Nyheter om Said


Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

VAR tar bort noe av sjelen fra fotballen hvor alt skal være kjemisk fritt for tyvtriks, med VAR ville vi f.eks aldri fått «guds hånd». – Problemet kommer når en hel verden som analyserer videoen i etterkant ikke er enig i det som dømmes. På lørdag første VAR til beslutningen om å sende West Ham United-midtbanespiller Tomas Soucek ut for det som helt klart var en utilsiktet albue. – I det 97. minutt i kampen mot Fulham kom Soucek sin albue utvilsomt i kontakt med Fulhams Aleksandar Mitrovic.

«Bra spørsmål, men du fortjener ikke svar»

Tottenham er i praksis ute av gullkampen i Premier League, etter tapet 1 -0 mot Chelsea på torsdag har de falt ytterligere og det begynner å bli vanskelig å se hvordan de skal kvalifisere seg til Champions League. Hjemkommet stjerne Gareth Bale kom ikke utpå i tapet mot Chelsea, sa en reporter stilte spørsmålet hvorfor?

Jason Tindall har gode nyheter

Den norske angrepsspilleren Joshua King har de siste fem årene vært i Bournemouth, men det har ikke stått på forsøk på å komme seg bort. – Spesielt etter klubben sist sesong rykket ned fra Premier League. Joshua King var aktuell for en retur til sin ungdomsklubb Manchester United. West Ham var nær en overgang, men de valgte istedenfor å hente Said Benrahma på en låneavtale fra Brentford. Skader og dårlig form denne høsten, i tillegg til at det er vanskeligere å bli solgt fra en klubb i Championship kommer det ikke til å skje noen ting i vintervinduet.

Said Benrahma slår stiften etter Lingard avtale

Det er en hoppende glad ving som i dag kunne signere en fast overgang til West Ham. I Oktober kom Said Benrahma på en låneavtale fra Brentford, på grunn av en engelsk regel om maks to lånespillere satte Premier League advokatene i arbeid etter de skjønte en låneavtale med Jesse Lingard var mulig. Jesse Lingard var klar for mer spilletid, men ikke for å slutte i Manchester United, en klubb han har vært en del av i 20 år. -Etter først litt motvilje fra manager Ole Gunnar Solskjær ble alle parter enige om at de ville være lurt å komme bort fra benken og spille for West Ham ut sesongen.

Filip Delaveris ferdig i Vitesse, klar for Eliteserien

Tilværelsen som utenlandsproff ble ikke som håpet på for Filip Delaveris. Den 20 år gamle angrepsspilleren fra Oslo hadde en fantastisk sesong i Odd før han i 2019 ble hentet av den nederlandske storklubben Vitesse. – I Nederland ble det benkesliting og, for å si det rett ut, rimelig kjedelig. Nå er han tilbake i Brann som definitivt trenger å styre sitt forsvar foran årets sesong. Les: Jesse Lingard avtale sørger for endring for enten Said Benrahma eller Craig Dawson Filip Delaveris har signert en avtale med bergensklubben ut 2024.

Data ethics: A Nordic perspective

This article is part of a three-piece series DAMA is running on data ethics, during the first quarter of 2021. The themes touched upon in this series are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2, which can be found here. Article number one is aimed at establishing data handling ethics and its connection to data governance.

Juventus drar til med byttehandel: To spillere mot én

Andrea Pirlo vet når han ser en midtbanespiller med et særskilt potensiale. På fredag sikret Juventus-manageren seg en spiller som er tiltenkt store oppgaver i Torino de kommende årene: Nicolo Rovella. 19-åringen har vist seg frem i 11 førstelagskamper for Genoa denne sesongen, prestasjoner som har overbevist Juventus om at den defensive midtbanespilleren er blinket ut for større oppgaver.

Det er rart å si det, men: Hurra, Liverpool vant!

Forrige sesong gikk alle og ventet på at Liverpool skulle forbarme seg over Premier League-motstanderne og dele på poengene. På tampen av januar 2021 har situasjonen vært en helt annen. Derfor kunne vi ikke holde tilbake gledesbrølet da Liverpool vant sin første Premier League kamp for året.

Jesse Lingard avtale sørger for endring for enten Said Benrahma eller Craig Dawson

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har signalisert to ting de siste ukene, for det første er han fornøyd med laget og legger lokk på alle kjøp i januar vinduet, med mindre noe spektakulært skulle dukke opp. – Og for det andre, han vil beholde flest mulig inkludert Jesse Lingard. Det har ikke vært flust med spilletid og et nytt leieopphold er avtalt.

Mauricio Pochettino elsker Christian Eriksen

Danske Christian Eriksen var allerede en etablert Tottenham spiller da en relativt ukjent Mauricio Pochettino overtok managerstolen i 2014. – det var et lykketreff for alle parter. Tottenham gikk inn i sin beste periode noen sinne, den argentinske manageren ble hyllet som genial og en av verdens beste managere og Christian Eriksen ble en superstjerne. Den danske avisen Ekstrabladet skriver i dag at det åpner seg for Eriksen og at Mauricio Pochettino rett og slett elsker Christian Eriksen.

