Nyheter om Said


Den norske artisten Brudini hylles av en av de mest innflytelsesrike personene i musikkhistorien

Fields, som av mange regnes som en av de mest innflytelsesrike personlighetene i musikkhistorien på grunn av sitt arbeid med Iggy & The Stooges, Ramones, MC5, The Velvet Underground, Jim Morrison og The Modern Lovers, har tidligere gått ut og hyllet den London-baserte bergenseren for sin lyrikk og intense musikalske tilnærming. – Jeg møtte Danny Fields i London en del ganger og fikk faktisk takket ham for sitatet. Han kvitterte med et smil og sa: «If I said it I meant it. And also, for me, it´s a nice change to talk about the music of someone who is actually still alive».

Eminem-artisten Yelawolf disser G-Eazy og Post Malone – se video

Tørst på oppmerksomhet? Yelawolf er tilbake – og på sin nye spyttefest «Bloody Sunday» har han ikke mye til overs for G-Eazy og Post Malone. Shady-artisten fra Alabama sier at Eminem så langt har ignorert Gerald. (Em har kun nevnt G-Eazy på «Killshot» for å plage MGK som var sammen med Halsey før G.) Men California-rapperen kan ifølge Yelawolf komme unna med «Calm Down»-linjen om at han er den råeste hvite rapperen siden «han med bleket hår». Altså Marshall Mathers. Ulven sier at G-Eazy ser ut som Tom Cruise og referer artig nok til skuespillerens film Vanilla Sky. – Is this the guy that said

Tør du se Us? Premieren møtt med skrik – og stående applaus

– Det er en familie i oppkjørselen vår… Gleder du deg til Us? Nå kan du glede deg noen ekstra hakk etter helgens respons på premieren under SXSW-festivalen i Austin, Texas. Grøsseren ble møtt med skrik, gråt – og stående applaus. Samt trolig litt refleksjon i etterkant. Jordan Peele følger altså opp sin over snitt smarte, Oscar-vinnende skrekkfilm Get Out med en grøsser som skal være like rå. Bare mye mer skummel. Angivelig mer skummel enn trailerne. Det skal en del til å for å gjette «the sunken place»-plottet i Get Out, men skal vi tro Variety er handlingen i Us enda mer original. Det start

Øyevitne: Slik var den dødelige slåsskampen

BERGEN (VG) Øyevitnet så Said Bassam Chataya (28) legge armen kameratslig på skulderen til 21-åringen, før et slagsmål oppstod. Den nå drapssiktede mannen skal ha slått vilt rundt seg med kniv.
Les mer om:

Trekker tilbake uttalelsen om Jordyn Woods

Neiiiida, ikke helt ferdig ennå. Ny oppdatering innenfor det som på ekte har blitt kalt «vår tids største populærkultur-hendelse»: Khloé Kardashian har ombestemt seg. Etter at Jordyn Woods før helgen stilte opp på Jada Pinkett Smiths Red Table Talk for å dele sin side av historien, anklaget Khloé 21-åringen for både å lyve og for å være grunnen til at familien hennes nå er brutt opp via en fyrrig melding på Twitter.

Politiet ble varslet om drapssiktede samme dag som Said (28) ble knivdrept

En person fryktet at drapssiktede var så farlig og ville skade noen at politiet ble varslet om dette. Senere samme kveld ble Said Bassam Chataya (28) knivdrept.
Les mer om:

Said (28) gravlagt: – En trist og tung dag

Familie og venner tok farvel med knivdrepte Said Bassam Chataya (28).
Les mer om:

– Aldri sett større oppmøte i muslimsk begravelse

– Jeg har vært i Bergen moské i 22 år. Jeg har aldri sett større oppmøte i en begravelse, sier imam Muhammad Azem etter begravelsen av knivdrepte Said Bassam Chataya (28).
Les mer om:

Imam: - Jeg har aldri sett så mange i en begravelse

LODDEFJORD (NRK): Forrige fredag ble Said Bassam Chataya knivstukket og drept på en bensinstasjon på Danmarks plass. Torsdag ble han gravlagt.
Les mer om:

Begraves torsdag: Oppretter minnefond etter drepte Said

Den knapt 29 år gamle Said Bassam Chataya skal begraves etter muslimsk skikk torsdag på Loddefjord gravplass i Bergen.
Les mer om:

