Nyheter om Sand


Henrik blir programsjef i Bodø2024: - En blanding av lettelse og glede

Henrik Sand Dagfinrud blir programsjef i Bodø 2024.
Les mer om:

I fjor måtte han rive deler av virksomheten – nå er Tommy rammet av koronaviruset: – Det blir sikkert 90 prosent nedgang i omsetningen

I en normal juni måned kan eventbyrået til Tommy Sand ha oppimot 40 arrangementer. I år arrangerte de åtte-ni små eventer, og markedet er nå helt dødt.
Les mer om:

Martin var i gang med å ta doktorgrad, men da denne muligheten bød seg, kastet han seg på: – Det har gått over all forventning

Sammen med kunstnerbrødrene Sand står komponist Martin Romberg fra Tønsberg bak Roseslottet i Oslo.
Les mer om:

Rogalands dødsfelle og turistattraksjon

RASSIKRING: Riksvei 13 fra Lovraeidet mot Sand i Suldal er kåret til Norges tredje verste vei. Samferdselsminister Knut Arild Hareide uttrykker forståelse for folks utrygghet. Kan forståelse redde liv? Slik snakker en statsråd uten handlekraft.

Politiet har konkludert etter funn av død kvinne på Hvaler

Kvinnen i 40-årene som ble funnet omkommet ved Sand Marina på Hvaler i helgen, døde etter all sannsynlighet som følge av drukning.
Les mer om:

Dødsfallet på Hvaler: – Vi har noen teorier om hva som har skjedd

Politiet føler seg trygge på at det ikke har skjedd noe kriminelt i forbindelse med at en kvinne i 40-årene fra Østfold ble funnet død ved Sand Marina på Hvaler søndag morgen.

Funn av død person på Hvaler

Søndag morgen ble en person funnet livløs på campingplassen ved Sand Marina på Hvaler. Søndag formiddag mistenkte politiet ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt, men gjennomførte avhør på stedet. De opplyste også at det vil bli gjennomført flere avhør på politihuset på Grålum iløpet av søndagen.
Les mer om:

– Hun ble funnet bak campingvogna på morgenkvisten

Det var personer tilknyttet et arrangement på Sand Marina som fant den livløse personen søndag morgen.

Fride Sofie (26) startet som sykepleier for to år siden. Nå er hun sjef for klinikken: – Det er store sko å fylle

I desember ble Fride Sofie Sand Munkerud enhetsleder for poliklinikken på Kirkenes sykehus. Nå er hun kåret til en av de beste unge lederne i kommune- og helse-Norge.
Les mer om:

Knallsommer på Sand: – Omsetningshopp på 2,8 millioner kroner

Sand Bar og Restaurant på Spjærøy har hatt en eventyrlig sommer – godt hjulpet av at mange valgte Norgesferie denne gang.
Les mer om:

Justin Townes Earle er død, 38 år gammel

Dødsårsaken er foreløpig ikke bekjentgjort, men Earle hadde slitt med rusmisbruk siden tenårene. Han ble nykter da han begynte å lage egne plater, men opplevde to tilbakefall, ifølge The Tennessean. – Jeg bærer navnene til to menn; den ene døde, den andre døde nesten, og jeg klarte det nesten selv også.

Frykter nye ras: Stenger riksveg 13

Riksveg 13 er stengt ved Rødsliane mellom Sand og Erfjord natt til søndag. Foreløpig er det uvisst når veien åpner for trafikk igjen.
Les mer om:

Skredvakt ved Rødsliane i Suldal

Store nedbørsmengder tidligere i dag gjorde at Vegvesenet fryktet nye ras på den rasutsatte strekningen mellom Sand og Erfjord.
Les mer om:

Anla kunstig strandlinje uten å søke

Noen uker før salget av prakteiendommen, ble stein fjernet og en større mengde sand fylt på langs hele strandlinja. Fiskebåtreder og daværende eier Carl Aamodt fra Søgne hadde ikke søkt om dette tiltaket selv om loven krever det.
Les mer om:

Bilistene fortvilte over veistandarden – nå er problemene løst: – Håper veien holder i mange år

I sommer har fylkeskommunen skiftet ut deler av veistrekningen på Fylkesvei 178 mellom Jessheim og Sand. Nå er arbeidet avsluttet.
Les mer om:

Ny tv-reise for Aune (54) og Alex (52)

Aune Sand og Alex Rosén har tilbrakt sommeren sammen i Nord-Norge. Det har resultert i en ny TV2-serie – en serie for de helt store og de helt små spørsmål, ifølge tv-kanalen.

Anla kunstig strandlinje uten å søke

Noen uker før salget av prakteiendommen, ble stein fjernet og en større mengde sand fylt på langs hele strandlinja. Fiskebåtreder og daværende eier Carl Aamodt fra Søgne hadde ikke søkt om dette tiltaket selv om loven krever det.
Les mer om:

Om et 20 etasjer høyt hotell på Hvaler og kaniner i en hatt

Hotelletablering engasjerer. Men om ikke noen på Hvaler er i stand til å trekke kaniner opp av en hatt, er det kun ett alternativ politikerne skal stemme over. Litt enkelt sagt: Ja eller nei til hotell på Sand.

75 meter høyt hotell på Spjærøy: – Lettere å forsvare høyden på Skjærhalden

Ifølge Fylkesmannen er det lettere å forsvare et høybygg på Skjærhalden enn på Spjærøy. Men hotellinvestorene jobber fortsatt for 20 etasjer på Sand.
Les mer om:

Slik blir landskampene til høsten

Oslo (Sporten) Pandemisituasjonen skaper mer enn nok av utfordringer rundt høstens A-landskamper i fotball for menn. Med hyppige tester, samt febermålinger er det som innføres. Torsdag morgenen hadde Norges fotballforbund digitalt infomøtet, hvor blant annet landslagssjef Lars Lagerbäck og direktør Nils Fisketjønn deltok. Hvor dem informerte om høstens landskamper, men også litt om klubbene, som skal ut i Europa.

NFF ber om karantene-dispensasjon

Pandemisituasjonen skaper utfordringer rundt høstens A-landskamper i fotball for menn. Jevnlige tester og febermålinger blir planen for spillerne. Fotballforbundet har søkt helsemyndighetene om at reiser med klubb- og landslag skal defineres som jobbreise og dermed ikke omfattes av karantenebestemmelse, men i stedet skal erstattes av et testregime, fortalte NFF-direktør Nils Fisketjønn på NFFs pressekonferanse torsdag. – Vår protokoll sier at spillere og støtteapparatet skal testes ti til 14 dager før kamp. Deretter kommer de inn til samlingen.

Vannlekkasje på Hvaler – populær restaurant holder stengt onsdag

En lekkasje på en vannledning på Hvaler gjør at flere beboere er uten vann. I tillegg må Sand Bar & Restaurant holde stengt.
Les mer om:

– Med en gang vaktene snudde seg, var det rett tilbake til klyngene

Reidar Sand (21) ønsker å delta på fadderuken, men ikke hvis alt dreier seg om festing. – Da blir ikke smittevernreglene fulgt, sier han.
Les mer om:

Riksvei 13 stengt etter skred

Et skred gjør at riksvei 13 er midlertidig stengt mellom Sand og Erfjord i Rogaland.
Les mer om:

Riksvei ble stengt etter steinskred

Et skred gjorde at riksvei 13 midlertidig ble stengt mellom Sand og Erfjord i Rogaland.
Les mer om: