Nyheter om Said


Tiagz går fra TikTok-stjerne til ekte popstjerne

Tiagz alias Tiago Garcia-Arenas har fått en stor artistkontrakt via sosiale medier. I 2019 startet rapperen og produsenten å laste opp snutter hos TikTok med sine egne sanger innen flere sjangere.

Lil Wayne og La’Tecia Thomas har brutt forlovelsen?

Lil Wayne og La’Tecia Thomas ser ut til å ha skilt lag. Rapveteranen og den australske Fashion Nova-modellen ble forlovet i vinter og fikk matchende dynamitt-tatoveringer etter at Weezy skle inn i hennes DM i fjor. Men nå ser det ut til å være trøbbel i paradis. La’Tecia har avfulgt Lil Wayne på Instagram og har sluttet å følge hans fankontoer.

Liverpool-manageren husker godt dagen han takket nei til Eric Cantona

Graeme Souness rister lett på hodet da han forteller om dagen Michel Platini kom og ville prakke på ham en fransk bad boy. Det var i 1991 etter at Liverpool hadde satt på plass Auxerre på Anfield at Souness fikk beskjed om at en gammel venn ønsket å prate med ham. Vi lar Souness selv fortelle uten vår haltende oversettelse: «I was manager of Liverpool, we’d lost 2-0 away to Auxerre, came back and beat them 3-0. “After the game, there was a guy outside who said he was a good pal of mine, and it was Michel Platini.

Instagram Live-battle mellom Teddy Riley og Babyface ble fadese

Nattens vennlige Instagram Live-battle mellom R&B-veteranene Teddy Riley og Babyface ble på grensen til katastrofal. Mest på grunn av Teddy. 52-åringen fra Guy og Blackstreet ville ikke kjøre Instagram Live alene med telefonen og enkelt fremføre smakebiter fra sine største hits.

Ezra Miller tar kvelertak på fan – se video

Er Ezra Miller en farlig brødskalle? Eller er klippet tatt ut av kontekst? Du har kanskje sett Ezra Miller i store kinofilmer som We Need To Talk About Kevin (2011), The Perks of Being a Wallflower (2012), Trainwreck (2015), Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016) eller Justice League (2017). Filmen som sprer seg på nettet i dag er en dog kort mobilsnutt med 27-åringen i hovedrollen.  Ezra Miller dytter en fan opp mot det som ser ut som en liten kaffevogn, før hun legges i bakken på en trapp.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

Fikk Egons hederspris: Da ringte pressen fra Marokko

Furuset-mannen Ali Said danket ut drøyt 2000 kolleger og stakk av med Egon-kjedens hederspris som førstemann noensinne.
Les mer om:

♫ Nye låter fra Drake: Kommenterer han ryktene om Millie Bobby Brown og Billie Eilish?

Er det innafor at en 33 år gammel mann utvikler vennskap med tenåringer? Mange klør seg i skjegget over Drakes interesse for unge, kvinnelige stjerner som Billie Eilish (18) og Millie Bobby Brown (16). Selv blir jentene provosert over kritikere som fremstiller rapperen som en creepy type, og sier at han kun er en god venn og mentor for dem. Drake har tidligere blitt beskyldt for å date jenter straks de blir «gammel nok», og mange frykter derfor at han prøver å gjøre det samme med Billie og Millie.  Selv har ikke Aubrey sagt mye om ryktene, men nå mener fans at han kommenterer oppstyret indirek

Ville se ut som Chris Evans i storfilmen – fikk norsk strikkepakke og stor Twitter-oppmerksomhet

Nå går historien sin lattermilde seiersgang i sosiale medier, etter at Sheehan – som har skrevet for The Onion så vel som Playboy – delte historien med bilde på Twitter. – Tror jeg blir gal fordi jeg bestilte det jeg trodde var en veldig rimelig ullgenser (som Chris Evans i «Knives Out», selvsagt) fra et norsk nettsted og det jeg fikk var råmaterialene til å lage den selv, lød det fra Sheehan.

Dømt til 11,5 års fengsel for knivdrap utenfor Circle K-stasjon i Bergen

En 22-årig mann er dømt til fengsel i elleve og et halvt år for å ha drept sin fetter Said Bassam Chataya (28) ved Danmarks plass i Bergen i fjor.
Les mer om:

Dømt til 11 års fengsel for Circle K-drapet

Dommeren gir medhold i aktors påstand om 11 år og seks måneders fengsel for 22-åringen som er tiltalt for drapet på Said Bassam Chataya (28).
Les mer om:

Right Said Fred

Vi har ventet lenge på å bringe skjorte løs disko og Manchester United sin midtbanespiller Fred sammen i en eneste overskrift og nå gikk det endelig.