Rapartist og tobarnspappa Said (28) begraves torsdag

Torsdag blir knivdrepte Said Bassam Chataya (28) gravlagt i Bergen. I begravelsen er også hans to sønner på tre og fire år.
Les mer om:

Tilbyr krisehjelp etter knivdrapet på Said

BERGEN (NRK): Marco Elsafadi var nær venn av den drepte Said Bassam Chataya (28). Nå vil han bistå Bergen kommune med å hjelpe Chatayas nærmeste venner og familie.
Les mer om:

I sorg etter drapet på kompisen: - Uforståelig

Marco Elsafadi sier han så på drepte Said Bassam Chataya som en lillebror.
Les mer om:

Her er drepte Said (28) sammen med vennen Marco Elsafadi: – Han var som en lillebror for meg

BERGEN/OSLO (VG) Said Bassam Chataya var på ingen måte en som oppsøkte slagsmål og vold, sier vennen Marco Elsafadi.
Les mer om:

– En grusom pris for å svikte ungdommen

TRONDHEIM/ÅLESUND (TV 2) Marco Elsafadi tar et nådeløst oppgjør med politikernes budsjettkutt etter at hans gode venn Said (28) ble drept i Bergen fredag.

– Ikke tilfeldig at de møttes

BERGEN TINGRETT (TV2): Siktede som drepte Said Bassam Chataya (28) ble selv påført kroppsskade under masseslagsmålet. Advokat Jørgen Riple vil ikke si noe om hvem som påførte ham skadene.
Les mer om:

Phoebe Bridgers med ny uttalelse om Ryan Adams-anklagene

I forrige uke ble en artikkel publisert i New York Times, hvor syv kvinner anklaget den amerikanske rockestjernen Ryan Adams for å ha brukt sin maktposisjon til å kreve seksuelle tjenester mot karrierehjelp og eksponering. Blant kvinnene var Adams’ ekskone Mandy Moore og den 24 år gamle musikeren Phoebe Bridgers, som Adams innledet et forhold til i 2014.

Tiltale: Mann kom med nazihelsing til politiet då dei skulle arrestere han

Politiet forstod med ein gong alvoret då dei kom fram til bensinstasjonen i Solheimsviken fredag kveld. Men livet til Said Bassam Chataya (28) sto ikkje til å redde.
Les mer om:

Eitt minutt etter at politiet kom fram, la dei Said (28) i bilen og køyrde med blålys til sjukehuset

Politiet forstod med ein gong alvoret då dei kom fram til bensinstasjonen i Solheimsviken fredag kveld. Men livet til Said Bassam Chataya (28) sto ikkje til å redde.
Les mer om:

Politiet bevæpner seg når tre personer fengsles i dag

Tre personer fremstilles for varetektsfengsling etter knivdrapet på Said Bassam Chataya (28) i Bergen.
Les mer om:

Drapssiktedes forsvarer: Sier det har vært en konflikt

Søndag ble det gjennomført avhør av den 22 år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept 28 år gamle Said Bassam Chataya fredag kveld i Bergen. 28-åringen ble funnet hardt skadd ved en bensinstasjon på Danmarks plass og fraktet til Haukeland universitetssjukehus, hvor han litt senere ble erklært død som følge av fire knivstikk i overkroppen. Fremstilles for varetektsfengsel Ifølge drapssiktedes forsvarer Jørgen Riple, var det en relasjon mellom siktede og avdøde.
Les mer om:

Drapssiktet i Bergen varetektsfengslet i fire uker

21-åringen som er siktet for drapet på Said Bassam Chataya i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker. Også to andre siktede i saken må sitte i varetekt.
Les mer om:

- Jeg kommer aldri til å glemme Said

Det var Said Bassam Chataya (28) som ble knivdrept i Bergen fredag. Venner beskriver han som støttende, respektfull og behjelpelig.
Les mer om:

Siktedes forsvarer: Sier det har vært en konflikt før drapet i Bergen

Forsvareren til 22-åringen som er siktet for drapet på Said Bassam Chataya, sier den drapssiktede har forklart seg om en konflikt med offeret.
Les mer om:

Drapssiktedes forsvarer: Sier det har vært en konflikt

Forsvareren til 22-åringen som er siktet for drapet på Said Bassam Chataya, sier den drapssiktede har forklart seg om en konflikt med offeret.
Les mer om: