Nyheter om Sagen


Kampen om kreftkirurgien: Sagen Helgø vil møte Helse Vest

– Fra vårt ståsted kan det virke som Haukeland får fordeler i dragkampen mellom Helse Stavanger og Helse Bergen, sier Stavanger-ordføreren.

Kina-besøket var en gjenvisitt: – Vi viste kineserne hvordan vi feirer frihet og demokrati

Kritiske røster mener Kina-besøket aldri burde vært lagt til 17. mai. 3. visepresident på Stortinget, Magne Rommetveit og Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø benyttet anledningen til å vise hvordan de feiret frihet og demokrati.

Stavanger-ordfører blir partner i investeringsselskap

Ordfører Christine Sagen Helgø (H) i Stavanger blir investeringsdirektør i familiekonsernet Camar AS, melder Stavanger Aftenblad.
Les mer om:

Stavanger-ordfører blir investeringsdirektør i milliardselskap

Ordfører Christine Sagen Helgø (H) i Stavanger blir investeringsdirektør i familiekonsernet Camar AS, melder Stavanger Aftenblad.
Les mer om:

Ordfører Sagen Helgø blir investeringsdirektør i Ertvaag-selskap

Fra januar skal Christine Sagen Helgø være med å styre investeringene til Camar AS - et selskap som forvalter rundt 1,2 milliarder kroner. Samtidig varsler daglig leder og eier, Sindre Ertvaag, at selskapet går inn i en ny fase.
Les mer om:

Ingen kommunal flagging for Kina-gjester

Ordfører Christine Sagen Helgø besvarte i formannskapet torsdag en rekke spørsmål fra Frp om besøket av en topptung kinesisk delegasjon i Stavanger 17. mai.
Les mer om:

– Når kvelden kommer tar jeg på headsettet og går ut for å lete

Månedens beste bilde for april ble til fordi Fredrik Sagen fra Lillestrøm liker best å fotografere om natta.
Les mer om:

Første spadestikk for nytt Grafisk museum

Ordførar Christine Sagen Helgø (H) tok torsdag det første, symbolske gravemaskintaket for Stavangers nye, grafiske museum. Gamle Stavangers nye møtestad skal stå ferdig hausten 2020.
Les mer om:

12 norske podcaster for påskeferien

Gratulerer med påskeferie! Gitt at du ikke har jobb-påske, da. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med jobb uten ferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

Kaller inn til nye reforhandlinger etter påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter seks forhandlingsmøter, hvor Sandnes har vært urokkelige i sitt krav om å fjerne rushtidsavgiften, bryter Solveig Ege Tengesdal (KrF) isen i håp om å løse krisen.- Jeg kaller partene inn til nye reforhandlinger over påske. Det vil være uaktuelt å fjerne rushtidsavgiften i sin helhet, men under styringsgruppemøtet fredag ble det lagt flere forslag på bordet som krever diskusjoner.

Her har noen tatt sagen i egne hender: – 13 trær kappet ned over natta

Kommunen anmelder forholdet.
Les mer om:

Himmel på jord for musikarar

Tysdag opnar ordførar Christine Sagen Helgø (H) det næraste du kjem himmelen på jord for lydnerdar og musikarar i Stavanger: Tou Lyd.
Les mer om:

12 norske podcaster du bør høre i vinterferien

Gratulerer med vinterferie! Eller ja, for noen deler av landet er det denne uken, mens resten av landet er velsignet med ferie neste uke. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med voksenjobb uten vinterferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

14 tiltak skal gjøre cruisenæringen mer miljøvennlig

- Vi må stille krav til miljøtiltak for å få ned utslippene, sier ordfører Christine Sagen Helgø. Stavanger har vedtatt å redusere utslippene av klimagasser med 80 prosent fram mot 2030.
Les mer om:

Sagen på SV-toppen

Tom Sagen er valgt som Hamar SVs ordførerkandidat, med Fariba Fazelpour på andreplass.
Les mer om:

Sagen Helgø: - Ikke en politisk sak

Ordfører Christine Sagen Helgø (H) sier at konkursen i Christian Wedlers selskap Stavanger Kamelutleie AS ikke får noen betydning for hans politiske verv.
Les mer om:

Ordfører anklager Oslo for ransforsøk av Stavanger-trone

Oslo-regionen kan ikke komme og tilrane seg en rolle de ikke har, mener Christine Sagen Helgø.
Les mer om:

Utstrakt hånd til bomaksjonistene

Ordfører Christine Sagen Helgø (H) brukte sin siste nyttårstale på Ledaal til blant annet å strekke ut en hånd til aksjonsgruppen «Nok er nok», som protesterer mot de nye bomringene.
Les mer om:

Nyttårstale fra Stavanger: Sagen Helgøs siste nyttårstale

Ordfører Christine Sagen Helgøs nyttårstale 2019:
Les mer om:

Fire som viste politisk mot i 2018: Leif Arne Moi Nilsen, Hadia Tajik, Knut Arild Hareide og Christine Sagen Helgø

GJESTEKOMMENTAR: Internasjonalt var 2018 eit heller mørkt politisk år, men det politiske motet lyste opp. Også i Noreg var årets behaldning nettopp motet til somme politikarar.

Sagen foreslått på topp for Hamar SV

Tom Sagen er foreslått på topp-plassen for Hamar SV til kommunevalget neste år.
Les mer om:

Ordfører Christine Sagen Helgø er ikke inhabil av å ha hytte i Finnøy

At utfallet kan få betydning for familieøkonomien, er ikke til hinder for at ordfører Christine Sagen Helgø (H) leder Fellesnemndas møte om eiendomsskatt mandag.

Stavanger-politikere får en påminnelse om debattkultur

Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø (H) har bedt partienes gruppeledere snakke med sine politikere om debattkultur i sosiale medier.
Les mer om: