Nyheter om Salvesen


Theis Salvesen er død

Sogneprest i Tveit prestegjeld i Kristiansand kommune, Theis Salvesen (62) er død, melder menigheten på Facebook.

Gir ut bok om barn og seksualitet

"Regnbueskogens hemmelighet" heiter den ferske boka til Margrethe Salvesen Klippenberg.
Les mer om:

"Du må holde ham inntil deg! Hold ham inntil deg."

Les tobarnsmor Monika Salvesen sin hyllest til barnehageansatte: - De har stått der, år etter år, de samme damene. I mange tusen timer. Vi er nå ferdig med de viktigste årene i ungenes liv.
Les mer om:

Kundejakta har begynt

Arvid Salvesen Røyneberg er nytilsett marknadsdirektør i Dalane Energi. Stillingsinstruksen hans er å tredobla talet på straumkundar.
Les mer om:

Målscorer forlater Start

På grunn av kontrakten Dany N’Guessan skrev med klubben, forlater han OBOS-ligaklubben nå etter endt vårsesong. Den franske spissen kom til Start i forbindelse med skadene på Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen, men ble også skadet uken etter debuten hans.…
Les mer om:

Ber for kameratens flytende hytte

I snart 20 år har Bjarne Andreassen hatt en hytte på 28 kvadratmeter liggende på lekter i Ytre Randesund hver sommer. Bystyrepolitiker Odd A. Salvesen (Pp) ba ordføreren om hjelp til å få flyttet den inn på øya.

Det nye boybandet fra Stavanger låter «billig»

Realitykameratene Lyse, Salvesen, Fredvang og Mæland albumdebuterer.

Bilkrasj på tunet for tredje gang

For tredje gang opplevde huseier Britt Bergkvist Salvesen at en bil dundrer inn på tunet fra E 39.
Les mer om:

Takk til Odd Salvesen

En takk til Odd Salvesen for artikkelen der han kritiserte Jonas Gahr Støre for at han sa ”Erna Solberg bruker andres penger som fulle sjøfolk”.

Serber trener med Start

Med både Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen ute med langtidsskader, må Start ha inn noen som kan gjøre en god jobb på spissplass umiddelbart. Denne uken er Đorđe Šušnjar på prøvespilling i klubben. Han er kontraktløs og kan signere med…
Les mer om:

Skadet ut sesongen

Lars-Jørgen Salvesen har ødelagt korsbåndet og må se resten av Starts kamp om opprykk til Eliteserien fra tribunen. Han må operere og blir ikke tilbake før tidligst etter sesongen er ferdig. – Jeg er langt nede nå. Formen var fin…
Les mer om:

Start-profil langtidsskadet

Start-spissen Lars-Jørgen Salvesen (21) har ødelagt korsbåndet og mister resten av sesongen i 1. divisjon. Det melder Kristiansand-klubben på sin hjemmeside mandag.
Les mer om:

Start-profil ute resten av sesongen

Start-spissen Lars-Jørgen Salvesen (21) har ødelagt korsbåndet og mister resten av sesongen i 1. divisjon.
Les mer om:

Trolig ute mot KIL

Lars-Jørgen Salvesen pådro seg en skade på slutten av treningsøkten i dag på Sparebanken Sør Arena. Er den alvorlig nok, rekker han ikke kampen mot Kongsvinger søndag. Han skal ha blitt behandlet av Starts medisinske team etter økta, men det…

Sørlending i kommende storfilm om norske krigshelter

Daniel Frikstad (27) fra Kristiansand spiller sabotøren Gabriel Salvesen fra Farsund i den Harald Zwart-regisserte filmen «Den 12. Mann», som snart er ferdig innspilt.

Ferskingen og veteranen

Simen Salvesen deltar i Sesilåmi for første gang, mens Ingeborg Haughom går for 38. gang!
Les mer om:

Østerveien skal fortsatt være Østerveien

I en kronikk 17. januar har Mette-Marie Salvesen en flott kronikk om hvorfor en ikke må endre navnet på Østerveien til Universitetsveien.
Les mer om:

Inviterer fremmede inn på nyttårsfest

Christina Wahl (21) og Maren Salvesen (21) ønsker å lage en hyggelig nyttårsfeiring for flere som ikke har noe sted å tilbringe inngangen til 2017.
Les mer om:

«Boa»-selskap er konkurs

Det er åpnet konkurs i eiendomsselskapet Strandgaten 10 AS i Farsund. Selskapet var eid av avdøde «Boa», advokat Andreas Bjørn Salvesen.

«Boa»-selskap er konkurs

Det er åpnet konkurs i eiendomsselskapet Strandgaten 10 AS i Farsund. Selskapet var eid av avdøde «Boa», advokat Andreas Bjørn Salvesen.

40 trivelige turer

– Når man vet mer om det området man går tur i, da blir turen ekstra interessant, mener Bjørn Kåre Salvesen.
Les mer om:

Selvangivelsen: Kjartan Salvesen

Kjartan Salvesen dyrker familielivet som en religion i en enebolig på Ganddal. Han savner Pøbben i Sandnes.
Les mer om:

Tar på seg skylden for 0-2

Starts lyslugg Lars-Jørgen Salvesen er skuffet over både seg selv og sine lagkameraters prestasjon i den foreløpig siste Tippeliga-kampen for våre helter i gult og svart. Han tar også helt og fullt ansvar for det andre baklengsmålet. – Det er…
Les mer om:

Kulturprisen til Venneslas eldste og gladeste dikter

– Hun er bare fantastisk, sier ordfører Torhild Bransdal. Fredag kveld fikk den 90 år unge malerinnen og dikteren Borgny Salvesen Kulturprisen 2016 i Vennesla.

Huntonit-direktør vil bli søppelsjef

Huntonit–direktør Roy Kenneth Grundetjern (49) i Vennesla og tidligere rådmann August Salvesen (58) i Farsund er blant de 47 søkerne til direktørstillingen i renovasjonsselskapet Avfall Sør AS.