et sjeldent diplom på klubbhuset.
Les mer om:

Telefonen som endret alt

Da Kari Anne Sand fikk telefon av rådmannen, gikk det opp for henne. - Det er grusomme detaljer, sier hun.
Les mer om:

Kongsberg-ordføreren om rettssaken: – Det er sterkt

Kongsberg-ordfører Kari Anne Sand følger rettssaken mot Espen Andersen Bråthen. Hun sier at det er spesielt å være til stede.
Les mer om:

Nå er snart sandvolleyballbanen på Værste klar

Værstebanen har snart fått byttet ut is med sand, og strandvolleyballsesongen er like rundt rundt hjørnet.
Les mer om:

Her blir det festival: 150 tonn med sand og millionbudsjett

I sommer skal denne sørlandsbyen kjenne på feststemning etter to år med restriksjoner. Festivalsjefen er klar for å svi av millionbudsjettet.
Les mer om:

Fagmannens råd for vårpussen

– Største feilen bileiere gjør er at de ikke rengjør bilen skikkelig før selve vårpussen starter. Start alltid med å legge på såpe eller avfettingsmiddel og spyl så bort sand og smuss.
Les mer om:

Sand fra Sahara farger snøen i fjellet

Nei, det er ikke strøsand som farger den hvite snøen enkelte steder i Sirdal og på Stavtjørn i påsken. Sanden har kommet med vinden – helt fra Sahara-ørkenen i Afrika.
Les mer om:

Sand fra Sahara farger snøen i fjellet

Byfjordtunnelen stengt: Syklist i tunnelen
Les mer om:

Flytt «Roseslottet» («Sandslottet») til Hvaler!

Åpent brev til Vebjørn Sand og familien Sand, ordfører Mona Vauger og Hvaler Kommune + næringslivet på Hvaler, i Fredrikstad og for så vidt resten av Østfold. Samt til alle kunstinteresserte i Norge og resten av verden, for å ta stort i ...

Tysk protest mot Qatar-VM: Dumpet 6500 fotballer utenfor FIFAs lokaler

6500 fotballer fylt med sand ble fredag dumpet utenfor Det internasjonale fotballforbundets lokaler i Sveits for å markere motstand mot VM-sluttspillet i Qatar. Bak protestaksjonen sto den tyske kunstneren Volker-Johannes Trieb og den tyske hjelpeorganisasjonen AWO. Tidspunktet for markeringen ble valgt som følge av at gruppene under det sterkt kritiserte fotballsluttspillet skal trekkes senere fredag. De 6500 fotballene som havnet utenfor Fifa-hovedkvarteret var alle påført tyske ord som kan oversettes til «verdens samvittighet, dere er en skamplett».
Les mer om:

Fikk en knallsommer i fjor – nå trenger de flere ansatte

– Når man først jobber hele sommeren, er det hyggelig å kunne gå i pluss på slutten av året, sier Jan Bergmann Johansen om fjoråret på Sand. Snart er de klare for en ny sesong i skjærgårdsrestauranten på Hvaler.