Nyheter om Sakariassen


Velferd og verdiskaping

DEBATT: Eirik Faret Sakariassen og Heidi Bjerga (SV) fremstiller i Aftenbladet 20. mai Civita som en lobbyorganisasjon, som «prøver å overbevise den norske befolkingen om at Norge ikke har råd til å opprettholde velferden.» Dette er ikke riktig.

Gir ut kokebok om sukkerfri bakst: – Kaker uten sukker smaker helt nydelig!

Du kan fint kose deg med kaker selv om du vil kutte helt ut sukker, mener ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen. Hun har gitt ut kokebok for deg som vil ha sukkerfri diett uten å kutte ut kaker og dessert.
Les mer om:

Stian lærer seg minst én ny ting hvert år

De siste 17 årene har Stian André Sakariassen Olsen satt seg som mål å beherske én ny ferdighet hvert år. Noen av dem har gitt jobb, andre mangeårig glede - og noen har han aldri rørt igjen.
Les mer om:

Har sendt brev til ordføreren: - Han mobber og henger ut noen som gjør en ærlig og god jobb

I et brev til ordføreren retter lederne av de fem mindretallspartiene i Stavanger krass kritikk mot Eirik Faret Sakariassen (SV).
Les mer om:

Høyresiden i strupen på Sakariassen

I et brev til ordføreren retter lederne av de fem mindretallspartiene i Stavanger krass kritikk mot Eirik Faret Sakariassen (SV).
Les mer om:

Sier unnskyld til barnevernsbarna

– På vegne av Stavanger kommune vil jeg beklage veldig sterkt til barna som opplevde dette. Det er barnevernet og kommune som skal være den profesjonelle aktøren i slike situasjoner, sier Eirik Faret Sakariassen (SV).
Les mer om:

Alt håp er - kanskje? - ikke ute for Madla bibliotek

Madla bibliotek skal feire 10 år på Amfi-senteret på lørdag, tre uker før de kan bli lagt ned. Eirik Faret Sakariassen (SV) vil «lytte til innspill» rundt Sølvberget-kuttene, men lover ikke noe.
Les mer om:

Eirik Faret Sakariassen (SV) blir leder for skoleutvalget

Etter åtte år i opposisjon, der taletiden blant annet har blitt brukt til å snakke barn og unges sak, får 28 år gamle Eirik Faret Sakariassen (SV) nå en hånd på rattet. Han skal lede utvalg for oppvekst og utdanning.
Les mer om:

Her møter FNB opposisjonen til forhandlinger

Dag Mossige (Ap), Eirik Faret Sakariassen (SV) og Frode Myrhol (FNB) ble i 23:10-tiden observert på vei inn i "Hekkan Burger"-bygget i Pedersgata i Stavanger.

Stavanger SV gratulerer Mimir og Rødt

– SV går fram, og det er veldig bra. Det er også bra at Rødt gjør det så godt, for da får vi en sterk blokk til venstre for Arbeiderpartiet, sier SVs ordførerkandidat i Stavanger, Eirik Faret Sakariassen.

DUELLEN: Hvorfor øker antall fattige i en av verdens rikeste byer?

Her er det temperatur! Ordførerkandidatene John Peter Hernes fra Høyre og Eirik Faret Sakariassen fra SV duellerer om fattigdom i Stavanger.

Hvorfor bryr ikke SV seg om fornøyde foreldre?

DEBATT: Sosialistene Audun Lysbakken og Eirik Faret Sakariassen skriver i Aftenbladet 10. august at barnehage ikke skal være butikk og fortsetter sin sedvanlige svertekampanje mot valgfrihet og mangfold i barnehagene.

– Stavanger bruker nok penger på rehabilitering av skoler

Eirik Faret Sakariassen (SV) ønsker at det bevilges midler til å rehabilitere de eldre skolebyggene i Stavanger. Sissel Knutsen Hegdal (H) mener at det ikke er mangel på investering.

Motstandsgruppe under krigen skal hedres og minnes

Etter forslag fra Eirik Faret Sakariassen (SV) ligger det nå an til at Tjemsland-gruppa, en kommunistisk motstandsgruppe som opererte i Stavanger under krigen, skal få en eller annen form for minnesmerke.
Les mer om:

Stavanger SV vil avslutte Stavangers Kina-samarbeid

Eirik Faret Sakariassen (SV) krever at Stavanger-vertskapet tar opp menneskerettighetsspørsmål under statsbesøket fra Kina.
Les mer om:

Glassmagasinet slo seg konkurs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er styret i selskapet som har bestemt at de ville begjære Flekkefjord Glassmagasin AS konkurs, og 26. april ble saken behandlet i Lister tingrett.Det er tingrettsdommer Hilde Sakariassen som behandlet oppbudsbegjæringen, og hun konkluderer med at den oppfyller de formelle kravene i konkursloven.

– Jeg tar ikke med barnebarna i bilen på vinterføre

Sju av ti er bekymret for tilstanden til utenlandske vogntog de møter på veien. – Du vet aldri hva du møter rundt neste sving, sier vogntogsjåfør Kjell Sakariassen.
Les mer om:

Kilder bekrefter: Høyt spill på bakrommet i SVs nestlederstrid

Eirik Faret Sakariassen ville ofre kampen om sentralstyret for å få sin favoritt valgt som ny SV-nestleder - i strid med Rogaland SVs ønsker.
Les mer om:

SV mener kommunen sponser Høyres valgkamp

Eirik Faret Sakariassen (SV) mener Høyre på ugreit vis får ekstra valgkampressurser gjennom ansettelsen av Erlend Jordal som vikar i jobben som politisk rådgiver for ordføreren.
Les mer om:

Toppledelsen i nye Tjeldsund er på plass(pluss)

Tjeldsund kommune har ansatt Grete Synnøve Jacobsen og Merete Jankila i kommunalsjefstillingene, mens nesnaværingen Geir Sakariassen blir stabsleder.

Eirik Faret Sakariassen (27) topper SVs valgliste

Eirik Faret Sakariassen er Sosialistisk Venstreparti sin ordførerkandidat, til kommunevalget neste år.
Les mer om:

Eirik Faret Sakariassen (28) topper SVs valgliste

Eirik Faret Sakariassen er Sosialistisk Venstreparti sin ordførerkandidat, til kommunevalget neste år.
Les mer om:

SV-topp meiner Wedler har visst kva han gjorde

STAVANGER: Frp-topp Christian Wedler bygde om huset utan å søke kommunen først. - Dette må få konsekvensar, meiner Eirik Faret Sakariassen (SV). Statsvitar meiner saka er ein diskusjon om gråsoner.
Les mer om:

Stilt til veggs om klimakrisen

SVs ordførerkandidat, Eirik Faret Sakariassen, hadde kanskje det beste spøkefulle klimadilemmaet torsdag kveld: Alltid dusje i kaldt vann eller alltid dusje sammen med Donald Trump?

Vil ha Eirik Faret Sakariassen på topp

Nominasjonskomiteen i SV i Stavanger, foreslår kommunalråd og gruppeleder, Eirik Faret Sakariassen som partiets ordførerkandidat til kommunevalget i 2019.
Les mer om: