Nyheter om SafariSafari (23) skal på safari i Norge: – Drømmen er å ta på en elg

Safari Shabani (23) planlegger norsk safari i sommer. Han har fått inn over 30.000 kroner fra gavmilde givere som vil følge turen på sosiale medier.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk til helgen! Det er tunge stunder om dagen, men noe bra skal – MÅ – komme ut av det… Men akkurat nå: Gå inn i helgen med en dose kliss ny norsk musikk kuratert av 730.no. Astrid S «Dance Dance Dance» Ay! Den første låten fra Astrids kommende, allerede sagnomsuste debutalbum er full av futt – og stemmeprakt! Unge Smeplass skrev den i en mørk periode hvor hun var usikker på seg selv og sin dømmekraft. Noe som ville blitt verre ved å la det koke i knotten istedenfor å snakke med en kompis.

Reiseekspertene om reisetrender: Her kan du dra på safari, surfe og seile

Du trenger ikke dra til utlandet for å dra på safari. Og hvor er Norges svar på Venezia?
Les mer om:

Reiseekspertene om reisetrender: Her kan du dra på safari, surfe og seile

Du trenger ikke dra til utlandet for å dra på safari. Og hvor er Norges svar på Venezia?
Les mer om:

Beach Boys-legenden oppfordrer til boikott … av Beach Boys

Beach Boys-ikonet Brian Wilson oppfordrer til boikott av en kommende konsert med det nåværende The Beach Boys, som ledes av Mike Love, uten Wilson. Det gjelder en konsert i forbindelse med Nevadas Safari Club International Convention. LES OGSÅ: Radiohead tar pause. På Twitter skriver han blant annet følgende: «Dette selskapet oppmuntrer til troféjakt, noe både jeg og Al (Jardine, red.anm.) er imot.

Fra Frigg til Vigør

Arendalitten Chris Safari (27), som de tre siste årene årene har spilt for Frigg, vender tilbake til sin tidligere klubb Vigør.
Les mer om:

Støtter etablering

Det regionale næringsfondet for Østregionen tildeler Ali Ahmad Safari et tilskudd på 10.000 kroner til etablering av vaskefirma.
Les mer om:

Portrettet: Sanne flyttet hjem igjen

Sanne begynte i ny jobb i oktober, drømmer om dra på safari igjen og er spent på hvordan fremtiden blir.
Les mer om:

Sør-Afrikas frodige østkyst(pluss)

Provinsen KwaZulu-Natal, øst i Sør-Afrika, byr på lett tilgjengelig safari, hvite sandstrender, gripende historieskildringer og fargesterk afrikansk kultur – krydret med indisk karri.
Les mer om:

Ferie på tvers av generasjoner(pluss)

Vil du dra på tur med hele storfamilien? Både cruise, safari og feriebolig i varmere strøk er populære valg for generasjonsferien.
Les mer om:

Fra Sex and the City til juleromantikk i Zambia

Klar for feelgood feat. elefanter? I romantiske Holiday in the Wild drar Sex and the City-stjernen Kristin Davis (Charlotte) alene på safari i Zambia. Reisen var opprinnelig tenkt for to – men så ble hun dumpet av ektemannen to dager i forveien. På plass i Zambia møter hun dog en freidig kjekkas, spilt av ingen ringere enn Rob Lowe (West Wing, Wayne’s World). Mon tro om det oppstår romantikk mellom dem :))))) Netflix’ Holiday in the Wild, som tidligere gikk under tittelen Christmas in the Wild, streifer selvfølgelig innom temaet julefeiring.

Bussring inn i stort, nytt, nordnorsk reiselivskonsern (pluss)

Danner konsern med 200 ansatte sammen med Tromsø Safari, Hamn i Senja og Big Fish Adventure.
Les mer om:

7 filmer som gir deg reisefeber

Ferie er også flott på film! Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du skal reise snart og trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. Vi har nemlig samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen! PS! De typiske feriefilmene er nok ikke så kjent for sine høye terningkast blant kritikerne, derfor kan vi ikke love at alt på listen er av høy kvalitet.

Hvem er de rå skuespillerne i Euphoria og hva har de gjort før?

Saken beskriver karakterene og referer til litt av handlingen, men vi har lagt vekt på å ikke spolere. HBO ser ut til å ha truffet blink med nye Euphoria; en av de beste – og drøyeste – ungdomsseriene på lenge. Showet, basert på den israelske 2012-serien med samme navn, følger 17 år gamle Rue, som også har fortellerstemmen. Karakteren er inspirert av det turbulente livet til serieskaperen Sam Levinson, som var inn og ut av rehab som tenåring. Fezco med serieskaper Sam Levinson (HBO) 34-åringen har regissert og skrevet den nye, amerikanske versjonen av serien. Faren til Sam er den Oscar-vinnend

Ville arrangere safari rundt til de rikes hus - nå er ideen skrinlagt

Nordting får ofte mye oppmerksomhet for virkemidlene i sin fremstilling av ubalanse i makt og rikdom. Årets festspill i Harstad var intet unntak.
Les mer om:

Så langt vest du kan koma

Valdres handikaplag la tett før jonsok opp til ein tre dagars safari mot vest. Ein romsleg buss med rullestolheis var stilt til rådvelde, med Jan Erik Underdal som hjelpsam, tålmodig og humørspreiande sjåfør.
Les mer om:

Ga reisebyrået fem år til å leve. 15 år senere omsetter de for 60 millioner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- For 15 år siden ga jeg oss maks fem år til. Jeg sa vi måtte forberede oss på slutten, sier eier i Bennett Ferie på Bryne, Jan Inge Hansen.For 30 år siden startet han reisebyrået Bennett Ferie, men da internett gjorde det lettere å bestille turene sine selv, så han mørkt på den videre driften. Hansen har vært litt rundt forbi i løpet av de siste 30 årene.

Den gule safiren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Etter at de siste jagerflyene forlot Sola i starten av 90-tallet er det få fly som har vært mer karakteristiske for Sola enn Saab 91 Safir. Det gamle treningsflyet ble innfaset i Luftforsvaret i siste halvdel av 50-tallet som skolefly.

Påskelesing: Den gang de adelige kom til Svalbard for å jakte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jaktglade adelige, kongelige og annen overklasse hadde gjerne skutt elefant i Afrika og tiger i India før de satte kursen nordover. Arktis var på midten av 1800-tallet et lite kartlagt område. Eventyrlyst og jakt ble gjerne kombinert med landmåling og forskning på biologi, botanikk og geologi. Rikfolket kom helst med egne luksusyachter og hadde med seg mannskap, inkludert gourmetkokker, servitører og kelnere.

BILLEDSERIE: Det snør, det snør...

2019 kan bli en ny, stor snøvinter. Nordlys-fotograf Torgrim Rath Olsen tok en safari mellom brøytekantene.
Les mer om: