Nyheter om Søyland


Politiet fant én kniv på én uke

299 personer ble visitert, men bare én kniv ble funnet. – Ikke bortkastet ressursbruk, mener politioverbetjent Bjørn Søyland.
Les mer om:

Kari (68) trodde det var over da hun frontkolliderte med en bil

LILLEHAMMER (NRK): Kari Søyland Haugødegård er del av en dyster statistikk: Siden 2011 har antallet MC-førere som blir hardt skadd eller drept i trafikken steget.
Les mer om:

Rogalands sterkeste

Jærbuen Richard Søyland gikk til topps i kåringen av Rogalands sterkeste mann i Haugesund søndag.
Les mer om:

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Russebussane får kjøra i russetoget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I år er det heile seks russebussar på Jæren. I russetoget på Bryne klokka 15 får dei lov til å kjøra.- Me skal ha møte med buss-sjefane i dag, der me skal gå gjennom reglane for at dei skal få kjøra i toget.

Leitte etter våpen, fann mogeleg nettsvindel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag gjekk politiet inn i ein bustad i Bryne sentrum, etter å ha fått informasjon om at det kunne vera ulovlege våpen der.

Anders og Kirsti advarer mot omkamp om fastlandsforbindelsen

– Vi ønsket ikke broløsningen, men nå må vi komme oss videre, sier Høyre-kandidatene Anders S. Larsen og Kirsti N. Søyland fra Vear. De peker på at Bypakke Tønsbergregionen også er nøkkelen til å utbedre Hogsnesbakken.
Les mer om:

Bonde ber hageeigarar bruka mindre gjødsel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor sende Landbruksdirektoratet, Mattilsynet og Miljødirektoratet ut eit forslag til revidert gjødselregelverk. Ein del av bakgrunnen for dette, er at ein i delar av landet har meir fosfor enn det som om er nødvendig som gjødsel for plantene. Dette gjev avrenning av fosfor frå jordbruksareal til vatn, noko som kan føra til utfordringar for vassmiljøet.

Bruker 18 mill på bom-nedlegging før det virkelig blir mye bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tre bomstasjoner i Listerregionen skal avvikles, etter det NRK erfarer. Opplysningen kommer i forbindelse med at revidert budsjett legges frem i morgen. Regjeringen vil bruke 18 millioner kroner på å legge ned bomstasjonene.Frps ordførerkandidat i Farsund, Ingrid Williamsen, håper at nedleggingen av de tre bomstasjonene i Listerregionen kan skje i løpet august. Opprinnelig lå det an til at det skulle skje i november.

Mann ble banket opp hjemme hos seg selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er foreløpig litt uklart hva som har hendt. Vi er på stedet og sikrer spor, og etterforsker saken videre, sier politioverbetjent Bjørn Søyland ved Jæren lensmannskontor.Voldsepisoden skal ha skjedd på morgenkvisten mandag hjemme hos mannen i 40-årene, som bor i Roskliå på Nærbø. Mannen er kjørt til lege for sjekk. Søyland vil foreløpig ikke si noe om hvilke skader han er påført.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

- Ta den ansvarlige veien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Søker om større møller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norsk Vind Skorveheia AS fikk i 2008 grønt lys fra bystyret i Flekkefjord kommune og på slutten av 2013 konsesjon for etablering og drift av Skorveheia vindkraftverk fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Konsesjonen ble stadfestet av Olje- og energidepartementet (OED) i april 2015.Fjellområdet ligger mellom Fjellse og Kvanvik og er godt synlig fra fylkesvei 44 mellom Langevann og Skollabakken.

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Siddisløpet: Vienna Søyland Dahle klarte endelig målet sitt

For aller første gang klarte Vienna Søyland Dahle å presse vinnertiden sin under 28 minutter. Og hun vant like godt for sjette gang på rad. Zerei Mezngi, også han fra Skjalg, vant herreklassen.
Les mer om:

Sjekk alle resultatene fra Siddisløpet

Vienna Søyland Dahle klarte endelig målet og vant kvinneklassen. Zerei Mezngi vant herreklassen. Her sjekker du alle resultatene fra lørdagens løp rundt Stokkavatnet.
Les mer om:

Politiet søkjer eigar til tjuvegods som er funne ved Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved 02.50-tida, natt til fredag, blei politiet kontakta av ein person som hadde sett ein annan person gøyma vekk noko som han rekna med var tjuvegods.Politiet rykka ut og fann bremseskiver og bremseklossar som var gøymt utandørs.Det blei søkt med hund etter personen i lys hettegenser, utan resultat.- Me veit ikkje kor tjuvegodset stammar frå, seier Bjørn Søyland, politioverbetjent ved Jæren lensmannskontor.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Ny E39 med bompenger: Halvparten vil kjøre gamleveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beregningene til Nye Veier viser at i en situasjon med utbygd firfeltsvei uten bompengeinnkreving på E39 Lyngdal vest - Ålgård vil ha en trafikkmengde i 2022 som varierer mellom 8000 og 13000 kjøretøy i døgnet. Ved etablering av bomstasjoner skjer det en samlet reduksjon i antall reiser på ca. 20 prosent på de fleste delstrekninger.

Ingen har meldt seg som eigar av flagrande pengesetlar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)7. april fekk politiet ein noko uvanleg melding inn. Ein person hadde funne fleire tusen kroner nær Refsnesstranda i Hå. Ifølgje meldaren var det ein person på motorsykkel som mista setlane mens han kjørte. Setlane skal ha flagra i vinden etter kjøretøyet. Politiet gjekk ut og etterlyste eigar, men pengane er framleis i politiet sin varetekt. Der kan dei fort bli.

- Russen blokkerte veg. Kaotiske tilstandar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politiet fekk fleire meldingar om ein stor russefest ved Melsvatnet natt til sundag. Fleire bilførarar melde at vegen var blokkert og at det ikkje var mogleg å passera.- Det var parkert kjøretøy langs vegen. Russen skal sjølv ha gitt beskjed til bilførarar at dei måtte snu, fortel politioverbetjent Bjørn Søyland ved Jæren lensmannskontor. Politiet rykka ut og talde heile fem russebussar og opp mot 40 større russebilar.