Ekstra Bladet: Marokko omgjør dødsdommen mot Said Mansour

En ankedomstol i Marokko har omgjort dødsdommen til den tidligere danske statsborgeren Said Mansour til 25 års fengsel.
Les mer om:

- Saudi Arabian artist threatened at hotel

Two representatives from the Saudi Arabia Embassy in Oslo turned up at the Bergen International Literary Festival and threatened a prominent writer to prevent her from speaking out against the authoritarian regime. They went to see her at her hotel and forced her to drop an event, said the festival director to Dagbladet.
Les mer om:

Euphoria-spesialen setter nettet i fyr og flammer

Euphoria-spesialen er snodig, men gjør susen. SPOILER-ALARM (Selv om episoden neppe vil bli veldig ødelagt hvis du leser dette før du ser den.) I natt slapp HBO Max såkalte Euphoria Special Episode Part 1: Rue – Trouble Don’t Last Always. Dette er den første av to nye Euphoria-episoder som vises fra og med mandag hos HBO Nordic. Spesialen ble laget da innspillingen av sesong 2 brått måtte stanse grunnet COVID-19, og man ser at den ble til i karantene. Vi fortsetter der sesong 1 sluttet. Men hele episoden er en samtale mellom Rue Bennett og hennes sponsor Ali. Vel, utenom åpningen… Episoden b

Blåser opp til storm i Newcastle

I sommer var den store snakkisen Newcastle. Ambisjonene var enorme hos de nye eierne av klubben som skulle inn og skape et nytt Manchester City. Den daværende eieren Mike Ashley skulle komme seg ut med 300 millioner pund. Det hele strandet, og Ashley endte også opp som nåværende eier av Newcastle.

Tidligere dansk statsborger dømt til døden i Marokko

Said Mansour, som i 2016 mistet sitt danske statsborgerskap etter oppfordring til terror, er dømt til døden i Marokko.
Les mer om:

Donald Trump sier at Lil Wayne ba om møtet – se video

Donald Trump og hans team ba ikke om møtet med Lil Wayne. Det hevdet i alle fall DT da han snakket utenfor Det hvite hus natt til lørdag. Presidenten postet en snutt fra sine venner hos Fox News (selv om OANN kanskje er hans nye favoritt) hvor han skryter av Young Money/Cash Money-veteranen. – Vel, han ville ha et møte, forteller presidenten av De forente stater. – Han er en veldig fin fyr.

Adele og Skepta snart et offisielt par?

Adele og Skepta er i ferd med å ta forholdet sitt til et nytt nivå?

Over én million smittede

PARIS (TV 2): Frankrike er inne i den andre smittebølgen. Servitør Laetitia Said (23) frykter de neste ukene blir tøffe og er mest redd for å smitte mamma og pappa.
Les mer om:

Ma Rainey’s Black Bottom: Den siste filmen til Chadwick Boseman

Ma Rainey’s Black Bottom blir den aller siste filmen til Chadwick Boseman. Skuespillerstjernen kjempet seg gjennom kreftdiagnosen da han spilte inn sine siste filmer, deriblant den mildt sagt krevende tittelrollen i Marvels Black Panther. Nesten ingen visste at han var alvorlig syk, ikke engang kollegaene. Som resten av verden fikk de vite det da familien bekreftet at han døde av tykktarmskreft i august.

Haalands fem mål for Dortmund denne sesongen

Les: Valgte å bruke 360 millioner på Said Benrahma fremfor en billigere Joshua King
Les mer om:

Valgte å bruke 360 millioner på Said Benrahma fremfor en billigere Joshua King

Det er selvfølgelig litt spennende helt frem til klokken blir seks i kveld, men ifølge The Independent har West Ham United valgt å ikke følge sin manager David Moyes råd og valgt å signere Brentford-vingspilleren Said Benrahma i stedet for Bournemouth-spissen Josh King. Og prisen, 150 millioner mer enn det Bournemouth krever for King. Prisen som Brentford skal ha blitt enig om med West Ham om er 30 millioner pund, ca 360 millioner kroner.

Sky Sports: Fikk avslag på første bud på King, men har på plass signatur til supervingen

16. oktober er deadline for interne overganger på balløya. Hos West Ham jobbes det på høygir for å få på plass de siste detaljene som gjør at klubben kan følge opp den solide starten i Premier League og lukte på en plass ute i Europa neste sesong. David Moyes har blinket ut Joshua King som sin «måleksekutør», men Ifølge Sky Sports må West Ham anstrenge seg hardere.

Chelsea har pakket ned lommeboka, men West Ham og Crystal Palace er fortsatt ute og shopper

Chelsea fikk, som de fleste andre med seg at Brentford, som for øvrig har verdensrekord i å tape opprykkskvalifiseringskamper, har en meget interessant spiller i Said Benrahma.

SZA sier hun ikke var mindreårig da hun datet Drake

SZA og Drake var et par. På den nye låten «Mr.

Drake sier han pleide å date SZA – blir avfulgt på Instagram

Drake har datet SZA. Dette forteller han på den nye låten «Mr. Right Now». «Said she wanna fuck to some SZA… Wait, I used to date SZA back in 08», rapper/røper kanadieren. Hør linjen til Drake på «Mr. Right Now» med 21 Savage & Metro Boomin her: Drake on 'Mr.