Nyheter om Sagstuen


Derfor irriterer Fride seg over folk i rundkjøringen(pluss)

Det er ingenting som er så godt som å komme hjem til en burger med kjæresten, synes dagens fosning Fride Sagstuen.
Les mer om:

Hva mener nordmenn egentlig om fotball for kvinner?

Fotballen har begynt å rulle kvinnenes vei etter den begredelige EM-exiten i fjor. Økonomien har bedret seg, media dekker toppserien for kvinner bredere enn noen gang, og hos Norsk Tipping ser vi at både omsetningen og antall kunder som kjøper spill på norske kvinnekamper på Oddsen har doblet seg siden samme tid i fjor. Vi vet mindre om hvordan det står til med nordmenns grunnleggende holdninger til kvinnefotballen.

Ville, norske bær skal bli ny industri

Råstoffet vokser fram av seg selv på tuer i skauen hver høst, men utnyttes nesten ikke. Det vil Pernille Vea og Gunnar Sagstuen på Røyland Gård endre på, og samtidig skape arbeidsplasser i indre Agder.

Åshild satser millioner - se hva som er in på kjøkkenet

Med integrert drivhus og senkbare overskap er ikke kjøkkenet hva det en gang var. Åshild Sagstuen fra Stange satser millioner på å bygge sin egen kjøkken-kultur og bygge et vinnerlag.
Les mer om:

Bruker 100 millioner på å fremstå som moderne og lekende

Det som var moderne og lekende for 20 år siden har blitt rustent og gammeldags. Norsk Tipping klasker 100 millioner kroner på bordet for å pusse opp logoen. – Da Norsk Tipping i 1948 lagde sin første logo var det et kryss, noe som var en hjelp for de som ville tippe. Krysset er der fortsatt, men den 20 år gamle blå bakgrunnen forsvinner og de har endret font og latt seg inspirere av det skjeve tårnet i Pisa. Les: Hva skjer med Lettvekt UFC nå? «Den gamle identiteten var for statisk og ga oss ikke nok spillerom i kommunikasjonen.

Vil hindre at én million tonn bær råtner

Forskere mener én million tonn ville bær råtner bort hvert år. Gunnar Sagstuen er én av flere skogsbønder som vil kommersialisere bærplukking i skogen.
Les mer om:

Reagerer på tigging i bryllup

Gunn Sagstuen reagerer på at en tigger sto utenfor domkirka da hun giftet bort sin datter i helga.
Les mer om:

Norgesmester igjen

Endre Sagstuen gjentok bedriften fra 2012 og ble norgesmester i Pot Limit Omaha i Dublin.
Les mer om: