Nyheter om Søyland


Tanja vant mot staten, men trygden hun har krav på, får hun ikke

42 år gamle Tanja Søyland er diagnostisert med en yrkessykdom, og i lagmannsretten vant hun på alle punkt. Hun ble også tilkjent saksomkostninger. Likevel avslår Nav hennes søknader.
Les mer om:

Aud Søyland (65), bror Kåre (63) og syster Ingrid (70) sykla Lindesnes-Nordkapp på 30 dagar

21. mai starta søskentrioen Kåre (63), Ingrid (70) og Aud (65) Søyland med noko som for Aud har vore ein draum lenge: «å sykle frå Lindesnes og sjå kor langt me kjem»
Les mer om:

Bonde Magnus Søyland: – Jeg har aldri opplevd noe lignende

GJESDAL: Magnus Søyland fikk seg en ubehagelig overraskelse da han skulle se til geitene som var på beite søndag morgen. – Det var ikke noe fint syn. Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier bonden til Aftenbladet noen timer seinere.

Slik forbereder SUS-ansatte seg på pandemien

De ulike avdelingene på SUS øver daglig på å ta mot pasienter med slag, hjertestans eller brukne bein, som også er smittet av covid-19. – Når disse pasientene begynner å komme inn må vi være godt forberedt, sier Elsa Søyland.
Les mer om:

– Jeg har brukt mye tid og krefter på å etablere meg, så det var et sjokk å måtte stenge(pluss)

Siren Søyland er glad for å kunne jobbe som sjukepleier under krisa, men tviholder på Seilet Spa.
Les mer om:

Refses etter rumpeløft

Ariel Søyland (27) har reklamert for en klinikk i Tyrkia etter rumpeoperasjon. Nå er hun aktuell i «Ex on the Beach».
Les mer om:

Vienna Søyland Dahle løp under EM-kravet på halvmaraton

Skjalgs Vienna Søyland Dahle fikk det virkelig til å stemme under halvmaratonløpet i Barcelona. Med tiden 1.13,19 var hun elleve sekunder under EM-kravet.
Les mer om:

Vienna Søyland Dahle løp under EM-kravet på halvmaraton

Skjalgs Vienna Søyland Dahle fikk det virkelig til å stemme under halvmaratonløpet i Barcelona. Med tiden 1.13,19 var hun elleve sekunder under EM-kravet.
Les mer om:

Ny leiar i Vennelaget for Valdres Folkemuseum

På årsmøtet torsdag vart Torodd Lybeck vald til ny leiar i Vennelaget for Valdres Folkemuseum. Han tok over etter Aud Søyland, som har vore leiar i åtte år.
Les mer om:

Vindkraft er veldig klimavennlig

DEBATT: Hvor klimavennlig er vindmøller, spør Svein Kå. Søyland i Aftenbladet 21. januar. Svaret er at de er veldig, veldig klimavennlige.
Les mer om:

Innbyggerne på Vear fikk en viktig julegave fra kommunen

– Det har blitt gjort veldig mye bra arbeid fra kommunen, sier innbygger Tore Søyland.
Les mer om:

Oppfriskingskurs startar i januar: Lær nynorsk på ein, to, tre

Måndag 13. januar og fire kveldar framover held Aud Søyland kurs i nynorsk for dei som måtte ha lyst til å friske opp att nynorskkunnskapane sine. Kurset blir halde på Nord-Aurdal barneskole.
Les mer om:

Politiet fant én kniv på én uke

299 personer ble visitert, men bare én kniv ble funnet. – Ikke bortkastet ressursbruk, mener politioverbetjent Bjørn Søyland.
Les mer om:

Kari (68) trodde det var over da hun frontkolliderte med en bil

LILLEHAMMER (NRK): Kari Søyland Haugødegård er del av en dyster statistikk: Siden 2011 har antallet MC-førere som blir hardt skadd eller drept i trafikken steget.
Les mer om:

Rogalands sterkeste

Jærbuen Richard Søyland gikk til topps i kåringen av Rogalands sterkeste mann i Haugesund søndag.
Les mer om:

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Russebussane får kjøra i russetoget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I år er det heile seks russebussar på Jæren. I russetoget på Bryne klokka 15 får dei lov til å kjøra.- Me skal ha møte med buss-sjefane i dag, der me skal gå gjennom reglane for at dei skal få kjøra i toget.

Leitte etter våpen, fann mogeleg nettsvindel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag gjekk politiet inn i ein bustad i Bryne sentrum, etter å ha fått informasjon om at det kunne vera ulovlege våpen der.

Anders og Kirsti advarer mot omkamp om fastlandsforbindelsen

– Vi ønsket ikke broløsningen, men nå må vi komme oss videre, sier Høyre-kandidatene Anders S. Larsen og Kirsti N. Søyland fra Vear. De peker på at Bypakke Tønsbergregionen også er nøkkelen til å utbedre Hogsnesbakken.
Les mer om:

Bonde ber hageeigarar bruka mindre gjødsel

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor sende Landbruksdirektoratet, Mattilsynet og Miljødirektoratet ut eit forslag til revidert gjødselregelverk. Ein del av bakgrunnen for dette, er at ein i delar av landet har meir fosfor enn det som om er nødvendig som gjødsel for plantene. Dette gjev avrenning av fosfor frå jordbruksareal til vatn, noko som kan føra til utfordringar for vassmiljøet.

Bruker 18 mill på bom-nedlegging før det virkelig blir mye bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tre bomstasjoner i Listerregionen skal avvikles, etter det NRK erfarer. Opplysningen kommer i forbindelse med at revidert budsjett legges frem i morgen. Regjeringen vil bruke 18 millioner kroner på å legge ned bomstasjonene.Frps ordførerkandidat i Farsund, Ingrid Williamsen, håper at nedleggingen av de tre bomstasjonene i Listerregionen kan skje i løpet august. Opprinnelig lå det an til at det skulle skje i november.

Mann ble banket opp hjemme hos seg selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er foreløpig litt uklart hva som har hendt. Vi er på stedet og sikrer spor, og etterforsker saken videre, sier politioverbetjent Bjørn Søyland ved Jæren lensmannskontor.Voldsepisoden skal ha skjedd på morgenkvisten mandag hjemme hos mannen i 40-årene, som bor i Roskliå på Nærbø. Mannen er kjørt til lege for sjekk. Søyland vil foreløpig ikke si noe om hvilke skader han er påført.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

- Ta den ansvarlige veien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.