Arsenal vant ikke fordi gresset var for langt, nå kom svaret

Burnley har vist de har humoristisk sans og endret sin Twitter-header til et bilde av langt gress etter Arsenal manager Mikel Artetas kommentarer etter søndagens 0-0-uavgjort på Turf Moor. Spanjolen kritiserte tilstanden på Burnleys gress etter deres kampen, og beskyldte gresslengden som en grunn til at Arsenal fikk problemer med å score. «Forholdene var vanskelige.» sa han i sitt intervju etter kampen. «Gresset var så langt.

Ricky Gervais: – Caitlyn Jenner er nydelig og elskverdig

Skjemtegauken Ricky Gervais er kjent for å tulle om alt mulig, og er ikke redd for å fornærme noen. Blant annet spøker briten om temaer som transpersoner, voldtekt og kreft. Tirsdag kveld dukket både Ricky og Caitlyn Jenner opp National Television Show. Ricky var nominert for beste komedie med sin Netflix-serie After Life , mens Kardashian-pappaen skulle presentere en pris. La oss spole litt tilbake… I forrige uke sa Roman Kemp, Caitlyns kompis fra I’m A Celebrity.. Get Me Out Of Here!, at det er dårlig stemning mellom de to stjernene. Ikke så rart.

Plot twist! Se G-Eazy med Megan Thee Stallion

Her går det unna, gitt! Sist vi sjekket var G-Eazy (30) sammen med den nederlandske supermodellen Yasmin Wijnaldum (21), men det har tydeligvis blitt slutt i løpet av vinteren. View this post on Instagram Harpers Bazaar Icons Party A post shared by Yasmin Wijnaldum (@yasminwijnaldum) on Sep 7, 2019 at 10:54am PDT Denne helgen fikk Halsey mye oppmerksomhet etter at hun skjelte ut en publikummer som ropte navnet til G-Eazy under konserten hennes.

– Han gyver løs og hogger til

Aktor ber om 11 år og seks måneder i fengsel etter at Said Bassam Chataya ble knivdrept i Bergen 15. februar i fjor.
Les mer om:

Krever 11 år og 6 måneder i fengsel for tiltalt i Circle K-drapet

BERGEN TINGRETT (NRK): Aktor mener at de ni knivstikkene Said Bassam Chataya (28) ble utsatt for, er straffskjerpende. – I utgangspunktet en forsvarshandling, sa forsvareren som ba om rundt ti år.
Les mer om:

Kanadisk stjerneskudd Tate McRae debuterer med hjelp fra Billie Eilish

Har du noen gang vært så oppslukt av en person at du føler deg dum? Det har Tate McRae – og hun synger det på sin nye smash, passende nok døpt «stupid». Only think about him on the weekdays and weekends Only in the mornings and evenings Only when I wake up and sleep in Oh my God… 16-åringen fra Canada er uten tvil et sertifisert stjerneskudd, og singelen suser nå oppover i Norge med allerede 16 millioner hos Spotify. Sjekk ut Tate McRaes video til «stupid»: Låten er produsert av Russell Chell (Juice WRLD «Legends», BigKlit «That Bitch»). Tate er også rå når hun fremfører sangen akustisk. Se

– Said virket ikke bekymret

Et av vitnene til Circle K-drapet sier han oppfattet situasjonen som at Said Bassam Chataya (28) skulle «ordne opp i situasjonen» da tiltalte ankom stedet med kniv.
Les mer om:

Sekunder etter drar fetteren opp kniven: – Jeg skulle bare skremme ham

BERGEN TINGRETT (NRK): Det fatale knivslagsmålet varte bare i 13 sekunder. Mandag forklarte den tiltalte 22-åringen seg om drapet på sin fetter, Said Bassam Chataya.
Les mer om:

Fengsel i fire år for sovevoldtekt

BERGEN TINGRETT (NRK): Det fatale knivslagsmålet varte bare i 13 sekunder. Mandag forklarte den tiltalte 22-åringen seg om drapet på sin fetter, Said Bassam Chataya.
Les mer om:

Viste video av Circle K-drapet

BERGEN TINGRETT (TV 2): Drapshandlingen der Said Bassam Chataya (28) ble knivdrept ved en Circle K-stasjon i Bergen, ble fanget opp av overvåkningskamera.
Les mer om:

Erkjenner straffskyld for drap på fetteren, men husker ikke drapet

BERGEN TINGRETT (NRK): Ett av ni knivstikk ble fatalt da Said Bassam Chataya (28) ble drept under et masseslagsmål i fjor. Den drapstiltalte fetteren husker ikke de kritiske sekundene.
Les mer om:

– En glad og omsorgsfull person

Said bassam Chataya (28) var både kjæreste og far til hennes barn. Den 15. februar i fjor, ble han revet bort fra livet hennes.
Les mer om: