Nyheter om Salomonsen


– Helt utrolig hva folk glemmer når de drar fra hotellet

Tove Salomonsen på Scandic Grand Hotel mener gjestene har reist fra flere og flere eiendeler i takt med den økende vinterturismen.
Les mer om:

Familiebedriften Green Waves på Gjeving satser: - Vi vil gjerne gi folk en mer naturnær opplevelse

I flere år har familien Salomonsen på Gjeving, med far Ole Salomonsen (64) i spissen, testet ut elektrifisering av gamle båter. Nå tar de steget ut i markedet, og satser for fullt.
Les mer om:

Disse brødrene kom på noe smart da snøen begynte å lave ned: – Dette er vinn-vinn!

Håkon Rørvik Salomonsen og Ali Haidari sparer til Polen-tur med snøskuffer og et ønske om å hjelpe.
Les mer om:

Ektepar lager familiefilm med døtrene

Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen bruker sine egne døtre Vega og Billie i hovedrollene i sin nye familiefilm, som allerede har vunnet festivalpris.
Les mer om:

Stjernekampklare Dag Ingebrigtsens turbulente barneår i Stavanger

Stjernekamp-klare Dag Ingebrigtsen var en langhåret, litt bortkommen tiåring som hadde flyttet til mor i Stavanger da Tor Salomonsen fra Asfalt ga ham en kurér reiseradio.

Stjerneklare Dag Ingebrigtsens turbulente barndom i Stavanger

Stjernekamp-klare Dag Ingebrigtsen var en langhåret, litt bortkommen tiåring som hadde fltyttet til mor i Stavanger da Tor Salomonsen fra Asfalt ga ham en kurer reiseradio.

Ukens anbefalte låter

Tone Salomonsen er i gang med nye sanger, og «Leaping out» er en sommerlett poplåt.
Les mer om:

Drar opp fiskekroker fra havet

Hos Øystein Salomonsen på Gjeving kan tyske turister slumpe å få tilbake redskap og utstyr som forsvant på havet for flere år siden. Øystein sitter nemlig på et lager av gamle kroker funnet på havet.
Les mer om:

Opptur på sjøen for populære båter

Antallet passasjerer på fergene har økt kraftig i sommer. – Vi er en nødvendig og koselig motvekt som driver på gamlemåten, mener eier Bjørn Salomonsen.

Stas vil være med på inkluderingsdugnaden(pluss)

Vekstbedriften Stas i Steinkjer har 25 tiltaksplasser, men kunne lett ha fylt dobbelt så mange. Daglig leder Ragnhild Maatla Salomonsen vil gjerne være med på regjeringens inkluderingsdugnad.
Les mer om:

Silje Salomonsen nærmer seg regidebuten

Silje Salomonsen skal ha regi på spillefilmen «Søstre», en av mange prosjekter som har fått støtte fra Filmkraft.
Les mer om:

Buss punkterte – turistbuss-sjåfør ble reddende engel

– Han var skikkelig gentleman og hjalp alle. Alle klappet, forteller passasjer Andrea Salomonsen.
Les mer om:

– Har troa på Molde sentrum(pluss)

Sissel Salomonsen har tatt med seg butikken Joy over fjorden, fra Kaigata i Vestnes til Outzen Strøket i Storgata i Molde.
Les mer om:

Filmparet har pizza til middag minst to ganger i uken

Begge har hatt sine verste matopplevelser med pizza. Men det er likevel det beste Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen vet.
Les mer om:

Silje Salomonsen sluttet å spille fotball da hun ikke fikk være med på laget, fordi hun var jente.

Hun spiller hovedrollen i den nye Stavanger-filmen "Now it's Dark".
Les mer om:

Den kresne stavangerfilmstjerna

Silje Salomonsen har blitt beskyldt for å mangle ambisjoner fordi hun har spilt i relativt få filmer siden debuten for 18 år siden. Selv har hun en helt annen forklaring.
Les mer om:

Se de første smakebitene fra Arild Østin Ommundsens «Now It’s Dark»

Silje Salomonsen sendes ut i den mørke stavangerske natten. Pia Tjelta, Kristoffer Joner, Alexandra Gjerpen og Ole Christoffer Ertvaag står også på rollelista.

– Å legge ned Andøya flystasjon er ikke forenlig med å være ansvarlig

«Vi er opptatt av å føre en ansvarlig politikk». Vi har hørt det gjentatte ganger i løpet av valgkampen. Både Høyre og Arbeiderpartiet er opptatt av ansvarlighet, og de bruker begrepet aktivt. Men hvor ansvarlige er de, spør Tone Salomonsen i dette innlegget.

Gulbergaunet camping får vekstbedrift som ny driver

Vekstbedriften Stas har overtatt driften av Guldbergaunet sommerhotell og camping. – Vi skal gi turistene et bedre tilbud allerede i sommer, lover daglig leder Ragnhild Salomonsen.
Les mer om:

Guldbergaunet camping får ny driver

Vekstbedriften Stas har overtatt driften av Guldbergaunet sommerhotell og camping. – Vi skal gi turistene et bedre tilbud allerede i sommer, lover daglig leder Ragnhild Salomonsen.
Les mer om:

– 100 år? Føler meg virkelig ikke så gammel

Hun har bodd 91 av sine 100 år i Gryllefjord og har stordag på lørdag. Olaug Samuelsen føler seg som en 60-åring. Salomonsen er overbevist om at det må være en feil på kalenderen.
Les mer om:

Til semifinale i US Open

Steffen Salomonsen følgjer etter Tommy Urhaug. Etter hendingsrike dagar i USA, er den tidlegare Stord-spelaren klar for julefeiring på Stord.

Uroa for inne­miljøet i paviljongen

Både elevar og lærarar opplever plager dei trur kjem frå innemiljøet i dei gamle brakkene i paviljongen ved Stord ungdomsskule. Verneombod Ellen Salomonsen er uroa for situasjonen.
Les mer om:

Hans nordlysbilder har nådd millioner. Nå har han for første gang laget nordlysfilm i byliv

- Mange tror ikke det er mulig å få gode bilder i byen. Men jeg tror dette blir bra knall, sier Ole Christian Salomonsen.
Les mer om:

– Gambler med forsvarsevnen!

Tone Salomonsen og Hilde Flobergseter etterlyser ansvarlighet hos Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet i Andøya-spørsmålet.